2 gün ac kaldim sussus kaldim menü desen berbat birsey oldukadin bize top atirdi bide mesela suzi evaya top atiyo eva edithe top atiyo
kendimi bian kres de sandim :111:
sağol canımcım
ablam hoşgeldin özledim seni...negüzel tesadüf
sağol tatlımcım...bazen bende denk geliyorum ve mesleğin içinde olduğum halde ben bile söyleniyorum kendi kendime canım...napıcan her meslekte iyide var kötüde....
naber deryacım
bencede karşılaşmamız güzel oldu
uzun süredir görüşemiyoruz
nasılsın bakalım
basin sagolsun charmcim allah rahmet eylesin...
bugün beynim durmus gibi gecmise gittim ama konsantre olamadim zorlandim bugün seminar vardin kadin beynimize beynimize soktu laflari unutmayalim diye
mesela dedi yataga yattiniz uyuyamadiniz kafanizi birseyler karistiriyor kalkin bir iki tur atin evin icinde nekadar rahatladiginizi fark edeceksiniz dedi denemek lazim ama bugün yine morelimi bozdu kadinin biri ama su yabancilar dogru dürüst konusamiyorlar sinir olmamak elde deyil falan dedi kendimi zor tuttum yine patlamamak icin ama yarin devam ediyor bende yine savunma moduna gececem herhalde cünkü dayanamiyorum gücüme gidiyor ben diyormuyum bütün avusturyali papaslar cocuk tacizcisi veya alkolik yardim aliyo evde yan gelip yatiyo diye...
o yüzden kafama yine agri girdi kafaya takdigim icin ama yarin yine konu acilirsa diycem ne kadar carektersiz insanlar var yanindaki yabanci uyruklu insana yani ben saygisizlik yapip ileri geri konusuyorlar diye bana akil verin diyimmi demiymi hepsini karsima almam lazim cünkü tek türk benim
merhaba arkadaslar insaallah herkeslerin keyifleri yerindedir ve umarim bana akil verecek destek olacak birilerini bulurum.. soyleyecegim seyi ara ara sorun olarak hissediyorum sizce ne yapmaliyim. arkadaslar benim 11 kilo fazlam var. evlendikten sonra 2 bucuk senede edindim :)) neyse ve simdide cocuk dusunuyoruz dusunmekten ziyade bildiginiz calisiyoruz yani
ama ben diyete daha bugun basladim . ne dersiniz arkadaslar illaki kilo veripde mi hamile kalinmali yoksa hamileligi ve sonrasini kontrollu gecirip, sporla bu cok da buyuk bir sorun olmaktan cikar mi ??
s.a hayırlı akşamlar
3 gündür yoktum topiğe giremedim ne yapıyosunuz diyetimede uyamadım inşallah cumaya kadar toparlarım
menüm berbat kaç gündür yemeye alışmışım bugün hiç farkında olmadan yedim
geç kalktım saat 1de 2patates haşlaması 1dilim ekmek biraz peynir
ara yeşil çay elma
saat 7 1kase çorba 1biber dolması(çok küçüktü)salata
suyu ne kadar içtiğimi bilmiyorum
tavuk köfte,1 kase çorba,haşlama yumrta,et sote,ton balığı veya balık....olabilir tatlım yağına dikkat et yeter...
tatlım ben de yemeğin üstüne su içemem illaki biraz vakit geçecek yani patlıcak gibi olurum.
sigaraya hayıııırrrrr
ben evde kendim ağda yapıyorum ayda 1 ancak yapılıyo zaten temiz oluyo.kuaföre hiç gitmedim.gitmeyi de düşünmüyorum.kızlar dinimizce bayanın bayan haram olan yerleri de var ve bu bölge de haram zaten .sadece hatırlatma.ama hem çalış hem çocuk hem de ağdaya vakit ayırmak zor kabul ama kendiimize de zaman ayırmalıyız demiii???ben evde rahat yapıyorum valla.
geçmiş olsun güzelim.inş sağlıklıca alırsın bebişini kucağınaaa....
komple temizlik de güzel ama haaa.gerçekten pambkkk gibii.
onlar da insan ama demiii??yazık yaaaa.
başın sağolsn tatlımmm.Allah geride kalanlara sabır versin.
bitmiş olan yaş söylenir,yeni yaştanda 6 ay bitince yeni yaş söylenir fıstıklar...ben öyle biliyorum çocukların yaşını hesaplarkende öyle hesaplıyoruz iş yerinde
ben geldimmmmm selam kızlar nasılsınız
menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmaqi
1 yumurta
peynir çeşitleri
domates
salatalık
bitkiçayı
ara
bikaç tane fındık
öqlen
kıymalı karnabahar
yoqurt
ara
yok
akşam
kıymalı omlet
yarım domates
yarım salatalık
ara
bitter çikolata
bitki çayı
3 litre su...
