iyi akşamlar kızlar
hoşgeldin ablacım.işin zor valla çocukların ders stresi seni de sarıyo demi.3 kilocuk neki verirsin hemncecik nolucakk.deryacım izinden döndük
badana boya temizlik
malum okullar açıldı
çocuklar ödevler dersler
oğlumun dersanesi başladı
çok stresli bu yılıda atlatırsak şu sbs den kurtulacağız
tabi bu yıl tayinciyiz
nereyi istesek sıkıntısı başladı
ha bu arada tatilde aldığım kilolardan nasıl kurtulacaksam
kıss koptum burdaa
teşekkür ederim cnm...
bende günün birinde hayellerim gerçekleşirde işe başlarsam wc işini napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdidensu içmeden duramıyorumda
inşallah cnm hayırlısı olsun..
istanbulun neresi cnm..
hoşgeldin cnm
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..
hoşgeldiniz cnm
canım son rakamlar takılıyor hep..pek nazlılar...6lı rakamları görmek için akla karayı seçtim..şimdide 5li rakamlar gelmek bilmiyor..
bnm nacizane fikrim çok aşırı kilon varsa biraz ver öyle hamilelik düşün...ama çok fazla yoksa hamile kalana kadar ne verirsen kardır...Allah kolaylık versin..
hoşbuldum cnm...
hoşbuldum deryacımmmmevet canım farkındayım pişti olmuşuz baktım cnm menüne sen artık nasıl besleneceqini çok iyi biliyorsun her akşamki gibi menün mükemmell
sende bnm gibi akşam kaçamak yapmışsınonun dışında güzel cnm..
iyiakşamlar ablammmmmmmm
ahh ablacım sormaa bu kızlar ben yokken bi konuşuyorlar bi konuşuyor oku oku bitmiyor...en son sabah girmiştim sayısız sayfa birikmiş ...anca bitirdim
hoşbuldun cnm teşekkür ederim..oqlum baya üşütmüş birde başı çok aqıryor..miqreni tarif ediyor daha 12 yaşında yaa
afiyet olsun tatlım gayet güzel...
saqol ablacım evet bugün rahatsızlandı..ateş boqaz aqrısı ve baş aqrısı hepsi bir araya gelince oqlumu halsiz bıraktı...ilaçalrını verdim deliksiz 2.5 saat uyudu akşamüstü...onlar hasta olunca ben benlikten çıkıyorum...keşke ben hasta olsam diyorum...dayanamıyorum onların bu haline...
strese bağlı mide ağrısı canım büyük ihtimal...çünkü gergin bir gün geçirmişsin ve miden stresten şişkinlik yapmıştır ada kalbin alt ucuna diyaframdan baskı yapmıştır...buda senin bunu kalp ağrısıyla karıştırmana sebep olur canım...geçmiş olsun...evde mide ilacın varsa iç rahatlarsınKILAVUZ
canim ya gitmeden birsey sorcam sana:44: bugün bütün gün ara ara gögzümün altinda batma var birde sol tarafi neden olabilir acaba :26:
civcivli bir çizelge görünüyor 70 kilo gösteriyor ben görüyorum sen niye göremiyonki guuuu
çok teşekkür ederim suzancımm...evet kadin seminar in adi workshop dedikadin bilgilendiriyor deyisik anlatiyor aklinda kalsin diye gerci 2 gün sonra unutturum huyum kurusun
sagol canim benim
sizlerle paylasinca rahat ediyorum:97: cok sagol charmcimm
senacim cok gecmis olsungözden kacirdim oglan hastaymis ya kötü oluyor bende öyle diyorum hep bana gelsin hastalik ona gelmesin diye napcan analik iste kiyamiyorsun onlar aci cekerken
senacım boğaz ağrısıyla birlikteyse migren değildir.muhtemelen gribal bişi geçirdiği için baş ağrısı vardır.ayrıca çocukların kocaman kendini neden harap ediyosun bunlar önemsiz hastalıklar.....nasılsa 1 haftada geçecek.
