sizin geçmişinizede geleceğinizede başlıcam haaa okumuyorum uleeeyynn artıık 6678 den beri oku oku 6698e geldiim allak bullak oldum,vazgeçmedim ama çünkü onümde bikaÇ sayfa kaldı onlarıda okuveririm artık nolcek..valla dün girdiydim 15te birsürü alıntı yapmıştım allah cvb vermemiştim dahakii elektrikler gitti,bende iyiki gittin kalkıcağım yoktu yoksa diyip mutfağa yemek yapmaya gittim,,20dk sonra geldi elektirik ama bidahada giremedim çünkü eşim vardiye döndü 1hafta saat 7de gidip 17de gelicek,,akşamda o giriyo geneldee,,öyle yanii,,bugün biraz alıntı yaptım ama yazabilirmiyimkii napcam bilmem pekbi ağırlık var şu aralar üstümdee,canım acayip sıkılıyoo iş konularınaa,bi düzene girsede rahatlasak
sizin geçmişinizede geleceğinizede başlıcam haaa okumuyorum uleeeyynn artıık 6678 den beri oku oku 6698e geldiim allak bullak oldum,vazgeçmedim ama çünkü onümde bikaÇ sayfa kaldı onlarıda okuveririm artık nolcek..valla dün girdiydim 15te birsürü alıntı yapmıştım allah cvb vermemiştim dahakii elektrikler gitti,bende iyiki gittin kalkıcağım yoktu yoksa diyip mutfağa yemek yapmaya gittim,,20dk sonra geldi elektirik ama bidahada giremedim çünkü eşim vardiye döndü 1hafta saat 7de gidip 17de gelicek,,akşamda o giriyo geneldee,,öyle yanii,,bugün biraz alıntı yaptım ama yazabilirmiyimkii napcam bilmem pekbi ağırlık var şu aralar üstümdee,canım acayip sıkılıyoo iş konularınaa,bi düzene girsede rahatlasak
günaydın kızlar bn dha yeni kalktım :))))
çk mtlym sizlede paylasıyım istedim düne göre 500 gr atmısım demekki dogru yoldayım, bna ugurlu geldiniz.. şimdi kahvaltımı yapıorm 2 dl tahıllı ekmek (toplam 90 kalori) yagsız peynir ve domates
herkese bol motivasyonlu günler :)))))))))))))))))))))
çk mtlym sizlede paylasıyım istedim düne göre 500 gr atmısım demekki dogru yoldayım, bna ugurlu geldiniz.. şimdi kahvaltımı yapıorm 2 dl tahıllı ekmek (toplam 90 kalori) yagsız peynir ve domates
dün benim ki kalas kıran sevgilim demesedi o azim gelmezdi bana
bu aksamda avm de gezicem. rahat 1 saat fildir fildir gezerim
akşamki bi tabak makarna hariç menün güzel canımslmmm iyi geceler nabersiniz bakalımm ben çok iyiyim bugun dikkat etmemeye calıştım
gelelim menüme;
sabah :ballı sirkeli sıcak su
4-5 kare peynir
3 zeytin
1 domates
yarım salatalık
1 ısırık minik simit sadece tadına baktım o kadar
2 dilim ekmek
ara 2 çıbık kraker
ögle bir porsiyon zeytinyaglı taze fasulye
3-4 kaşık yogurt
akşam bir tabak domatesli uzun makarna :44::44:
ara soda
sporlar;
15+15 iki set çömelme hareketi
100 mekik
45 dk yürüyüş
bisiklet binecektimmde aşagıdakiler yüzünden binemedim
hoş geldin,,sağlıkla büyüt bebeğini inş..ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
canım bu menü ne böylee daha dikkatli beslenmen lazımm,,yeni gelenlerin yapması gerekenlere bakarsan beslenme şeklini düzene daha rahat sokarsın,,akşamki ekmek nekadar küçük olursa olsun hiçte masum değil heleki beyaz ekmeksee,,sabahki kahvaltında tam tekmil bi kahvaltı olmamışş,,,daha dikkatlii beslenmelisin,,birde ayda 6kilo imkansız canım çokta sağlıklı değil bence,,ama yeni başladığına göre okadarda olumsuz değil çünkü ilk başta kilolar çabuk ve çok gidiyoo,,tabi bu çoğunlukla vücudun su atmasından kaynaklanıyo gerçek bi kilo kaybı değil yaniii....evet ben de yazıyorum artık
bismillah :)))
ama sizinkiler kadar dikkatli değilim
bence siz hiç bir şey yemiyorsunuz...