Evettt misal bizim donanımdaki benden 1 yaş büyük kız cadaloz
Amaa ben öylemiyimmm sevimlii mii sevimmliiiii tatllıı mıı tatlıııı
Geçen gün birinin bilgisayarına bağlanmıştım bağlandığım kişi erkek donanımda ki kızla dedikodumu yappıyorlardı
Yok çok havalıymışımda kasıntıymışım daa pehhh
O kızdann hiç beklemezdim aynı servisteyiz gün içinde sürekli olmasa da muhattap oluyouz birbirimzle
Bilgi işlemin bu yönünü çok seviyorum hakkımda kim ne demiş tesadüf eseri de olsa görüyorum
Selam kızlarrr
Senaa ablaaa akşam yemeğine tavuklu salata yedimmmiçine makarna da koymuşlar ama onları yemedim seçtim ayırdım bide ayran içtim ohh yarın menümün tamamını yazıcam şirkette kayıtlı duruyo :97:
iyiyim ablacım yaaa...iş güç çocuklar diyet spor ...inanırmısın yorgunluktan ölüyorum,bide sonbahar kırgınlığı tuz biber oldu...ama bunada şükür...sen nasılsın ablam
deryacım izinden döndük
badana boya temizlik
malum okullar açıldı
çocuklar ödevler dersler
oğlumun dersanesi başladı
çok stresli bu yılıda atlatırsak şu sbs den kurtulacağız
tabi bu yıl tayinciyiz
nereyi istesek sıkıntısı başladı
ha bu arada tatilde aldığım kilolardan nasıl kurtulacaksam
Evettt misal bizim donanımdaki benden 1 yaş büyük kız cadaloz
Amaa ben öylemiyimmm sevimlii mii sevimmliiiii tatllıı mıı tatlıııı
Geçen gün birinin bilgisayarına bağlanmıştım bağlandığım kişi erkek donanımda ki kızla dedikodumu yappıyorlardı
Yok çok havalıymışımda kasıntıymışım daa pehhh
O kızdann hiç beklemezdim aynı servisteyiz gün içinde sürekli olmasa da muhattap oluyouz birbirimzle
Bilgi işlemin bu yönünü çok seviyorum hakkımda kim ne demiş tesadüf eseri de olsa görüyorum
Ben olsam mutlaka bi laf çarptırırdımhatta internetlerini keserdim zırt pırt
merhaba hoşgeldin canım...menün güzel olmuş tatlım
Ayni durumdayz cnm 71.2ym 69 olsm rhtlycm
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesn mekanı cennet olsun..
basin sagolsun charmcim allah rahmet eylesin...
bugün beynim durmus gibi gecmise gittim ama konsantre olamadim zorlandim bugün seminar vardin kadin beynimize beynimize soktu laflari unutmayalim diye
mesela dedi yataga yattiniz uyuyamadiniz kafanizi birseyler karistiriyor kalkin bir iki tur atin evin icinde nekadar rahatladiginizi fark edeceksiniz dedi denemek lazim ama bugün yine morelimi bozdu kadinin biri ama su yabancilar dogru dürüst konusamiyorlar sinir olmamak elde deyil falan dedi kendimi zor tuttum yine patlamamak icin ama yarin devam ediyor bende yine savunma moduna gececem herhalde cünkü dayanamiyorum gücüme gidiyor ben diyormuyum bütün avusturyali papaslar cocuk tacizcisi veya alkolik yardim aliyo evde yan gelip yatiyo diye...
o yüzden kafama yine agri girdi kafaya takdigim icin ama yarin yine konu acilirsa diycem ne kadar carektersiz insanlar var yanindaki yabanci uyruklu insana yani ben saygisizlik yapip ileri geri konusuyorlar diye bana akil verin diyimmi demiymi hepsini karsima almam lazim cünkü tek türk benim
basin sagolsun charm..
tavuk köfte,1 kase çorba,haşlama yumrta,et sote,ton balığı veya balık....olabilir tatlım yağına dikkat et yeter...
tatlım ben de yemeğin üstüne su içemem illaki biraz vakit geçecek yani patlıcak gibi olurum.
sigaraya hayıııırrrrr
ben evde kendim ağda yapıyorum ayda 1 ancak yapılıyo zaten temiz oluyo.kuaföre hiç gitmedim.gitmeyi de düşünmüyorum.kızlar dinimizce bayanın bayan haram olan yerleri de var ve bu bölge de haram zaten .sadece hatırlatma.ama hem çalış hem çocuk hem de ağdaya vakit ayırmak zor kabul ama kendiimize de zaman ayırmalıyız demiii???ben evde rahat yapıyorum valla.
geçmiş olsun güzelim.inş sağlıklıca alırsın bebişini kucağınaaa....
komple temizlik de güzel ama haaa.gerçekten pambkkk gibii.
onlar da insan ama demiii??yazık yaaaa.
başın sağolsn tatlımmm.Allah geride kalanlara sabır versin.