tekrardan yaptım canım
yenileyince geldi
sanada iyi geceler kuzummmmBu akşam topik kalabalık
Amma ben çıkayım da yatayım sabahın kör vaktinde kalkıp önce kahvaltılık hazırlıcam sonra öğlen yemeğini kaplara tıkıştırcam pefff:95::95:
Saçımı lülük yaparım diyordum yalan olduu yarına artık:115:
İyi geceler kızlarrr:119::119:
eşyalarını toplamaya başla ablacımbende bişey isticeksin sanmıştım sen buraya gelirsen bne böyle sevinirim ablacımm
tamam cnm aklımda bulunsun...ensede sertlik neden olur peqi..
geçmiş olsun allah şifa versin inşllh...
Bu akşam topik kalabalık
Amma ben çıkayım da yatayım sabahın kör vaktinde kalkıp önce kahvaltılık hazırlıcam sonra öğlen yemeğini kaplara tıkıştırcam pefff:95::95:
hoşgeldin ablacım.işin zor valla çocukların ders stresi seni de sarıyo demi.3 kilocuk neki verirsin hemncecik nolucakk.
geçmiş olsun senacımmmm..
ayyy ben de koptum bu gün oğluma.çok afacan yaaa.ööle sesler çok ilginç geliyo ona.iyiki okula gitmedim yani evde daha fazla yordu beni yaramz oğlum benim.uyudu da dizime bakıp kafa dinliyorum.
hoşgeldin ablacım.işin zor valla çocukların ders stresi seni de sarıyo demi.3 kilocuk neki verirsin hemncecik nolucakk.
geçmiş olsun senacımmmm..
ayyy ben de koptum bu gün oğluma.çok afacan yaaa.ööle sesler çok ilginç geliyo ona.iyiki okula gitmedim yani evde daha fazla yordu beni yaramz oğlum benim.uyudu da dizime bakıp kafa dinliyorum.
sanada iyi geceler kuzummmm
ya ben bu aralar hastalık belirtilerinin en kötüsünü düşünüyorum...sen bana bakma sadece dikkatli ol diye söylemiştim...bu belirtiler en kötü ihtimal menenjitte görülür ama ense sertliği şarttır ...yoksa üşütmedir,sen bana bakma bir an yazmış bulundum
teşekkür ederim cnm...
iyigeceler tatlımm...
saqol sehercim seni onlıne görmek ne güzell....
hayırlısı canım...allah büyük...inşllh çok bekletmez verir bu ay...dualarınızı bekliyrm
Bu akşam topik kalabalık
Selam arkadaslar ve NAF :))
ya alinti islerini cok beceremiyorum da daha toplu cevap vereyim dedim. Arkadaslar bugun tartildim 79.3 kiloydum. 68 kilo cok iyi oluyor bana ve su andada oyle cok kilolu durmuyorum da ben rahatsiz oluyorum. boyum da 171. hatta ben 72 kiloykan diyetisyene gitmistim neden geldin diye kizmisti yani aslinda cok da kilolu degilim ama 65 kilo olmak istiyorum. zayif olmak hep avantaj cunku. yasim da 23 kilavuzdan aldigim bildgiye gore son karar :) cocuk da istiyorum ama zaten daha 2 aydir korunmuyoruz onun icin olana kadar da kilo verebilirim diye dusunuyorum cunku sip diye olmuyor ama nasip.
neyse herkesin yorumlari icin cok tesekkurler. su tricker mi nasil yapabilirim ondan ??
