aaa saol canım olayım valla güllüyü yenı cıkınca almıstım ben bisürü paraya.valla canım aynen oyle cocuk olunca kendıne hıc vakıt ayıramıyorsun dizi izlemek mi mesela benımde vardı eskıden 3-4 tane sızın gıbı sımdı o de ne benım ıcın bı lüks yaniiBen sitesine üye olmuştum güllü yeşil çay yollamışlardı ilk çıktığında :97: şimdi de bunu yolladılar valla istersen sende üye ol canım :97:
Çocuk olunca dimi :18::18:
Aminnnn
kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
tek basşıma zayıflayamaıyorum bide izine gittim 3 kilo daha almısım
aranıza alırsanız sevinirim
kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
tek basşıma zayıflayamaıyorum bide izine gittim 3 kilo daha almısım
aranıza alırsanız sevinirim
şimdi baktımda doğadanın sitesine üyelik gıbı bı lınk yok
hosbuldum kızlar ben kendimi tanıtayım 79.8 kiloyum 65 düşmek istiyorum ama yapamıyorum
ben ilk olarak ne yapayım nasıl bi yol çizeyim bilemedim sizler tecrübeli olarak ne yapmamı önerirsiniz
Anaa kaldırmışlar mı acababulursam ben sana haber veririm canım
Bende yeniyim cnm o yüzden bişey öneremiyorumzaten bende sağolsun arkadaşlardan bilgi emiyorum vampir gibim [/QUOTE
Kızlar bişi sorcam şimdi ben akşam güzellik merkezine gidicem de ger-düşün dediği olay içintam 7 de orda olucam randevumda o
saatte zaten :97: yemek olayını nasıl yapayım sizce :26: ordan çıkmam 8 eve gelmem yarım saat 45 dk olsa :97: 9 da yemek yiyebilirim
ancakkendime salata mı yapsam diyorum :97: yoksa kuru kayısı , fındık , fıstık mı yesem :97:
işte bende bunu demek ıstemıstım benım ablamın bı arkadası evde yapıyodu sir agda yazık kadıncagıza reglıyken bıle gelıyolarmıs ıgrencler yaanapsın kadının kocası calısmıyodu mecbru bı sıı yapıyodu ıste
Hoşgeldinnn
Ger-düşş bak imzamı değiştirdimsen şimdi amanınnn sayfalar ilerlemiş yine diceksin gözlerini açıpta sonra amann NaF ' ın imzası
büyük ondandır diceksin rahatlıkla :97: sonra bi bakcaksın imza değilmiş yazışmalar çokmuş hayal kırıklığıyla
Kızlar bişi sorcam şimdi ben akşam güzellik merkezine gidicem de ger-düşün dediği olay içintam 7 de orda olucam randevumda o
saatte zaten :97: yemek olayını nasıl yapayım sizce :26: ordan çıkmam 8 eve gelmem yarım saat 45 dk olsa :97: 9 da yemek yiyebilirim
ancakkendime salata mı yapsam diyorum :97: yoksa kuru kayısı , fındık , fıstık mı yesem :97:
Selam kızlar..
Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..
Herkesler ıyıdır umarım..
Selam kızlar..
Selam kızlar..
gitmeden bişeyler yeme imkanın olamaz mı acaba cok gec olur dedıgın gıbı dönünce ama mecbru kalırsan salata en ıyısı canım tonbalıklı felan .kuruyemıslerle doymazsın çünkü
Regl olmak için bütün belirtiler var ama kendisi yok
Kafayı yicem ya her ay aynı terane için sıkıl, bunal, şiş, yee
Reva mıdır bu bize
Valla ya bı dılekce ııcn yargıtay karraı arastırıyorum netten, bı baktım bı kac sayfa ılerlemıs aynen Naftır dedım ama yok imza değişmişşşsoyledıgın olayı yasadım yanı
anaaaaam içime dogmuş bak kıldan tuyden kurtulacagın, tam da zamanında sormusum, benı de gotur ya yanında
ooh oh bu cumaya en az 500 gram eksı de cıkarsın sen şimdi kuaforden sonraben de mi gıtsem bıraz sacımı kestırırm, kas bıyık aldırırım 1 kıloda benden garantı gıder
Merhaba Kızlar,
ya ben direk daldım 66 küsürüm die 60-69 topiğine ama hayat yok orda :)) Kusurabakmasınlar :))
Ben ve yoldaşım elvin bi süre önce gelmiştik bu gruplara :) 68 kilo civarındaydık o ara
sonra ikimizde boşladık 72 küsürlere çıktık 1 aydır kendi çapımızda diet yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.Ne kadar birlik okadar kuvvet mantığıyla geldik aranıza.
ben 66,4 ü gördüm sonra tekrar 67 küsürlere çıktım yarın sabah net sonucu bildiricem :)))
dün gece midem çok şişti pek bişi yememe rağmen.sabah ta canım hiç bişey istemiodu az önce yemiş gibi toktum.Kuru kayısı ve 5i1 yerde çay içtim.
Öğlen bir tane hasan paşa köfte iki kepçe sebze çorbası biraz yoğurt biraz yağsız salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim
az önce ara niyetine yine Kuru kayısı ve Süt içtim
Önerilerinizi ve desteğinizi bekliyorummm :)
Şimdi bide yeşil çay patlatırım :) Tamamdır :))
Akşamaa allah kerim ama salata olur muhtemelen :)
Hedefim en önce 62 sonrasına 62 yi görünce karar vericem :)))
başınız saolsun canım...:26:
Görmeden yazdım deminki mesajı canım..
Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun..
allah rahmet eylesin basınız saolsun
Aaa Charmmm
Nasılsın?? Hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?