70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ger.düş. ve seher hoşgeldinizz :79:
sehercim seni bi dövücem bi dövücem o olucak..nerrrdesin sennnnnnnnnn artık bizi hiç özlemediqini düşünüyorum...ayda yılda bir uqrar oldun hiç kızma bana söyleniyorum diye...çünkü;

SİTEEMMMM SEVGİDEN DOĞARRRR!!!!!!

Şimdi çıkmam lazım oqlumu doktora götürücem..gelince görüşürüz kızlar...:79:

ben gırdıgımde mıllet doluydu topıkte, bi kalktım geldim bı kdr bı ben kalmısız

oğle yemegıne mı kactı galıba herkes ben de hala düşüneyım işte ne yesem dıye :26:

kıslar ben geldim
sabahki yarım kase konfleksten sonra öğlen zamnım çok az olduğu için kahvaltı tabagı yedim 1 yumurta 4/5 zeytin biraz kaşar biraz domates biraz salatalık biraz peynir çok azda tereyağ yedim dayanamadı kokusuna bide 2 dilim ekmek çokmu oldu acana ama okadr çok acıkmıştım ki zor durdurdum kendimi

Canım çok fena incirin arasına kıstırılmış ceviz istiyor :78:
Eve giderken alayım bari ama yemeye başlayınca duramıyorum almasam mı acaba :78:
Düşüne durayım ben

Bendeki tatlı istegını anca koca bı tabak tatlının uzerıne serpılmış cevız söndürebilir

aay bgn deısık bısı yemek ıstıyorum ne yesem acaba :26:

Eve giderken alayım bari ama yemeye başlayınca duramıyorum almasam mı acaba :78:
Düşüne durayım ben

ya benimde aklıma düştü resimde çok güzel duruyolar ve yemem için beni çağırıyorlar sanki ben alıcam galiba

Bendeki tatlı istegını anca koca bı tabak tatlının uzerıne serpılmış cevız söndürebilir aay bgn deısık bısı yemek ıstıyorum ne yesem acaba :26:

Sipariş ederkende sıkıntı ya adana falan söyle istersen sadece etini yersin o da tok tutar mı bilmem.
Yada lahmacun falan seviyorsan kalorisi normal bilemedim gerdüşüm:26:

ya benimde aklıma düştü resimde çok güzel duruyolar ve yemem için beni çağırıyorlar sanki ben alıcam galiba

Ya işte bırakırsam elim gider hepsini yerim en iyisi almamam sanırım:26:
Afiyet olsun bakalım bende tek incir alırım belkim

salata sıparıs ettıgım yerı aradım menulerınde sebzelı tavuk dıye bısı avrdı, ne var onda dedım, cesıtlı sebzeler var yanında brokolı fılan dedı, ıyı dedım benımkı ondan olsun bakalım ne cıkcak bahtıma bugunnn

Brokoli güzeldir Dün ki menümdü kendisini uzun bi süre görmek istemiyorum
Yarın ne yiyecektim acaba ben ya peff liste de evde.
Karnabahar vardı onu mu haşlatsam mantar mı soteletsem.
Tavuk ve sebze güzel olur bence karnın doyar

canımmmm seni çoookk özledim inanırmısın hergün aklımdasın.özelime msn adresini atarmısınnnn görüşmek isterim seninle.seni senin kadar olmasa da anlıyorum tatlım.tabi ne çektiğini en iyi sen bilirsin.kendine çookk iyi bak ve üzme tatlı miniğimiz de üzülür yoksaaaa....sevgiyle kalll....

ne desem haksızım biliyorum kaptanım benimmmm hep aklımdasınız ve en önemlisi de kalbimdesiniz.ama çok dikkat edemiyorum ve vaktim olmuyo diye kendime bahane üretiyorum aslında.artık kilo vermek istiyorummm yaaaa.bu gün ve perşembe evdeyim boş günüm.kesinleşti gibi.yani daha sık burdayım.benim ufaklılk da çok fazla ilgi ister oldu.şimdi balkonda soğancıııııı diye bağıran adama gülüüyooooo

