Hiii Allah sabır versin ben o yolu bitireli 1 yıl oldu nerdeyse. Şimdi bi sınava daha girip mümkünse bi süre sınav yüzü görmek istemiyorum :)koptum yaaa muhasebeci olduğun nerden belli 31,8 böyle bir yaş tanımı varmı ya bende 26,7 ozaman 2ayım var meslekdaşız demekki bende muhasebeciyim ama heniz belgem yok önümüzdeki sene staj sınavına gireceğim daha :26 f yolum çok uzun
memnun oldum, bekarlık sultanlık dıyosun yanı, oh ne guzellll vallaben de yenı evlı sayılırım, 1 seneyı gectı ama ben kendımı yenı gıbı hısssedıyorummm her ne kdr sureklı hasta olmamdan dolayı kociş benı defolu olarak nıtelendırse de yeniyim işte
ben de avukatımmm, duruşup duruşup gelıyorum kk'ya
şu agda konusunu benımde bı cozume kavusturmam gerekıyoooooooooooo
tanışalım yawrummmm
kimlerdensin bakalım sennnn
Eki Görüntüle 267824 Eki Görüntüle 267825 yoğurtlu havuç kızartması(havucu rendeledim öyle)siz fırında yapın amaa
Eki Görüntüle 267826 Eki Görüntüle 267827 masumane bi mercimek çorbasıyla salataave annemin yaptığı domates turşusuu(çekilmiş domatesle) mmmm nefiss he birdee 2baş soğan var onsuz sofraya oturmaaaamm ha bide yoğurtt
Eki Görüntüle 267828 Eki Görüntüle 267823 işte sofraya götürülmek için hazııııırrrrrrrrrrrrrrr
Hiii Allah sabır versin ben o yolu bitireli 1 yıl oldu nerdeyse. Şimdi bi sınava daha girip mümkünse bi süre sınav yüzü görmek istemiyorum :)koptum yaaa muhasebeci olduğun nerden belli 31,8 böyle bir yaş tanımı varmı ya bende 26,7 ozaman 2ayım var meslekdaşız demekki bende muhasebeciyim ama heniz belgem yok önümüzdeki sene staj sınavına gireceğim daha :26 f yolum çok uzun
memnun oldum, bekarlık sultanlık dıyosun yanı, oh ne guzellll vallaben de yenı evlı sayılırım, 1 seneyı gectı ama ben kendımı yenı gıbı hısssedıyorummm her ne kdr sureklı hasta olmamdan dolayı kociş benı defolu olarak nıtelendırse de yeniyim işte
ben de avukatımmm, duruşup duruşup gelıyorum kk'ya
şu agda konusunu benımde bı cozume kavusturmam gerekıyoooooooooooo
tanışalım yawrummmm
kimlerdensin bakalım sennnn
evet canım çok güzel tadı varGer-düş benimle de tanışmak ister misin?
Trii trii triendyyyy çok güzel gözüküyor çorbanın kıvamı özellikle bide o domates turşusundan bugün annem yapcaktı
Bizde çok severiz içine soğan doğruyoruz kışın çok güzel oluyor
öyle deme canım yaa..inanki şu aralar hiç bişey canım istemiyoo,,diğer topiclere gelince birii taşlamış beni orla uğraştım dün,sonra geçmişi okudum burda alıntı yaptım dünya kadar sonra cıss elektirikler gidince kaldı öylee,akşamda eşim 5te geliyo o gidii,giremedim anlıycan yoksaa alakası yok burdan kopmam,,koruma programımıda burda uygulıycam artıı,size ah demek benim boynumun borcuu,adam olana kadar başınızdayım uleeeyyyynnnnsen nıye gırmıyosun bakalım artık hesap ver, nası bı kaptan yardımcısısınbaska baska topıklerde gezmeyı bılıyosun ama haberını alıyoruz kuşlardannnn bıze gelınce vakıt yok, haberımız olmadan bı 3. çocugumu dogurdun ocneden de ıkı cocuk vardı basında amabızı de hıc ıhmal etmezdın, cıtırlastıkca boşladın bızı
koy canım koy şimdi bile koyabilirsin yeterki sağlıklı yemekler olsun,,,Bende 60 kilo olayım paylaşıcam böyle resimli menümü
Afiyet olsun canım ellerine sağlık
Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç
ben kuaförümle evli gibiyim valla5 yılı geciktir aynı kuaför utanma sıkılma kalmadı
cabucak bitiyo ve 1 ay dayanıyor.
başka bi alternatif düşünemiyorum artık.
