70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanslisin canim kilavuz u yakaldin :94:bizim topigin hemsiresi bilgisine güvenebilirsin

aşkım benim...çok sağolda utandırıyon beni gıııııııııı...nacizane biraz eğitim birazda insan sevgisi ...oluyor işte

anladim anemde sen 31 e girdin diyo 30 yasindayim diyom aman cok karisik yol aldin ama diyo

bitmiş olan yaş söylenir,yeni yaştanda 6 ay bitince yeni yaş söylenir fıstıklar...ben öyle biliyorum çocukların yaşını hesaplarkende öyle hesaplıyoruz iş yerinde

aşkım benim...çok sağolda utandırıyon beni gıııııııııı...nacizane biraz eğitim birazda insan sevgisi ...oluyor işte

hayatim canim benim öyle ama tecrüben var bilgin var ne güzel birsey utanma gurur duy sen insanlara faydali bir meslek yapiyorsun
hemsirelik öyle göründügü gibi kolay birsey deyilki hayatim ben 1 hafta calisdim deneme amacli herkesin yapacagi birsey deyil

anladim anemde sen 31 e girdin diyo 30 yasindayim diyom aman cok karisik yol aldin ama diyo

cok gicik muhabbetler ya :)) benimde anneme kalsa tam 23 um cunku onu doldurdum. 24 u bitirince 24 dicem. ben bu karisikligi onlemek icin dogum yilima gore soyluyorum hep. simdi 23 ocakta 24 :))

bu arada kilavuz hakikaten kilavuzmus yani cok sevindim hakikaten yakaladigima..cooookk saolunn

ben geldimmmmm selam kızlar nasılsınız

menüm

kahvaltı

1 bardak su
2 dilim buqday ekmaqi
1 yumurta
peynir çeşitleri
domates
salatalık
bitkiçayı

ara
bikaç tane fındık

öqlen
kıymalı karnabahar
yoqurt

ara
yok

akşam
kıymalı omlet
yarım domates
yarım salatalık

ara
bitter çikolata
bitki çayı

3 litre su...

çok sağolun kızlar yaaa:78::78::78:ben hakatten mesleğimi çok seviyorum ve isteyerek girdim...ben normal lise mezunuydum ,doğuştan böbrek rahatsızlığım olduğu için ömrüm hastanelerde yoğun bakımlarda geçti ölümlerden döndüm...oyüzden hep ya doktor olucam yada hemşire derdim ve üniversite sınavında hemşireliği kazanınca dünyalar benim olmuştu...ve 15 yıldırda büyük bir zevkle ve ilk günki heyecanımla çalışıyorum...BEN HEMŞİRELİĞİ SEVİYORUM YAAAA ...vede çok güler yüzlü bir hemşireyimdir oyöndende kendimi takdir ederim...15 yılda kızdığım hasta en fazla 3 yada 5 tir...oda sabrımın sonuna gelmişimdir ...ben genelde sabırlı ve alttan alan,hep kendinden veren ve karşının duygularına çok önem veren biriyimdir...beni birebir tanıyanlar hep derler sende peygamber sabrı var diye...:78:

aşkitom hoşgeldin...senin akşamınla benim öğlenim aynı...ikoncanlar gibi pişti olmuşuz kuşum ...menüme baksana kuşum nasılmış...epeydir senden feyz almamıştım,össsledim guuuuu

gecmis olsun yaaa.. ne mutlu saan sevdigin isi yapiyorsun ve insanlara yardimci olmaktan zevk aliyorsun. cok buyuk bir erdem bu bence

Sena abla sabahhkini yorumlamıştın şimdi öğleden itibaren yazayım.
Öğlen:
1 kase falan anca yeemişimdir ton balıklı salata

Ara:
Doğa slim form çayı
1 bardak kremalı tavuklu çabuk çorba

Akşam:
2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote
2 yemek kaşığı yoğurt
1 top sade dondurma

cok gecmis olsun canim bilmiyordum cok güzel anlatin seni cok taktir ediyorum

Deryaa ablaaaa
Bizim burda da senin gibi hemşire olsa keşke he İşlerini savsaklayan insanlara rastgeliyoruz hep.
Bu arada iyisin inşaallah :)) Gördüğüme sevindim valla

Suzancım sen naptın sıkıcı geçmiş seminer anlaşılan 2 gündü değil mi?

cok gecmis olsun canim bilmiyordum cok güzel anlatin seni cok taktir ediyorum
sağol canımcım
iyi akşamlar kızlar
ablam hoşgeldin özledim seni...negüzel tesadüf

iyi akşamlar kızlar

iyi aksamlar canim

evet 2 gün
ac kaldim sussus kaldim menü desen berbat birsey oldu kadin bize top atirdi bide mesela suzi evaya top atiyo eva edithe top atiyo
kendimi bian kres de sandim :111:

Son düzenleme:

sağol tatlımcım...bazen bende denk geliyorum ve mesleğin içinde olduğum halde ben bile söyleniyorum kendi kendime canım...napıcan her meslekte iyide var kötüde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…