suyu çok içince mesainin yarısı wc de geçiyor
Afiyet olsunn Ger-düşümmm
O 6da çıkangillerden biri de benim
Eve gidince 7 oluyor annem dayıyor çorbayı, yemeği, pilavı, tatlıyı
Sonra Dilekkk soruyorrr bu kiloları acaba ben neden aldım diye
Ne yapabiliriz peki bu durum için :97: bi çözüm bulmak lazım :97: bu devran böyle gitmez :88:
benım de aynı derdım oluyo valla, eve gıt soyun dökün bi de evde yemekyoksa vay halıme, o da her zaman olmuyo tabı.. aksam yemegını 6 da bıtırın dıyolar, bızım için ohoooooo mumkunatı yok..
ya yardımcı tutcan hazır yemeklı bı eve gıdıcen ya da her aksam popoyu kaldırıp ertesı gun ıcın bısıler hazırlıycan.. bızım evde bı yapılan yemek en az iki gün gidiyo, dun aksam brokolı corbası ve karısık dolma vardı, bu aksam yıne aynıları varya bu aksamdan carssamba askamının yemegını yapıcam ya da bu aksamı kendıme tatıl verıp yarın aksam hafifi kahvaltılık tarzında bısıler yıyecez.. yarın aksamı kahvaltılıkla atlatırsak, yarın aksam yemek yaparım o da hem pers hem de cuma aksamını kurtarır durum boyle bız de
benım de aynı derdım oluyo valla, eve gıt soyun dökün bi de evde yemekyoksa vay halıme, o da her zaman olmuyo tabı.. aksam yemegını 6 da bıtırın dıyolar, bızım için ohoooooo mumkunatı yok..
ya yardımcı tutcan hazır yemeklı bı eve gıdıcen ya da her aksam popoyu kaldırıp ertesı gun ıcın bısıler hazırlıycan.. bızım evde bı yapılan yemek en az iki gün gidiyo, dun aksam brokolı corbası ve karısık dolma vardı, bu aksam yıne aynıları varya bu aksamdan carssamba askamının yemegını yapıcam ya da bu aksamı kendıme tatıl verıp yarın aksam hafifi kahvaltılık tarzında bısıler yıyecez.. yarın aksamı kahvaltılıkla atlatırsak, yarın aksam yemek yaparım o da hem pers hem de cuma aksamını kurtarır durum boyle bız de
Evden mi yemek getirsem acaba üfff eski günlere geri dönüyoruz :2:
Tekerleme gibi oldu
Size afiyet olsun ve vallahh yazıkEve gidiyorum masa hazırlanmış, yemekler yapılmış
Oturp yiyoorum sonra totoyu deviriyorum sonra da kg alıyorum
Aynen ya sadece işyerinde 3 ltre su içiyorum ben. Bide tam kalkıyorum tlf çalıyo çok uyuz bi durum
Ben evden getiriyorum valla buzdolabı var Allahtan bi ara bozulmuştu halim niceydi
Karınca gibi yemek taşıyorum evden
ben de ılk su ıcmeye basladıgımda tuvaletten cıkamıyodum artık üşeniyodum bı de utanıyodum sureklı gıtmeye, ama zmnla alısıyo bunye galıba ben de artık oyle sık gıtmıyorum, galıba eskısı kdr da su ıcmıyorum :26:
nıye boyleyım ben ya, hıc su aramıyorum masamın uzıernde duruyo şişem; hava sıcakken yıen ıcıyodum da sımdı havalar serınlemey baslayınca yıne hıc aramamaya basladım :26:
ya aslında bizim şirkettede var hatta mikrodalga falan ama bana çok zor geliyo buraya taşımak aslında en sağlıklısı ama kış geliyo zaten olmadı yine kendimi zorlayıp getirim diyorum
O zaman şanslısın benim eşim bu akşam yediğini yarın yemez :95: Her gün yeni yemek ister de ister yanii yapabilene aşkolsun
evlenmeden önce öğrencılıkte cok yedım evlendıkten sonra oyle yemem fılan dıye ahkam kestıgı oluyodu ama malesef oyle bı luksumuz yok, eger bu aksam yedıgını ertesı gun yemeyı ıstemıyorsa mutfak kapısı kılıtlı deıl diecem ama kilitlemeyi gectım, oturdugumuz evdeki mutfagımızın kapısı bıle yok yanı, buyursunnn
geçmişe bakemde gelem
akşam yemeğinde protein ağırlıklı yemek çare oabilir bence ...
valla akşam yemeğinin saatini sabitleyemem. bende 6 de cıkıyorum 7 de evdeyim . yememiz 8 i buluyor cogu zaman.
17 kg verdiğimde de aynıydı. saate hiç takmadım kafayı. ama hafif yedim hep.
gaptanın dediği gibi tek çeşit yedim. ekmek yemedim. yanında yogurt ya da salata yedim.
ama yeme ve uyumanız arasında en az 2 saat olmalı ki mide raht etsin.
yani çalışan insanlar için o saat kısıtlaması imkansız
bu dağ başında da bişi bulup yiyemem zate. :2:
ben de ılk su ıcmeye basladıgımda tuvaletten cıkamıyodum artık üşeniyodum bı de utanıyodum sureklı gıtmeye, ama zmnla alısıyo bunye galıba ben de artık oyle sık gıtmıyorum, galıba eskısı kdr da su ıcmıyorum :26:
nıye boyleyım ben ya, hıc su aramıyorum masamın uzıernde duruyo şişem; hava sıcakken yıen ıcıyodum da sımdı havalar serınlemey baslayınca yıne hıc aramamaya basladım :26:
Tekerleme gibi oldu
Size afiyet olsun ve vallahh yazıkEve gidiyorum masa hazırlanmış, yemekler yapılmış
Oturp yiyoorum sonra totoyu deviriyorum sonra da kg alıyorum
Aynen ya sadece işyerinde 3 ltre su içiyorum ben. Bide tam kalkıyorum tlf çalıyo çok uyuz bi durum
Ben evden getiriyorum valla buzdolabı var Allahtan bi ara bozulmuştu halim niceydi
Karınca gibi yemek taşıyorum evden
geçmişe bakemde gelem
Hadi ya ne güzel. Ufak elektrikli sobayı ters çevirip tavada ısıtıyorum kışın tavukları
İlkellik had safhada
evlenmeden önce öğrencılıkte cok yedım evlendıkten sonra oyle yemem fılan dıye ahkam kestıgı oluyodu ama malesef oyle bı luksumuz yok, eger bu aksam yedıgını ertesı gun yemeyı ıstemıyorsa mutfak kapısı kılıtlı deıl diecem ama kilitlemeyi gectım, oturdugumuz evdeki mutfagımızın kapısı bıle yok yanı, buyursunnn
Seni ikili ilişkilerde tebrik ediyorum Ger-düşüm
İdolumsünnnn
Ahahah koptum
Bizde bi ara muhasebede elektrikli sobada ekmek kızartıyoduk
Burda da buzdolabı var ama artık biyerden sonra insan bıkıyo yarın ne pişircem akşama da aynısını yicem vs vs vs :97:
Hadi ya ne güzel. Ufak elektrikli sobayı ters çevirip tavada ısıtıyorum kışın tavukları
İlkellik had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?