70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gün ac kaldim sussus kaldim menü desen berbat birsey oldu kadin bize top atirdi bide mesela suzi evaya top atiyo eva edithe top atiyo
kendimi bian kres de sandim :111:

Bende lisee döneminde stajdayken Türk Hava Yollarında workshoplar oluyordu.
Öyle komik komik şeyler yaptırıyorlardı
Yabancı ülkelerde daha çok tabi öyle uygulamalar güzel bişi bence

sağol tatlımcım...bazen bende denk geliyorum ve mesleğin içinde olduğum halde ben bile söyleniyorum kendi kendime canım...napıcan her meslekte iyide var kötüde....

Evettt misal bizim donanımdaki benden 1 yaş büyük kız cadaloz
Amaa ben öylemiyimmm sevimlii mii sevimmliiiii tatllıı mıı tatlıııı
Geçen gün birinin bilgisayarına bağlanmıştım bağlandığım kişi erkek donanımda ki kızla dedikodumu yappıyorlardı
Yok çok havalıymışımda kasıntıymışım daa pehhh
O kızdann hiç beklemezdim aynı servisteyiz gün içinde sürekli olmasa da muhattap oluyouz birbirimzle
Bilgi işlemin bu yönünü çok seviyorum hakkımda kim ne demiş tesadüf eseri de olsa görüyorum

naber deryacım
bencede karşılaşmamız güzel oldu
uzun süredir görüşemiyoruz
nasılsın bakalım

iyiyim ablacım yaaa...iş güç çocuklar diyet spor ...inanırmısın yorgunluktan ölüyorum,bide sonbahar kırgınlığı tuz biber oldu...ama bunada şükür...sen nasılsın ablam

Canım bırak Allah ıslah etsin öylelerini sen karşına insan alma canını sıkmalarına izin verme lütfen

Merhaba cnm yaşın kaç ? boyun kaç ? kilon ne kadar ? bunları da söylersen tecrübeli arkadaşlarımız kaptanımız yardımcı olabilir sanırım

Bi sorun yok dimi canım :26:

Haklısın aslında canım ama ben kendim hiç beceremiyorum öyle bi yeteneğim yok valla pambıkk gibim ivitt

bitmiş olan yaş söylenir,yeni yaştanda 6 ay bitince yeni yaş söylenir fıstıklar...ben öyle biliyorum çocukların yaşını hesaplarkende öyle hesaplıyoruz iş yerinde

Sen hemşiremisin kılavuz abla ne güzelll beni kan tutar hiç yapamayacağım bi meslek sanırsam ama yapanlara saygım sonsuz

Sena abla hoşgeldin :87: afiyet olsun çocuk nasıl oldu doktor ne dedi :26:

hakkatten çok uyuz bir durum,benim iş yerimdede var canım merak etme şunuda unutma kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş

Selam kızlarrr

Senaa ablaaa akşam yemeğine tavuklu salata yedimmm içine makarna da koymuşlar ama onları yemedim seçtim ayırdım bide ayran içtim ohh yarın menümün tamamını yazıcam şirkette kayıtlı duruyo :97:

merhaba hoşgeldin canım...menün güzel olmuş tatlım

iyiyim ablacım yaaa...iş güç çocuklar diyet spor ...inanırmısın yorgunluktan ölüyorum,bide sonbahar kırgınlığı tuz biber oldu...ama bunada şükür...sen nasılsın ablam

deryacım izinden döndük
badana boya temizlik
malum okullar açıldı
çocuklar ödevler dersler
oğlumun dersanesi başladı
çok stresli bu yılıda atlatırsak şu sbs den kurtulacağız
tabi bu yıl tayinciyiz
nereyi istesek sıkıntısı başladı
ha bu arada tatilde aldığım kilolardan nasıl kurtulacaksam

vallahi ablam badana boya ve tayin haricinde aynı sıkıntılar bendede var tempomuz aynıymış...tatil dönüşümotivasyonumu ben bir ayda ancak oturttum canım sanada kolaylık versin allah

Ben olsam mutlaka bi laf çarptırırdım hatta internetlerini keserdim zırt pırt

Ayni durumdayz cnm 71.2ym 69 olsm rhtlycm

Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesn mekanı cennet olsun..

basin sagolsun charm..

