Kahvaltıyı bizim gibi yapsaydın keşke kaptana teşekkürler karnım hala tok normalde bu saatlerde kazınmaya başlardı.
Midem de çalışmaya başladı hem:78:
İnan çok doyurucu oluyor.
İzne gelmesine az kaldı işte canım sonrada mayısın başı gibi bitecek inş.
çoban kavurma çok güzle bir öqün yemeqi cnm...sorun diqer yemeklerinde...
ya evet ekmeksiz yedim farkındayım ama ona fazla dedin sandım ama eşimle akşam çıkmamız süpriz oldu gündüzde oysa tavuksalata yemiştim...
kızlar üçünüzünde kahvaltısı çok güzel olmuş..işte buu
teşekkürlerinşaallah diğer öğünlerdede alırız maaşallahı..
ben bılmıyıom nası oluyo nıvea bodyle spor bakimm:44:
nivea sponsorları.ben dinamik sabhları indirdim cden tvden yapıyom güzel oluyor ısınma soğuma derken rahatlıyorsun...
heee aynen öyle hoş zencinin bacaklar ortada adamın ama ben hareketlere takılıyorum eşimdende utanıyom görünce
benim hayatım kararsız yerinde durmayan olduğundan hepsine aarda bi takılıyorum sadece callenle hiç tanışamadım daha
aybende hem nşanlıyken 4.5 ay eşim ameliyat oldu geldi 40 gün raporluykene evlendik oarada düğün işleir halledildi vee evliyken 4gün sonra askere başvurdu kalan 10 gününü yaptı bende kaynana evinde ilk stajımı gördüm
yani evliykende asker yolu gözledimmmm
hey gidi geçmeyen zalim günlerrr heyyyy:2:
yani..bende arada takılrıdım boşver dedim hem eşime al hem kendime ayrı süt peynir yarım yağlı yerim az yerim..
en doğrusu hem masraf hemde sağlıksız bencede
hangisinde kıı...
hangi konuya yoğunlaşmış yinehem komşusuda taşındı artık
ayyy cnm tya kıyamam ağır olmuş kaynana yanında staj o dönemde kocanın sıcacık koynunda olman lazımdı
Canım çok fena incirin arasına kıstırılmış ceviz istiyor:78:
Eve giderken alayım bari ama yemeye başlayınca duramıyorum almasam mı acaba :78:
Düşüne durayım ben
Eve giderken alayım bari ama yemeye başlayınca duramıyorum almasam mı acaba :78:
Düşüne durayım ben
Bendeki tatlı istegını anca koca bı tabak tatlının uzerıne serpılmış cevız söndürebiliraay bgn deısık bısı yemek ıstıyorum ne yesem acaba :26:
ya benimde aklıma düştü resimde çok güzel duruyolar ve yemem için beni çağırıyorlar sanki ben alıcam galiba
Sipariş ederkende sıkıntı ya adana falan söyle istersen sadece etini yersin o da tok tutar mı bilmem.
Yada lahmacun falan seviyorsan kalorisi normal bilemedim gerdüşüm:26:
Ya işte bırakırsam elim gider hepsini yerim en iyisi almamam sanırım:26:
Afiyet olsun bakalım bende tek incir alırım belkim
salata sıparıs ettıgım yerı aradım menulerınde sebzelı tavuk dıye bısı avrdı, ne var onda dedım, cesıtlı sebzeler var yanında brokolı fılan dedı, ıyı dedım benımkı ondan olsunbakalım ne cıkcak bahtıma bugunnn
canımmmm seni çoookk özledim inanırmısın hergün aklımdasın.özelime msn adresini atarmısınnnn görüşmek isterim seninle.seni senin kadar olmasa da anlıyorum tatlım.tabi ne çektiğini en iyi sen bilirsin.kendine çookk iyi bak ve üzme tatlı miniğimiz de üzülür yoksaaaa....sevgiyle kalll....Gülüm ya...
Ben sebeplerini daha önce az buçuk paylaşmıştım hatırlarsan..
Elbetteki yaşadıklarımı bilemezsin bu şekilde yazmanın başka bir açıklaması olmazdı eminim...
