Yoktun bikerem aşağıda
Gerçekten azdı ama sabah yediğim çiğböreği telafi edeyim demiştimbide bidahakine bölüşcem tavuğumu bence çok geliyo tek
tavuk şişay neyse olmuş bitmiş 7 otlu çayımı içeyim barim sağol cnm
Teşekkür ederim çıtır anneeee
Ayrıca Naf ı hemen yakalamışsın
Yakalanmadım nenanaa inandıramadım
Canım sen kaç yaşındasın iki çocuk var maşallah :26:
Yakalanmadım nenanaa inandıramadım
Canım sen kaç yaşındasın iki çocuk var maşallah :26:
kaçarmıııııı
dur daha bitmedii hepsinii birden koycam yorulduum şuan çocukların elinde ,birinde oklava birinde daha uzun demirden çubuk var ve bana saldırıyorlar kollarım çürüdü, ne şartlarda yazıyorum düşün yaniii
Eki Görüntüle 268273 Eki Görüntüle 268274
23 yaşındayım
Boşver ya arada oluyo öyle şeyler salata iyi fikir
çayında afiyet olsun canım :76:
23 yaşındayım
Kaptan yoksa cin göz yardımcısı Tuğba burdaaa böhöyytttt
Çok güzellmiş nen bunlar
Senin çocuklarda zıpır hee
Kızlar ya canım acaip tatlı bişiler istiyor.
Yulaflı bisküvi ve sultani ( kuru üzümlü) bisküvilerim var.
Sizce yesem mi napsam :26:
Kızlar ya canım acaip tatlı bişiler istiyor.
su nasıl içilmelii(tıbbi bilgii)
insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır...
ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya oniki parmak barsağına geçer.midenin küçük eğriliğine uyan kısmındaa waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını(pilor) geçerek 12 parmak barsağına(duodenum)geçer.
eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse,bunlar önce midede birikir,asitle karışarak mikropları öldürür ve sonra 12 parmak barsağına geçer..
bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dahil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlaarr...
oh be bitirdiimm,,işte kızlar 2gün oldu ben bunu okuyalıda ayakta imkansız içemiyorum korkumdaan bari bi faydası olsun dimi içtiğimiz 3lt suyun
doğadan form çay ile tarçınlı çayı mix yaptım
güzel oldu valla:)
öğlen yemeğim
saat 14.00
1 koca tabak yeşil salata domates salatalık
1 hamburger köftesi ama ince olanlardan
2 yk meksika kuru fasulyesi
Bugün yemezsem yarın yerim diyosan bugünden ye yarına kalmasın cuma bildirim var sonuçta
ara öğün yapmadıysan ve hepsine saldırmayacaksan 2 adet ye bence:) aklında kalacağına
su nasıl içilmelii(tıbbi bilgii)
insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır...
ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya oniki parmak barsağına geçer.midenin küçük eğriliğine uyan kısmındaa waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını(pilor) geçerek 12 parmak barsağına(duodenum)geçer.
eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse,bunlar önce midede birikir,asitle karışarak mikropları öldürür ve sonra 12 parmak barsağına geçer..
bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dahil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlaarr...
oh be bitirdiimm,,işte kızlar 2gün oldu ben bunu okuyalıda ayakta imkansız içemiyorum korkumdaan bari bi faydası olsun dimi içtiğimiz 3lt suyun
du daha bitmediydide 2 tane daha var emme nireye koydum bilmeyom du bulemde onlarda çıksın aradann,,yaa nekaa da çok varmış mywishhKaptan yoksa cin göz yardımcısı Tuğba burdaaa böhöyytttt
Çok güzellmiş nen bunlar
Senin çocuklarda zıpır hee
benimde yulaflı kepekli bisküvim var yicem ben bak aklıma getirdim gerçi ara yaptım ben ama,neyse yarın yemekten iyidir..Kızlar ya canım acaip tatlı bişiler istiyor.
doğadan form çay ile tarçınlı çayı mix yaptım
güzel oldu valla:)
öğlen yemeğim
saat 14.00
1 koca tabak yeşil salata domates salatalık
1 hamburger köftesi ama ince olanlardan
2 yk meksika kuru fasulyesi
:78::78::78::78::78::78:sağol aminneeeeeeeeeeeeeee 23 yaşındasın ve 2.çocuk Allah bağışlasın bu ne hız
Anammmmmmmmmciddimisinn kaç yaşında evlendin çocukların kaç yaşında :26: çok soru sordum ama merak ettim
köfte ızgara ise menü süper ama kızartmaysa cısss
Ya acaip bi tatlı isteği geldi
Sanırım yicem
Umarım 2 tane yerim yok ara öğün yapmadım
du daha bitmediydide 2 tane daha var emme nireye koydum bilmeyom du bulemde onlarda çıksın aradann,,yaa nekaa da çok varmış mywishh
benimde yulaflı kepekli bisküvim var yicem ben bak aklıma getirdim gerçi ara yaptım ben ama,neyse yarın yemekten iyidir..
güzel canım,,bu arada bende yedim öğlen 5kaşık kuru
:78::78::78::78::78::78:sağol amin
ciddiyim19 yaşında evlendim,, batuhanım var 2yaşınıtam 4 ay geçti(08.06.2009),,, bide kızım var gözde oda 14.5 aylık (13.07.2010) aralarında 13 ay var :78:
du daha bitmediydide 2 tane daha var emme nireye koydum bilmeyom du bulemde onlarda çıksın aradann,,yaa nekaa da çok varmış mywishh
yok yok teflon tavada yağsız yaptım. bugün süperim ya motivasyon tavan durumda
canım sıkılıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?