Walla sabah domates salatalık peynir ekmek aralarda kuru kayısı süt yada elma yiyorum öğlen yemekte ne çıkarsa önce bi kepçe çorba şartıyla başlıorum salata ve çok az ana öğünden yiyorum makarna pilav yok anca ana öğün kızartma gibi ağır bi yemek olursa onun yerine üç kaşık pilav yiyorum ekmek yemiorum akşamda ya salata yoğur ya çorba yada sadece meyve yiyorum
Bu bir ay içinde ne tiramisular ne yaş pastalar ne kekler yedim bi bilseniz :)) ama onu yediğim öğünden sonraki öğün ya hiç yemedim yada çok çoookk az yedim
Oyyyy 6 kilo versem bi ayda daha ne isterim
Bu dediklerini yapmaya çalışıyorum bende ya ne güzel maşaallah nazar değmesin.
Bide kilo çizelgen gözükmüyor güncelle bi istersen
OOoo herkesler gelmişş. Senaa ablaa kahvaltımı yazıyorumm.
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Tartı bugün 200 gr eksi gösterdi ama sabahın köründe wc e çıkamıyorum herhalde bi 500 gitmiştir
başlarda şekersiz içmeye zorlandın mı peki? yani bu durum geçecek dimi çayı yine severim dimi. nolur bana umut verici bişeyler söyleBen 6 senedir şeker kullanmıyorum içeceklerimdealışırsın cnm :97: zaten alıştıktan sonra şekerli içemezsin mesela bana göre şuan
şeker çayın tadını bozuyo gibi geliyoiçim almıyo bile şekerli çayı
Günaydın cnmyarım kalıp peynir derken
oyy ben onu unuttum nerden yapılıyodu :)))
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı sabahlarr
bugün saat 10da muhasebe kursunun tanışma toplantısı var..oraya gidip gelicem...birazdan çıkarım evden..artık gelince görüşürüz...
günaydın tatlım kahvaltı süper olmuş aferinnn
hani kalıp peynirden 1 dilim yesiyoruzya onun yarısı iste :)))
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... burdan şekerim :)
Bundan sonra sağlıklı sağlıklı beslencem inş.:78:
Naptın sen NaF ın kalbine indiriyordun
Afiyet olsun şekerim
OOoo herkesler gelmişş. Senaa ablaa kahvaltımı yazıyorumm.
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Tartı bugün 200 gr eksi gösterdi ama sabahın köründe wc e çıkamıyorum herhalde bi 500 gitmiştir
günaydın canımm amin inşallahhhh
günaydın canım hoşgeldinn
günaydın cnmkepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor
günaydın cnmkahvaltın çok güzel...çaya gelince bende şekersiz içemedim ve siyah çayı hayatımdan çıkardım..şimdi daha çok çayım var..bir sürü çeşit çeşit bitki çayı aldım hepsinden sırayla içiyorum..inanılmaz keyifli oluyor..tavsiye ederim cnm..
tatlım teşekkür ederimsenin kızınada geçmiş olsun canım...
güanydın fıstıqımmenün çok güzel tartıyla bnmde aram bozuk..noluyo anlamıyorum..problem basküldemi bendemi anlamıyorum..
günaydın bayanlar uykucuuuuuuuuuuuuu geldi
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı sabahlarr
bugün saat 10da muhasebe kursunun tanışma toplantısı var..oraya gidip gelicem...birazdan çıkarım evden..artık gelince görüşürüz...
günaydın tatlım kahvaltı süper olmuş aferinnn
başlarda şekersiz içmeye zorlandın mı peki? yani bu durum geçecek dimi çayı yine severim dimi. nolur bana umut verici bişeyler söyle
hani kalıp peynirden 1 dilim yesiyoruzya onun yarısı iste :)))
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
Kendime kopyalamıştım ara sıra kuralları okumak iyidir yoldan çıkartmaz diye
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
ama benim akşam 6 da yemek gibi bir durumum olamaz işten 6 da çıkıyorum eve 7 de varıyorum.. HAzırla et derken saat 8 oluyor arkadaşlar....
ama 12 den önce uyumam hiç
Dün öğlen :
1 kepçe çorba
1 tabak (5-6 kaşık) patatesli bezelye
yoğurt
50 gr kepekli ekmek (çarvdarda olabilir üstüne bakim)
olmadı ekmeğimi kendim getiririm :)
ara:
1 armut
1 can eriği
2 lt su :)
akşam yemeği yok :) eve gider gitmez sızıp kalmışım. uyandıgımda sabah 7 di
Bugün Kahvaltım:
100 gr çavdar ekmee
1 dilim kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı reçel
1 tane haşlanmış yımırta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?