70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün benim ki kalas kıran sevgilim demesedi o azim gelmezdi bana
bu aksamda avm de gezicem. rahat 1 saat fildir fildir gezerim

Yaa ben burrda ne şartlar altında zayıflamaya çalışıyorum göründe acıyın halime
Ben haftasonundan menüyü ayarladım canım alışverişide yaptım gün gün yapıyorum daha kolay oluyor

haftayı kafanda ayarlayınca daha rahat oluyosun gercekten de, ben de bu aksam yemekler bıtınce popoyu kaldırabılırsem erteıs gune kuru sebze corbası ve karnıbahar haslaması planlıyorum, uzıerne sarımsaklı yogurt ve bırazcıkta salca yakınca süper oluyo, yoska normalde pek sevmem ben karnıbahar fılan :26: carsamba &persembe onları yesek, cuma aksmaı da belkı bı tavuk cevırme alırız, kardeısmın canı cekıyodu

evde kardesım olmasa aslında yemek konusunda daha rahat olurum, ama evde o varken kahvaltıyla fılan gecıstıremıyorum cocugu gıbı ınsanın, sonrada dıyorum yok ya ben cocuk yapmaya o sorumluluga daha hazır degılımmm

dün aksam ben de bı bısmıllah deyıp leslıe yapayım dıyodum, kardesımı de kandıracaktım kocişin antremanı avrdı o yokken berabe ryapalım rahat rahat dıye, kardeısm benden once davrandı, yorgun deılsen sacımı boyar mısın bu aksam dıye, aksam sac boyadık evde kociş gelene kdr hallettık işlerimizi

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:

çekirge

Ben bu akşam sadece 18 tane uzun kollu gömlek ütülücem :97: :97:

Yazlık kışlık yaptım da eşimin gömleklerinin en azından bir kısmını yıkayıp ütüleyeyim dedim :97:

Yaa ben burrda ne şartlar altında zayıflamaya çalışıyorum göründe acıyın halime
Ben haftasonundan menüyü ayarladım canım alışverişide yaptım gün gün yapıyorum daha kolay oluyor

Bende cuma durumuma göre önceden ayarlıcam menümü haftaya

dün benim ki kalas kıran sevgilim demesedi o azim gelmezdi bana
bu aksamda avm de gezicem. rahat 1 saat fildir fildir gezerim

avmde napıcaksın nen

30.09.2011 cuma

0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | CLeOpaTRa | 80 | 72 | 69.9 | 2.100 | 10.100 | 59 |
2 | mavigoz0054 | 79 | 75.5 | 74.2 | 1.300 | 4.800 | 65 |
3 | triendy21 | 79.8 | 61.8 | 60.6 | 1.200 | 19.200 | 58 |
4 | NaF | 68.5 | 68.5 | 67.7 | 800 | 800 | 60 |
5 | PAPATYAM | 75 | 64.8 | 64.1 | 700 | 10.900 | 60 |
6 | arcak81 | 74 | 66.8 | 66.1 | 700 | 7.900 | 62 |
7 | barkinim | 71.3 | 65.4 | 64.8 | 600 | 5.800 | 59 |
8 | tugbaemrah | 73.8 | 72 | 71.5 | 500 | 3.300 | 59 |
9 | zeyyceyy | 75.5 | 60.5 | 60.3 | 200 | 15.200 | 55 |
10 | belenay | 82 | 70.7 | 70.5 | 200 | 11.500 ||
11 | pinktomato | 78 | 70.2 | 70.1 | 100 | 7.900 | 60 |
12 | erginsena | 90 | 65.4 | 65.3 | 100 | 24.700 | 60 |
13 | red | 91 | 77.4 | 77.4 | 0 | 13.600 | 60 |
14 | shryvz | 80 | 68.4 | 68.4 | 0 | 11.600 | 63 |
15 | sibel29 | 76.3 | 74 | 74.1 | artı100 | 2.200 | 65 |
16 | ezgiilknur | 92 | 87 | 87.2 | artı200 | 4.800 | 65 |
17 | hayell | 73 | 58.9 | 59.2 | artı300 | 13.800 | 55 |
18 | KILAVUZ | 86 | 61.6 | 62 | artı400 | 24000 | 60 |
19 | yaren38 | 78.2 | 60.1 | 61.5 | artı1.400 | 16.700 | 58 |
20 | mywish89 | 86 | 72.5 | 74 | artı1.500 | 12000 | 65 |

Birincimiz CLeOpaTRayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
Listede olan arkadaşlarımın hergün menü paylaşması bundan böyle zorunludur...
red ve shryvz arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekik cezalıdır
sibel29 ezgiilknur hayell KILAVUZ yaren38 ve mywish89 arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalıdır
monarosa_22 minikdepresif ve meltemdmc arkadaşlarımız bildirim yaparak önümüzdeki hafta listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAAAAAAAA

kalas kıran didi :2: ince bi çıtanın üstüne oturdum oda kırıldı. tebi benim paşa onun kalas oldugunu ve benim onu kırdığımı iddia ediyor. birde peşine kötü adam gülüşü attı :2:

Paşa = Angus yapısındaa var

Sabah tartıya çıktım ve tartıya küstüm 500 gr fazla gösterdi pis tartı

kızlar ya bısı sorcam aslında ben bugun cok sey soracaktım, durun soyle sıralıyım aklıma gelenlerı ;

1. ogle yemegı yedıkten sonra 2 saat fılan hıc su ıcemıyorum ben, su içsem patlıycakmısım gıbı gelıyo, anormal mı bu :26: hanı cok yedıgımde normal de, salata bıle yesem yok yanı su gıtmıyo :26:

2. aranızda tütün mamülü kullananlar kimler acabaaa -kotu ornek olmayayım okuyanlara dıye yazmadım açık açık

3. bı de kuaforde ozellıkle de paket agda yaptıran var mı:26: bırazcık bılgıye ve bu konuda motıve edılmeye ıhtıyacım var :26:

ne alaka dedıgınız 3 soru sordum, bagımsız kulvarlarda daha da vardı da aklıma gelmıyooo :26:

Paşa = Angus yapısındaa var

çanta almıştım bershkadan 1 haftada tırtladı 1 haftadır gidip değişcem
paşa =angus kesinlikle öle.

yarım saat sonra pakkala gidicem, hep çırakları gönderiyodum artık ben gitçem. maksat hareket

hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah...