İnternetle ilgili maalesef yetki bende değil ama aklıma geldikçe programdan atıyorum hemide tam güzel güzel işlemleri yapıp tamam diyecekken
Hoppp yeni baştan sarıyor
vallahi ablam badana boya ve tayin haricinde aynı sıkıntılar bendede var tempomuz aynıymış...tatil dönüşümotivasyonumu ben bir ayda ancak oturttum canım sanada kolaylık versin allah
kıss koptum burdaacanımmmm seni çoookk özledim inanırmısın hergün aklımdasın.özelime msn adresini atarmısınnnn görüşmek isterim seninle.seni senin kadar olmasa da anlıyorum tatlım.tabi ne çektiğini en iyi sen bilirsin.kendine çookk iyi bak ve üzme tatlı miniğimiz de üzülür yoksaaaa....sevgiyle kalll....
ne desem haksızım biliyorum kaptanım benimmmm hep aklımdasınız ve en önemlisi de kalbimdesiniz.ama çok dikkat edemiyorum ve vaktim olmuyo diye kendime bahane üretiyorum aslında.artık kilo vermek istiyorummm yaaaa.bu gün ve perşembe evdeyim boş günüm.kesinleşti gibi.yani daha sık burdayım.benim ufaklılk da çok fazla ilgi ister oldu.şimdi balkonda soğancıııııı diye bağıran adama gülüüyooooo
Evden mi yemek getirsem acaba üfff eski günlere geri dönüyoruz :2:
Eşimin işyeri Aydında ondan öyle dedimbide Aydın inciriyle meşhur ya o bakımdan şeetmiştim
Çok güzel görünüyo
Geç cevap verdim ama verdimmbakınız ; Bir üst kısım
Duygusala bağlamışsın :86::86:
5 'ten sonra mıben eve 7 ' de varıyorum :97: her zaman yemek olmuyo yapıp yemesi 8 oluyo :97: anlaşıldı benim kilo alma sebeplerim :95: :95:
Tavuk şiş dicektim ama sen tavuklu bişiler söylemişsin inşallah tadı güzeldir
Geçmiş olsun abla inşallah önemli bişeyi yoktur :26:
Benimde benimde
suyu çok içince mesainin yarısı wc de geçiyor
inşallah cnm hayırlısı olsun..teşekkür ederşm canım. geldim hastaneden sonuçlar güzel insülin direncim düşmüş biraz ama kollestrol ve diğer değerler normale dönmüş insülin direncininde normale dönmesine çok az var. bakalım zayıfladıkça düzelecek işallah. ilacıma devam doğum kontrol hapımı pko dan dolayı 3 ay daha kullancam tedavi verdi ondan sonra bebiş için bıraktırcaklar.. hayırlısı bakalım 3 ay süre içinde kilo ver dedi bende ona uğraşıyom zaten dedim.. sizin desteğinizle o da olacak işallah
istanbulun neresi cnm..Ben tütün mamülü kullanıyorum.
ağdayı sir yaptırıyorum
En sonuncusuda yemekten sonra bende pek içemem çünkü midem dolu oluyo
Kendimide tanıtayım.
31,8 yaşındayım (doom günüme iki ay var)
bekarım, bebikim yok.
mali müşavirim ama muhasebecilik yapıyom.
sonracıma h.sonu kursa baslıyom bağımsız denetçi olcem
bide şişkoyumve istanbulda ikamet ediyorum.
hoşgeldin cnmkızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
tek basşıma zayıflayamaıyorum bide izine gittim 3 kilo daha almısım
aranıza alırsanız sevinirim
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..Selam kızlar..
Bir kaç gündür yoktum yine.. Halam vefat etti...
4 gun oldu, bıraz daha sakınledık..
Herkesler ıyıdır umarım..
hoşgeldiniz cnmMerhaba Kızlar,
ya ben direk daldım 66 küsürüm die 60-69 topiğine ama hayat yok orda :)) Kusurabakmasınlar :))
Ben ve yoldaşım elvin bi süre önce gelmiştik bu gruplara :) 68 kilo civarındaydık o ara
sonra ikimizde boşladık 72 küsürlere çıktık 1 aydır kendi çapımızda diet yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.Ne kadar birlik okadar kuvvet mantığıyla geldik aranıza.
ben 66,4 ü gördüm sonra tekrar 67 küsürlere çıktım yarın sabah net sonucu bildiricem :)))
dün gece midem çok şişti pek bişi yememe rağmen.sabah ta canım hiç bişey istemiodu az önce yemiş gibi toktum.Kuru kayısı ve 5i1 yerde çay içtim.
