Ayy bu hafta burası daha eğlenceli herkes var ondan herhalde
Herkes burda olunca daha keyifli oluyo
Tebrik ettim dedektif arcak0081
ben bılmıyıom nası oluyo nıvea bodyle spor bakimm:44:
nivea sponsorları.ben dinamik sabhları indirdim cden tvden yapıyom güzel oluyor ısınma soğuma derken rahatlıyorsun...
heee aynen öyle hoş zencinin bacaklar ortada adamın ama ben hareketlere takılıyorum eşimdende utanıyom görünce[COLOR="#0000F
[B][COLOR="#0000FF"]
Bi bayan bi erkek spor yaptırıyor abla
Nette bulabilirsin nivea bodyle dinamik sabahlar yaz çıkar..
Olmadı link atarım benim indirdiğim yerden.
Kalça ve basen hareketleri süper
Tek yapabildiğim o yani
Leslie ve diğer callen hatunu bana göre değil[/COLOR]
benim hayatım kararsız yerinde durmayan olduğundan hepsine aarda bi takılıyorum sadece callenle hiç tanışamadım daha
aybende hem nşanlıyken 4.5 ay eşim ameliyat oldu geldi 40 gün raporluykene evlendik oarada düğün işleir halledildi vee evliyken 4gün sonra askere başvurdu kalan 10 gününü yaptı bende kaynana evinde ilk stajımı gördümcnm benim bende asker yolu bekledim geldi ve 2,5 senelik evliyiz yaşarken geçmiyo gibi geliyo insana ama geçincede bi çırpıda bitti diyosun sen sabret cnm geçicek bu günlerde
cnm benim kaç kilosun bakim sen etrafında incecik dal gibi hatunlar olucak sen yanlarında şişkomu olucan aaaaaaa başla çabuk sağlıklı beslenmeye :)))
yani evliykende asker yolu gözledimmmm
hey gidi geçmeyen zalim günlerrr heyyyy:2:
yani..bende arada takılrıdım boşver dedim hem eşime al hem kendime ayrı süt peynir yarım yağlı yerim az yerim..Geçen televizyonda haberlerde çıkmış kızlar.
Light ürünler daha çok acıkmamıza sebep oluyormuş.
Sağlıklı da değilmiş..
en doğrusu hem masraf hemde sağlıksız bencede
kaptaannnn ben tugbayı görüyom başka topiklerde geziniyooooo
hangisinde kıı...
hangi konuya yoğunlaşmış yinehem komşusuda taşındı artık
tamam h.sonu alıyım o zaman
anam benim kuruyemişçimdede vardır belkim
pek gaptancım bunun dozu nedine kadan yiyebiliyoz.
naf fındııkları yicem yicem yürücem
ayran yada yoğurt olsun ben onlar olmadan yiyememkaptım iki kase çorba :79: :79: :79: :79:
evet canım kuru kayısının günkurusu olanlarından...kuru kayısımı onnar ?
sandiviç yapmışın galibagüzel bi buluş bende yapam
rica ederim cnmharika görünüyorlar....
çizelge için teşekkür ederim ilgilenen arkadasa
bu arada çok ilgilisiniz onun için de ayrı bir teşekkür :))
takım ruhu dedikleri bu olsa gerek
bende çok seviyorum...hazır olanlar çok pahalı oluyor ben kendim yapıyorum...hemde günkurusu sindirimi kuvvetlendiriyor..
Ne demek ablaHer zamannn
Bayılıyorum bunlara çok güzeller
Turistik tesislerde çok satılıyor bunlarda çeşit çeşit
Kuru kayısının içine ceviz, bademm, incirin içinde de ceviz süper
anam hazır mı satılıyo bunnar , ne kadan cahilim ben ya
1 porsiyon cnm..yani servis kaşıqıyla 1 kaşık ediyor..bu süpermiş yaa
bir de sebze ve et yameklerini miktar ve çeşit olarak açıklayabilirmisiniz acaba.
2 öqün kahvaltı banada tuhaf geliyor ama mecburum diyosun...gün içinde normal bir beslenme şeklin olmadıqından akşam salata ye diyemiyorum cnm...vücur bu sefer tamamen dirençsiz kalıcak...Ben kahvaltıda meyveli yoğurt tüketerek hata mı ediyorum peki :26: öğle öğünüm kahvaltı olduğu için (mecburiyetten ) öyle yapıyorum
aslında iki öğün kahvaltı sıkıcı oluyor biraz :97: dün yediğim tatlı şerbetliydi ağır geldi akşamda eve geç gidince bide aç değildim diye
kuruyemiş atıştırdım çayla :97: ama salata mı yeseydim kaptan :26:
Fındık fistuk olayını da abartma nen
Kuru incirlisini yapıyom bende bununeşime söylimde aydına gidince alsın incir
aaaaaaaakaptaannnn ben tugbayı görüyom başka topiklerde geziniyooooo
canım kendin yap..hazırlar çok pahalı oluyor..kendin yaparsan çok bereketli ve hesaplı olur...aman canım içini çaıp 2 fındık koyuvereceksiniz bunuda hazırını aramayın artıktamam h.sonu alıyım o zaman
anam benim kuruyemişçimdede vardır belkim
pek gaptancım bunun dozu nedine kadan yiyebiliyoz.
