Saol canım amın, ıyıkı varsınız...
basin sagolsun charmcim allah rahmet eylesin...
bugün beynim durmus gibi gecmise gittim ama konsantre olamadim zorlandim bugün seminar vardin kadin beynimize beynimize soktu laflari unutmayalim diye
mesela dedi yataga yattiniz uyuyamadiniz kafanizi birseyler karistiriyor kalkin bir iki tur atin evin icinde nekadar rahatladiginizi fark edeceksiniz dedi denemek lazim ama bugün yine morelimi bozdu kadinin biri ama su yabancilar dogru dürüst konusamiyorlar sinir olmamak elde deyil falan dedi kendimi zor tuttum yine patlamamak icin ama yarin devam ediyor bende yine savunma moduna gececem herhalde cünkü dayanamiyorum gücüme gidiyor ben diyormuyum bütün avusturyali papaslar cocuk tacizcisi veya alkolik yardim aliyo evde yan gelip yatiyo diye...
o yüzden kafama yine agri girdi kafaya takdigim icin ama yarin yine konu acilirsa diycem ne kadar carektersiz insanlar var yanindaki yabanci uyruklu insana yani ben saygisizlik yapip ileri geri konusuyorlar diye bana akil verin diyimmi demiymi hepsini karsima almam lazim cünkü tek türk benim
Saol canım amın, ıyıkı varsınız...
Benn geldiiimmnasılsınız bakiimm nasıl göbişler eriyor mu
Menumu yazıyorum bakalım kimler beğenecek yada eleştircel
07.30 Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurtayla az zeytınyagında yapılmış omlet
1 salatalık
1 kk lor peyniri
2 adet zeytin
10.00 ARA
5 adet fındık
10 adet kan üzümü
Yarım kupa Yeşilçay
12.45 ÖĞLE
1 kase düğün çorbası
6 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
1 Kupa Yeşilçay
16.00 ARA
2 adet mandalina
19.50 AKŞAM
4 kaşık patlıcan söğürme
yarım kırmızı biber dolması
1.5 bardak ayran
Biraz sonra 1 Soda içildi
1 saat sonra 1 kupa YEŞİLÇAY içicem inşallah :82:
nasıl beğendiniz mi canlarım:89:
mikkemmel bir menü şekerüm tebrük konduruyorum sana...
tatlım sen ne söylersen söyle insanların beyninin içini değiştiremeyeceğin için sadece dikkat çekersin ve hedef olursun canım...oyüzden ne sivril nede kendini sık bence...ama yaptığı hoş değil gerçektende
merhaba arkadaslar insaallah herkeslerin keyifleri yerindedir ve umarim bana akil verecek destek olacak birilerini bulurum.. soyleyecegim seyi ara ara sorun olarak hissediyorum sizce ne yapmaliyim. arkadaslar benim 11 kilo fazlam var. evlendikten sonra 2 bucuk senede edindim :)) neyse ve simdide cocuk dusunuyoruz dusunmekten ziyade bildiginiz calisiyoruz yani
ama ben diyete daha bugun basladim . ne dersiniz arkadaslar illaki kilo veripde mi hamile kalinmali yoksa hamileligi ve sonrasini kontrollu gecirip, sporla bu cok da buyuk bir sorun olmaktan cikar mi ??
