70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar..

Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..

Herkesler ıyıdır umarım..

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah :2:

topkek olmaz meyve suyu da olmazen iyisi sen eve gıdınce salata yap kendıne canım

valla el verelim kol verelim en sonunda kilo verelim

Charm başın saolsun allah rahmet eylesin.

ya ben bide hamilelik düşünüyorum hamile kalmadan acil vermem lazım
bugün ekmeği kestim baklaım inşallah verebilirim

ya ben bide hamilelik düşünüyorum hamile kalmadan acil vermem lazım
bugün ekmeği kestim baklaım inşallah verebilirim

hahaha :)) bizde üç aydır denioz bebiş çalışmaları yapıoz ama henüz kısmetimiz yok :)) benimde amacım o :)
ben 72,8 le başladım dün sabah 66,8 dim yarına tam 1 ay oluyo yarın sabah sölicem net kilomu :))

Hoşgeldin cnm

topkek olmaz meyve suyu da olmazen iyisi sen eve gıdınce salata yap kendıne canım

Ona da üşenmem inşallah sonra sena abladan yiyom paparayı valla

ay saol canım düşünmen yeter ben de yapcam bu işi, aslında yazın alıştırsaydım keske kendımı, yazın kendı kendıme ugrastır durdum şimdi de benı sıcak tutcak kıldan tuyden kurtulmak ıstıyorum olacak iş deil aslında

sacları egcen ay kestırmeseydın bı kılo garantıydı işte, zamanlama olmamış, neyse artık 500 gr la ıdare et üzerini sen tamamla canım, herseyı kıldan tuyden beklememek lazım

hedefımız aynıymıs ıns benım kadar uzun sürmez hedefıne ulasmanhosgeldıniz burda hayat var sız bu topıge katılın faydasını göreceksınız zaten

Hoşgeldin cnm

Ona da üşenmem inşallah sonra sena abladan yiyom paparayı valla

Hoşbulduukk :))

Şimdilik güle güle sabah 8 akşam 6 burdayım bundan sonra yarın görüşürz inşallah :))
Herkeze iyi akşamlar bol kalori yakmalar :))

Aslında kışın daha kolay alışırsın çünkü yazın etekti , elbiseydi azıcıkken bile almak gerekiyo ama kışın öyle mi uzat sen bir ay ondan

sonra otur başına cırt cırt al mis gibim (Kelin ilacı olsa kendi başına sürer demişler çok biliyo gibi konuşuyom )

Yada cidden bi güzellik merkezine git gözünü karartıp :97: hamileliğinde çok işine yarar ilerde :97:

Haklısın herşeyi kıldan tüyden beklememek lazım bakalım cuma nolcak yaa :18:

hedefımız aynıymıs ıns benım kadar uzun sürmez hedefıne ulasmanhosgeldıniz burda hayat var sız bu topıge katılın faydasını göreceksınız zaten

teşekkür ederim.Ben 72,8 le başladım 7 eylülde dün 66,8 dim bakalım kısmet yarın tam bir ay oluyo 28 gün yani öğrenicem bakalım ne kadar gitmiş bir ayda :))

Bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşçakalın :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…