70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyyyy 6 kilo versem bi ayda daha ne isterim
Bu dediklerini yapmaya çalışıyorum bende ya ne güzel maşaallah nazar değmesin.
Bide kilo çizelgen gözükmüyor güncelle bi istersen

günaydın arkadaşalr herkese hayırlı sabahlarr
bugün saat 10da muhasebe kursunun tanışma toplantısı var..oraya gidip gelicem...birazdan çıkarım evden..artık gelince görüşürüz...

günaydın tatlım kahvaltı süper olmuş aferinnn

başlarda şekersiz içmeye zorlandın mı peki? yani bu durum geçecek dimi çayı yine severim dimi. nolur bana umut verici bişeyler söyle

oyy ben onu unuttum nerden yapılıyodu :)))

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... burdan şekerim :)

Bundan sonra sağlıklı sağlıklı beslencem inş.:78:

hani kalıp peynirden 1 dilim yesiyoruzya onun yarısı iste :)))

Naptın sen NaF ın kalbine indiriyordun
Afiyet olsun şekerim

günaydın cnm kahvaltın çok güzel...çaya gelince bende şekersiz içemedim ve siyah çayı hayatımdan çıkardım..şimdi daha çok çayım var..bir sürü çeşit çeşit bitki çayı aldım hepsinden sırayla içiyorum..inanılmaz keyifli oluyor..tavsiye ederim cnm..

bende şekersiz çaya alışamazsam bırakırım artık napayım.

tatlım teşekkür ederim senin kızınada geçmiş olsun canım...

sağol canım.

Afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın

Teşekkür ederim abla doğru yolu bulucam inşallah hıı doğru ya acaba problem tartıda mı benim :26: dijital ama dur bakalım

günaydın bayanlar uykucuuuuuuuuuuuuu geldi

Günaydın uykucu kanka ben dün pambıkk olurken sen uyumuşun demek ki

Hayırlı sabahlar sena abla :87: şimdiden kolay gelsin

başlarda şekersiz içmeye zorlandın mı peki? yani bu durum geçecek dimi çayı yine severim dimi. nolur bana umut verici bişeyler söyle

Ben diyet amaçlı değilde şekeri hayatımdan çıkartma amaçlı başlamıştım :97: İlk başlarda imamın abdest suyu gibi çay içiyodum tabiri

caizse ama şuan normal açık bir bardak çayı gayet rahat ve keyifle tüketiyorum. Şeker ikram edildiğinde kullanmıyorum teşekkürler

cümlesi bile bana hafiflediğimi hissettiriyo sanki

Alışacaksın ve alıştığında şekerin hayatında ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın canım emin ol

Şöyle düşünn çay ile birlikte alacağın şeker yerine neden bir kuru incir,kayısı ne bileyim tatlı bir meyve yemeyesin

Tadına vara vara hemde hımmmmmmmmm

hani kalıp peynirden 1 dilim yesiyoruzya onun yarısı iste :)))

Hıı bir kk kadar yani kalıp diyince dedim anammm noliyi benden çok peynir yiyen ikinci kişiye mi rastladım ilki kocam olurda

ama benim akşam 6 da yemek gibi bir durumum olamaz işten 6 da çıkıyorum eve 7 de varıyorum.. HAzırla et derken saat 8 oluyor arkadaşlar....

ama 12 den önce uyumam hiç

Dün öğlen :
1 kepçe çorba
1 tabak (5-6 kaşık) patatesli bezelye
yoğurt
50 gr kepekli ekmek (çarvdarda olabilir üstüne bakim)
olmadı ekmeğimi kendim getiririm :)

ara:
1 armut
1 can eriği

2 lt su :)
akşam yemeği yok :) eve gider gitmez sızıp kalmışım. uyandıgımda sabah 7 di

Bugün Kahvaltım:
100 gr çavdar ekmee
1 dilim kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı reçel
1 tane haşlanmış yımırta

Ben diyet amaçlı değilde şekeri hayatımdan çıkartma amaçlı başlamıştım :97: İlk başlarda imamın abdest suyu gibi çay içiyodum tabiri

caizse ama şuan normal açık bir bardak çayı gayet rahat ve keyifle tüketiyorum. Şeker ikram edildiğinde kullanmıyorum teşekkürler

cümlesi bile bana hafiflediğimi hissettiriyo sanki

Alışacaksın ve alıştığında şekerin hayatında ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın canım emin ol

Şöyle düşünn çay ile birlikte alacağın şeker yerine neden bir kuru incir,kayısı ne bileyim tatlı bir meyve yemeyesin

Tadına vara vara hemde hımmmmmmmmm

evet canım bende keyif alırım inşallah

ne okumaya ne yazmaya yetişebiliyorum. alık mıyım ne:)))) bende çıkayım kızımı bir doktora götürüp geleyim. sonra görüşmek üzere kızlar. Gerçi beceriksizliğim beni asosyal yapıyor kaynaşamadım bir türlü ama elden de bişey gelmiyor.

Günaydın kızlar.

oooooooooovv sabahtan başlamışınız kaynatmaya enerjiniz eksilmesin hiç ben dün 1,5 saat sporu yaptım yatmadan 2 kaşık yoğurt yedim yarım yağlı bugün regl olcam kendimi acayip şiş hissediyorum ve gergin

ama benim akşam 6 da yemek gibi bir durumum olamaz işten 6 da çıkıyorum eve 7 de varıyorum.. HAzırla et derken saat 8 oluyor arkadaşlar....

ama 12 den önce uyumam hiç

Bende aynı şeyi söylemiştim sen kendine göre ayarlıcaksın artık onu :97: ama ben geç akşam yemeği yemenin sonuçlarını görüyorum tartıda

Can eriği ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…