tavuk köfte,1 kase çorba,haşlama yumrta,et sote,ton balığı veya balık....olabilir tatlım yağına dikkat et yeter...Mesela ne olabilir canım
17 kg muvay anasınııı kuzu sen bu azimle yine çıtır olursun benden sölemesi
Masana ufak su bardağı koy canım bardak ufak olunca daha çok su içiliyo :97: şahsi görüşüm bu yönde yani
Burda da buzdolabı var ama artık biyerden sonra insan bıkıyo yarın ne pişircem akşama da aynısını yicem vs vs vs :97:
tatlım ben de yemeğin üstüne su içemem illaki biraz vakit geçecek yani patlıcak gibi olurum.kızlar ya bısı sorcam aslında ben bugun cok sey soracaktım, durun soyle sıralıyım aklıma gelenlerı ;
1. ogle yemegı yedıkten sonra 2 saat fılan hıc su ıcemıyorum ben, su içsem patlıycakmısım gıbı gelıyo, anormal mı bu :26: hanı cok yedıgımde normal de, salata bıle yesem yok yanı su gıtmıyo :26:
2. aranızda tütün mamülü kullananlar kimler acabaaa -kotu ornek olmayayım okuyanlara dıye yazmadım açık açık
3. bı de kuaforde ozellıkle de paket agda yaptıran var mı:26: bırazcık bılgıye ve bu konuda motıve edılmeye ıhtıyacım var :26:
ne alaka dedıgınız 3 soru sordum, bagımsız kulvarlardadaha da vardı da aklıma gelmıyooo :26:
geçmiş olsun güzelim.inş sağlıklıca alırsın bebişini kucağınaaa....teşekkür ederşm canım. geldim hastaneden sonuçlar güzel insülin direncim düşmüş biraz ama kollestrol ve diğer değerler normale dönmüş insülin direncininde normale dönmesine çok az var. bakalım zayıfladıkça düzelecek işallah. ilacıma devam doğum kontrol hapımı pko dan dolayı 3 ay daha kullancam tedavi verdi ondan sonra bebiş için bıraktırcaklar.. hayırlısı bakalım 3 ay süre içinde kilo ver dedi bende ona uğraşıyom zaten dedim.. sizin desteğinizle o da olacak işallah
komple temizlik de güzel ama haaa.gerçekten pambkkk gibii.İvitt cevap veriyorum
1. Şuan 3. litre suyuma başlamış bulunmaktayım hiç zorlanmadan 7/24 susadığımda su içebiliyorum öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar :26: su içemiyorum diye kendini şartlandırma canım patlıycak gibi olsanda iç bakalım nolcak :26:
2. Ben kullanmıyorum
3. Paket ağda derken :26: ben komple sir yaptırıyorum çok memnunumBi kere çok rahat oluyo canım ben evde kendim
yapamıyorum denedim ama olmuyor :97: makina kararma yapıyor bir süre sonrao yüzden çözümü komple sirde buldum :81:
Regl dönemi öncesi (3-4 gün kala ) gitmezsen iyi olur zaten belirli bir hassasiyet olduğu için canın acır bide ilk tecrübense korkar bidaha
gitmek istemezsin.
Bide 40 dakikada pambık gibi oluyosunyımışacıkk
onlar da insan ama demiii??yazık yaaaa.
Ahhh Ger-düşüüümmmmm ince düşünen nadir insanlardansın
Benim bi kaç kuaför arkadaşım vardı millet ne halde gidiyormuş bi bilsen senin kuruntuların bi hiç
Selam kızlar..
Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..
Herkesler ıyıdır umarım..
arkadaslar bana cevap verecek olan var mi acaba
canim ben birsey demiyeyim ben 96 kilo ydum hamileligimde yani bilmiyorum ki :26:
öyle de böyle de yediklerine yine dikkat etmen lazim bence :97:
arkadaslar bana cevap verecek olan var mi acaba
saol canim ya.. insan bi sure sonra kendi kendine dusunmekten bikip , kendini rahatlatmak icin bir fikir bekliyor. sagolasin canim.
canımcım yeni gördüm hoşgeldin
soruna gelince...zaten çalışmalara başlamışsınız,bu saatten itibaren kontrollü gidip,hamileliğindede dikkatli gidersen doğum sonu emzirirken zaten otomatikmen veriyorsun bide sporla desteklersen rahat edersin...ama bu saat itibariyle dikkat edersen genede 3-5 kilo karda olursun bitanem
senin yasin kac simdi canim süyle bakim :26:
cook tesekkur ederim klavuz hosbulduk. :) yani illa kilo vercem diye beklemeye gerek bebek istedikten sonra diyorsun.. zaten ha deyince de cocuk olmuyor. olana kadar dedigin gibi 5 kilo bile versem o bile yeter bana canim.. cok tesekkur ederim :) haklisin..
cook tesekkur ederim klavuz hosbulduk. :) yani illa kilo vercem diye beklemeye gerek bebek istedikten sonra diyorsun.. zaten ha deyince de cocuk olmuyor. olana kadar dedigin gibi 5 kilo bile versem o bile yeter bana canim.. cok tesekkur ederim :) haklisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?