tabiki bnm yanıma istanbula ablacımmm :82:deryacım izinden döndük
badana boya temizlik
malum okullar açıldı
çocuklar ödevler dersler
oğlumun dersanesi başladı
çok stresli bu yılıda atlatırsak şu sbs den kurtulacağız
tabi bu yıl tayinciyiz
nereyi istesek sıkıntısı başladı
ha bu arada tatilde aldığım kilolardan nasıl kurtulacaksam
iyi akşamlar kızlar
hemen yediklerimi yazaım
yorumlarınızı bekliyorum
kahvaltıyı sabah yazmıştm
11 gibi 4 kayısı 5 badem
öğle
küçük boy 2 biber dolması
bi kase yogurt
yeşili bol salata
ara
bir bardak süt
1muz
akşam
salata
bi kase yogurt
birazdan süt içmeyi düşünyrm
bir iki meyve bir de
bu arada 5km de tempolu yürüdüm
kıss koptum burdaa
teşekkür ederim cnm...
bende günün birinde hayellerim gerçekleşirde işe başlarsam wc işini napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdidensu içmeden duramıyorumda
inşallah cnm hayırlısı olsun..
istanbulun neresi cnm..
hoşgeldin cnm
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..
hoşgeldiniz cnm
canım son rakamlar takılıyor hep..pek nazlılar...6lı rakamları görmek için akla karayı seçtim..şimdide 5li rakamlar gelmek bilmiyor..
bnm nacizane fikrim çok aşırı kilon varsa biraz ver öyle hamilelik düşün...ama çok fazla yoksa hamile kalana kadar ne verirsen kardır...Allah kolaylık versin..
hoşbuldum cnm...
hoşbuldum deryacımmmmevet canım farkındayım pişti olmuşuz baktım cnm menüne sen artık nasıl besleneceqini çok iyi biliyorsun her akşamki gibi menün mükemmell
sende bnm gibi akşam kaçamak yapmışsınonun dışında güzel cnm..
iyiakşamlar ablammmmmmmm
ahh ablacım sormaa bu kızlar ben yokken bi konuşuyorlar bi konuşuyor oku oku bitmiyor...en son sabah girmiştim sayısız sayfa birikmiş ...anca bitirdim
hoşbuldun cnm teşekkür ederim..oqlum baya üşütmüş birde başı çok aqıryor..miqreni tarif ediyor daha 12 yaşında yaa
afiyet olsun tatlım gayet güzel...
iyi akşamlar kızlar
hemen yediklerimi yazaım
yorumlarınızı bekliyorum
kahvaltıyı sabah yazmıştm
11 gibi 4 kayısı 5 badem
öğle
küçük boy 2 biber dolması
bi kase yogurt
yeşili bol salata
ara
bir bardak süt
1muz
akşam
salata
bi kase yogurt
birazdan süt içmeyi düşünyrm
bir iki meyve bir de
bu arada 5km de tempolu yürüdüm
tabiki bnm yanıma istanbula ablacımmm :82:
walla ben akşamki menünden hiçbişey anlamadım...meyvelerde çok fazla karbonhidrat var...zaten muz yemişsin 1-2 meyvede gece yerim diyosun
senacım oğlunmu rahatsız
geçmiş olsun
benimde ilk migren ataklarım o yaşlarda başlamıştı
aman pis bir hastalık allah korusun
artık benim tansiyonumu yükseltiyo
bu hafta başlayacağım inşallah listeye tekrar
senanın cezalarından korkuma dikkat ediyorum
hoş sadece 2 ayda 3 kilo almışım
ya deryacım benim şu kilo cizelgem kaybolmuş
2 ay giremedim ondanmı ki
of zaten çok zor yapmıştım
neyse tekrar deneyim bari
Çok geçmiş olsun sena ablacım Allah beterinden korusun :98:
Hoşgeldinn afiyet olsunnn
Çok geçmiş olsun sena ablacım Allah beterinden korusun :98:
Hoşgeldinn afiyet olsunnn
çizelgen görünüyor ablacım...ayrıca 2 aya 3 kşlo çok değil bende 20 güne 600 gr la dönmüştüm
tabiki bnm yanıma istanbula ablacımmm :82:
walla ben akşamki menünden hiçbişey anlamadım...meyvelerde çok fazla karbonhidrat var...zaten muz yemişsin 1-2 meyvede gece yerim diyosun
saqol ablacım evet bugün rahatsızlandı..ateş boqaz aqrısı ve baş aqrısı hepsi bir araya gelince oqlumu halsiz bıraktı...ilaçalrını verdim deliksiz 2.5 saat uyudu akşamüstü...onlar hasta olunca ben benlikten çıkıyorum...keşke ben hasta olsam diyorum...dayanamıyorum onların bu haline...
