dondurma magnum oneehiç tadını hatırlamıyom bile o kadar uzun oldu yemeyeli :76:bahsetmeyin böyle şeylerden kaptan gelirse çok fena yapar
tımam tımam sustum :))
Ben dün brokoli aldıydımda ondan bahsedioduk zaten diimi
akşama onu haşlar 1 kaşık z.yağı bol limomla soslar yerim
çocuklar kalkdılar geldiler salonaa oohh ev bi anda neşelendii,bide kapıyı açarken ütü masasını devirmişleer,gülüyolardııneysee onları doyurayım been byyyyyyeeee:79::79::79:
Afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın
Teşekkür ederim abladoğru yolu bulucam inşallah hıı doğru ya acaba problem tartıda mı benim :26: dijital ama dur bakalım
Günaydın uykucu kankaben dün pambıkk olurken sen uyumuşun demek ki
Hayırlı sabahlar sena abla :87: şimdiden kolay gelsin
Ben diyet amaçlı değilde şekeri hayatımdan çıkartma amaçlı başlamıştım :97: İlk başlarda imamın abdest suyu gibi çay içiyodum tabiri
caizseama şuan normal açık bir bardak çayı gayet rahat ve keyifle tüketiyorum. Şeker ikram edildiğinde kullanmıyorum teşekkürler
cümlesi bile bana hafiflediğimi hissettiriyo sanki
Alışacaksın ve alıştığında şekerin hayatında ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın canım emin ol
Şöyle düşünn çay ile birlikte alacağın şeker yerine neden bir kuru incir,kayısı ne bileyim tatlı bir meyve yemeyesin
Tadına vara vara hemde hımmmmmmmmm
Hıı bir kk kadar yanikalıp diyince dedim anammm noliyi benden çok peynir yiyen ikinci kişiye mi rastladım ilki kocam olurda
selam....
kız dilek yenimi kalktım sandın
8den beri uyanığım ama busabahta dilek açsın didim tükkanı
eşimle kahvaltı yaptık onu gönderdim okuluna bende takılıyorum nette orda burda...
geçmişi okudum özetle...
Bende diyorumdum nerde bizim kız sabahlarrı erkencisin artık
Mantı falan yazmışsın yemedin mi şimdi o mantıdan
Ben böyle bol yogurtlayıp üstüne sosunu döküp yanında da kola falan hiç sevmem öyle şeyleri
Tam bi kalori deposu yani ne gerek var
Hiçç güzel değil yani bilmem anlatabildim mi
Benden erken uğrayan yok ki gelde sabahları muhabbet edek
şimdi o saydığın menü var ya gerçekten lanet bişi hiiiiçç sevmem nasıl iğrenç bi ikilidir
bu topikte 8-6 çalışmaya başladım artık daha erken kaçta açılıo dükkan
07:30 ile rekor bende şekerim :119::119::119:
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun..
selam....
kız dilek yenimi kalktım sandın
8den beri uyanığım ama busabahta dilek açsın didim tükkanı
eşimle kahvaltı yaptık onu gönderdim okuluna bende takılıyorum nette orda burda...
geçmişi okudum özetle...
CHARM....canım Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin,mekanında cennet olsun inşaallah..
sen takılmışın 70e ya ben 74 zor gören ben ayalrdır 75e geri çıktım inemiyorumda buhafta daha sıkı tutuyorum reglime yaklaştım çok çıkaırm yine cumaya ama devam dikkatli yemeye....
SENACIM...oğluna çook geçmiş olsun hayatım kıyamam yaa..annesinin elinide tutarmış allah evlatalrını korusun canım
hehe tebrik ederim :)) Buarada bayıldım şu :119: lara :))
Kızlar siz üşümeye basladınız mı ben ıyıden ıyıye evın ıcınde bıle usumeye basladım polara sarıldım sımdı oyle oturuyorum hala usuyorum..
Yaz gıttı resmen...
Bende diyorumdum nerde bizim kız sabahlarrı erkencisin artık
Mantı falan yazmışsın yemedin mi şimdi o mantıdan
Ben böyle bol yogurtlayıp üstüne sosunu döküp yanında da kola falan hiç sevmem öyle şeyleri
Tam bi kalori deposu yani ne gerek var
Hiçç güzel değil yani bilmem anlatabildim mi
Benden erken uğrayan yok ki gelde sabahları muhabbet edek
günaydın hoşgeldin cnmgünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
yaaa bende eşim alıyo ama bölüşcez diyo akşam bi ggeliyo dolapta dondurma yokkkkk
Yazın şu magnumun 6lı olanları varya ufak olanlardan aldım tek başıma bitirdim hemen.
Daha olsa yerdim
Kii magnum aldığımda bi taneyle kalmam hiç
62 olsam ben algida dolabını komple alır içindekileri yerim
yaaaa bende öleeeeeeeeee anca keser biziii
aynen yanıyooommm
hayatım busene eşimin dersleri bigün 8de,bigün 9da,bigün 9.30 derken erken kalkıyorum...bünyemde alışıyor ya uyumak çok fazlası beni kötü ediyor günün bereketi kaçıyor hemde pozitif olamıyorum ama erken kalşkınca daha enerjik oluyorum böyle salak bi bünye benimki hem uykuyu sev hem fazlası seni yorsun
buara ikimzi oluyoz evet sabahları...
canımın içi onları kermeste satıcaz..bende alırım çünkü içinde kıyma var ellerimle büktüm yani...
oo bende hiç sevmem mantıda neymiş
ya yazın annem geldiğind eyaptık aynı gün pişen farklı oluyor taze taze...
birazda fırında kurutup buzluğa attık tabiki onlarda leziizdi annem sağolsun...
önceden olsa çabuk bitmişti hem kıyamadım hemde yazdan sonra hamurdan uzak duralım diye çabuk tüketmedim hala bi pişirimlik var vee canımm çok istiyor napsam öğlene 4kaşık haşlasammmı kendime dahada bişey yemem
hoş çokta acıktııyor hamur sonradan ama...:44:
dübnki menüden sonra dünüm hafifti yorumlayan yoktu akşamı ama demeki kaptanım beğendi
mantar var onumu yapsam napsam:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?