70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar siz üşümeye basladınız mı ben ıyıden ıyıye evın ıcınde bıle usumeye basladım polara sarıldım sımdı oyle oturuyorum hala usuyorum..
Yaz gıttı resmen...

canıımmm başın sağolsun çok üzüldüüm,kalanlara rabbim uzun ömürler sağlık versiiinn....

bugünkü kahvaltım=10.00 (ilk defa erken kalkıp bişeyler yedim çok mutluyum...)

1d. k. ekmek kıygının bi önceki dilimi başkada ekmek kalmamıştı zatii,,

küçük vbir domates

2 haşlanmış yumurtaa

okaaaa çok doydum ama maşallah şimdide yeşil çayımı alıp geleyimde içeyimm mutfakta pek uzakta canıım

slm kızlar ne zamandır uğruyamıyorum :78:
yeni bişiler deniyorum karatay diyetine başladım bugün 4. günüm şimdilik iyi gidiyo
inşallah sonuç alırım:18:

Iyı canım çok şukur nolsun... sen nasılsın..
Alıştı evet canım 1 ay oldu.. valla takılı kalmak benı cok uyuz ettı.. artık bıktım yanı 60 a ınıp onu korumak ıstıyorum cok sıkıldım ya...

hosbuldum kızlar ben kendimi tanıtayım 79.8 kiloyum 65 düşmek istiyorum ama yapamıyorum
ben ilk olarak ne yapayım nasıl bi yol çizeyim bilemedim sizler tecrübeli olarak ne yapmamı önerirsiniz

hoşgeldin canıım ,,aaa ne tesadüf şuanki kilon benim başlangıç kiloom,,ay şaşırdım valla,neysee umarım istediğin kiloya düşersin ben gibiii,,takıl buraya in istediğin kiloyaa

bugünki menümüde yazayım arkadaşlar

sabah: 2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1kk peynir

ara: 3 tane küçük erik minnnaklardı

öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 küçücük dolma
1sb cacık

ara: 2 mandalin

akşam: brokoli haşlaması yağsız limonlu+ 1dl ekmek tam buğday
1 bardak ayran

ara: 3 kaşık yarımyağlı yoğurt

bu arada sende hoşgeldin canım,alıntılarda sende vardın ama hepsi gidice unuttum haliylen ben tuğba nasılsın

Hoşbulduk teşekkürler walla nasıl olalım öğlen yemeği yedim geldim
bir buçuk kepçe mercimek çorbası bir kaşık türlü 3 adet çiğköfte yedim geldim köfte yedim die ekmek yemedim bilmem nasıl oldu:))

haftada bir yerim artık çok lezzetli sevmeyenleri anlamıyom brokoli

bencede çok leziz sarımsaklı limonlu ooff :))

Tam geldim bişeyler yazayım diye ama yemeğim geldi karnımda çok acıkmıştı gidimde yiyim yemekten sonra damlarım görüşürük kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…