kuaförüm nereye ben peşine gidiyom
Bende ilk gittiğimde çok tırsmış utanmıştım ama sonra alışıyosun canım :97: bide kuaföre değilde güzellik merkezine gidiyorum ben en azından işinde uzman biri yapar hem daha temizdir diye düşünüyorum :97: ( Bikaç kuaförde dikkat ettimde etrafa ıyyyy)
Çorba varmıydı menüdesalatanın tamamını yemedin tabi acıktın dimi
Evet benim gittiğim manikürcü kızda aynını söylemişti
Çorba varmıydı menüdesalatanın tamamını yemedin tabi acıktın dimi
kııııızzzz bu neeeeallah ıyılıgın eversın agzım sulandı süper yogurtu havuc ve tursuya bayıldım bende eve gıdınce bı cırba yapsam yaa mercımek ıyı olur buzdolabı bozulunca ev yemek görmüyo kac gundur ve yemeklık bısey yok kendıme menemen yapcam o da ekmeksız yenmezkı napım yıycem zaten dun mahvoldu gunum bugunde şiş hissediyom kendımı slim ıccem sımdı bende
bu süpermiş yaa
bir de sebze ve et yameklerini miktar ve çeşit olarak açıklayabilirmisiniz acaba.
Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç
kııııızzzz bu neeeeallah ıyılıgın eversın agzım sulandı süper yogurtu havuc ve tursuya bayıldım bende eve gıdınce bı cırba yapsam yaa mercımek ıyı olur buzdolabı bozulunca ev yemek görmüyo kac gundur ve yemeklık bısey yok kendıme menemen yapcam o da ekmeksız yenmezkı napım yıycem zaten dun mahvoldu gunum bugunde şiş hissediyom kendımı slim ıccem sımdı bende
pelin oyle paket agdada soyel olur boyel olur deme mıllet nası gıdıyo onlar alsımıs sneın seyıne mı bakcak ıs olarak görüyo oyle düşün ben hamılelıgın sonunda gıtmıstım mecburen tabıkı utandım basta sonra ılerleyen dakkalarda baktım heryerımı gördü ne dedıyse yaptımoldu gıttı ıste alısırsın canım gıtmeden oyle oluyo da ama ben gene de mecburı olmadan gıtmem yanı bıdahakı hamılelıgımın sonunda ınsallah sonrada lazer yaptırcam ınsallah kurtulcam bunlardan tütüne gelınce dönem dönem kullandım bı donem gunde 4-5 ıcıyodum kesın sonra hamılelık gırdı bıraktım sımdı ara ara canım ıstıyo bıkac denemem de oldu ama ıcemıyom mıdem bulanıyo ve tıksınıyom ama ıcmeden oncede canımıstıyo analmaıdm gıttı boyle ıste.suya gelınce yemek arkasına bende ıcemıyorum agzımın tadı bozulmus gıbı oluyo am asonra canım ıstemesede zorla ıcıyorum gıdıyo ama dedıgın gıbı bu ara az ıcıyom bende dun 1.5 net ıcmıstım bugun daha 1 lt bıle olmadı
evet canım çok güzel tadı var
öyle deme canım yaa..inanki şu aralar hiç bişey canım istemiyoo,,diğer topiclere gelince birii taşlamış beni orla uğraştım dün,sonra geçmişi okudum burda alıntı yaptım dünya kadar sonra cıss elektirikler gidince kaldı öylee,akşamda eşim 5te geliyo o gidii,giremedim anlıycan yoksaa alakası yok burdan kopmam,,koruma programımıda burda uygulıycam artıı,size ah demek benim boynumun borcuu,adam olana kadar başınızdayım uleeeyyyynnnn
koy canım koy şimdi bile koyabilirsin yeterki sağlıklı yemekler olsun,,,bu senin deyişin şeye benzedi bende 60kilo olayım böyle koycam çıtır resimlerimiye döndüü
aay kızlar ya, bu konuyu düğün yaklastıgından berı yenemedım, taa ozmn karar vermıstım sureklı ertelıyorum :26: artık gıcık oldum kendıme oysakı nası bı rahatlık oldugunun afrkındayım temızlenınce
bı ara kendım yapmaya basladım tam elım alısmıstı cabuklasmaya baslamıstım, sonra sıkıldım, gecenlerde tekrar denedım, degısık bı model yapıp bıraktımmcanım acıdııı
şimdi tekrar kendımı motıve etmeye calısıyorum, alınma boyutunu bıle bılmıyım ben uzun kotu gorunmesın deyıp kısaltırsam bıde alınmazsa, o kdr cekeklerken ya akıntım gelırse fılannnkuruyorum sonra da vazgecıyorummmm :26:
