70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boşver ya arada oluyo öyle şeyler salata iyi fikir

çayında afiyet olsun canım :76:

Yakalanmadım nen anaa inandıramadım
Canım sen kaç yaşındasın iki çocuk var maşallah :26:

Kaptan yoksa cin göz yardımcısı Tuğba burdaaa böhöyytttt

Çok güzellmiş nen bunlar
Senin çocuklarda zıpır hee

doğadan form çay ile tarçınlı çayı mix yaptım
güzel oldu valla:)

öğlen yemeğim

saat 14.00
1 koca tabak yeşil salata domates salatalık
1 hamburger köftesi ama ince olanlardan
2 yk meksika kuru fasulyesi

Boşver ya arada oluyo öyle şeyler salata iyi fikir

çayında afiyet olsun canım :76:

Sağol canım

23 yaşındayım

Anammmmmmmmm ciddimisinn kaç yaşında evlendin çocukların kaç yaşında :26: çok soru sordum ama merak ettim

Çok güzellmiş nen bunlar

Böhöhöyttttttttt

Kızlar ya canım acaip tatlı bişiler istiyor.
Yulaflı bisküvi ve sultani ( kuru üzümlü) bisküvilerim var.
Sizce yesem mi napsam :26:

Bugün yemezsem yarın yerim diyosan bugünden ye yarına kalmasın cuma bildirim var sonuçta

su nasıl içilmelii(tıbbi bilgii)

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır...
ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya oniki parmak barsağına geçer.midenin küçük eğriliğine uyan kısmındaa waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını(pilor) geçerek 12 parmak barsağına(duodenum)geçer.
eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse,bunlar önce midede birikir,asitle karışarak mikropları öldürür ve sonra 12 parmak barsağına geçer..
bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dahil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlaarr...

oh be bitirdiimm,,işte kızlar 2gün oldu ben bunu okuyalıda ayakta imkansız içemiyorum korkumdaan bari bi faydası olsun dimi içtiğimiz 3lt suyun

bende hep ayakta içerdim de annem oturda iç günah derdi. bak hem günah hem sağlıksızmış:))

köfte ızgara ise menü süper ama kızartmaysa cısss

Ben neredeyse tüm gün içtiğim suyu oturarak içiyorum demek ki doğru bişey yapıyomuşum sağol canım :98:

Çok güzellmiş nen bunlar
du daha bitmediydide 2 tane daha var emme nireye koydum bilmeyom du bulemde onlarda çıksın aradann,,yaa nekaa da çok varmış mywishh
Kızlar ya canım acaip tatlı bişiler istiyor.
Yulaflı bisküvi ve sultani ( kuru üzümlü) bisküvilerim var.
Sizce yesem mi napsam :26:
benimde yulaflı kepekli bisküvim var yicem ben bak aklıma getirdim gerçi ara yaptım ben ama,neyse yarın yemekten iyidir..
güzel canım,,bu arada bende yedim öğlen 5kaşık kuru
neeeeeeeeeeeeeee 23 yaşındasın ve 2.çocuk Allah bağışlasın bu ne hız
:78::78::78::78::78::78:sağol amin
Anammmmmmmmm ciddimisinn kaç yaşında evlendin çocukların kaç yaşında :26: çok soru sordum ama merak ettim

ciddiyim19 yaşında evlendim,,batuhanım var 2yaşınıtam 4 ay geçti(08.06.2009),,, bide kızım var gözde oda 14.5 aylık (13.07.2010) aralarında 13 ay var:78:

Ya acaip bi tatlı isteği geldi
Sanırım yicem

Umarım 2 tane yerim yok ara öğün yapmadım

Yiceksen sultaniyi ye o daha güzel bence

Maşallah canım Allah bağışlasın iyi cesaret etmişsin ben daha yeni yeni cesaret ediyorum tüh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…