70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar

hoşgeldin ablacım.işin zor valla çocukların ders stresi seni de sarıyo demi.3 kilocuk neki verirsin hemncecik nolucakk.

geçmiş olsun senacımmmm..
ayyy ben de koptum bu gün oğluma.çok afacan yaaa.ööle sesler çok ilginç geliyo ona.iyiki okula gitmedim yani evde daha fazla yordu beni yaramz oğlum benim.uyudu da dizime bakıp kafa dinliyorum.

KILAVUZ

canim ya gitmeden birsey sorcam sana:44: bugün bütün gün ara ara gögzümün altinda batma var birde sol tarafi neden olabilir acaba :26:
strese bağlı mide ağrısı canım büyük ihtimal...çünkü gergin bir gün geçirmişsin ve miden stresten şişkinlik yapmıştır ada kalbin alt ucuna diyaframdan baskı yapmıştır...buda senin bunu kalp ağrısıyla karıştırmana sebep olur canım...geçmiş olsun...evde mide ilacın varsa iç rahatlarsın

civcivli bir çizelge görünüyor 70 kilo gösteriyor ben görüyorum sen niye göremiyonki guuuu

kesin emine ablam aldıqı kiloları görüpte ceza vermiyim diye hile yapmıştır yoksa niye göremiyimki
çok teşekkür ederim suzancımm...

yere basamıyor ablacım başım zonk zonk ediyor diyor...yarım baş aqrısı şeklinde...ablacım büyüselerde annelerin gözünde hep küçük kalırmış çocuklar...oqlum en küçüqümüz olduqundan hep bebek gibi bnm gözümde...hastalandıqında anne yanıma otur elimi bırakma iş yapma yanımda dur falan diyor...içim parçalanıyor böyle olunca..

sanada iyi geceler kuzummmm
eşyalarını toplamaya başla ablacım bende bişey isticeksin sanmıştım sen buraya gelirsen bne böyle sevinirim ablacımm

tamam cnm aklımda bulunsun...ensede sertlik neden olur peqi..

ya ben bu aralar hastalık belirtilerinin en kötüsünü düşünüyorum...sen bana bakma sadece dikkatli ol diye söylemiştim...bu belirtiler en kötü ihtimal menenjitte görülür ama ense sertliği şarttır ...yoksa üşütmedir,sen bana bakma bir an yazmış bulundum

geçmiş olsun allah şifa versin inşllh...

teşekkür ederim cnm...

iyigeceler tatlımm...

saqol sehercim seni onlıne görmek ne güzell....

hoşbulduk canım
valla çocuklarla ders çalışmak zor
masaya oturtunca oluyorda
işte onlar başlayana kadar ömrümden ömür gidiyor

teşekkürler deryacım bilqilendirmiş oldun cnm...

hayırlısı canım...allah büyük...inşllh çok bekletmez verir bu ay...dualarınızı bekliyrm

Amin canım

Benimde çıkıp ütüye başlamam lazım biyerden 18 gömlek ütüle ütüle bitmez pöfff :96: sonra duş alıp kıyafetlerimi ayarlayıp yatıcam :97:

İyi geceler tatlım öptüm

Selam canım bende 1.72 yim ama bende bölgesel kilo olduğu için güzel durmuyo :96: bide belim hatta belimde değilde kuyruk sokumum ağrıyo sanki kilo alınca :97: bide 60 olunca nasipse bende bebik düşünüyorum

Sen olmak istediğin kiloda mutlu olacaksan diyetisyeni filan pek dinleme derim cnm :97: tabi bu benim düşüncem :97:

cok sagol canim korktum bian

iyi gecler fistik

hoşbulduk canım
valla çocuklarla ders çalışmak zor
masaya oturtunca oluyorda
işte onlar başlayana kadar ömrümden ömür gidiyor

aynen katılıyorum abla...bir yandan büyük oğlanın dersi bir yandanda küçüğün dersleri....dedğin gibi masaya oturana kadar geriliyorum...allahtan çocuklar hop diye oturuyorlar ders yapmayı seviyorla allahtan

kapris kapris kapris aşkımmmmmmmmmmmmm
bulmuşlar analarını naz yapıyorlar
erkek o annesi dayanıklıdır
ama bence sinüzit olmuş

deryaaaaaaaaaaa kızın yüreğine indireceksin

haklisin canim bende o yuzden 65 olmak istiyorum, bebek olsun ve ya olmasin eger bebek olmadan 65 olursam ne ala eger olamazsam da bebekten sonra olurum insaallah. biraz kafaya taktim da :) cok tesekkur ederim canim bide su cizelgeleri nasil yapiyorsunuz bana da soylermisiniz

ama bence sinüzit olmuş

abla vallahi bir nlık yazdım ...niyetim kötü değildi...uffffff yaaaaa,zaten kötü oldum keşke söylemeseydimde diyorum ya bir nlık boş bulundum

İyi geceler ablalarım , arkadaşlarım , kardeşlerimm NaF ütüye kaçar

Tatlı ama kalorisiz rüyalar

teşekkürler deryacım bilqilendirmiş oldun cnm...

senacım vallahi seni korkutmak içiin söylemedim kötü niyetim yoktu...bugün boş boğazlığım üzerimde...bir an sesli düşündüm canım yaaaa....ufffffffffffffff ne salağım ben yaaaaaaaaaaaaaaa

gecmis olsun insaallah..

bir de ne kadar kilo vermissiniz tebriklerr :)
çok teşekküler cnm...
ama bence sinüzit olmuş

inşallah miqren deqildir ablacım...o aqrıyı ne oqlum nede bir başkası yaşasın isterim...

abla vallahi bir nlık yazdım ...niyetim kötü değildi...uffffff yaaaaa,zaten kötü oldum keşke söylemeseydimde diyorum ya bir nlık boş bulundum

senacım vallahi seni korkutmak içiin söylemedim kötü niyetim yoktu...bugün boş boğazlığım üzerimde...bir an sesli düşündüm canım yaaaa....ufffffffffffffff ne salağım ben yaaaaaaaaaaaaaaa

ya kendine haksızlık etme
sağlıkçıların hepsi aynıyız
bir anda herşey geçiyor insanın aklından
canımsın sena bu cin gibi
o anlamaz yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…