sabah limonlu ılık su bi bardak
1tane kuru kayısı
kahvaltıda avuç içi kadar ıspanaklı börek
malesef ki yedim
2zeytin
bir iki çatal ucuyla krem peynir
öğle yemeği yemedim
kahvaltıyı geç yaptım
4gibi bir sürahi sodalı yeşil çaylı limonlu su :)) başka bi topikde duymuştum hızlı kalori yakıyormuş
akşam saat 6da 2tanecik küçük biber dolması :)) avuç içi kadar ekmek ( ne kadar masum dimi )
sonra 1saat koşu bandında tempolu yürüyüş 5km yürüdüm
ve acıktım 2muz 1 şeftali
sizce çok mu vasat
3gün önce başladım 6kilo vermem lazım
şu an 71im hedef 65
kızlar ya bısı sorcam aslında ben bugun cok sey soracaktım, durun soyle sıralıyım aklıma gelenlerı ;
1. ogle yemegı yedıkten sonra 2 saat fılan hıc su ıcemıyorum ben, su içsem patlıycakmısım gıbı gelıyo, anormal mı bu :26: hanı cok yedıgımde normal de, salata bıle yesem yok yanı su gıtmıyo :26:
2. aranızda tütün mamülü kullananlar kimler acabaaa -kotu ornek olmayayım okuyanlara dıye yazmadım açık açık
3. bı de kuaforde ozellıkle de paket agda yaptıran var mı:26: bırazcık bılgıye ve bu konuda motıve edılmeye ıhtıyacım var :26:
ne alaka dedıgınız 3 soru sordum, bagımsız kulvarlardadaha da vardı da aklıma gelmıyooo :26:
ay şu ta baştaki resimde sağdaki ve ortaki çok hoş durur arzuuuuuu bi düşün isterseen tam senlik çokta şık görünüyooooocanım sana bal köpüğü olur olmasına da makyaj ıster, ben sen yapmıyorum dedıgın ıcın olmaz dedım, cunku oyle renkler bıraz makyaj ıstıyo hıc olmazsa işte goze kalem yanagı ıkı tutam allık ıstıyo, yoksa boyle solgun gozukuyosun, yanı guzel olayım derken herkesın hayrola arzu hastamısın sorularına maruz kalma dıye soyluyorum, ben sacımda bakırlı kahve, gozume kalem cekmesem herkes hayrola dıyoo
kapalı gıyım hakında fazla bı bılgım yok hanı markalarını fılan bılmıyorum, boyle tarzını gıyınısını begendıgın bı kapalı bı arkadasın yok mu sana yardımcı olsa hanı nerde ne daha uygundur fılan o daha ıyı bılır:26:
ama boyle daha kucuk bı cocugun var yasın genc, sacıma basına ozen gostermekten sıkılma bu yaşta, once bunu kendın ıcın yapıcaksın cunku ınan havan degısıcek havan degısınce kendıne guvenın artıcak, guvenın artınca bu ınsanın konusmasına ınsan ılıskılerıne herseyıne yansıyo :26:
h.sonu sehır dısından arkadasım geldı, alısverıs yapmak ıstedı de onlada konustuk, yanı ayagından babetını cıkarıp topklu ayakkabıya gectıgınde bıle havan degısıo, sokakta yuruyusun degısıo dıye
Eki Görüntüle 267179 Eki Görüntüle 267180 Eki Görüntüle 267181 Eki Görüntüle 267182 Eki Görüntüle 267183
bunları bulabıldım senın için nettentopıktekı dıger arakadaslarda yardımcı olabılır sana, neyı nereden alıyolar neyle kombınlıyolar fılan
ay çok tatlı olmuş,,gerçektende bilekliğinle uyumlu olmuş fıstık seniii
sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTuğğbaaaaa naptın bugünnn eskisi gibi girmiyorsun gene he
araştırmalara göre ghergün düzenli olarak tartılanların ,,tartılmayanlara göre çok daha fazla kilo verdiği saptanmıştıırrHergün tartınmayı diyetisyenim bana yasaklamıştı vakti zamanında.
