70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dondurma magnum onee hiç tadını hatırlamıyom bile o kadar uzun oldu yemeyeli :76:bahsetmeyin böyle şeylerden kaptan gelirse çok fena yapar

tımam tımam sustum :))
Ben dün brokoli aldıydımda ondan bahsedioduk zaten diimi
akşama onu haşlar 1 kaşık z.yağı bol limomla soslar yerim

selam....
kız dilek yenimi kalktım sandın
8den beri uyanığım ama busabahta dilek açsın didim tükkanı
eşimle kahvaltı yaptık onu gönderdim okuluna bende takılıyorum nette orda burda...
geçmişi okudum özetle...
CHARM....canım Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin,mekanında cennet olsun inşaallah..
sen takılmışın 70e ya ben 74 zor gören ben ayalrdır 75e geri çıktım inemiyorumda buhafta daha sıkı tutuyorum reglime yaklaştım çok çıkaırm yine cumaya ama devam dikkatli yemeye....

SENACIM...oğluna çook geçmiş olsun hayatım kıyamam yaa..annesinin elinide tutarmış allah evlatalrını korusun canım

Son düzenleme:
akşam saat 8den nerdeyse 23.30a kadar mantı büktük masadan masaya geçtik...
perşembe akşamı yine mantı yapılcak..kermeste sayılcak ohh miss oldular..
kollarım sırtım ağrımış zaten buara bende bi üşüme var sanki karakıştayız kışın nböyle üşümem zaten,mevsim geçişleri beni deli ediyor uleyyyynnnn...
üşüyünce geriliyorum bide adet yaklaşıyor hafifden şişiyorum ee teee 10gün önc ebaşlıycak illaki şişmelerim

buarada tüm zayıflayıpta bebek isteyenlere kolay gelsin,tezzamanda hayalleirne kavuşsunlar inşaallah....

cnm benim malesef en çok peynir yiyen benim gerçekten bi oturuşta 1 kalıp peynir yiyebiliyorum ben peynir mmaannnyyyaaggııyyıımmmm

Bende diyorumdum nerde bizim kız sabahlarrı erkencisin artık
Mantı falan yazmışsın yemedin mi şimdi o mantıdan
Ben böyle bol yogurtlayıp üstüne sosunu döküp yanında da kola falan hiç sevmem öyle şeyleri
Tam bi kalori deposu yani ne gerek var
Hiçç güzel değil yani bilmem anlatabildim mi
Benden erken uğrayan yok ki gelde sabahları muhabbet edek

Son düzenleme:

şimdi o saydığın menü var ya gerçekten lanet bişi hiiiiçç sevmem nasıl iğrenç bi ikilidir

bu topikte 8-6 çalışmaya başladım artık daha erken kaçta açılıo dükkan

Selam Kızlarr....

Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..

Saolun arkadaslar, teşekkür ederim...

Kızlar siz üşümeye basladınız mı ben ıyıden ıyıye evın ıcınde bıle usumeye basladım polara sarıldım sımdı oyle oturuyorum hala usuyorum..
Yaz gıttı resmen...

hehe tebrik ederim :)) Buarada bayıldım şu :119: lara :))

Bende çok seviyorum onları :111:
Kızlar siz üşümeye basladınız mı ben ıyıden ıyıye evın ıcınde bıle usumeye basladım polara sarıldım sımdı oyle oturuyorum hala usuyorum..
Yaz gıttı resmen...

