- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bugünki menümüde yazayım arkadaşlar
sabah: 2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1kk peynir
ara: 3 tane küçük erik minnnaklardı
öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 küçücük dolma
1sb cacık
ara: 2 mandalin
akşam: brokoli haşlaması yağsız limonlu+ 1dl ekmek tam buğday
1 bardak ayran
ara: 3 kaşık yarımyağlı yoğurt
olmuş canım iyi yapmışsında,,öğlen diye 3 çeşit olmasında sorun yok heraldee,ama akşam tek çeşit beslenelim,,,Hoşbulduk teşekkürler walla nasıl olalım öğlen yemeği yedim geldim
bir buçuk kepçe mercimek çorbası bir kaşık türlü 3 adet çiğköfte yedim geldim köfte yedim die ekmek yemedim bilmem nasıl oldu:))
bencede çok leziz sarımsaklı limonlu ooff :))
İyiyim canım bende nolsun.. Bende 6 rakamını bayadır görmediğimden kendisini pek özledim
Tam geldim bişeyler yazayım diye ama yemeğim geldikarnımda çok acıkmıştı gidimde yiyim yemekten sonra damlarım görüşürük kızlar
naptın gıııı gördünmüü charmın ne olduğunuuu
oldu canım kolay gelsiiin,,bu arada meşgülsün diye bişey demiyorummerhaba topikdaşlar :92:
adliyeden ofise gelebıldım ancak öğleden sornaya yetıstırmem gereken bı dılkecem var, onlıne gozuksemde dılkece yazıo olacagım şimdiden uyarayım, kafamın durdugu noktalarda bakarımmm, ilham verırsınız banaolayın muhattapları cocuk oldugu ıcın bıraz pimpirikliyim :26:
öpüyorum hepınızı, bu arada regl gelıyo gümbür gümbürgögüsler hassasıyette son noktadalar başıma da bı agrı gırdı, attım bı tane majezık inş iyi gelir, neyse dalmıyım daha fazla lafa öpüyorum şekerler, buralardayım
yok bee ne güzel kokcak tarihi geçmiş kokuu 2006da bitmiş hemdee nerden çıktı bilmiyorum
Afiyet olsun Naff
Gene bekleriiizzz
Gördüm canım
Güzel kokuyor mu bari
Bi yandan yemek yiyorum bi yandan buraya takılıyorum nabim
bugünkü menü derken sizin orda izmirde yani akşam bu saattemi yeniyoo aaa bide akşamdan sonra arasıda yapmış bileee
Eki Görüntüle 268208 şimdi anladınmı nne olduğunuu
merhaba topikdaşlar :92:
adliyeden ofise gelebıldım ancak öğleden sornaya yetıstırmem gereken bı dılkecem var, onlıne gozuksemde dılkece yazıo olacagım şimdiden uyarayım, kafamın durdugu noktalarda bakarımmm, ilham verırsınız banaolayın muhattapları cocuk oldugu ıcın bıraz pimpirikliyim :26:
öpüyorum hepınızı, bu arada regl gelıyo gümbür gümbürgögüsler hassasıyette son noktadalar başıma da bı agrı gırdı, attım bı tane majezık inş iyi gelir, neyse dalmıyım daha fazla lafa öpüyorum şekerler, buralardayım
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekız allah iyiliğini versin ben menülerimi öncedem yazıyom yazınca dışına çıkmıyom çünkü hepisni önceden hazırlayıp harfi harfine uyuyom ondan yazıyom erkenden öğlene kadar yedim
O ney portakal suyumu kokusumu tam gorunmuyor.. Allah seni..
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoldu ozaman süpiiiiirrrrrrrrrrrrrr bi gün ozaman
yok bee ne güzel kokcak tarihi geçmiş kokuu 2006da bitmiş hemdee nerden çıktı bilmiyorum,dolapları karışırırken bulduumm, ,ama bizim charm benim charmdan güzel kokuyodur onu kokla gitt...
O ney portakal suyumu kokusumu tam gorunmuyor.. Allah seni..
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoldu ozaman süpiiiiirrrrrrrrrrrrrr bi gün ozaman
koku canım kokuu hemde tarihi 2006da bitmiş bi kokuu istermisin gönderemmi hatıra kalsınn
wish de vardır bulsanaa
Heyttt fısttıkkkk avataraaaa gelllllllll:108::108:
Çok beğendiimmmmm
Saol canım bende senınkını cok begendım.. saç rengın yakısıyor ayrıca...
Bende aynı şeyi dicektim he saç rengin yüzüne çok gitmiş normalde her sarının tonunu begenmem ama seninki güzelmişşş
Sevdimm Charmmmm seni hep severiimm zatennn
İstemez canım saol benim kokum daha guzel hemde tarıhı gecmez..
Öğlen menüm:
Yarım bardak domatesli çabuk çorbaaaa
1 porsiyon tavuk sote
Canım benım kalp kalbe karsıymıs demekkı.. bende senı cok severım tatlım...
ben dedim ama tam liste yazıyım
sabah (08:00) :
bir domates
bir yeşil biber
bir pınar lıght karper
bir dilim k.ekmek
şekersiz çay
Ara ( 10:30 ) :
1 mandalina - 5i1 yerde çay şekersiz
Öğlen (12:00) :
1,5 kepçe çorba
1 yk türlü
3 çiğköfte
Ara muhtemelen 15:30-16:00 gibi
bir elma bi mandalina
Akşamda en erken 20:00 gibi olur
brokoli haşlaması yiyeceğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?