teşekkürler cnm aminnn...
deryacım emine ablamın kilo çizelgesi bende görünmüyor
hoşbuldum canım :))
sağ olasın..
ya kızlar bebek istyrz
ama 5aydır nasip olmadı daha
ben de bebek olana kadar ne verirsem kar diyerek kilo vermeye niyetlendim
6kilo vermek istiyrm
aslında 11 olsa süper olur ama
şimdilik hedef 6
71im 65 olmalıyım
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine canımAllah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah
Bende lisee döneminde stajdayken Türk Hava Yollarında workshoplar oluyordu.
Öyle komik komik şeyler yaptırıyorlardı
Yabancı ülkelerde daha çok tabi öyle uygulamalar güzel bişi bence
Canım bırak Allah ıslah etsin öylelerini sen karşına insan almacanını sıkmalarına izin verme lütfen
Merhaba cnm yaşın kaç ? boyun kaç ? kilon ne kadar ? bunları da söylersen tecrübeli arkadaşlarımız kaptanımız yardımcı olabilir sanırım
Bi sorun yok dimi canım :26:
Haklısın aslında canım ama ben kendim hiç beceremiyorum öyle bi yeteneğim yok vallapambıkk gibim ivitt
Sen hemşiremisin kılavuz abla ne güzelllbeni kan tutar hiç yapamayacağım bi meslek sanırsam ama yapanlara saygım sonsuz
Sena abla hoşgeldin :87: afiyet olsun çocuk nasıl oldu doktor ne dedi :26:
sizlerle paylasinca rahat ediyorum:97: cok sagol charmcimmHepiniz çok saolun arkadaşlar, Allah razı olsun..
Sibelcim sende sıkma canını.. her ortamda vardır boyle tıpler.. kendını uzmeye sıkmaya degmez.. Sen bırak artık su turkce mevzusu..
Sen gayet guzel anlatıyorsun bak daha oncede dedıgım gıbı bılmeyen arkadaslara sorsan senın turkceyı kendının ogrendıgını kımse anlamamıstır...
Yada baska bır ulkede oldugunu.. Turkıyede yasayıp anadılı turkce olan ama senın gıbı dıle getıremeyen o kadar cok ınsan var kı.. bosver takma onları..
senacim cok gecmis olsunsaqol ablacım evet bugün rahatsızlandı..ateş boqaz aqrısı ve baş aqrısı hepsi bir araya gelince oqlumu halsiz bıraktı...ilaçalrını verdim deliksiz 2.5 saat uyudu akşamüstü...onlar hasta olunca ben benlikten çıkıyorum...keşke ben hasta olsam diyorum...dayanamıyorum onların bu haline...
senacım boğaz ağrısıyla birlikteyse migren değildir.muhtemelen gribal bişi geçirdiği için baş ağrısı vardır.ayrıca çocukların kocaman kendini neden harap ediyosun bunlar önemsiz hastalıklar.....nasılsa 1 haftada geçecek.saqol ablacım evet bugün rahatsızlandı..ateş boqaz aqrısı ve baş aqrısı hepsi bir araya gelince oqlumu halsiz bıraktı...ilaçalrını verdim deliksiz 2.5 saat uyudu akşamüstü...onlar hasta olunca ben benlikten çıkıyorum...keşke ben hasta olsam diyorum...dayanamıyorum onların bu haline...
çizelgen görünüyor ablacım...ayrıca 2 aya 3 kşlo çok değil bende 20 güne 600 gr la dönmüştüm
eşyalarını toplamaya başla ablacımvalla gelirim istanbula başının etini yerim
pişman olursun bak
benimle bütün pazarları çarşıları gezeceksen
tamam
ha birde kızıma cici anne olursun artık
çok geçmiş olsun tatlım ...ateşini vede ufak bir fikir ensede sertlik olup olmadığını takip et...ensede yüksek ateşle beraber kasılması artarsa hemen doktora götür...korkutmak için söylemiyorum sadece baş ağrısı ve ateşi var dediğin için tedbir amaçlı söyledim canım
eşyalarını toplamaya başla ablacımbende bişey isticeksin sanmıştım sen buraya gelirsen bne böyle sevinirim ablacımm
tamam cnm aklımda bulunsun...ensede sertlik neden olur peqi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?