ya kendine haksızlık etme
sağlıkçıların hepsi aynıyız
bir anda herşey geçiyor insanın aklından
canımsın sena bu cin gibi
o anlamaz yanlış
valla abla dediğin gibi biz sağlıkçılar bir anda çok yönlü düşünüyoruzda umarım kırılmamıştır,kendimi kötü hissettim...çünkü senayı kırmal istemiyorum,sizin gibi...hepinizi çok seviyorum ben yaaaa...aileden gibisiniz,kıyamıyorum sizebak cevapta vermedi görüyormusun darıldı bana ((((((((((
deryaa....kuzum noluyoo dert ettiqin şeye bak...bu konularda rahatım ben...kötü olacak bişey yok lütfen üzülme...abla vallahi bir nlık yazdım ...niyetim kötü değildi...uffffff yaaaaa,zaten kötü oldum keşke söylemeseydimde diyorum ya bir nlık boş bulundum
tatlı rüyalar tatlım yarın görüşürüz...İyi geceler ablalarım , arkadaşlarım , kardeşlerimmNaF ütüye kaçar
Tatlı ama kalorisiz rüyalar
est.. cnm yaaa...korkmadım kıss ne güzel herşeye karşı bilgilendiriyorsun bizi...ya lütfen kendine haksızlık etme...uyarmak istedin sadece..canım arkadaşım bnmmm.....senacım vallahi seni korkutmak içiin söylemedim kötü niyetim yoktu...bugün boş boğazlığım üzerimde...bir an sesli düşündüm canım yaaaa....ufffffffffffffff ne salağım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
ya kendine haksızlık etme
sağlıkçıların hepsi aynıyız
bir anda herşey geçiyor insanın aklından
canımsın sena bu cin gibi
o anlamaz yanlış
msnden yazışıyoz görmemiştir
deryaa....kuzum noluyoo dert ettiqin şeye bak...bu konularda rahatım ben...kötü olacak bişey yok lütfen üzülme...
tatlı rüyalar tatlım yarın görüşürüz...
est.. cnm yaaa...korkmadım kıss ne güzel herşeye karşı bilgilendiriyorsun bizi...ya lütfen kendine haksızlık etme...uyarmak istedin sadece..canım arkadaşım bnmmm.....
emine ablam çözmüş benii
valla abla dediğin gibi biz sağlıkçılar bir anda çok yönlü düşünüyoruzda umarım kırılmamıştır,kendimi kötü hissettim...çünkü senayı kırmal istemiyorum,sizin gibi...hepinizi çok seviyorum ben yaaaa...aileden gibisiniz,kıyamıyorum sizebak cevapta vermedi görüyormusun darıldı bana ((((((((((
kızlar ben kaçsam ayıp olmaz değilmi...senacığımı bekliyordum onlada görüştüm iyi oldu...hepinize iyi geceler:92::92::92:
deryacım sen bnm kalbimdeki ender kişilerden birisin..bunu sende çok iyi biliyorsun..ben seni okadar kolay bulmadımki kolay kaybedeyim...darılmak için bahane arayan tiplerden deqilim...ben insanları kazanmaya bakarım...senide kaybetmeye hiç niyetim yok...böyle konuşmaya devam edersen başına bu gelecek canımmmmm
ohhhhhhhhhhhhhhhh...rahatladım canım yaaaaa...vallahi niyetim iyiydi...böyle yanlış anlaşılmalardan korkmuşumdur hep....seni çok seviyorum vallahi kardeşimden ayrı değilsin yafluuummmm...oh be rahat uyurum artık
ben kaçıyorum kızlar
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
çalışanlara kolay gelsin
ev hanımlarına dahada kolay gelsin
şimdi yarın düşün düşün hep aynı işler
aslında kime kahveye gitsek diye düşünsek
işleride başkası yapsa
offfffffffff ne güzel oludu
uyuyup hayal kurayım bari
iyigeceler deryammmkızlar ben kaçsam ayıp olmaz değilmi...senacığımı bekliyordum onlada görüştüm iyi oldu...hepinize iyi geceler:92::92::92:
ya ablacım hem beni kahveye çaqırıyosun hemde kahve içmeye kim gitsek diyosun...maden beni çaqırdın otur evindeben kaçıyorum kızlar
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
çalışanlara kolay gelsin
ev hanımlarına dahada kolay gelsin
şimdi yarın düşün düşün hep aynı işler
aslında kime kahveye gitsek diye düşünsek
işleride başkası yapsa
offfffffffff ne güzel oludu
uyuyup hayal kurayım bari
sustum tamam canım....bende seni çok seviyorum bitanem...bu telaşımda seni kaybetme korkusundandı zaten...neyse sohbet ettik biz
ablacım hiççç inandırıcı deqilsinanam yeterrrrrrrrrrrrr
kıskananlar var yani
yanlış anlaşılmasın kendim için dedim
bu ne sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh
çok kıskandım çoooooooooooooooooook
küstüm işte oynamıyom ben
iyigeceler suzancım..bende yatiyorum kizlar 1 saat telefonla konusdum simdi iyice yoruldumiyi geceler tatli rüyalar bende rüyamda 6 li rakama varmissim diye göreyim bari :92::92::92::92:
sagol canimbenim gücüme gidiyor napim agladigim oldu birtane kadin vardin ayni odayi baylasiyorduk her defasinda laf sokuyordun 3 üncü söyleyisinde patladim artik ben rasistim dedi sevmiyorum yabancilari gitsinler kendi ülkelerine falan filan diye konusurken ben dedim sen ne hakkla benim yanimda böyle konusabiliyorsun benim köküm türk ailem türk akrabalarim mtanidiklarim arkadaslarim türk sen böyle konusamasin diye cikisdim yanimdada müslüman kiz vardin kosovali onada laf sokuyordun
kendisi ben buyum isine gelirse dedi bana öbür müslüman biz iki müslümaniz öbürleri hep avusturyali yani 30 kadin 2 kisi savasiyoruz resmen sinir krizi gecirdim isyerinde cigrindan cikmisdin ozamanlar cok agladim psgologim bozuldu kadini baska bi bölüme attilar ama durmuyorlar bize rahat vermiyorlar
cok yutuyorum ama bazen yutamiyorum artik dolup tasiyorum...
hakklisin sabir allahim sabir diyorum ama sabir tasi catliycak nezaman bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?