Yaa ben burrda ne şartlar altında zayıflamaya çalışıyorum göründe acıyın halime
Ben haftasonundan menüyü ayarladım canım alışverişide yaptım gün gün yapıyorum daha kolay oluyor
yaaa cnm benim sen gönder bana ben ısıtım sana cnm
dün benim ki kalas kıran sevgilim demesedi o azim gelmezdi bana
bu aksamda avm de gezicem. rahat 1 saat fildir fildir gezerim
Çok pis alışırım sonra yüzsüzüm bakk benn
Ne dedi ki
topıkteki hem nıkah buyuklerım hem de yasca buyuklerımın yanıdna benım fıkırlerım nedır ki sen de öğrenıceksın bunları çekirgee
sen bırazcık sımartmısın senınkını ondan, askerden sorna hazır alışmışken düzene nizama sen de cek eğitimi, görsün bakalım dünya kaç bucak
ya insanın ütü yaparken uykusu gelirmi benim geldi
yani az kalsın ütü yapışacaktı eşimin tişörtüne
eee bünye 1haftadır anca alışıyo erken kalkmaya...
ütü bitmeid ara verdim uykum kaçsın diye topiğe geldim nasıll
ee karnım tok vakitde öğlen neyse az kaldı zaten azdı ütü..
1pantulun,2gömlek,2 tişört,2 benim uzun kollu tişörtlerim,1havlu,2başörtü....hiçtebişey yokmuş beee
ee birikmesin dedim fazla....
Yaa ben burrda ne şartlar altında zayıflamaya çalışıyorum göründe acıyın halime
Ben haftasonundan menüyü ayarladım canım alışverişide yaptım gün gün yapıyorum daha kolay oluyor
dün benim ki kalas kıran sevgilim demesedi o azim gelmezdi bana
bu aksamda avm de gezicem. rahat 1 saat fildir fildir gezerim
kalas kıran didi :2: ince bi çıtanın üstüne oturdum oda kırıldı. tebi benim paşa onun kalas oldugunu ve benim onu kırdığımı iddia ediyor. birde peşine kötü adam gülüşü attı :2:
çekirge
Ben bu akşam sadece 18 tane uzun kollu gömlek ütülücem :97: :97:
Yazlık kışlık yaptım da eşimin gömleklerinin en azından bir kısmını yıkayıp ütüleyeyim dedim :97:
Bende cuma durumuma göre önceden ayarlıcam menümü haftaya
avmde napıcaksın nen
Paşa = Angusyapısındaa var
hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah...
B][/COLOR]
Sabah tartıya çıktım ve tartıya küstüm500 gr fazla gösterdi pis tartı
topıkteki hem nıkah buyuklerım hem de yasca buyuklerımın yanıdna benım fıkırlerım nedır ki sen de öğrenıceksın bunları çekirgee
sen bırazcık sımartmısın senınkını ondan, askerden sorna hazır alışmışken düzene nizama sen de cek eğitimi, görsün bakalım dünya kaç bucak
kalas kıran didi :2: ince bi çıtanın üstüne oturdum oda kırıldı. tebi benim paşa onun kalas oldugunu ve benim onu kırdığımı iddia ediyor. birde peşine kötü adam gülüşü attı :2:
kızlar ya bısı sorcam aslında ben bugun cok sey soracaktım, durun soyle sıralıyım aklıma gelenlerı ;
1. ogle yemegı yedıkten sonra 2 saat fılan hıc su ıcemıyorum ben, su içsem patlıycakmısım gıbı gelıyo, anormal mı bu :26: hanı cok yedıgımde normal de, salata bıle yesem yok yanı su gıtmıyo :26:
2. aranızda tütün mamülü kullananlar kimler acabaaa -kotu ornek olmayayım okuyanlara dıye yazmadım açık açık
3. bı de kuaforde ozellıkle de paket agda yaptıran var mı:26: bırazcık bılgıye ve bu konuda motıve edılmeye ıhtıyacım var :26:
ne alaka dedıgınız 3 soru sordum, bagımsız kulvarlardadaha da vardı da aklıma gelmıyooo :26:
kızlar ya bısı sorcam aslında ben bugun cok sey soracaktım, durun soyle sıralıyım aklıma gelenlerı ;
1. ogle yemegı yedıkten sonra 2 saat fılan hıc su ıcemıyorum ben, su içsem patlıycakmısım gıbı gelıyo, anormal mı bu :26: hanı cok yedıgımde normal de, salata bıle yesem yok yanı su gıtmıyo :26:
2. aranızda tütün mamülü kullananlar kimler acabaaa -kotu ornek olmayayım okuyanlara dıye yazmadım açık açık
3. bı de kuaforde ozellıkle de paket agda yaptıran var mı:26: bırazcık bılgıye ve bu konuda motıve edılmeye ıhtıyacım var :26:
ne alaka dedıgınız 3 soru sordum, bagımsız kulvarlardadaha da vardı da aklıma gelmıyooo :26:
çanta almıştım bershkadan 1 haftada tırtladı 1 haftadır gidip değişcem
paşa =angus kesinlikle öle.
yarım saat sonra pakkala gidicem, hep çırakları gönderiyodum artık ben gitçem. maksat hareket
teşekkür ederşm canım. geldim hastaneden sonuçlar güzel insülin direncim düşmüş biraz ama kollestrol ve diğer değerler normale dönmüş insülin direncininde normale dönmesine çok az var. bakalım zayıfladıkça düzelecek işallah. ilacıma devam doğum kontrol hapımı pko dan dolayı 3 ay daha kullancam tedavi verdi ondan sonra bebiş için bıraktırcaklar.. hayırlısı bakalım 3 ay süre içinde kilo ver dedi bende ona uğraşıyom zaten dedim.. sizin desteğinizle o da olacak işallah
Naf ya ıkı cumle yazıyosun ıkı mesajda altındakı sıyah gulle bı sayfa doluyo vallaa
bı gıdıp gelıyorum kac sayfa ılerlemıs anam dıyorum nası okuycam sonra bı bakıyroum Naf yazmıs
bu arada Naf ve arkadası mınık, sız kac yasındasınızzz, naparsınızzz, kusura bakmayın aslında ılk gelınce yazmıstınız da tutamamhıc ben kafamda oyle seylerı :26:
Bu arada TRİENDY arkadaşım amacın ne senin
O liste Cuma da kaldı bitti gitti yani
Sonunda olduğum gene afişe edildi :78::78:
Topiğin rezil rüsvası en sonda
Ayrıca normal muhabbete katılsana bacım özledim valla akşamda olmuyon artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?