70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım doğadan'ın özel günler çayı var denedin mi? bende biraz işe yaradı san ki düzenli içince. yani en azından şişliğimi aldı biraz.

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:

Günaydınnnn

evet canım bende keyif alırım inşallah

Alırsın alırsın

Olur mu öyle şey cnm ya geçmiş olsun görüşürüz :92:

Günaydınnnn :81::81: bence kadınlara regl dönemlerinde ücretli izin verilmeli

ya benimde 1,70 ama yok yok öyle durmuyorumdur daha iki kilom var 64,8 için ama sanmam öyle durmaz

cnm anam babam sağolsun beni yaparken ii malzeme kullanmışlar vucudum orantılıdır 70 kilodayken bile belli olmuyodu

Günaydınnnn

Alırsın alırsın

Olur mu öyle şey cnm ya geçmiş olsun görüşürüz :92:

Günaydınnnn :81::81: bence kadınlara regl dönemlerinde ücretli izin verilmeli

günnaydın cnm

suzancım çok kafana takılmış çok üzülmüşsün senin adına çok üzüldüm......
lakin yapıcak bişey yok üzma kendini. bende acayip milliyetçiyimdir hani savaşa çağırsalar giderim
sana önerim sende onlara laf sok hemde öyleki söyleyecek söz bulamasın sonra zaten tekrar konuşmaya cesaret edemez

senin bu dondurma aşkın beni kahrediyo bizim kı...mız dıonuyo soğuktan sen dondurma mı yiyosunnn

senin bu dondurma aşkın beni kahrediyo bizim kı...mız dıonuyo soğuktan sen dondurma mı yiyosunnn

Ayyy çok güldürdün beni
2 magnum yerken şimdi 1 topa düştüm
dolapta hala var dondurmaa ben yaz kış çok sevverim dondurmayı

Aferim nen
Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım maaşları toparlayıp bankaları halledeyim yine gelirim hoşçakalın :80:
Kolayy gelsinn Nafff

canım doğadan'ın özel günler çayı var denedin mi? bende biraz işe yaradı san ki düzenli içince. yani en azından şişliğimi aldı biraz.

hiç denemedim canım :26: sürekli tarçınlı yeşil çay içiyorum. markete gidince bi bakayıım denerim en azından nasıl bişeymiş diye

Yazın şu magnumun 6lı olanları varya ufak olanlardan aldım tek başıma bitirdim hemen.
Daha olsa yerdim
Kii magnum aldığımda bi taneyle kalmam hiç

ya işte kar yağarken bile yiyebilioz ama diyetteyken yiyemiyoruz işte yiyemioruz

neyse kader utansın 62 olıyımda yerim bi magnum

ya işte kar yağarken bile yiyebilioz ama diyetteyken yiyemiyoruz işte yiyemioruz

neyse kader utansın 62 olıyımda yerim bi magnum

dondurma magnum onee hiç tadını hatırlamıyom bile o kadar uzun oldu yemeyeli :76:bahsetmeyin böyle şeylerden kaptan gelirse çok fena yapar

günaaydıınn:79::79::79::79::79:,,geçmişe daldıımdaa yine sövcektimya neyseeekaldığım yerden devam edeyim beenn,,ama yarın geçmeişe bakmam haberiniz olsun,,bana bişey diyen olmuşmu diye 2-3 sayfasına bakarım okaaa

çocuklar kalkdılar geldiler salonaa oohh ev bi anda neşelendii,bide kapıyı açarken ütü masasını devirmişleer,gülüyolardııneysee onları doyurayım been byyyyyyeeee:79::79::79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…