70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla akşam yemeğinin saatini sabitleyemem. bende 6 de cıkıyorum 7 de evdeyim . yememiz 8 i buluyor cogu zaman.
17 kg verdiğimde de aynıydı. saate hiç takmadım kafayı. ama hafif yedim hep.
gaptanın dediği gibi tek çeşit yedim. ekmek yemedim. yanında yogurt ya da salata yedim.
ama yeme ve uyumanız arasında en az 2 saat olmalı ki mide raht etsin.
yani çalışan insanlar için o saat kısıtlaması imkansız
bu dağ başında da bişi bulup yiyemem zate. :2:

Ne yapabiliriz peki bu durum için :97: bi çözüm bulmak lazım :97: bu devran böyle gitmez :88:

kızlar ben çok geç çıkmadığım halde bazen ertesi güne de yemek yaparım hazırolsun veeee biraz kalori harcayım diye spor yerine yaniii

suyu çok içince mesainin yarısı wc de geçiyor

ben de ılk su ıcmeye basladıgımda tuvaletten cıkamıyodum artık üşeniyodum bı de utanıyodum sureklı gıtmeye, ama zmnla alısıyo bunye galıba ben de artık oyle sık gıtmıyorum, galıba eskısı kdr da su ıcmıyorum :26:

nıye boyleyım ben ya, hıc su aramıyorum masamın uzıernde duruyo şişem; hava sıcakken yıen ıcıyodum da sımdı havalar serınlemey baslayınca yıne hıc aramamaya basladım :26:

Tekerleme gibi oldu
Size afiyet olsun ve vallahh yazık Eve gidiyorum masa hazırlanmış, yemekler yapılmış
Oturp yiyoorum sonra totoyu deviriyorum sonra da kg alıyorum

suyu çok içince mesainin yarısı wc de geçiyor

Aynen ya sadece işyerinde 3 ltre su içiyorum ben. Bide tam kalkıyorum tlf çalıyo çok uyuz bi durum

Evden mi yemek getirsem acaba üfff eski günlere geri dönüyoruz :2:

Ben evden getiriyorum valla buzdolabı var Allahtan bi ara bozulmuştu halim niceydi
Karınca gibi yemek taşıyorum evden

ya aslında bizim şirkettede var hatta mikrodalga falan ama bana çok zor geliyo buraya taşımak aslında en sağlıklısı ama kış geliyo zaten olmadı yine kendimi zorlayıp getirim diyorum

O zaman şanslısın benim eşim bu akşam yediğini yarın yemez :95: Her gün yeni yemek ister de ister yanii yapabilene aşkolsun

bende değişmiyo. ben hep cok çıkıyorum

O zaman şanslısın benim eşim bu akşam yediğini yarın yemez :95: Her gün yeni yemek ister de ister yanii yapabilene aşkolsun

evlenmeden önce öğrencılıkte cok yedım evlendıkten sonra oyle yemem fılan dıye ahkam kestıgı oluyodu ama malesef oyle bı luksumuz yok, eger bu aksam yedıgını ertesı gun yemeyı ıstemıyorsa mutfak kapısı kılıtlı deıl diecem ama kilitlemeyi gectım, oturdugumuz evdeki mutfagımızın kapısı bıle yok yanı, buyursunnn

Seni ikili ilişkilerde tebrik ediyorum Ger-düşüm
İdolumsünnnn

akşam yemeğinde protein ağırlıklı yemek çare oabilir bence ...

Mesela ne olabilir canım

17 kg mu vay anasınııı kuzu sen bu azimle yine çıtır olursun benden sölemesi

Masana ufak su bardağı koy canım bardak ufak olunca daha çok su içiliyo :97: şahsi görüşüm bu yönde yani

Burda da buzdolabı var ama artık biyerden sonra insan bıkıyo yarın ne pişircem akşama da aynısını yicem vs vs vs :97:

geçmişe bakemde gelem

Hoşgeldinn canım da eminmisin geçmişe bakmaktan

Hadi ya ne güzel. Ufak elektrikli sobayı ters çevirip tavada ısıtıyorum kışın tavukları
İlkellik had safhada

Ahahah koptum

Bizde bi ara muhasebede elektrikli sobada ekmek kızartıyoduk

O da iyiymiş

Seni ikili ilişkilerde tebrik ediyorum Ger-düşüm
İdolumsünnnn

topıkteki hem nıkah buyuklerım hem de yasca buyuklerımın yanıdna benım fıkırlerım nedır ki sen de öğrenıceksın bunları çekirgee

sen bırazcık sımartmısın senınkını ondan, askerden sorna hazır alışmışken düzene nizama sen de cek eğitimi, görsün bakalım dünya kaç bucak

ya insanın ütü yaparken uykusu gelirmi benim geldi
yani az kalsın ütü yapışacaktı eşimin tişörtüne
eee bünye 1haftadır anca alışıyo erken kalkmaya...
ütü bitmeid ara verdim uykum kaçsın diye topiğe geldim nasıll
ee karnım tok vakitde öğlen neyse az kaldı zaten azdı ütü..
1pantulun,2gömlek,2 tişört,2 benim uzun kollu tişörtlerim,1havlu,2başörtü....hiçtebişey yokmuş beee
ee birikmesin dedim fazla....

Ahahah koptum
Bizde bi ara muhasebede elektrikli sobada ekmek kızartıyoduk
Burda da buzdolabı var ama artık biyerden sonra insan bıkıyo yarın ne pişircem akşama da aynısını yicem vs vs vs :97:

Yaa ben burrda ne şartlar altında zayıflamaya çalışıyorum göründe acıyın halime
Ben haftasonundan menüyü ayarladım canım alışverişide yaptım gün gün yapıyorum daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…