70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki bnm yanıma istanbula ablacımmm :82:

walla ben akşamki menünden hiçbişey anlamadım...meyvelerde çok fazla karbonhidrat var...zaten muz yemişsin 1-2 meyvede gece yerim diyosun

senacım oğlunmu rahatsız
geçmiş olsun
benimde ilk migren ataklarım o yaşlarda başlamıştı
aman pis bir hastalık allah korusun
artık benim tansiyonumu yükseltiyo

Çok geçmiş olsun sena ablacım Allah beterinden korusun :98:

Hoşgeldinn afiyet olsunnn

walla ben akşamki menünden hiçbişey anlamadım...meyvelerde çok fazla karbonhidrat var...zaten muz yemişsin 1-2 meyvede gece yerim diyosun

tmm yemekten vazgeçtim :))
öğlen dolma yediğim için akşamı yogurt ve salatayla geçiştirdim

senacım oğlunmu rahatsız
geçmiş olsun
benimde ilk migren ataklarım o yaşlarda başlamıştı
aman pis bir hastalık allah korusun
artık benim tansiyonumu yükseltiyo

saqol ablacım evet bugün rahatsızlandı..ateş boqaz aqrısı ve baş aqrısı hepsi bir araya gelince oqlumu halsiz bıraktı...ilaçalrını verdim deliksiz 2.5 saat uyudu akşamüstü...onlar hasta olunca ben benlikten çıkıyorum...keşke ben hasta olsam diyorum...dayanamıyorum onların bu haline...

çizelgen görünüyor ablacım...ayrıca 2 aya 3 kşlo çok değil bende 20 güne 600 gr la dönmüştüm

Çok geçmiş olsun sena ablacım Allah beterinden korusun :98:

Hoşgeldinn afiyet olsunnn

hoşbuldum canım :))
sağ olasın..
ya kızlar bebek istyrz
ama 5aydır nasip olmadı daha
ben de bebek olana kadar ne verirsem kar diyerek kilo vermeye niyetlendim
6kilo vermek istiyrm
aslında 11 olsa süper olur ama
şimdilik hedef 6
71im 65 olmalıyım

valla gelirim istanbula başının etini yerim
pişman olursun bak
benimle bütün pazarları çarşıları gezeceksen
tamam
ha birde kızıma cici anne olursun artık

çok geçmiş olsun tatlım ...ateşini vede ufak bir fikir ensede sertlik olup olmadığını takip et...ensede yüksek ateşle beraber kasılması artarsa hemen doktora götür...korkutmak için söylemiyorum sadece baş ağrısı ve ateşi var dediğin için tedbir amaçlı söyledim canım

Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine canım Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah

Bende lisee döneminde stajdayken Türk Hava Yollarında workshoplar oluyordu.
Öyle komik komik şeyler yaptırıyorlardı
Yabancı ülkelerde daha çok tabi öyle uygulamalar güzel bişi bence

evet kadin seminar in adi workshop dedi kadin bilgilendiriyor deyisik anlatiyor aklinda kalsin diye gerci 2 gün sonra unutturum huyum kurusun

sagol canim benim

sizlerle paylasinca rahat ediyorum:97: cok sagol charmcimm

senacim cok gecmis olsun gözden kacirdim oglan hastaymis ya kötü oluyor bende öyle diyorum hep bana gelsin hastalik ona gelmesin diye napcan analik iste kiyamiyorsun onlar aci cekerken

senacım boğaz ağrısıyla birlikteyse migren değildir.muhtemelen gribal bişi geçirdiği için baş ağrısı vardır.ayrıca çocukların kocaman kendini neden harap ediyosun bunlar önemsiz hastalıklar.....nasılsa 1 haftada geçecek.
çizelgen görünüyor ablacım...ayrıca 2 aya 3 kşlo çok değil bende 20 güne 600 gr la dönmüştüm

tekrardan yaptım canım
yenileyince geldi

valla gelirim istanbula başının etini yerim
pişman olursun bak
benimle bütün pazarları çarşıları gezeceksen
tamam
ha birde kızıma cici anne olursun artık
eşyalarını toplamaya başla ablacım bende bişey isticeksin sanmıştım sen buraya gelirsen bne böyle sevinirim ablacımm

tamam cnm aklımda bulunsun...ensede sertlik neden olur peqi..

KILAVUZ

canim ya gitmeden birsey sorcam sana:44: bugün bütün gün ara ara gögzümün altinda batma var birde sol tarafi neden olabilir acaba :26:

Son düzenleme:
Bu akşam topik kalabalık
Amma ben çıkayım da yatayım sabahın kör vaktinde kalkıp önce kahvaltılık hazırlıcam sonra öğlen yemeğini kaplara tıkıştırcam pefff:95::95:
Saçımı lülük yaparım diyordum yalan olduu yarına artık:115:
İyi geceler kızlarrr:119::119:

Selam arkadaslar ve NAF :))

ya alinti islerini cok beceremiyorum da daha toplu cevap vereyim dedim. Arkadaslar bugun tartildim 79.3 kiloydum. 68 kilo cok iyi oluyor bana ve su andada oyle cok kilolu durmuyorum da ben rahatsiz oluyorum. boyum da 171. hatta ben 72 kiloykan diyetisyene gitmistim neden geldin diye kizmisti yani aslinda cok da kilolu degilim ama 65 kilo olmak istiyorum. zayif olmak hep avantaj cunku. yasim da 23 kilavuzdan aldigim bildgiye gore son karar :) cocuk da istiyorum ama zaten daha 2 aydir korunmuyoruz onun icin olana kadar da kilo verebilirim diye dusunuyorum cunku sip diye olmuyor ama nasip.
neyse herkesin yorumlari icin cok tesekkurler. su tricker mi nasil yapabilirim ondan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…