70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar..

Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..

Herkesler ıyıdır umarım..

cnm başınız sağolsun

kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
tek basşıma zayıflayamaıyorum bide izine gittim 3 kilo daha almısım
aranıza alırsanız sevinirim

hşg cnmm

bu saate kadar yediklerim

sabah
kek yaparken dibini sıyırdım((
2 dilim kek
1 dilim ekmek
küçük dilim kaşar

ara
1 elma

ara
1 kuru kayısı içine yarım 1 ceviz içi (burada okuyunca gidip aldım hemen)

öğle ve akşam

bol yeşil salata domates salatalık
2 yk meksika kurufasulyesi
80 gr yağsız ton balığı

artık başka bişey yemeyeyim dimi. bir fikir verirseniz.

teşekkür ederim.Ben 72,8 le başladım 7 eylülde dün 66,8 dim bakalım kısmet yarın tam bir ay oluyo 28 gün yani öğrenicem bakalım ne kadar gitmiş bir ayda :))

hoşgeldin tatlım 1 ayda 6 kilo vermişsin çok güzel neler yaptın bakalım anlat bizede

ben akşam yemeğimi yedim yağsız ton balıklı salatayla 1 dl ekmek çok güzel geldi bayışıyom ton balığına

akşamda 1,5 saat spor yapacağım 1-2 1-2 hadi hanımlar

iyi akşamlar sabah ben açtım topiğ.bari iyi akşamalrda diyeyim...
enson ütüde uykum gelmişti çok şükür ütüm bitti,burda annem kadar yakın bi teyzem vardı opnu ziyarete gittim kızıyla arkdaştık kız evlendi istanbulda bende çoktandır teyzeyi ziyaret etmemiştim..
tabi meyve ikram etti türk milleti gelene 1saatde olsa ikram verecek illakiii...
şansım bygün armuttan yana sena bol vitaminli dedi ama dünde kahvede yoğunluk vardı
neyse menümü yazayım ben akşamada gıda kermesi için mantı bükmeye gidecem,ahh dolapta accık var ama akşam olmaz pişrmemmm

iyi akşamlar arkadaşlar
bende çıkıyorum
gece çocukları yatırınca yine geleceğim
umarım burada olursunuz
diyete alışmaya başladım galiba

iyi akşamlar arkadaşlar
bende çıkıyorum
gece çocukları yatırınca yine geleceğim
umarım burada olursunuz
diyete alışmaya başladım galiba sayenizde

iyi akşamlar kızçeler hepinize çok mutlu ve kaçamaksız bir akşam olsun işallah. yarın görüşmek üzere beni özleyin anacııımmmm:82:

menü..
kahvlatımı yazmıştım kaptanımda çok beğenmişti..
1.arayıda beğenmemişti..
neyse...
öğlen:
1tabak taze fasulye
1domates
ara
5badem
teyze ziyaretinde
yarım armut
2küçük elma
akşam
1kase mercimek çorba
salata(soğan,domates,kıvırcık)bol limonlu azyağlı...
su ölçmedim
sporda yok3gün yaptımya yine nazar verdim kendime...
mantı bükerkende kol egzersizi yaparım...
şimdi eşim kahve ister oda maça gidecek çaya zaman yok...
bende içerim galiba..yoksa form çaymı içsemm:26:

sobamı kurdum odanın şeklini değiştirdim saolsun üst komşum yardım etti duşumu aldım ki şuan bornozlayım akşama da keşkek yaptım çokta severim gelin berarber yiyelim öğlen bi tabak taze fasülye 3 kaşık yoğurt yedim ara 3 ceviz 1,5 su sanırım bunula kalırım ama bu gün gayet iyi 1 bardak içmediğim gün oluyodu neyse iyi akşamlar diim eşime böyle yakalanmim biraz da işlerim var öptüüüüüümmm yarın görüşürüz

kızlar merhaba
menümü verip geçmişe dalayım bakalım dün giremedim neettünüz
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,4 zeytin,1 domates,çay
ara(10.10)
5-6 tane badem
öğle(12.30)
1 pors.ekmeksiz tek yumurtalı kıymalı sos
ara(16.00)
1 brd.ayran
akşam(19.00)
yağsız teflonda kendi suyunda çektirilmiş yarım tavuk but,1 kuru soğan,3 kaşık yoğurt
gün boyu 3 lt.su,2 brd. kuşburnu
spor:
20 dk. eliptik bisiklet,50 dk. 6.7 de yürüyüş,80 er tane alt ve üst karın mekiği:82:

Cuma gunu bıldırım yapamadım ama 73.2 kg cıkmıstım...
Cumadan berı bıraz dıkkat ettım.. bugun 71.7 cıktım... artık bıktım ya 70 kılolardan..
valla depresif bır hal olusturdu sankı 10 kg veren ben degılmısım gıbı kalan 10 kg yu nasıl verıcem bır turlu veremedım deyıp duruyorum kafamdan...
ıyıce takıntı yaptım ama yaptıgım takıntıya karsılık bogazım durmuyor.. sankı benım ıdeal kılom 70 mıs gıbı 81 den 70 e ınınce takılı kaldım 1-2 kılo alıyorum az dıkkat edıyorum dusuyorum sonra yıne 1-2 kılo alıyorum sankı 70 kıloyu koruma programına gectım nıye boyle oldu anlamadım bıktım valla ya 60 ı ne zaman gorucem ben...

yaaaa...ben kilo verenler çok kıskandım şimdi.... doğum yapalı 4 ay oldu şimdiye kadar 15 kilo gitti benden...ama şişim çoktu beni....şu an 77 kiloyum bi 1 aydır inmedi 1 gram...psikolojim bozuldu iice bende kadınlar kulübünde aldım soluğu...halimden anlayanlara ihtiyacım vardı....düzensiz besleniyorum galiba biraz...bide ne kadar söz versemde akşamları bişe yemicem diye eşim geç geldiği için ona hazırlarken bende tadıcıklarına bakıyorum azcık azcık....ama karar verdim yemicem 6 dan sonra....yeşil çay,avakado yaprağı,papatya kurusu ve tarçından oluşan bi bitki çayım var 2 veya 3 bardak.....bide metebolizma hızlandırıcı bi karışım...bunlara başladım artık...dua edin benim için...işim dualara kaldı yaaa...bebişim çok küçük bırkacak kimse yok yürüyüş yapamıyorum...pilatese başlayım dedim sezeryan olduğu için zorlandım biraz...

Ayni durumdayz cnm 71.2ym 69 olsm rhtlycm

Selam kızlar..

Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..

Herkesler ıyıdır umarım..

basin sagolsun charmcim allah rahmet eylesin...

bugün beynim durmus gibi gecmise gittim ama konsantre olamadim zorlandim bugün seminar vardin kadin beynimize beynimize soktu laflari unutmayalim diye
mesela dedi yataga yattiniz uyuyamadiniz kafanizi birseyler karistiriyor kalkin bir iki tur atin evin icinde nekadar rahatladiginizi fark edeceksiniz dedi denemek lazim ama bugün yine morelimi bozdu kadinin biri ama su yabancilar dogru dürüst konusamiyorlar sinir olmamak elde deyil falan dedi kendimi zor tuttum yine patlamamak icin ama yarin devam ediyor bende yine savunma moduna gececem herhalde cünkü dayanamiyorum gücüme gidiyor ben diyormuyum bütün avusturyali papaslar cocuk tacizcisi veya alkolik yardim aliyo evde yan gelip yatiyo diye...
o yüzden kafama yine agri girdi kafaya takdigim icin ama yarin yine konu acilirsa diycem ne kadar carektersiz insanlar var yanindaki yabanci uyruklu insana yani ben saygisizlik yapip ileri geri konusuyorlar diye bana akil verin diyimmi demiymi hepsini karsima almam lazim cünkü tek türk benim

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar insaallah herkeslerin keyifleri yerindedir ve umarim bana akil verecek destek olacak birilerini bulurum.. soyleyecegim seyi ara ara sorun olarak hissediyorum sizce ne yapmaliyim. arkadaslar benim 11 kilo fazlam var. evlendikten sonra 2 bucuk senede edindim :)) neyse ve simdide cocuk dusunuyoruz dusunmekten ziyade bildiginiz calisiyoruz yani
ama ben diyete daha bugun basladim . ne dersiniz arkadaslar illaki kilo veripde mi hamile kalinmali yoksa hamileligi ve sonrasini kontrollu gecirip, sporla bu cok da buyuk bir sorun olmaktan cikar mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…