cok sagol canim korktum bianstrese bağlı mide ağrısı canım büyük ihtimal...çünkü gergin bir gün geçirmişsin ve miden stresten şişkinlik yapmıştır ada kalbin alt ucuna diyaframdan baskı yapmıştır...buda senin bunu kalp ağrısıyla karıştırmana sebep olur canım...geçmiş olsun...evde mide ilacın varsa iç rahatlarsın
iyi gecler fistikBu akşam topik kalabalık
hoşbulduk canım
valla çocuklarla ders çalışmak zor
masaya oturtunca oluyorda
işte onlar başlayana kadar ömrümden ömür gidiyor
kapris kapris kapris aşkımmmmmmmmmmmmmkesin emine ablam aldıqı kiloları görüpte ceza vermiyim diye hile yapmıştıryoksa niye göremiyimki
deryaaaaaaaaaa
duyuyormusun
daha başlamadan ceza diyor
korkuyorum bu kaptandan ben
çok teşekkür ederim suzancımm...
yere basamıyor ablacım başım zonk zonk ediyor diyor...yarım baş aqrısı şeklinde...ablacım büyüselerde annelerin gözünde hep küçük kalırmış çocuklar...oqlum en küçüqümüz olduqundan hep bebek gibi bnm gözümde...hastalandıqında anne yanıma otur elimi bırakma iş yapma yanımda dur falan diyor...içim parçalanıyor böyle olunca..
sanada iyi geceler kuzummmm
ya ben bu aralar hastalık belirtilerinin en kötüsünü düşünüyorum...sen bana bakma sadece dikkatli ol diye söylemiştim...bu belirtiler en kötü ihtimal menenjitte görülür ama ense sertliği şarttır ...yoksa üşütmedir,sen bana bakma bir an yazmış bulundum
haklisin canim bende o yuzden 65 olmak istiyorum, bebek olsun ve ya olmasin eger bebek olmadan 65 olursam ne ala eger olamazsam da bebekten sonra olurum insaallah. biraz kafaya taktim da :) cok tesekkur ederim canimAmin canım
Benimde çıkıp ütüye başlamam lazım biyerden 18 gömlek ütüle ütüle bitmez pöfff :96: sonra duş alıp kıyafetlerimi ayarlayıp yatıcam :97:
İyi geceler tatlım öptüm
Selam canımbende 1.72 yim ama bende bölgesel kilo olduğu için güzel durmuyo :96: bide belim hatta belimde değilde kuyruk sokumum ağrıyo sanki kilo alınca :97: bide 60 olunca nasipse bende bebik düşünüyorum
Sen olmak istediğin kiloda mutlu olacaksan diyetisyeni filan pek dinleme derim cnm :97: tabi bu benim düşüncem :97:
kapris kapris kapris aşkımmmmmmmmmmmmm
bulmuşlar analarını naz yapıyorlar
erkek o annesi dayanıklıdır
ama bence sinüzit olmuş
deryaaaaaaaaaaa kızın yüreğine indireceksin
teşekkürler deryacım bilqilendirmiş oldun cnm...
İyi geceler ablalarım , arkadaşlarım , kardeşlerimmNaF ütüye kaçar
Tatlı ama kalorisiz rüyalar
haklisin canim bende o yuzden 65 olmak istiyorum, bebek olsun ve ya olmasin eger bebek olmadan 65 olursam ne ala eger olamazsam da bebekten sonra olurum insaallah. biraz kafaya taktim da :) cok tesekkur ederim canimbide su cizelgeleri nasil yapiyorsunuz bana da soylermisiniz
çok teşekküler cnm...gecmis olsun insaallah..
bir de ne kadar kilo vermissiniz tebriklerr :)
kapris kapris kapris aşkımmmmmmmmmmmmm
bulmuşlar analarını naz yapıyorlar
erkek o annesi dayanıklıdır
ama bence sinüzit olmuş
deryaaaaaaaaaaa kızın yüreğine indireceksin
abla vallahi bir nlık yazdım ...niyetim kötü değildi...uffffff yaaaaa,zaten kötü oldum keşke söylemeseydimde diyorum ya bir nlık boş bulundum
senacım vallahi seni korkutmak içiin söylemedim kötü niyetim yoktu...bugün boş boğazlığım üzerimde...bir an sesli düşündüm canım yaaaa....ufffffffffffffff ne salağım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?