70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz saana baştan başlama dedik
Dinlemedin ki
Bu hafta akşamları yoksun yanii.. Neyse haftaya telafi edersin artık
Bide iş için hayırlısı olsun canım bunca çabanın sonucunda Allah hayırlısını verir.
Üzme o tatlı canını Allah a şükür şimdi bi işi var inş. Allah daha iyilerini nasip eder.

Elektrik gitmesi çok kötü olmuş iş konusunda noldu ki canını sıkıyo :26:

yok anam önümde daha 16 sayfa varmış ben töbe vazgeçtim yapamıycam neyse alabildiklerime cvb veremde çıkem geçmişte galik

günaydın kızlar bn dha yeni kalktım :))))
çk mtlym sizlede paylasıyım istedim düne göre 500 gr atmısım demekki dogru yoldayım, bna ugurlu geldiniz.. şimdi kahvaltımı yapıorm 2 dl tahıllı ekmek (toplam 90 kalori) yagsız peynir ve domates
herkese bol motivasyonlu günler :)))))))))))))))))))))

Çok sevindimmmm afiyet olsun

Günaydın afiyet olsun cnm ne güzel :97: benim tartı artıda gösteriyo beni ya dur bakalım

akşamki bi tabak makarna hariç menün güzel canımhani makarnayı öğlen yiycektikyaa unuttunmuu ,,yoksa sende ben gibi mecburmu kaldın kızz
ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
hoş geldin,,sağlıkla büyüt bebeğini inş..
canım bu menü ne böylee daha dikkatli beslenmen lazımm,,yeni gelenlerin yapması gerekenlere bakarsan beslenme şeklini düzene daha rahat sokarsın,,akşamki ekmek nekadar küçük olursa olsun hiçte masum değil heleki beyaz ekmeksee,,sabahki kahvaltında tam tekmil bi kahvaltı olmamışş,,,daha dikkatlii beslenmelisin,,birde ayda 6kilo imkansız canım çokta sağlıklı değil bence,,ama yeni başladığına göre okadarda olumsuz değil çünkü ilk başta kilolar çabuk ve çok gidiyoo,,tabi bu çoğunlukla vücudun su atmasından kaynaklanıyo gerçek bi kilo kaybı değil yaniii....
ne leeyynn buu cvblıyım ama yinedee,hiç biri hakkında bilgim yooksuyu ben yemekten sonrada içerim,,yemek arasındada içilmesi gerekiyomuş yeni duyduumm:))tütünlü mamulüde kullanmam kullananıda sevmem,,tiksinirim yanii oderecee,eve gelen misafirlerime bile balkonu gösteririm ya dışarda ya hiç
ay şu ta baştaki resimde sağdaki ve ortaki çok hoş durur arzuuuuuu bi düşün isterseen tam senlik çokta şık görünüyooooo
Elliimm elimmm güzell elimmmmmmmmm
Ay resim koyasım geldi buraya

Eki Görüntüle 267338
ay çok tatlı olmuş,,gerçektende bilekliğinle uyumlu olmuş fıstık seniii
Tuğğbaaaaa naptın bugünnn eskisi gibi girmiyorsun gene he
sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hergün tartınmayı diyetisyenim bana yasaklamıştı vakti zamanında.
Haftada bir , aynı saatte ve aç karnına tartılırdım. çünkü günlük kilo oynamaları olur. moral bozabilir.
araştırmalara göre ghergün düzenli olarak tartılanların ,,tartılmayanlara göre çok daha fazla kilo verdiği saptanmıştıırrbuna ne diyosuun,,ben doğru yoldayım yaniii,,
tugba nereye kactin gii

kim ne zaman saat kaçta kaçmış:44:
harbidende kötü olmuş nazar olmuş kesin geçmiş olsun,delii kendi kendine yaptın yine demiii
seni çok iyi anlıyorum bende ayşebahar abla,,sen nasıl istiyorsan öyle davran senin yaşadıklarını biz bilemeyiz,,üzme canını boşver geçer inaşşalh herşey düzelir....