Charm evet çok soğuk ve nasılsın?
Çocuğun nasıl alışmıştır baya oldu başlayalı. Seni tekrar burada görmek çok güzel.
Dün 7 ile yazdığın mesajı okudum. Haklısın sanki o kadar kiloyu veren biz değilmişizgibi inatla takılıyor.
1,5 ay 73de takılı kalmıştım 72.5 oldum sonunda ve tatile gittim hoop tekrar 74
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden canım

hayatım busene eşimin dersleri bigün 8de,bigün 9da,bigün 9.30 derken erken kalkıyorum...bünyemde alışıyor ya uyumak çok fazlası beni kötü ediyor günün bereketi kaçıyor hemde pozitif olamıyorum ama erken kalşkınca daha enerjik oluyorum böyle salak bi bünye benimki hem uykuyu sev hem fazlası seni yorsun
buara ikimzi oluyoz evet sabahları...
canımın içi onları kermeste satıcaz..bende alırım çünkü içinde kıyma var ellerimle büktüm yani...
oo bende hiç sevmem mantıda neymiş
ya yazın annem geldiğind eyaptık aynı gün pişen farklı oluyor taze taze...
birazda fırında kurutup buzluğa attık tabiki onlarda leziizdi annem sağolsun...
önceden olsa çabuk bitmişti hem kıyamadım hemde yazdan sonra hamurdan uzak duralım diye çabuk tüketmedim hala bi pişirimlik var vee canımm çok istiyor napsam öğlene 4kaşık haşlasammmı kendime dahada bişey yemem
hoş çokta acıktııyor hamur sonradan ama...:44:
dübnki menüden sonra dünüm hafifti yorumlayan yoktu akşamı ama demeki kaptanım beğendi
mantar var onumu yapsam napsam:84:

ahanda geldiiiimm,,,dün kaçırdığım okadar kuru fasulye ve pilavdan sonraa bugün 61.4 çıktığımaa şükürler olsun ne diyim,dün 61dim sonuçtaa 400gr gelmiş

dünkü menüm

kahvaltıı,12.30

3 d. kızarmış ekmek(yağ sürülmüş azcık sürdüm )

kk peynir

1 domates

ara

1mandalina

yarım şeftali

1 küçük armut

öğlen yok çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum canım istemiyoo,,

akşam=19.30

7 kaşık pilava-7 kaşık fasulye karıştıra karıştıra yedim

3kaşık yoğurt

yeşil salata bolca yedim valla nereme yediysem

hemen akabindee yarım salkımda üzüm yedim

kalkınca yarımsaat sonraa dışarı çıktık dedim hem market alışveriş yapak hemde yediklerimiz erisin,,

gittik marketee çocuklara süt aldıık 5kutu,,sonra bezidir mamasıdır aldık ,,evin temizlik malzemelerini falanda aldıık leş gibii ağır oldu bide onları taşı işin yoksa bayır

yukarııneyse bide madeen suyu aldık 1 koli,eve gelincede birer tane içtik,, sonrada bişey yemedim zaten günü bi bardak ılık sirkeli suyla kapattıım,saat 23.30da uyuduk,,sabaha kadar 10sefer kalktım sanırsaam kabus gibiydi kaynaşıklar nolcak kaynaşa kaynaşa bi hal oldular bende mama vere vere bi hal olduumbenden bukadar

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrr
kahvaltımı yazıyorumm
2 dilim çavdar ekmeğinden hazırlanmış kaşarlı tost
su...
1fincan form ve yeşiil çay

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
günaydın hoşgeldin cnm

Yazın şu magnumun 6lı olanları varya ufak olanlardan aldım tek başıma bitirdim hemen.
Daha olsa yerdim
Kii magnum aldığımda bi taneyle kalmam hiç
yaaa bende eşim alıyo ama bölüşcez diyo akşam bi ggeliyo dolapta dondurma yokkkkk

62 olsam ben algida dolabını komple alır içindekileri yerim

yaaaa bende öleeeeeeeeee anca keser biziii

aynen yanıyooommm

Mantar yap bence canım kalorisi 12 yada 14 olması gerek yanında da yeşillikli bi salata off misss
Hıı bide ayrannn
Bugün geç kaldım annem Allahtan dün akşam yaptığı tavuk,mantarlı soteden saklama kabına koymuş kaptım çıktım.
Yoğurt, ayran hakgetire bugün eve giderken unutmayım.
Sadece bu yemek beni hemen acıktıraacagı için bide çabuk çorba içeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…