70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar;

Bende aranıza yeni katıldım. Serüven olmasını ümit ettiğim yolculuğuma 72.5 ile başladım. 69.5 le devam ediyorum...3 hafta oldu malesef yavaş ilerlediğini düşünüyorum.

Sabah iki dilim ekmek biraz peynir be beşi bir yerde çay içtim...

Önerilerinizi, deneyimlerinizi bekliyorum.

Hepimize güzel bir gün olması dileğiyl....

Cnm bnc gayet guzl 3 hftada 3 kg. Bn ayda 2 vrsm sviniyorm. Acele etme yavas yavas ilerle ve sabirla:))))

Günaydııınn :))

Dün akşam gelmiştiydim aranıza :))) Bu sabah itibari ile 66,8.

Sabah menüm bidomates bi yeşil biber bir tane pınar lıght karper bi dilim kepek ekmeği şekersiz çay

günaydın kızlarr

sabah saat 7.30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 küçük kaşar
2 siyah zeytin
3 çatal yumurta
domates salatalık
şekersiz çay

yalnız çayı tatlandırıcısız içmek çok zormuş. alışmışım çayı tatlandırıcı ile içmeye tadı bozuk geliyor şimdi. buna alışabilir miyim sizce????

Günaydınn kısçelerrr
Hepimize güzel bir gün olsun

Günaydın dadlum

Günaydınn hoşgeldin

Sabah menüm bidomates bi yeşil biber bir tane pınar lıght karper bi dilim kepek ekmeği şekersiz çay

Günaydın kepek ekmeği yemiyoruz sena abla kızıyo

Sena geçmiş olsun canım yavrun hastalanmış. Acil şifalar. Benim kızda hasta gece ateş ateş yandı yavrucak. biraz uyusun bende doktora götüreceğim.

Ben 6 senedir şeker kullanmıyorum içeceklerimde alışırsın cnm :97: zaten alıştıktan sonra şekerli içemezsin mesela bana göre şuan

şeker çayın tadını bozuyo gibi geliyo içim almıyo bile şekerli çayı

hoşgeldin tatlım 1 ayda 6 kilo vermişsin çok güzel neler yaptın bakalım anlat bizede

Walla sabah domates salatalık peynir ekmek aralarda kuru kayısı süt yada elma yiyorum öğlen yemekte ne çıkarsa önce bi kepçe çorba şartıyla başlıorum salata ve çok az ana öğünden yiyorum makarna pilav yok anca ana öğün kızartma gibi ağır bi yemek olursa onun yerine üç kaşık pilav yiyorum ekmek yemiorum akşamda ya salata yoğur ya çorba yada sadece meyve yiyorum

Bu bir ay içinde ne tiramisular ne yaş pastalar ne kekler yedim bi bilseniz :)) ama onu yediğim öğünden sonraki öğün ya hiç yemedim yada çok çoookk az yedim

can yoldaşım hoşgeldinnnn :))

Günaydın kızlarrrr

Tartıyla aramız düzelmedi sabah yine sinir etti beni cumaya bakalım nolcek :89:

günaydın idenim hoşgeldin...

ms22 çizelgene bakınca imrenmiştim. 12 kilo benim de hedefim :)... sabırla oluyor demekki...

Çok uykum var... yeşil çay almamışım yanıma ama beşi bir yerde var.. gerçi onun içinde de yeşilçay varmış.. Valla zorla içtiğim yeşil çayı da arar oldum demekki damak tadı değişiyor zamanla

Günaydın dadlum

Günaydınn hoşgeldin

Günaydın kepek ekmeği yemiyoruz sena abla kızıyo

aaa neden yasak vardır bi nedeni :)

ayy bende as kaza birinin şekerli çayından içecek olsam yada geçtim çayı şekerli çaya girmiş bi kaşığı ağzıma alsam midem bulanıyo :))

04.10.2011
Sabah

1 çilekli activia içine 2 kaşık k-flaks kırmızı meyveler

1 fincan limonlu beşi biyerde çayı
1 litre su

Öğle

3 dilim ekmek
2 kk kadar krem peynir
4 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
şekersiz çay

1 litre su

2 tane kuru kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay

Akşam
Tavuklu salata ( Hemde pizzacıda yedim irademi kontrol edebileyim diye )
1 bardak ayran

1 litre su

günaydın kızlarrrr
sbah : 2 dilim çavdar ekmeği , 4 siyah 1 yeşil zeytin , 1 salatalık , yarın kalıp peynir
yumurta haşlamayı unutmuşum :)))
şimdide 1 brd beşi bi yerde içiyorum

aaa neden yasak vardır bi nedeni :)

ayy bende as kaza birinin şekerli çayından içecek olsam yada geçtim çayı şekerli çaya girmiş bi kaşığı ağzıma alsam midem bulanıyo :))

Hıı tabi ben onu söylemeyi unuttum kansızlık yapıyor kepek ekmeği canım o yüzden :97:

Aynen benimde midem çok bulanır şeker kırıntısı atılsa hissederim içemem o çayı

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Kendime kopyalamıştım ara sıra kuralları okumak iyidir yoldan çıkartmaz diye

günaydın kızlarrrr
sbah : 2 dilim çavdar ekmeği , 4 siyah 1 yeşil zeytin , 1 salatalık , yarın kalıp peynir
yumurta haşlamayı unutmuşum :)))
şimdide 1 brd beşi bi yerde içiyorum

Günaydın cnm yarım kalıp peynir derken

OOoo herkesler gelmişş. Senaa ablaa kahvaltımı yazıyorumm.
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Tartı bugün 200 gr eksi gösterdi ama sabahın köründe wc e çıkamıyorum herhalde bi 500 gitmiştir

Günaydınn kısçelerrr
Hepimize güzel bir gün olsun

günaydın canımm amin inşallahhhh
günaydın canım hoşgeldinn

günaydın cnm kepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor

günaydın cnm kahvaltın çok güzel...çaya gelince bende şekersiz içemedim ve siyah çayı hayatımdan çıkardım..şimdi daha çok çayım var..bir sürü çeşit çeşit bitki çayı aldım hepsinden sırayla içiyorum..inanılmaz keyifli oluyor..tavsiye ederim cnm..
Sena geçmiş olsun canım yavrun hastalanmış. Acil şifalar. Benim kızda hasta gece ateş ateş yandı yavrucak. biraz uyusun bende doktora götüreceğim.
tatlım teşekkür ederim senin kızınada geçmiş olsun canım...

Günaydın kızlarrrr

Tartıyla aramız düzelmedi sabah yine sinir etti beni cumaya bakalım nolcek :89:

güanydın fıstıqım menün çok güzel tartıyla bnmde aram bozuk..noluyo anlamıyorum..problem basküldemi bendemi anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…