Evden mi yemek getirsem acaba üfff eski günlere geri dönüyoruz :2:

Eşimin işyeri Aydında ondan öyle dedim bide Aydın inciriyle meşhur ya o bakımdan şeetmiştim

İşşteee öğlennn yemeğiiimmmm
Gönül yanında ayran olsunda isterdi ama maalesefff alamadım :2:
Afiyet olsunn yaramasınn banaaa

Eki Görüntüle 267743

Çok güzel görünüyo

Geç cevap verdim ama verdimm bakınız ; Bir üst kısım

Duygusala bağlamışsın :86::86:

5 'ten sonra mı ben eve 7 ' de varıyorum :97: her zaman yemek olmuyo yapıp yemesi 8 oluyo :97: anlaşıldı benim kilo alma sebeplerim :95: :95:

herkeslere yenıden merhaba, adliye işlerini halledıp geldım..

cnaım boyle bı tatlı cektı, regl gunum yaklasıo, kuru uzum yedım bıraz şimdi bi de slim içicem

öğlene ne yesek acabaaaa:26:

Tavuk şiş dicektim ama sen tavuklu bişiler söylemişsin inşallah tadı güzeldir

Geçmiş olsun abla inşallah önemli bişeyi yoktur :26:

Düşüne durayım ben

Benimde benimde

bu arada 100 mekik cezamı gördüm kabul ettim ve yapıcam bu akşam .kociş gelsin de oğlum üstüme çıkıp tepiniyo sonraaaa

brokoliyi ben de cok sevıyorum, yogurtluda guzel oluyo zeytıntaglı&narekşili filan salata seklınde yapınca da, ama dun aksam ben corbasını yaptım bu aksama yıen var evde brokolı corbası şimdi de tavuk geldı sebzelı içinde mısır var, brokolı var, taze kırmızı bıber, kabak, mantar var tutum ben bu menuyu haa

yaa bende 6 da cıkıyorum evden en erken 6 bucuk yada 7 ye dogru gelıyorum eve evd eyemek yoksa benımde o saatlerı buluyo yemem bırde erken yatıyorum bende ondan kılo veremıyorum ısteee:84:

afıyet olsun canım güzelmiş

yaa bende 6 da cıkıyorum evden en erken 6 bucuk yada 7 ye dogru gelıyorum eve evd eyemek yoksa benımde o saatlerı buluyo yemem bırde erken yatıyorum bende ondan kılo veremıyorum ısteee:84:

Ne yapabiliriz peki bu durum için :97: bi çözüm bulmak lazım :97: bu devran böyle gitmez :88:

Afiyet olsunn Ger-düşümmm
O 6da çıkangillerden biri de benim
Eve gidince 7 oluyor annem dayıyor çorbayı, yemeği, pilavı, tatlıyı
Sonra Dilekkk soruyorrr bu kiloları acaba ben neden aldım diye

Ne yapabiliriz peki bu durum için :97: bi çözüm bulmak lazım :97: bu devran böyle gitmez :88:

benım de aynı derdım oluyo valla, eve gıt soyun dökün bi de evde yemekyoksa vay halıme, o da her zaman olmuyo tabı.. aksam yemegını 6 da bıtırın dıyolar, bızım için ohoooooo mumkunatı yok..

ya yardımcı tutcan hazır yemeklı bı eve gıdıcen ya da her aksam popoyu kaldırıp ertesı gun ıcın bısıler hazırlıycan.. bızım evde bı yapılan yemek en az iki gün gidiyo, dun aksam brokolı corbası ve karısık dolma vardı, bu aksam yıne aynıları var ya bu aksamdan carssamba askamının yemegını yapıcam ya da bu aksamı kendıme tatıl verıp yarın aksam hafifi kahvaltılık tarzında bısıler yıyecez.. yarın aksamı kahvaltılıkla atlatırsak, yarın aksam yemek yaparım o da hem pers hem de cuma aksamını kurtarır durum boyle bız de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…