70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menü derken sizin orda izmirde yani akşam bu saattemi yeniyoo aaa bide akşamdan sonra arasıda yapmış bileee

olmuş canım iyi yapmışsında,,öğlen diye 3 çeşit olmasında sorun yok heraldee,ama akşam tek çeşit beslenelim,,,

İyiyim canım bende nolsun.. Bende 6 rakamını bayadır görmediğimden kendisini pek özledim

naptın gııııgördünmüü charmın ne olduğunuuu

merhaba topikdaşlar :92:

adliyeden ofise gelebıldım ancak öğleden sornaya yetıstırmem gereken bı dılkecem var, onlıne gozuksemde dılkece yazıo olacagım şimdiden uyarayım, kafamın durdugu noktalarda bakarımmm, ilham verırsınız bana olayın muhattapları cocuk oldugu ıcın bıraz pimpirikliyim :26:

öpüyorum hepınızı, bu arada regl gelıyo gümbür gümbür gögüsler hassasıyette son noktadalar başıma da bı agrı gırdı, attım bı tane majezık inş iyi gelir, neyse dalmıyım daha fazla lafa öpüyorum şekerler, buralardayım

Tam geldim bişeyler yazayım diye ama yemeğim geldi karnımda çok acıkmıştı gidimde yiyim yemekten sonra damlarım görüşürük kızlar

Afiyet olsun Naff
Gene bekleriiizzz

naptın gııııgördünmüü charmın ne olduğunuuu

Gördüm canım
Güzel kokuyor mu bari
Bi yandan yemek yiyorum bi yandan buraya takılıyorum nabim

oldu canım kolay gelsiiin,,bu arada meşgülsün diye bişey demiyorum noldu bana bi cvb vermedin unuttunmu yoksaa gııı,,bu arada o barajın yıkılmasından ötürü değilmiş,sen direk meslek hastalığından ötürü bi hak elde edebilirmi dava açsa onu diyive helee,,eh bu yazımı görmezsen özeldende atarım artık,,eşim devamlı bişey dedimi diye sorup duruyooo

Afiyet olsun Naff
Gene bekleriiizzz

Gördüm canım
Güzel kokuyor mu bari
Bi yandan yemek yiyorum bi yandan buraya takılıyorum nabim
yok bee ne güzel kokcak tarihi geçmiş kokuu 2006da bitmiş hemdee nerden çıktı bilmiyorum,dolapları karışırırken bulduumm,,ama bizim charm benim charmdan güzel kokuyodur onu kokla gitt...

bugünkü menü derken sizin orda izmirde yani akşam bu saattemi yeniyoo aaa bide akşamdan sonra arasıda yapmış bileee

kız allah iyiliğini versin ben menülerimi öncedem yazıyom yazınca dışına çıkmıyom çünkü hepisni önceden hazırlayıp harfi harfine uyuyom ondan yazıyom erkenden öğlene kadar yedim

kolay gelsin canım bendede aynı hassasiyetler var şişkinim feci davul gibi geziyom ortalarda

kız allah iyiliğini versin ben menülerimi öncedem yazıyom yazınca dışına çıkmıyom çünkü hepisni önceden hazırlayıp harfi harfine uyuyom ondan yazıyom erkenden öğlene kadar yedim
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoldu ozaman süpiiiiirrrrrrrrrrrrrr bi gün ozaman
O ney portakal suyumu kokusumu tam gorunmuyor.. Allah seni..

koku canım kokuu hemde tarihi 2006da bitmiş bi kokuu istermisin gönderemmi hatıra kalsınn

Kızlar ben yeşilçayımı demleme yapıyom cezvede demliyom içinede 1 tane kabuk tarçın atıyom yeşilçayım da bergomutlu çok güzel oluyo bu şekilde tavsiye ederim. sallama çayı hiç sevmiyom ipinden nefret ediyom tikdiniyom nedense sallama bitki çayı içersemde ipini fincana sokmadan demliyom

Son düzenleme:
yok bee ne güzel kokcak tarihi geçmiş kokuu 2006da bitmiş hemdee nerden çıktı bilmiyorum,dolapları karışırırken bulduumm,,ama bizim charm benim charmdan güzel kokuyodur onu kokla gitt...

wish de vardır bulsanaa
O ney portakal suyumu kokusumu tam gorunmuyor.. Allah seni..

Heyttt fısttıkkkk avataraaaa gelllllllll :108::108:
Çok beğendiimmmmm

İstemez canım saol benim kokum daha guzel hemde tarıhı gecmez..
waaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy
Öğlen menüm:
Yarım bardak domatesli çabuk çorbaaaa
1 porsiyon tavuk sote
çok güzel canım afiyet olsun
Canım benım kalp kalbe karsıymıs demekkı.. bende senı cok severım tatlım...

ben ikinizidee pek çok severim siz hem arkadaş siz hem kardaş herşey oldunuz artık banaa okut öğret ve ........

ben dedim ama tam liste yazıyım
sabah (08:00) :
bir domates
bir yeşil biber
bir pınar lıght karper
bir dilim k.ekmek
şekersiz çay

Ara ( 10:30 ) :
1 mandalina - 5i1 yerde çay şekersiz

Öğlen (12:00) :
1,5 kepçe çorba
1 yk türlü
3 çiğköfte

Ara muhtemelen 15:30-16:00 gibi
bir elma bi mandalina

Akşamda en erken 20:00 gibi olur
brokoli haşlaması yiyeceğim :))

muhteşem canım afiyet olsun şimdiden akşam yemeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…