naf fındııkları yicem yicem yürücem
o da gelsin görevini yapsın napimmm
menün gayet güzel...ama öqlen karbonhidrat aqırlıklı besleneceksin..ekmeqe hiç gerek yok..salata yoqurt ve kurufasulye fazlasıyla yeterli..ekmeksiz duramıyorum falan demişsin ama kurufasulye bol karbon içerir..yanında ekmek yediqin an kilo vermen sekteye uqrar..bnm sana nacizane tavsiyem ekmek yememen yönünde...
[/B][/COLOR]
İşşteee öğlennn yemeğiiimmmm
Gönül yanında ayran olsunda isterdi ama maalesefff alamadım :2:
Afiyet olsunn yaramasınn banaaa
Eki Görüntüle 267743
sena
ara olarak
1ceviz
1ortaboy armut
kayısılı form çay içtim ...kahvaltı sonrası...
şimdide dolapta m.çorba ve tazefasulye var zeytinyağlı nasıl yeyim...
ya yoğurt dün alamadım yafff..napıyım yanına:26:
İşşteee öğlennn yemeğiiimmmm
Eki Görüntüle 267743
slmmmm arkadaşlar nasılsınız fırsat buldum bi slm verip kaçıyom kızı okuldan alcamda
görüşürüzz byeeee:79::79::79::79::79::79::79::79:
afiyet olsun şekerimmmm
hep ayransız kaldık bugün:26:yarasın bebeğim niye öle diyonkine aaaa
şifa olarak yarasın
ben mutfağa koşuyorum eskiden geç kahvaltı yapardım şimdi acıkmazdım wcyede hala çıkamamış olurdum gitsinde gelmesin o kara günlerrr
iyiki farkındayım kendimin ve sağlığımın iyiki...
iyiki tam bu dönemde rastladım bir ilkbahar akşamı sizeee
hemde ne bunalımlı bir nisan ayında
canım armut başlıbaşına vitamin deposu..yanında ceviz ve form çayı gereksiz olmuş...midenizi gereksiz şeylerle doldurmayın...form çayını öqlen yemekten sonra içmeni tavsiye ederim...ben bütün çaylarımı yemek sonrası içiyorum..cevizide öqlenden sonraki arada yiyebilirsin...ben bu zamana kadar verdiqim kilolarda şunu gördüm...tek çeşit yediqimde çok güzel kilo vermişim...azda olsa çok çeşit kilo vermemi engellemiş...buna dikkat edelim...
öqlen yemeqindede tazefasuyeyle domates yiyebilirsin...akşamada çorba+salata yersin cnm...
Kptanım tavsiyenize uydumöğlen yemeğimde ekmek tüketmedim bugün kurufasulye olduğu için 8çk kuu fasulye bol salata ve yoğurt yedim tıka basa doyduğumu hissesiyorum. birazdan çıkıcam işyerinden hastaneye gidecem endokrine sonuçlarım var onları gösterecem bakalım neler çıkacak.. hepinizi öpüyorum akşam üzeri anca gelirim heralde...
hastanede olacağım için eriklerimi yanıma aldım ara öğün atlamayayım diye.
çok süper bir menü olmuş çokta doyurucu afiyet olsun cnmİşşteee öğlennn yemeğiiimmmm
Eki Görüntüle 267743
lafı ağzımdan aldın kaptan belki arkdaşın eşi oralıdır yada orda çalışyodur yada yada cvp gelir birazdan
bende ankçda ceviz alırkene aldım incir onu dikaktli tükeityorum ama kayısım bitti gerçekten faydası çok fazla geçen takvim arkaında yazıyodu...
cildide güzelleltiiryormuş,zaten bağırsak mideye şifaymış..
bende akşam mide boş ya çayın yanında 1incire 1ceviz içine koyup yiyorum eşimede yapıyorum
adamcağız bilgisayarcı kafasına gözüne şifa olsun napıyımm..
sana şunu sorcam kaptan bu kuuryemişleride 7den sonra hiiiiçççmi yemeyelim yoksa..
bikaç akşamdır kendimi zor tutuyorum enazından şekersiz çayla kayısı,incir birer tane olmazmı???????
herkeslere yenıden merhaba, adliye işlerini halledıp geldım..
cnaım boyle bı tatlı cektı, regl gunum yaklasıo, kuru uzum yedım bıraz şimdi bi de slim içicem
öğlene ne yesek acabaaaa:26:
çok süper bir menü olmuş çokta doyurucu afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?