Hiii Allah sabır versin ben o yolu bitireli 1 yıl oldu nerdeyse. Şimdi bi sınava daha girip mümkünse bi süre sınav yüzü görmek istemiyorum :)
o meslekten deel yaşlılık kompleksinden . evde kaldım evde
Slim nedir acaba :26: :26:
Hakketten ona benzemiş 65 lik fotom var aslında şaka bi yana ben cidden birgün tam olarak yediklerimi resimleyip paylaşıcam :97:
Bende düğün zamanı başlamıştım 3-4 ay önceden :97: öyle şeyler düşünme canım hem sonuçta isteyerek gelmicek ya onlarda insan anlarlar halinden bide sonuçta eldiven takıyolar problem yok yani
Evettt çok gelmişti o zaman çoğunu atmak zorunda kaldım
Çabuk çorbadan ne olcek ki ben eskiden bu saatlerde neler yerdim neler
yap canım yap çorba yiyince insan tok oluyo şişkinlikte olmuyo sabah çok güzel,,ama ne yaparsın dayanamam ben havuca yedim dün yarısınıı,ama ilk defa eşimi saat 6da sofraya oturmaya ikna ettim,,iide oldu sonrasında meyve şöleni yaptık beraberr,,bugünde erken yeriz inşallah,bugünde menüde kuru fasulye ve pilav var,,eşim tembih etti akşam 1aydır akşam işte olduğundan devamlı evde kahvaltı yaptı sadece ,,işyerindede kuru pilav vermiyorlar,,özlemiş yap dedi kıyarmıyım ona ben ıslattım bile akşamdann,yapmaya gidiyorum,,sonrada kapı önün yıkıycam,,,,
işte bende bunu demek ıstemıstım benım ablamın bı arkadası evde yapıyodu sir agda yazık kadıncagıza reglıyken bıle gelıyolarmıs ıgrencler yaanapsın kadının kocası calısmıyodu mecbru bı sıı yapıyodu ıste
ay kız ne evde kalcan artık herkes kariyer peşinde 35inden sonra evleniyo evde kalmış değilsin daha 40 ını geç ondan sonra kaldım dersinbide iyi tarafından düşün evde senin sofra hazırlamanı aç aç bekleyen biri yok bekarlığın tadını çıkar
canım karısık bitki cayı burda bı arkadas önermişti de bize ödem atıyo dıye bende şişkin hissedince iceyim dedim bıkac arkadas ta aldı ıcıyo bu cayı doğa marka phto slim diye bısey
Bende diyom ama dinlemiyobenim tuzum kuruymuş
Akşama gel benim gömleklere yardım et minikcan
ayy asıl bekarların tuzu kuru ben bekarken elimi bişeye sürmezdim yemeğim önüme gelirdi. temizlik yapmazdım çalışmak çok kolaydı koymazdı bi evlendim evlendiğimden beri akşam 10:00 dan önce totom yer görmüyoçok naidrdir yani erkenden oturduğum o da 3 tane dizim var onlar başlayınca hiç bi işi bitmiyo güzel taraflarıda var elbette fazlada konuşmayım kızı evlenmekten soğutcam
aaa ne güzel oyle gönderiyolar mı yaaHımmm bende bulursam alayım bari :26: sağol canım
Şimdi doğadandan bedava çay gelmiş bi paketdenemem için yollamışlar diyete başladığımı mı anladılar acaba
7 otlu çay diyo doğadan yeni çıkartmış sanırım bunu :26: içinde kekik , yeşil çay , biberiye , funda yaprağı , mate yaprağı, kiraz sapı ,
ısırgan yaprağı varmış tadı nasıl bilmiyom yarın test ederim artık
ayy asıl bekarların tuzu kuru ben bekarken elimi bişeye sürmezdim yemeğim önüme gelirdi. temizlik yapmazdım çalışmak çok kolaydı koymazdı bi evlendim evlendiğimden beri akşam 10:00 dan önce totom yer görmüyoçok naidrdir yani erkenden oturduğum o da 3 tane dizim var onlar başlayınca hiç bi işi bitmiyo güzel taraflarıda var elbette fazlada konuşmayım kızı evlenmekten soğutcam
aaa ne güzel oyle gönderiyolar mı yaa
çocugunuz olsun sız bırde o zaman görün şimdiki rahatlıgınızı arıycaksınız
aaa ne güzel oyle gönderiyolar mı yaa
çocugunuz olsun sız bırde o zaman görün şimdiki rahatlıgınızı arıycaksınız
hayat kademe kademe zorlaşıyo ya kolaydan zora doğru
bekarlık - evlilik -çocuk -2.çocukAllah biz kadınların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?