B][/COLOR]

teşekkür ederşm canım. geldim hastaneden sonuçlar güzel insülin direncim düşmüş biraz ama kollestrol ve diğer değerler normale dönmüş insülin direncininde normale dönmesine çok az var. bakalım zayıfladıkça düzelecek işallah. ilacıma devam doğum kontrol hapımı pko dan dolayı 3 ay daha kullancam tedavi verdi ondan sonra bebiş için bıraktırcaklar.. hayırlısı bakalım 3 ay süre içinde kilo ver dedi bende ona uğraşıyom zaten dedim.. sizin desteğinizle o da olacak işallah

Sabah tartıya çıktım ve tartıya küstüm 500 gr fazla gösterdi pis tartı

Naf ya ıkı cumle yazıyosun ıkı mesajda altındakı sıyah gulle bı sayfa doluyo vallaa

bı gıdıp gelıyorum kac sayfa ılerlemıs anam dıyorum nası okuycam sonra bı bakıyroum Naf yazmıs

bu arada Naf ve arkadası mınık, sız kac yasındasınızzz, naparsınızzz, kusura bakmayın aslında ılk gelınce yazmıstınız da tutamamhıc ben kafamda oyle seylerı :26:

Askerden gelince sizden öğrenceğim çok şey var
Hoş benim kütük sevgilime bunlar işler mi bilmemde

kalas kıran didi :2: ince bi çıtanın üstüne oturdum oda kırıldı. tebi benim paşa onun kalas oldugunu ve benim onu kırdığımı iddia ediyor. birde peşine kötü adam gülüşü attı :2:

Hadi ya Abartmak özlerinde var işte napcan.
64 kiloyken diyo bide tirrbiiiyesiizzz
Azimlendiysen senin açından iyi de olmuş aslında

Bu arada TRİENDY arkadaşım amacın ne senin
O liste Cuma da kaldı bitti gitti yani
Sonunda olduğum gene afişe edildi :78::78:
Topiğin rezil rüsvası en sonda
Ayrıca normal muhabbete katılsana bacım özledim valla akşamda olmuyon artık

İvitt cevap veriyorum

1. Şuan 3. litre suyuma başlamış bulunmaktayım hiç zorlanmadan 7/24 susadığımda su içebiliyorum öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar :26: su içemiyorum diye kendini şartlandırma canım patlıycak gibi olsanda iç bakalım nolcak :26:

2. Ben kullanmıyorum

3. Paket ağda derken :26: ben komple sir yaptırıyorum çok memnunum Bi kere çok rahat oluyo canım ben evde kendim

yapamıyorum denedim ama olmuyor :97: makina kararma yapıyor bir süre sonra o yüzden çözümü komple sirde buldum :81:

Regl dönemi öncesi (3-4 gün kala ) gitmezsen iyi olur zaten belirli bir hassasiyet olduğu için canın acır bide ilk tecrübense korkar bidaha

gitmek istemezsin.

Bide 40 dakikada pambık gibi oluyosun yımışacıkk

canım miden küçüldü herhalde senin ama illa yemekten sonra su içmek zorunda değilsin günde 2,5 lt tamamlıyorsan sorun yok.

tütün kullanan varmı bende bilmiyom ben kullanmıyom

ben bi güzellik merkezinde sir yaptıryom kuaförde birkez yaptırdım bacaklarımda yanık gibi izler oldu daha spnra geçti ama bidaha aman dedim :44: steril bir yer olması çok önemli yıllardır aynı yere giderim çok temiz hiç sorun yaşamadım lazerede oraya gittim.

sizin geçmişinizede geleceğinizede başlıcam haaa okumuyorum uleeeyynn artıık 6678 den beri oku oku 6698e geldiim allak bullak oldum,vazgeçmedim ama çünkü onümde bikaÇ sayfa kaldı onlarıda okuveririm artık nolcek..valla dün girdiydim 15te birsürü alıntı yapmıştım allah cvb vermemiştim dahakii elektrikler gitti,bende iyiki gittin kalkıcağım yoktu yoksa diyip mutfağa yemek yapmaya gittim,,20dk sonra geldi elektirik ama bidahada giremedim çünkü eşim vardiye döndü 1hafta saat 7de gidip 17de gelicek,,akşamda o giriyo geneldee,,öyle yanii,,bugün biraz alıntı yaptım ama yazabilirmiyimkii napcam bilmem pekbi ağırlık var şu aralar üstümdee,canım acayip sıkılıyoo iş konularınaa,bi düzene girsede rahatlasak

Değiştirmezlerse çağır beni alayım ifadelerini

Hayırlısı inşallah cnm

Seviyorum ben o imzayı ama ya değiştireyim mi dur bi bakınayım daha kısa bişiler :76::76:

27 yaşındayım, özel bi şirketin genel musahebesini tutuyorum, 3 yıllık evliyim bebik yok Doğma büyüme İzmirliyim ama aslım Trabzon

derim (Büyüklerimiz ordadır) kıvırcık saçlı , yeşil gözlü , 1.72 boyunda tombik bi hatunum yarışmacı arkadaşlara başarılar

diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…