Selam kızlar..
Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..
Herkesler ıyıdır umarım..
Selam kızlar..
hoşgeldin bende bugün karar verdim haydi o zaman elele vermeye
canım yaa başınız saolsun hasta mıydı :26:
Selam kızlar..
topkek olmaz meyve suyu da olmazen iyisi sen eve gıdınce salata yap kendıne canımMasamda kutu meyve suyu var miniklerden onu içebilirim bide çekmecemde hazır topkek var :26:
Ama o olmasa anne olamazdıköyle düşün canım
çok polyanna gördüm kendimi
Fala gitmeyin bana gelinnn bak nasılda bildim
Evet vallahi içine doğmuşgel gel beraber gidelim ben elini tutar destek olurum sana aynı şehirde olsak gelirdim şaka maka valla
500 gr gidermi vallamıdünde kaş bıyık aldırmıştım saçları geçen ay kestirdim ya tüh
Saol canım... evet karaciğer yetmezliği vardı siroz olmuştu.. 13 gundur hastanedeydı sonrada vefat etti...
canım başın sağolsun. Allah sabır versin
Allah rahmet eylesın gerdıe kalanlara sabır versın canım
valla el verelim kol verelim en sonunda kilo verelim
Charm başın saolsun allah rahmet eylesin.
Selam kızlar..
ya ben bide hamilelik düşünüyorum hamile kalmadan acil vermem lazım
bugün ekmeği kestim baklaım inşallah verebilirim
Merhaba Kızlar,
ya ben direk daldım 66 küsürüm die 60-69 topiğine ama hayat yok orda :)) Kusurabakmasınlar :))
Ben ve yoldaşım elvin bi süre önce gelmiştik bu gruplara :) 68 kilo civarındaydık o ara
sonra ikimizde boşladık 72 küsürlere çıktık 1 aydır kendi çapımızda diet yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.Ne kadar birlik okadar kuvvet mantığıyla geldik aranıza.
ben 66,4 ü gördüm sonra tekrar 67 küsürlere çıktım yarın sabah net sonucu bildiricem :)))
dün gece midem çok şişti pek bişi yememe rağmen.sabah ta canım hiç bişey istemiodu az önce yemiş gibi toktum.Kuru kayısı ve 5i1 yerde çay içtim.
Öğlen bir tane hasan paşa köfte iki kepçe sebze çorbası biraz yoğurt biraz yağsız salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim
az önce ara niyetine yine Kuru kayısı ve Süt içtim
Önerilerinizi ve desteğinizi bekliyorummm :)
Şimdi bide yeşil çay patlatırım :) Tamamdır :))
Akşamaa allah kerim ama salata olur muhtemelen :)
Hedefim en önce 62 sonrasına 62 yi görünce karar vericem :)))
topkek olmaz meyve suyu da olmazen iyisi sen eve gıdınce salata yap kendıne canım
Masamda kutu meyve suyu var miniklerden onu içebilirim bide çekmecemde hazır topkek var :26:
Ama o olmasa anne olamazdıköyle düşün canım
çok polyanna gördüm kendimi
Fala gitmeyin bana gelinnn bak nasılda bildim
Evet vallahi içine doğmuşgel gel beraber gidelim ben elini tutar destek olurum sana aynı şehirde olsak gelirdim şaka maka valla
500 gr gidermi vallamıdünde kaş bıyık aldırmıştım saçları geçen ay kestirdim ya tüh
Merhaba Kızlar,
ya ben direk daldım 66 küsürüm die 60-69 topiğine ama hayat yok orda :)) Kusurabakmasınlar :))
Ben ve yoldaşım elvin bi süre önce gelmiştik bu gruplara :) 68 kilo civarındaydık o ara
sonra ikimizde boşladık 72 küsürlere çıktık 1 aydır kendi çapımızda diet yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.Ne kadar birlik okadar kuvvet mantığıyla geldik aranıza.
ben 66,4 ü gördüm sonra tekrar 67 küsürlere çıktım yarın sabah net sonucu bildiricem :)))
dün gece midem çok şişti pek bişi yememe rağmen.sabah ta canım hiç bişey istemiodu az önce yemiş gibi toktum.Kuru kayısı ve 5i1 yerde çay içtim.
Öğlen bir tane hasan paşa köfte iki kepçe sebze çorbası biraz yoğurt biraz yağsız salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim
az önce ara niyetine yine Kuru kayısı ve Süt içtim
Önerilerinizi ve desteğinizi bekliyorummm :)
Şimdi bide yeşil çay patlatırım :) Tamamdır :))
Akşamaa allah kerim ama salata olur muhtemelen :)
Hedefim en önce 62 sonrasına 62 yi görünce karar vericem :)))
Hoşgeldin cnm
Ona da üşenmem inşallah sonra sena abladan yiyom paparayı valla
ay saol canım düşünmen yeterben de yapcam bu işi, aslında yazın alıştırsaydım keske kendımı, yazın kendı kendıme ugrastır durdum şimdi de benı sıcak tutcak kıldan tuyden kurtulmak ıstıyorum olacak iş deil aslında
sacları egcen ay kestırmeseydın bı kılo garantıydı işte, zamanlama olmamış, neyse artık 500 gr la ıdare et üzerini sen tamamla canım, herseyı kıldan tuyden beklememek lazım
hedefımız aynıymıs ıns benım kadar uzun sürmez hedefıne ulasmanhosgeldıniz burda hayat var sız bu topıge katılın faydasını göreceksınız zaten
Hoşbulduukk :))
Şimdilik güle güle sabah 8 akşam 6 burdayım bundan sonra yarın görüşürz inşallah :))
Herkeze iyi akşamlar bol kalori yakmalar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?