Son düzenleme:
Ben tütün mamülü kullanıyorum.
ağdayı sir yaptırıyorum
En sonuncusuda yemekten sonra bende pek içemem çünkü midem dolu oluyo

Kendimide tanıtayım.
31,8 yaşındayım (doom günüme iki ay var )
bekarım, bebikim yok.
mali müşavirim ama muhasebecilik yapıyom.
sonracıma h.sonu kursa baslıyom bağımsız denetçi olcem
bide şişkoyum ve istanbulda ikamet ediyorum.

yoğurtlu havuç kızartması(havucu rendeledim öyle)siz fırında yapın amaa
masumane bi mercimek çorbasıyla salataave annemin yaptığı domates turşusuu(çekilmiş domatesle) mmmm nefisshe birdee 2baş soğan varonsuz sofraya oturmaaaammha bide yoğurtt
işte sofraya götürülmek için hazııııırrrrrrrrrrrrrrr

Ger-düş benimle de tanışmak ister misin?

Trii trii triendyyyy çok güzel gözüküyor çorbanın kıvamı özellikle bide o domates turşusundan bugün annem yapcaktı
Bizde çok severiz içine soğan doğruyoruz kışın çok güzel oluyor

paket lafı komık ama malum yerlere yapılan agdaya paket agda dıyolar ya kuaforde ya ben heryerdekı tuylerle az cok basa cıkabılırım ama bu paket benı mahvedıyo, evlenınce daha bı sorun :26: kuafore gıtmeye de utanıyorum nası gıdılır,napılır bılemıyorum.. bı de akıntım fılan gelır dıye tırsıyorum, cok utanırım o zaman, aklımda kuruyorum bısıler tam heveslenıyorum sonra vazgecıyorummmm :26:

ben de işte bı yere baglanmak ıstıyorum oyle, bu derdım olmasın, bacak koltuk altı fılan problem deıl epılasyon aletı kullanıyorum, hemencık bıtıyo işim, ama işte oralarla bıtmıyoooo :26:

aslında önümüz kış, kıl tüy sıcak tutar

sen nıye gırmıyosun bakalım artık hesap ver, nası bı kaptan yardımcısısın baska baska topıklerde gezmeyı bılıyosun ama haberını alıyoruz kuşlardannnn bıze gelınce vakıt yok, haberımız olmadan bı 3. çocugumu dogurdun ocneden de ıkı cocuk vardı basında amabızı de hıc ıhmal etmezdın, cıtırlastıkca boşladın bızı

memnun oldumm 84 lüsün galıba, ben de oyleyım, evlıyım ama bı yılı gecelı bı kac ay oldu henuz yarısmaya ankaradan katılıyorum aslen buralı degılım, eşim de buralı deıl ama ortak noktamız burası oldugu ıcın burda ıkamet edıyoruz, benım de boyle işteee

yenı mı kalktım yazmısın ben mı yanlıs goruyorumm

Bende 60 kilo olayım paylaşıcam böyle resimli menümü

Afiyet olsun canım ellerine sağlık

ben kuaförümle evli gibiyim valla 5 yılı geciktir aynı kuaför utanma sıkılma kalmadı
cabucak bitiyo ve 1 ay dayanıyor.
başka bi alternatif düşünemiyorum artık.
kuaförüm nereye ben peşine gidiyom

koptum yaaa muhasebeci olduğun nerden belli 31,8 böyle bir yaş tanımı varmı ya bende 26,7 ozaman 2ayım var meslekdaşız demekki bende muhasebeciyim ama heniz belgem yok önümüzdeki sene staj sınavına gireceğim daha :26f yolum çok uzun

Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç

Son düzenleme:

memnun oldum, bekarlık sultanlık dıyosun yanı, oh ne guzellll valla ben de yenı evlı sayılırım, 1 seneyı gectı ama ben kendımı yenı gıbı hısssedıyorummm her ne kdr sureklı hasta olmamdan dolayı kociş benı defolu olarak nıtelendırse de yeniyim işte

ben de avukatımmm, duruşup duruşup gelıyorum kk'ya

şu agda konusunu benımde bı cozume kavusturmam gerekıyoooooooooooo

tanışalım yawrummmm

kimlerdensin bakalım sennnn

Bende ilk gittiğimde çok tırsmış utanmıştım ama sonra alışıyosun canım :97: bide kuaföre değilde güzellik merkezine gidiyorum ben en azından işinde uzman biri yapar hem daha temizdir diye düşünüyorum :97: ( Bikaç kuaförde dikkat ettimde etrafa ıyyyy )

Bu arada 14:30 gibi çubuk tarçınlı yeşilçayımı içtim.:126:
Şimdi de Kremalı Tavuklu çabuk çorbamı içiyorum karnım acıktı çok.:125:
Kalorisi de : 76 imiş :129:

Çorba varmıydı menüde salatanın tamamını yemedin tabi acıktın dimi

Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç

Evet benim gittiğim manikürcü kızda aynını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…