Annem bana 5 dakika uzaklıkta canım...
en son ben gittim... Bayramdı...
Saatlerce sadece oturdum çocuklarımla ve geri geldim evime..
...............
Yazsam biliyorum saatler sürer içimdeki derdi aktarmak...
Ama artık sizinle de paylaşmayacağım sanırım...
Beni anlayacağınıza dair umudum mseajından sonra inan kalmadı...
Gönüller deniz gibidir..
İçinde ne hazineler saklı tutar...
Benim de gönlümdeki derdi anlatmam için
Kendini ben gibi hissetmen gerekir...
Hiç saygısızlığım olmadı ona karşı
Onlar benim atalarım...
Anam babam...
Lakin dedim ya
Çok kırılıyorum gittikçe,
bayram dönüşü hasta oldum.....
Gerek yok başka kırılmalara...
Hele bu gebe halimle...
Yüreğim başka gönül kırıklıkları kaldırmaz....
ger.düş. ve seher hoşgeldinizz :79:
sehercim seni bi dövücem bi dövücem o olucak..nerrrdesin sennnnnnnnnnartık bizi hiç özlemediqini düşünüyorum...ayda yılda bir uqrar oldun hiç kızma bana söyleniyorum diye...çünkü;
SİTEEMMMM SEVGİDEN DOĞARRRR!!!!!!
Şimdi çıkmam lazım oqlumu doktora götürücem..gelince görüşürüz kızlar...:79:
bende yanında 1 kase yoqurtla yedimkapı çaldı bi baktım oqlum gelmiş hastalanıp :26:
evet canım kuru kayısının günkurusu olanlarından...
rica ederim cnm
bende çok seviyorum...hazır olanlar çok pahalı oluyor ben kendim yapıyorum...hemde günkurusu sindirimi kuvvetlendiriyor..
yok cnm ben buldum bunu onlar benden kopya çekiyorlar
1 porsiyon cnm..yani servis kaşıqıyla 1 kaşık ediyor..
2 öqün kahvaltı banada tuhaf geliyor ama mecburum diyosun...gün içinde normal bir beslenme şeklin olmadıqından akşam salata ye diyemiyorum cnm...vücur bu sefer tamamen dirençsiz kalıcak...
kıss kuru incir almak için eşinin aydına gitmesinimi beliceksin
aaaaaaaa
canım kendin yap..hazırlar çok pahalı oluyor..kendin yaparsan çok bereketli ve hesaplı olur...aman canım içini çaıp 2 fındık koyuvereceksiniz bunuda hazırını aramayın artık
3 günkurusu içinede 2şer fındık iyidir cnm
İşşteee öğlennn yemeğiiimmmm
Gönül yanında ayran olsunda isterdi ama maalesefff alamadım :2:
Afiyet olsunn yaramasınn banaaa
Eki Görüntüle 267743
lafı ağzımdan aldın kaptan belki arkdaşın eşi oralıdır yada orda çalışyodur yada yada cvp gelir birazdan
bende ankçda ceviz alırkene aldım incir onu dikaktli tükeityorum ama kayısım bitti gerçekten faydası çok fazla geçen takvim arkaında yazıyodu...
cildide güzelleltiiryormuş,zaten bağırsak mideye şifaymış..
bende akşam mide boş ya çayın yanında 1incire 1ceviz içine koyup yiyorum eşimede yapıyorum
adamcağız bilgisayarcı kafasına gözüne şifa olsun napıyımm..
sana şunu sorcam kaptan bu kuuryemişleride 7den sonra hiiiiçççmi yemeyelim yoksa..
bikaç akşamdır kendimi zor tutuyorum enazından şekersiz çayla kayısı,incir birer tane olmazmı???????
hep ayransız kaldık bugün:26:yarasın bebeğim niye öle diyonkine aaaa
şifa olarak yarasın
ben mutfağa koşuyorum eskiden geç kahvaltı yapardım şimdi acıkmazdım wcyede hala çıkamamış olurdum gitsinde gelmesin o kara günlerrr
iyiki farkındayım kendimin ve sağlığımın iyiki...
iyiki tam bu dönemde rastladım bir ilkbahar akşamı sizeee
hemde ne bunalımlı bir nisan ayında
hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah...