Öğlen bir tane hasan paşa köfte iki kepçe sebze çorbası biraz yoğurt biraz yağsız salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim
az önce ara niyetine yine Kuru kayısı ve Süt içtim
Önerilerinizi ve desteğinizi bekliyorummm :)
Şimdi bide yeşil çay patlatırım :) Tamamdır :))
Akşamaa allah kerim ama salata olur muhtemelen :)
Hedefim en önce 62 sonrasına 62 yi görünce karar vericem :)))
canım son rakamlar takılıyor hep..pek nazlılar...6lı rakamları görmek için akla karayı seçtim..şimdide 5li rakamlar gelmek bilmiyor..Cuma gunu bıldırım yapamadım ama 73.2 kg cıkmıstım...
Cumadan berı bıraz dıkkat ettım.. bugun 71.7 cıktım... artık bıktım ya 70 kılolardan..
valla depresif bır hal olusturdu sankı 10 kg veren ben degılmısım gıbı kalan 10 kg yu nasıl verıcem bır turlu veremedım deyıp duruyorum kafamdan...
ıyıce takıntı yaptım ama yaptıgım takıntıya karsılık bogazım durmuyor.. sankı benım ıdeal kılom 70 mıs gıbı 81 den 70 e ınınce takılı kaldım 1-2 kılo alıyorum az dıkkat edıyorum dusuyorum sonra yıne 1-2 kılo alıyorum sankı 70 kıloyu koruma programına gectım nıye boyle oldu anlamadım bıktım valla ya 60 ı ne zaman gorucem ben...
bnm nacizane fikrim çok aşırı kilon varsa biraz ver öyle hamilelik düşün...ama çok fazla yoksa hamile kalana kadar ne verirsen kardır...Allah kolaylık versin..merhaba arkadaslar insaallah herkeslerin keyifleri yerindedir ve umarim bana akil verecek destek olacak birilerini bulurum.. soyleyecegim seyi ara ara sorun olarak hissediyorum sizce ne yapmaliyim. arkadaslar benim 11 kilo fazlam var. evlendikten sonra 2 bucuk senede edindim :)) neyse ve simdide cocuk dusunuyoruz dusunmekten ziyade bildiginiz calisiyoruz yani
ama ben diyete daha bugun basladim . ne dersiniz arkadaslar illaki kilo veripde mi hamile kalinmali yoksa hamileligi ve sonrasini kontrollu gecirip, sporla bu cok da buyuk bir sorun olmaktan cikar mi ??
hoşbuldum cnm...hosgeldin senacim
hoşbuldum deryacımmmmaşkitom hoşgeldin...senin akşamınla benim öğlenim aynı...ikoncanlar gibi pişti olmuşuz kuşum ...menüme baksana kuşum nasılmış...epeydir senden feyz almamıştım,össsledim guuuuu
sende bnm gibi akşam kaçamak yapmışsınSena abla sabahhkini yorumlamıştın şimdi öğleden itibaren yazayım.
Öğlen:
1 kase falan anca yeemişimdir ton balıklı salata
Ara:
Doğa slim form çayı
1 bardak kremalı tavuklu çabuk çorba
Akşam:
2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote
2 yemek kaşığı yoğurt
1 top sade dondurma
iyiakşamlar ablammmmmmmmiyi akşamlar kızlar
ahh ablacım sormaa bu kızlar ben yokken bi konuşuyorlar bi konuşuyor oku oku bitmiyorsenaaaaaaaaaaa
burda görünüyorsun ama sesin çıkmıyorrrrrrrr
nasılsın
hoşbuldun cnm teşekkür ederim..oqlum baya üşütmüş birde başı çok aqıryor..miqreni tarif ediyor daha 12 yaşında yaaCanım bırak Allah ıslah etsin öylelerini sen karşına insan almacanını sıkmalarına izin verme lütfen
Merhaba cnm yaşın kaç ? boyun kaç ? kilon ne kadar ? bunları da söylersen tecrübeli arkadaşlarımız kaptanımız yardımcı olabilir sanırım
Bi sorun yok dimi canım :26:
Haklısın aslında canım ama ben kendim hiç beceremiyorum öyle bi yeteneğim yok vallapambıkk gibim ivitt
Sen hemşiremisin kılavuz abla ne güzelllbeni kan tutar hiç yapamayacağım bi meslek sanırsam ama yapanlara saygım sonsuz
Sena abla hoşgeldin :87: afiyet olsun çocuk nasıl oldu doktor ne dedi :26:
Selam kızlarrr
Senaa ablaaa akşam yemeğine tavuklu salata yedimmmiçine makarna da koymuşlar ama onları yemedim seçtim ayırdım bide ayran içtim ohh yarın menümün tamamını yazıcam şirkette kayıtlı duruyo :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?