Haftada bir , aynı saatte ve aç karnına tartılırdım. çünkü günlük kilo oynamaları olur. moral bozabilir.
tugba nereye kactin gii
Bu arada dün sol elimin resmini koymuştum avatardaki resmi yani.
Sabah göbek keserken sol elimin orta parmağını kestim
Kendi kendinin parmağına nazar değdiren nadir insan olarak kendimi günün insanı seçiyorum
Yeni gelenler bi deli olduğumu düşüncek
İnsan elini beğenir mi dimi
Ahh ahhh
seni çok iyi anlıyorum bende ayşebahar abla,,sen nasıl istiyorsan öyle davran senin yaşadıklarını biz bilemeyiz,,üzme canını boşver geçer inaşşalh herşey düzelir....Gülüm ya...
Ben sebeplerini daha önce az buçuk paylaşmıştım hatırlarsan..
Elbetteki yaşadıklarımı bilemezsin bu şekilde yazmanın başka bir açıklaması olmazdı eminim...
Annem bana 5 dakika uzaklıkta canım...
en son ben gittim... Bayramdı...
Saatlerce sadece oturdum çocuklarımla ve geri geldim evime..
...............
Yazsam biliyorum saatler sürer içimdeki derdi aktarmak...
Ama artık sizinle de paylaşmayacağım sanırım...
Beni anlayacağınıza dair umudum mseajından sonra inan kalmadı...
Gönüller deniz gibidir..
İçinde ne hazineler saklı tutar...
Benim de gönlümdeki derdi anlatmam için
Kendini ben gibi hissetmen gerekir...
Hiç saygısızlığım olmadı ona karşı
Onlar benim atalarım...
Anam babam...
Lakin dedim ya
Çok kırılıyorum gittikçe,
bayram dönüşü hasta oldum.....
Gerek yok başka kırılmalara...
Hele bu gebe halimle...
Yüreğim başka gönül kırıklıkları kaldırmaz....
İvitt cevap veriyorum
1. Şuan 3. litre suyuma başlamış bulunmaktayım hiç zorlanmadan 7/24 susadığımda su içebiliyorum öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar :26: su içemiyorum diye kendini şartlandırma canım patlıycak gibi olsanda iç bakalım nolcak :26:
2. Ben kullanmıyorum
3. Paket ağda derken :26: ben komple sir yaptırıyorum çok memnunumBi kere çok rahat oluyo canım ben evde kendim
yapamıyorum denedim ama olmuyor :97: makina kararma yapıyor bir süre sonrao yüzden çözümü komple sirde buldum :81:
Regl dönemi öncesi (3-4 gün kala ) gitmezsen iyi olur zaten belirli bir hassasiyet olduğu için canın acır bide ilk tecrübense korkar bidaha
gitmek istemezsin.
Bide 40 dakikada pambık gibi oluyosunyımışacıkk
canım miden küçüldü herhalde senin ama illa yemekten sonra su içmek zorunda değilsin günde 2,5 lt tamamlıyorsan sorun yok.
tütün kullanan varmı bende bilmiyom ben kullanmıyom
ben bi güzellik merkezinde sir yaptıryom kuaförde birkez yaptırdım bacaklarımda yanık gibi izler oldu daha spnra geçti ama bidaha aman dedim :44: steril bir yer olması çok önemli yıllardır aynı yere giderim çok temiz hiç sorun yaşamadım lazerede oraya gittim.
Değiştirmezlerse çağır beni alayım ifadelerini
Seviyorum ben o imzayı ama ya değiştireyim mi dur bi bakınayım daha kısa bişiler :76::76:
27 yaşındayım, özel bi şirketin genel musahebesini tutuyorum, 3 yıllık evliyim bebik yokDoğma büyüme İzmirliyim ama aslım Trabzon
derim(Büyüklerimiz ordadır) kıvırcık saçlı , yeşil gözlü , 1.72 boyunda tombik bi hatunum yarışmacı arkadaşlara başarılar
diliyorum
Eki Görüntüle 267824 Eki Görüntüle 267825 yoğurtlu havuç kızartması(havucu rendeledim öyle)siz fırında yapın amaa
Eki Görüntüle 267826 Eki Görüntüle 267827 masumane bi mercimek çorbasıyla salataave annemin yaptığı domates turşusuu(çekilmiş domatesle) mmmm nefiss he birdee 2baş soğan var onsuz sofraya oturmaaaamm ha bide yoğurtt
Eki Görüntüle 267828 Eki Görüntüle 267823 işte sofraya götürülmek için hazııııırrrrrrrrrrrrrrr
Ben tütün mamülü kullanıyorum.
ağdayı sir yaptırıyorum
En sonuncusuda yemekten sonra bende pek içemem çünkü midem dolu oluyo
Kendimide tanıtayım.