Hepiniz çok saolun arkadaşlar, Allah razı olsun..

Sibelcim sende sıkma canını.. her ortamda vardır boyle tıpler.. kendını uzmeye sıkmaya degmez.. Sen bırak artık su turkce mevzusu..
Sen gayet guzel anlatıyorsun bak daha oncede dedıgım gıbı bılmeyen arkadaslara sorsan senın turkceyı kendının ogrendıgını kımse anlamamıstır...
Yada baska bır ulkede oldugunu.. Turkıyede yasayıp anadılı turkce olan ama senın gıbı dıle getıremeyen o kadar cok ınsan var kı.. bosver takma onları..

vallahi ablam badana boya ve tayin haricinde aynı sıkıntılar bendede var tempomuz aynıymış...tatil dönüşümotivasyonumu ben bir ayda ancak oturttum canım sanada kolaylık versin allah

bu hafta başlayacağım inşallah listeye tekrar
senanın cezalarından korkuma dikkat ediyorum
hoş sadece 2 ayda 3 kilo almışım
ya deryacım benim şu kilo cizelgem kaybolmuş
2 ay giremedim ondanmı ki
of zaten çok zor yapmıştım
neyse tekrar deneyim bari

kıss koptum burdaa

teşekkür ederim cnm...

suyu çok içince mesainin yarısı wc de geçiyor

bende günün birinde hayellerim gerçekleşirde işe başlarsam wc işini napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden su içmeden duramıyorumda

inşallah cnm hayırlısı olsun..

istanbulun neresi cnm..

kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
tek basşıma zayıflayamaıyorum bide izine gittim 3 kilo daha almısım
aranıza alırsanız sevinirim
hoşgeldin cnm

Selam kızlar..

Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..

Herkesler ıyıdır umarım..
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..

hoşgeldiniz cnm

canım son rakamlar takılıyor hep..pek nazlılar...6lı rakamları görmek için akla karayı seçtim..şimdide 5li rakamlar gelmek bilmiyor..

bnm nacizane fikrim çok aşırı kilon varsa biraz ver öyle hamilelik düşün...ama çok fazla yoksa hamile kalana kadar ne verirsen kardır...Allah kolaylık versin..

hosgeldin senacim
hoşbuldum cnm...

aşkitom hoşgeldin...senin akşamınla benim öğlenim aynı...ikoncanlar gibi pişti olmuşuz kuşum ...menüme baksana kuşum nasılmış...epeydir senden feyz almamıştım,össsledim guuuuu
hoşbuldum deryacımmmm evet canım farkındayım pişti olmuşuz baktım cnm menüne sen artık nasıl besleneceqini çok iyi biliyorsun her akşamki gibi menün mükemmell

sende bnm gibi akşam kaçamak yapmışsın onun dışında güzel cnm..

iyi akşamlar kızlar
iyiakşamlar ablammmmmmmm
senaaaaaaaaaaa
burda görünüyorsun ama sesin çıkmıyorrrrrrrr
nasılsın
ahh ablacım sormaa bu kızlar ben yokken bi konuşuyorlar bi konuşuyor oku oku bitmiyor ...en son sabah girmiştim sayısız sayfa birikmiş ...anca bitirdim
hoşbuldun cnm teşekkür ederim..oqlum baya üşütmüş birde başı çok aqıryor..miqreni tarif ediyor daha 12 yaşında yaa

afiyet olsun tatlım gayet güzel...

iyi akşamlar kızlar
hemen yediklerimi yazaım
yorumlarınızı bekliyorum
kahvaltıyı sabah yazmıştm
11 gibi 4 kayısı 5 badem
öğle
küçük boy 2 biber dolması
bi kase yogurt
yeşili bol salata
ara
bir bardak süt
1muz
akşam
salata
bi kase yogurt
birazdan süt içmeyi düşünyrm
bir iki meyve bir de
bu arada 5km de tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…