70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kendine haksızlık etme
sağlıkçıların hepsi aynıyız
bir anda herşey geçiyor insanın aklından
canımsın sena bu cin gibi
o anlamaz yanlış

valla abla dediğin gibi biz sağlıkçılar bir anda çok yönlü düşünüyoruzda umarım kırılmamıştır,kendimi kötü hissettim...çünkü senayı kırmal istemiyorum,sizin gibi...hepinizi çok seviyorum ben yaaaa...aileden gibisiniz,kıyamıyorum sizebak cevapta vermedi görüyormusun darıldı bana((((((((((

Son düzenleme:

msnden yazışıyoz görmemiştir

abla vallahi bir nlık yazdım ...niyetim kötü değildi...uffffff yaaaaa,zaten kötü oldum keşke söylemeseydimde diyorum ya bir nlık boş bulundum
deryaa....kuzum noluyoo dert ettiqin şeye bak...bu konularda rahatım ben...kötü olacak bişey yok lütfen üzülme...
İyi geceler ablalarım , arkadaşlarım , kardeşlerimm NaF ütüye kaçar

Tatlı ama kalorisiz rüyalar
tatlı rüyalar tatlım yarın görüşürüz...

senacım vallahi seni korkutmak içiin söylemedim kötü niyetim yoktu...bugün boş boğazlığım üzerimde...bir an sesli düşündüm canım yaaaa....ufffffffffffffff ne salağım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
est.. cnm yaaa...korkmadım kıss ne güzel herşeye karşı bilgilendiriyorsun bizi...ya lütfen kendine haksızlık etme...uyarmak istedin sadece..canım arkadaşım bnmmm.....

ya kendine haksızlık etme
sağlıkçıların hepsi aynıyız
bir anda herşey geçiyor insanın aklından
canımsın sena bu cin gibi
o anlamaz yanlış

emine ablam çözmüş benii

ohhhhhhhhhhhhhhhh...rahatladım canım yaaaaa...vallahi niyetim iyiydi...böyle yanlış anlaşılmalardan korkmuşumdur hep....seni çok seviyorum vallahi kardeşimden ayrı değilsin yafluuummmm...oh be rahat uyurum artık

deryacım sen bnm kalbimdeki ender kişilerden birisin..bunu sende çok iyi biliyorsun..ben seni okadar kolay bulmadımki kolay kaybedeyim...darılmak için bahane arayan tiplerden deqilim...ben insanları kazanmaya bakarım...senide kaybetmeye hiç niyetim yok...böyle konuşmaya devam edersen başına bu gelecek canımmmmm

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz değilmi...senacığımı bekliyordum onlada görüştüm iyi oldu...hepinize iyi geceler:92::92::92:

ben kaçıyorum kızlar
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
çalışanlara kolay gelsin
ev hanımlarına dahada kolay gelsin
şimdi yarın düşün düşün hep aynı işler
aslında kime kahveye gitsek diye düşünsek
işleride başkası yapsa
offfffffffff ne güzel oludu
uyuyup hayal kurayım bari

sustum tamam canım....bende seni çok seviyorum bitanem...bu telaşımda seni kaybetme korkusundandı zaten...neyse sohbet ettik biz

ohhhhhhhhhhhhhhhh...rahatladım canım yaaaaa...vallahi niyetim iyiydi...böyle yanlış anlaşılmalardan korkmuşumdur hep....seni çok seviyorum vallahi kardeşimden ayrı değilsin yafluuummmm...oh be rahat uyurum artık

ben bana karşı olan sevgini rahatlıkla hissedebiliyorum deryam...ve duygular karşılıklıdır cnm...seni çok seviyorum ve bunu sana hissettiriyorum...geçen gün telde görüştüqüm arkadaşlardan bir tanesi(bu topikten) üzülüyormuş kendisiyle sizler gibi yakın olmadıqım için...ben o elektriqi karşı taraftan alırsam fazlasını ben ona veririm..ve seninle kuvvetli bir baqımız var cnm...elektriqi geç trafo olduk

emine ablaaa msn gitti yaaa....

bende cok hayal kurup yatarim iyi geceler :92::92::92:

anam yeterrrrrrrrrrrrr
kıskananlar var yani
yanlış anlaşılmasın kendim için dedim
bu ne sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh
çok kıskandım çoooooooooooooooooook
küstüm işte oynamıyom ben

bende yatiyorum kizlar 1 saat telefonla konusdum simdi iyice yoruldum iyi geceler tatli rüyalar bende rüyamda 6 li rakama varmissim diye göreyim bari :92::92::92::92:

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz değilmi...senacığımı bekliyordum onlada görüştüm iyi oldu...hepinize iyi geceler:92::92::92:
iyigeceler deryammm
ya ablacım hem beni kahveye çaqırıyosun hemde kahve içmeye kim gitsek diyosun...maden beni çaqırdın otur evinde geliyorum kahveye
sustum tamam canım....bende seni çok seviyorum bitanem...bu telaşımda seni kaybetme korkusundandı zaten...neyse sohbet ettik biz

anam yeterrrrrrrrrrrrr
kıskananlar var yani
yanlış anlaşılmasın kendim için dedim
bu ne sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh
çok kıskandım çoooooooooooooooooook
küstüm işte oynamıyom ben
ablacım hiççç inandırıcı deqilsin bnm sana olan sevgim tartışılmaz kıskanacak en son kişi sensin...çok başka seviyorum ben seni...''ABLA'' diye hitap ediyorum sana ve bu bnm için son derece önemli...ben biliyorum bunların çok farkında olduqunu...canım ablam benim..bitanemmm.....(iyigeceler ablacım bende çıkıyorum)..
bende yatiyorum kizlar 1 saat telefonla konusdum simdi iyice yoruldum iyi geceler tatli rüyalar bende rüyamda 6 li rakama varmissim diye göreyim bari :92::92::92::92:
iyigeceler suzancım..

kızlar meraba anca yazmaya vaktim oldu ya ders calısıyodm sınav hftam basladı cnku haftaiçi çok paylasımda bulunamıycam malesef ((
aksamyemegm 1 kase corba
brokoli-karnıbahar
3 kasık mercimek
bi parça peynir ver tavuk.
çok paylasımda bulunamıyorm diye unutmayın bni burdan motivasyon buluyorm

canım snde yurtdısndasın anladıgım kadarıyla bnde amerikadayım virginiada. en ırkcı ve geri kafalı yerdeim. çogu kez bizede böle ırkcı davranıslarda bulunuyolr ve ne kdr zor oldgnu cok ii biliorm cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…