çok süper bir menü olmuş çokta doyurucu afiyet olsun cnm
gündüz yediysen akşam yeme...çok çok dayanamazsan 1 tane yersin...ama ben kahvaltı+ara öqün+öqlen yemeqi+ara öqün+akşam yemeqi yiyip bırakıyorum...5ten sonra hiçbişey yemiyorum...
herkeslere yenıden merhaba, adliye işlerini halledıp geldım..
cnaım boyle bı tatlı cektı, regl gunum yaklasıo, kuru uzum yedım bıraz şimdi bi de slim içicem
öğlene ne yesek acabaaaa:26:
ger.düş. ve seher hoşgeldinizz :79:
sehercim seni bi dövücem bi dövücem o olucak..nerrrdesin sennnnnnnnnnartık bizi hiç özlemediqini düşünüyorum...ayda yılda bir uqrar oldun hiç kızma bana söyleniyorum diye...çünkü;
SİTEEMMMM SEVGİDEN DOĞARRRR!!!!!!
Şimdi çıkmam lazım oqlumu doktora götürücem..gelince görüşürüz kızlar...:79:
Düşüne durayım ben
Brokoli güzeldirDün ki menümdü kendisini uzun bi süre görmek istemiyorum
Yarın ne yiyecektim acaba ben ya peff liste de evde.
Karnabahar vardı onu mu haşlatsam mantar mı soteletsem.
Tavuk ve sebze güzel olur bence karnın doyar
Evden mi yemek getirsem acaba üfff eski günlere geri dönüyoruz :2:
Eşimin işyeri Aydında ondan öyle dedimbide Aydın inciriyle meşhur ya o bakımdan şeetmiştim
Çok güzel görünüyo
Geç cevap verdim ama verdimmbakınız ; Bir üst kısım
Duygusala bağlamışsın :86::86:
5 'ten sonra mıben eve 7 ' de varıyorum :97: her zaman yemek olmuyo yapıp yemesi 8 oluyo :97: anlaşıldı benim kilo alma sebeplerim :95: :95:
Tavuk şiş dicektim ama sen tavuklu bişiler söylemişsin inşallah tadı güzeldir
Geçmiş olsun abla inşallah önemli bişeyi yoktur :26:
Benimde benimde
brokoliyi ben de cok sevıyorum, yogurtluda guzel oluyo zeytıntaglı&narekşili filan salata seklınde yapınca da, ama dun aksam ben corbasını yaptım bu aksama yıen var evde brokolı corbasışimdi de tavuk geldı sebzelı içinde mısır var, brokolı var, taze kırmızı bıber, kabak, mantar var tutum ben bu menuyu haa
yaa bende 6 da cıkıyorum evden en erken 6 bucuk yada 7 ye dogru gelıyorum eve evd eyemek yoksa benımde o saatlerı buluyo yemem bırde erken yatıyorum bende ondan kılo veremıyorum ısteee:84:
brokoliyi ben de cok sevıyorum, yogurtluda guzel oluyo zeytıntaglı&narekşili filan salata seklınde yapınca da, ama dun aksam ben corbasını yaptım bu aksama yıen var evde brokolı corbasışimdi de tavuk geldı sebzelı içinde mısır var, brokolı var, taze kırmızı bıber, kabak, mantar var tutum ben bu menuyu haa
O 6da çıkangillerden biri de benimyaa bende 6 da cıkıyorum evden en erken 6 bucuk yada 7 ye dogru gelıyorum eve evd eyemek yoksa benımde o saatlerı buluyo yemem bırde erken yatıyorum bende ondan kılo veremıyorum ısteee:84:
yaa bende 6 da cıkıyorum evden en erken 6 bucuk yada 7 ye dogru gelıyorum eve evd eyemek yoksa benımde o saatlerı buluyo yemem bırde erken yatıyorum bende ondan kılo veremıyorum ısteee:84:
Ne yapabiliriz peki bu durum için :97: bi çözüm bulmak lazım :97: bu devran böyle gitmez :88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?