70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım sen ne söylersen söyle insanların beyninin içini değiştiremeyeceğin için sadece dikkat çekersin ve hedef olursun canım...oyüzden ne sivril nede kendini sık bence...ama yaptığı hoş değil gerçektende

Benn geldiiimm nasılsınız bakiimm nasıl göbişler eriyor mu

Menumu yazıyorum bakalım kimler beğenecek yada eleştircel

07.30 Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurtayla az zeytınyagında yapılmış omlet
1 salatalık
1 kk lor peyniri
2 adet zeytin

10.00 ARA
5 adet fındık
10 adet kan üzümü

Yarım kupa Yeşilçay

12.45 ÖĞLE
1 kase düğün çorbası
6 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt

1 Kupa Yeşilçay

16.00 ARA
2 adet mandalina

19.50 AKŞAM
4 kaşık patlıcan söğürme
yarım kırmızı biber dolması
1.5 bardak ayran

Biraz sonra 1 Soda içildi

1 saat sonra 1 kupa YEŞİLÇAY içicem inşallah :82:

nasıl beğendiniz mi canlarım:89:

mikkemmel bir menü şekerüm tebrük konduruyorum sana...

sagol canim benim gücüme gidiyor napim agladigim oldu birtane kadin vardin ayni odayi baylasiyorduk her defasinda laf sokuyordun 3 üncü söyleyisinde patladim artik ben rasistim dedi sevmiyorum yabancilari gitsinler kendi ülkelerine falan filan diye konusurken ben dedim sen ne hakkla benim yanimda böyle konusabiliyorsun benim köküm türk ailem türk akrabalarim mtanidiklarim arkadaslarim türk sen böyle konusamasin diye cikisdim yanimdada müslüman kiz vardin kosovali onada laf sokuyordun
kendisi ben buyum isine gelirse dedi bana öbür müslüman biz iki müslümaniz öbürleri hep avusturyali yani 30 kadin 2 kisi savasiyoruz resmen sinir krizi gecirdim isyerinde cigrindan cikmisdin ozamanlar cok agladim psgologim bozuldu kadini baska bi bölüme attilar ama durmuyorlar bize rahat vermiyorlar
cok yutuyorum ama bazen yutamiyorum artik dolup tasiyorum...
hakklisin sabir allahim sabir diyorum ama sabir tasi catliycak nezaman bilmiyorum...

Son düzenleme:
slm kızlar bıraz gec oldu ama mısafırlıkteydık gıremedım bıde cızelge yaptım umarım olmustur ancak yarın aksama gırebırım bıdaha bıraz yogunluklar var sızlerı sevıyorum görusmek uzre hepınız öpüldünüz

s.a hayırlı akşamlar
3 gündür yoktum topiğe giremedim ne yapıyosunuz diyetimede uyamadım inşallah cumaya kadar toparlarım
menüm berbat kaç gündür yemeye alışmışım bugün hiç farkında olmadan yedim
geç kalktım saat 1de 2patates haşlaması 1dilim ekmek biraz peynir
ara yeşil çay elma
saat 7 1kase çorba 1biber dolması(çok küçüktü)salata
suyu ne kadar içtiğimi bilmiyorum

arkadaslar bana cevap verecek olan var mi acaba

tavuk köfte,1 kase çorba,haşlama yumrta,et sote,ton balığı veya balık....olabilir tatlım yağına dikkat et yeter...
tatlım ben de yemeğin üstüne su içemem illaki biraz vakit geçecek yani patlıcak gibi olurum.
sigaraya hayıııırrrrr
ben evde kendim ağda yapıyorum ayda 1 ancak yapılıyo zaten temiz oluyo.kuaföre hiç gitmedim.gitmeyi de düşünmüyorum.kızlar dinimizce bayanın bayan haram olan yerleri de var ve bu bölge de haram zaten .sadece hatırlatma.ama hem çalış hem çocuk hem de ağdaya vakit ayırmak zor kabul ama kendiimize de zaman ayırmalıyız demiii???ben evde rahat yapıyorum valla.
geçmiş olsun güzelim.inş sağlıklıca alırsın bebişini kucağınaaa....
komple temizlik de güzel ama haaa.gerçekten pambkkk gibii.

Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç
onlar da insan ama demiii??yazık yaaaa.
Selam kızlar..

Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..

Herkesler ıyıdır umarım..

başın sağolsn tatlımmm.Allah geride kalanlara sabır versin.

canim ben birsey demiyeyim ben 96 kilo ydum hamileligimde yani bilmiyorum ki :26:
öyle de böyle de yediklerine yine dikkat etmen lazim bence :97:

saol canim ya.. insan bi sure sonra kendi kendine dusunmekten bikip , kendini rahatlatmak icin bir fikir bekliyor. sagolasin canim.

arkadaslar bana cevap verecek olan var mi acaba

canımcım yeni gördüm hoşgeldin
soruna gelince...zaten çalışmalara başlamışsınız,bu saatten itibaren kontrollü gidip,hamileliğindede dikkatli gidersen doğum sonu emzirirken zaten otomatikmen veriyorsun bide sporla desteklersen rahat edersin...ama bu saat itibariyle dikkat edersen genede 3-5 kilo karda olursun bitanem

cook tesekkur ederim klavuz hosbulduk. :) yani illa kilo vercem diye beklemeye gerek bebek istedikten sonra diyorsun.. zaten ha deyince de cocuk olmuyor. olana kadar dedigin gibi 5 kilo bile versem o bile yeter bana canim.. cok tesekkur ederim :) haklisin..

tabikide...nekadar düşük kiloyla hamile kalsan okadar kar...ama dengeli beslenerek kilo vermek şartıyla...

sanslisin canim kilavuz u yakaldin :94:bizim topigin hemsiresi bilgisine güvenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…