çok güzel canım afiyet olsun
ben ikinizidee pek çok severim siz hem arkadaş siz hem kardaş herşey oldunuz artık banaa okut öğret ve ........
waaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy
çok güzel canım afiyet olsun
ben ikinizidee pek çok severim siz hem arkadaş siz hem kardaş herşey oldunuz artık banaa okut öğret ve ........
Teşekkür ederimmm canımmmm.
Şiir için sağolasınBende topiktekileri seviyorum ama bazılarını daha çok seviyorum
qivim vardı bide o da gitti terk-i diyar eyledi buraları
qivi nerde hakıkaten daha oncede sordum ama bılen yoktu ?
Geçen hafta bi uğramıştı çok yoğunmuş kursu başlamış.
Saha dışına da çalışmaya başladım falan yazmıştı.
Çok yoğun olduğundan dolayı uğrayamıyormuş canım.
ben dedim ama tam liste yazıyım
sabah (08:00) :
bir domates
bir yeşil biber
bir pınar lıght karper
bir dilim k.ekmek
şekersiz çay
Ara ( 10:30 ) :
1 mandalina - 5i1 yerde çay şekersiz
Öğlen (12:00) :
1,5 kepçe çorba
1 yk türlü
3 çiğköfte
Ara muhtemelen 15:30-16:00 gibi
bir elma bi mandalina
Akşamda en erken 20:00 gibi olur
brokoli haşlaması yiyeceğim :))
ben dedim ama tam liste yazıyım
sabah (08:00) :
bir domates
bir yeşil biber
bir pınar lıght karper
bir dilim k.ekmek
şekersiz çay
Ara ( 10:30 ) :
1 mandalina - 5i1 yerde çay şekersiz
Öğlen (12:00) :
1,5 kepçe çorba
1 yk türlü
3 çiğköfte
Ara muhtemelen 15:30-16:00 gibi
bir elma bi mandalina
Akşamda en erken 20:00 gibi olur
brokoli haşlaması yiyeceğim :))
versin versiinn iyilik versin rahatlık versin eşime yeni bi iş versin yani versinde versiin,,,sizlerinde kilolarınızı alsıınDeli karı...kızım kaynıyomusun sen.. Allah iyiliğini versin... :)
Teşekkür ederimmm canımmmm.
Şiir için sağolasınBende topiktekileri seviyorum ama bazılarını daha çok seviyorum
qivim vardı bide o da gitti terk-i diyar eyledi buraları
İştee geldimm burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmm
Çok yedim yatek tavuk şiş söyledim ama çok geldi :26: bide yanında gelen pidenin ucundan kıvırdım ne diye kıvırdıysam pis
boğazlı koca totolu NaFSen böyle gidersen lopez poposunu unut obez poposuyla yaşamaya alış
yaaa demek öylee,,peki bu daha çok sevdiklerinin arasında ben varmıyımkineee:122:hı hı varmıyım:118:Eki Görüntüle 268262
tavuk şişe kadar herşey normal işi pide bozuyoakşama telefi edersin canım nolcak az yersin akşam yemeğini hiç bişeycik olmaz:44:
olsun canımm azcık ucundan diyosun niye büyüttünki bukadar,,demekki okadarda küçük değildii vahlandığına göreeİştee geldimm burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmm
Çok yedim yatek tavuk şiş söyledim ama çok geldi :26: bide yanında gelen pidenin ucundan kıvırdım ne diye kıvırdıysam pis
boğazlı koca totolu NaFSen böyle gidersen lopez poposunu unut obez poposuyla yaşamaya alış
Varsınnn tabii ki canımm yoksa niye habire gell konuşalım yazalımm
Burdayım ben beni görmedin mi yoksa
olsun canımm azcık ucundan diyosun niye büyüttünki bukadar,,demekki okadarda küçük değildii vahlandığına göreeneysee akşam hafif şeyler yersen bişeycik olmaz düşünme bukadar
al buda bendeenn ozaman
Eki Görüntüle 268272
olsun canımm azcık ucundan diyosun niye büyüttünki bukadar,,demekki okadarda küçük değildii vahlandığına göreeneysee akşam hafif şeyler yersen bişeycik olmaz düşünme bukadar
al buda bendeenn ozaman
Eki Görüntüle 268272
Teşekkür ederim çıtır anneeee
Ayrıca Naf ı hemen yakalamışsın
kaçarmıııııı
dur daha bitmedii hepsinii birden koycam yorulduum şuan çocukların elinde ,birinde oklava birinde daha uzun demirden çubuk var ve bana saldırıyorlar kollarım çürüdü, ne şartlarda yazıyorum düşün yaniii
Eki Görüntüle 268273 Eki Görüntüle 268274
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?