Günaydın kızlar.
oooooooooovv sabahtan başlamışınız kaynatmaya enerjiniz eksilmesin hiçben dün 1,5 saat sporu yaptım yatmadan 2 kaşık yoğurt yedim yarım yağlı bugün regl olcam kendimi acayip şiş hissediyorum ve gergin
günaydın cnm evet benim 1.70 boyum var
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
evet canım bende keyif alırım inşallah
ne okumaya ne yazmaya yetişebiliyorum. alık mıyım ne:)))) bende çıkayım kızımı bir doktora götürüp geleyim. sonra görüşmek üzere kızlar. Gerçi beceriksizliğim beni asosyal yapıyor kaynaşamadım bir türlü ama elden de bişey gelmiyor.
Günaydın kızlar.
oooooooooovv sabahtan başlamışınız kaynatmaya enerjiniz eksilmesin hiçben dün 1,5 saat sporu yaptım yatmadan 2 kaşık yoğurt yedim yarım yağlı bugün regl olcam kendimi acayip şiş hissediyorum ve gergin
Günaydınnnn
Alırsın alırsın
Olur mu öyle şey cnm yageçmiş olsun görüşürüz :92:
Günaydınnnn :81::81: bence kadınlara regl dönemlerinde ücretli izin verilmeli
ya benimde 1,70 ama yok yok öyle durmuyorumdur daha iki kilom var 64,8 için ama sanmam öyle durmaz
Günaydınnnn
Alırsın alırsın
Olur mu öyle şey cnm yageçmiş olsun görüşürüz :92:
Günaydınnnn :81::81: bence kadınlara regl dönemlerinde ücretli izin verilmeli
Ben söledim hükümete yakında kanun hükmünde kararname çıkartcaklar
basin sagolsun charmcim allah rahmet eylesin...
bugün beynim durmus gibi gecmise gittim ama konsantre olamadim zorlandim bugün seminar vardin kadin beynimize beynimize soktu laflari unutmayalim diye
mesela dedi yataga yattiniz uyuyamadiniz kafanizi birseyler karistiriyor kalkin bir iki tur atin evin icinde nekadar rahatladiginizi fark edeceksiniz dedi denemek lazim ama bugün yine morelimi bozdu kadinin biri ama su yabancilar dogru dürüst konusamiyorlar sinir olmamak elde deyil falan dedi kendimi zor tuttum yine patlamamak icin ama yarin devam ediyor bende yine savunma moduna gececem herhalde cünkü dayanamiyorum gücüme gidiyor ben diyormuyum bütün avusturyali papaslar cocuk tacizcisi veya alkolik yardim aliyo evde yan gelip yatiyo diye...
o yüzden kafama yine agri girdi kafaya takdigim icin ama yarin yine konu acilirsa diycem ne kadar carektersiz insanlar var yanindaki yabanci uyruklu insana yani ben saygisizlik yapip ileri geri konusuyorlar diye bana akil verin diyimmi demiymi hepsini karsima almam lazim cünkü tek türk benim
sagol canimbenim gücüme gidiyor napim agladigim oldu birtane kadin vardin ayni odayi baylasiyorduk her defasinda laf sokuyordun 3 üncü söyleyisinde patladim artik ben rasistim dedi sevmiyorum yabancilari gitsinler kendi ülkelerine falan filan diye konusurken ben dedim sen ne hakkla benim yanimda böyle konusabiliyorsun benim köküm türk ailem türk akrabalarim mtanidiklarim arkadaslarim türk sen böyle konusamasin diye cikisdim yanimdada müslüman kiz vardin kosovali onada laf sokuyordun
kendisi ben buyum isine gelirse dedi bana öbür müslüman biz iki müslümaniz öbürleri hep avusturyali yani 30 kadin 2 kisi savasiyoruz resmen sinir krizi gecirdim isyerinde cigrindan cikmisdin ozamanlar cok agladim psgologim bozuldu kadini baska bi bölüme attilar ama durmuyorlar bize rahat vermiyorlar
cok yutuyorum ama bazen yutamiyorum artik dolup tasiyorum...
hakklisin sabir allahim sabir diyorum ama sabir tasi catliycak nezaman bilmiyorum...
Sena abla sabahhkini yorumlamıştın şimdi öğleden itibaren yazayım.
Öğlen:
1 kase falan anca yeemişimdir ton balıklı salata
Ara:
Doğa slim form çayı
1 bardak kremalı tavuklu çabuk çorba
Akşam:
2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote
2 yemek kaşığı yoğurt
1 top sade dondurma
senin bu dondurma aşkın beni kahrediyo bizim kı...mız dıonuyo soğuktan sen dondurma mı yiyosunnn
Kolayy gelsinn NafffAferim nen
Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım maaşları toparlayıp bankaları halledeyim yine gelirim hoşçakalın :80:
Ayyy çok güldürdün beni
2 magnum yerken şimdi 1 topa düştüm
dolapta hala var dondurmaa ben yaz kış çok sevverim dondurmayı
Kolayy gelsinn Nafff
Ayyyy dondurma
Ocak ayında dışarda kar yağarken bile yiyebilirim :))
Ayyy çok güldürdün beni
2 magnum yerken şimdi 1 topa düştüm
dolapta hala var dondurmaa ben yaz kış çok sevverim dondurmayı
Kolayy gelsinn Nafff
canım doğadan'ın özel günler çayı var denedin mi? bende biraz işe yaradı san ki düzenli içince. yani en azından şişliğimi aldı biraz.
Yazın şu magnumun 6lı olanları varya ufak olanlardan aldım tek başıma bitirdim hemen.
Daha olsa yerdim
Kii magnum aldığımda bi taneyle kalmam hiç
ya işte kar yağarken bile yiyebilioz ama diyetteyken yiyemiyoruz işte yiyemioruz
neyse kader utansın 62 olıyımda yerim bi magnum
yok canım sen 2 magnum ye 1 top kesmez için yanıyo vesselam
ya işte kar yağarken bile yiyebilioz ama diyetteyken yiyemiyoruz işte yiyemioruz
neyse kader utansın 62 olıyımda yerim bi magnum
dondurma magnum oneehiç tadını hatırlamıyom bile o kadar uzun oldu yemeyeli :76:bahsetmeyin böyle şeylerden kaptan gelirse çok fena yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?