31,8 yaşındayım (doom günüme iki ay var)
bekarım, bebikim yok.
mali müşavirim ama muhasebecilik yapıyom.
sonracıma h.sonu kursa baslıyom bağımsız denetçi olcem
bide şişkoyumve istanbulda ikamet ediyorum.
paket lafı komık ama malum yerlere yapılan agdaya paket agda dıyolar ya kuafordeya ben heryerdekı tuylerle az cok basa cıkabılırım ama bu paket benı mahvedıyo, evlenınce daha bı sorun :26: kuafore gıtmeye de utanıyorum nası gıdılır,napılır bılemıyorum.. bı de akıntım fılan gelır dıye tırsıyorum, cok utanırım o zaman, aklımda kuruyorum bısıler tam heveslenıyorum sonra vazgecıyorummmm :26:
Ben tütün mamülü kullanıyorum.
ağdayı sir yaptırıyorum
En sonuncusuda yemekten sonra bende pek içemem çünkü midem dolu oluyo
Kendimide tanıtayım.
31,8 yaşındayım (doom günüme iki ay var)
bekarım, bebikim yok.
mali müşavirim ama muhasebecilik yapıyom.
sonracıma h.sonu kursa baslıyom bağımsız denetçi olcem
bide şişkoyumve istanbulda ikamet ediyorum.
Ger-düş benimle de tanışmak ister misin?
Trii trii triendyyyy çok güzel gözüküyor çorbanın kıvamı özellikle bide o domates turşusundan bugün annem yapcaktı
Bizde çok severiz içine soğan doğruyoruz kışın çok güzel oluyor
paket lafı komık ama malum yerlere yapılan agdaya paket agda dıyolar ya kuafordeya ben heryerdekı tuylerle az cok basa cıkabılırım ama bu paket benı mahvedıyo, evlenınce daha bı sorun :26: kuafore gıtmeye de utanıyorum nası gıdılır,napılır bılemıyorum.. bı de akıntım fılan gelır dıye tırsıyorum, cok utanırım o zaman, aklımda kuruyorum bısıler tam heveslenıyorum sonra vazgecıyorummmm :26:
ben de işte bı yere baglanmak ıstıyorum oyle, bu derdım olmasın, bacak koltuk altı fılan problem deıl epılasyon aletı kullanıyorum, hemencık bıtıyo işim, ama işte oralarla bıtmıyoooo :26:
aslında önümüz kış, kıl tüy sıcak tutar
sen nıye gırmıyosun bakalım artık hesap ver, nası bı kaptan yardımcısısınbaska baska topıklerde gezmeyı bılıyosun ama haberını alıyoruz kuşlardannnn bıze gelınce vakıt yok, haberımız olmadan bı 3. çocugumu dogurdun ocneden de ıkı cocuk vardı basında amabızı de hıc ıhmal etmezdın, cıtırlastıkca boşladın bızı
memnun oldumm84 lüsün galıba, ben de oyleyım, evlıyım ama bı yılı gecelı bı kac ay oldu henuz yarısmaya ankaradan katılıyorum aslen buralı degılım, eşim de buralı deıl ama ortak noktamız burası oldugu ıcın burda ıkamet edıyoruz, benım de boyle işteee
yenı mı kalktım yazmısın ben mı yanlıs goruyorumm
Bu arada 14:30 gibi çubuk tarçınlı yeşilçayımı içtim.:126:
Şimdi de Kremalı Tavuklu çabuk çorbamı içiyorum karnım acıktı çok.:125:
Kalorisi de : 76 imiş:129:
ben kuaförümle evli gibiyim valla5 yılı geciktir aynı kuaför utanma sıkılma kalmadı
cabucak bitiyo ve 1 ay dayanıyor.
başka bi alternatif düşünemiyorum artık.
kuaförüm nereye ben peşine gidiyom
Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç
tanışalım yawrummmm
kimlerdensin bakalım sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?