70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hep ayakta içerdim de annem oturda iç günah derdi. bak hem günah hem sağlıksızmış:))
evet banada çok kızardı günah oturda iç diyeee
Ben neredeyse tüm gün içtiğim suyu oturarak içiyorum demek ki doğru bişey yapıyomuşum sağol canım :98:
tebrikler ozaman ne güzel ben pisi pisine içiyomuşum 3lt yi
canım sıkılıyoo

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeama benim wcye gitmewm lazım kaçıcak yoksaa çok su içtim bugün yaw hemde oturarakk

ikiz gibi büyür giderler ne güzel ama iyi cesaret ben 26 oldum hatta 27 olcam aralıkta acaba dahada erkenmi diye düşünüyodum valla banada tüh Naf

Canm sagol bna her turlu sorunu sorablrsn yardm etmktn mttlulk duyarm. Yanlz ozel msj atsan dha iyi cnku foruma her dk bakamiyorm arada kacirmiyim:)))
Bnm dha ck yolum var boyum kisa cnku ama isteync hrsy olur

Hadi bisküvi yiyelim şekersiz çay içelim
hadi yapalım du ben yeşil çay alıp gelem mutfaktan bide yulaflı kepekli püskevitimi de yiyek içek....hem benimkinde lif kaynağıdır yazıyo üstünde yaaa
ikiz gibi büyür giderler ne güzel ama iyi cesaret ben 26 oldum hatta 27 olcam aralıkta acaba dahada erkenmi diye düşünüyodum valla banada tüh Naf

Yiceksen sultaniyi ye o daha güzel bence

Maşallah canım Allah bağışlasın iyi cesaret etmişsin ben daha yeni yeni cesaret ediyorum tüh bana

tüüüh ikinizede tühhben rahata erdim sayılır ikiside üstümden gittiler,,karınları acıkmadıkça bide uykuları gelmedikçe saldırmazlar bana şuan bile evde kendileri oynuyoo çok tatlılar..:87::87:neyse ben yanlarına gidip beraber oynayalımmı dediyimde yüzlerindeki mutluluğu görmeniz lazım,,elimden geldiğince onlarla olmaya çalışıyorum işte napiyim

artık darısı başınızaa

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr regl olmuşuuuuummmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçen ayın tam 5inde başlamıştı dedim 2-3 aydır erkene geliyo yada gecikiyo dedim beklemiyodum ama tam zamanında gelmiiiişşş,,maşallah hiç bi belirtide olmuyo bende ne karın ağrısı nede göğüslerde hassasiyet neyim ben söylermisiniz

Son düzenleme:
ben kaçaaaaaarrrrrrrr,,gözdee kaka yapmış ,,batu çağırdıı anne dada öğğhh öğğhh dedi kalktım baktım batu gözdenin bezini gösteriyoo kakamı yapmış dedim evet diyooo,,yüzünüde bi buruşturuyo görsenizz

Son düzenleme:
ya bu arada ev savaş alanı gibi heryeri halletmişler hatta bu gözdenin pecete parçalama huyundan nefret ediyorum sakladığım yerlerden bulup çıkarıyooo,,ben evi halledene kadar kocacım gelir kesin ee yemekte yapcam dahaa ,,neysee akşam girebilirmiyim bilmiyorum ,,bana ne decekseniz şimdi diyin saat 5e kadar girerim bakarım,,,sonra beni mumla arasanız bulamazsınız ona göreee...

dileeekk artık çayını püskevitini bensiz ye,,çünkü ben sensiz yicem

:92::92::92::92::92::92:

Çabık çalışmalara başlayalım

Aminnnn ne güzel cnm benim yaa çok tatlıdırlar eminim

Hadi gözünaydın

Anacım ev hanımlığıda zor be bende doğurur rahat ederim bi süre evde diyodum ama nerdeeeeeeee:97: gözüm korktu :18:

Bu akşam kuzey - güney var ben giremem sanırım nete :97: zaten dünden kalan bikaç gömlek,pantolon,havlu felan var ütülencek :97:

eve bi süpürge tutayım diyorum bide balkonları yıkadım mı tamamdır bunlarda spor yerine geçsin artık

Bizde şefimle şimdi ondan konuşuyorduk
Bende onu izlicem

terndy21 senin o bebiklerini yirim ben maaşallah ya eminin ikisisde dünya tatlısı zaten bebelere bayılıyom nerde görsem mıncıklarım naf ben hazırlıklara başladım çok geç bile kaldım anam ama doğum kontrol ilacını bırakmama daha üç ay var biraz daha beklicez

Bizde şefimle şimdi ondan konuşuyorduk
Bende onu izlicem

Geçen sezon Öyle bir geçer zaman ki , Muhteşem yüzyıl , Adını feriha koydum maşallah hepsini izliyodum bu sezon hiç içimden gelmedi izlemek :97:

Yeni sezon yeni diziler Kuzey & Güney

Aşk-ı memnu gibi bi dizi daha yapsalar izlerdim kaç sezon olursa olsun

Ben kasvetli dizilere gelemiyorum ya.
Bide umutsuz ev kadınlarını izlemeye başladım. Pazar yeni bölümüydü.
Bide bi çocuk sevdime bakıyorum arada çetin tekindor için sadece

benimde favorim muhteşem yüzyıl bayılıyorum diziye birde garip gelebilir size kurtlar vadisi eşim çok seviyo benide alıştırdı bu sezon yeni diziye başlamadım ilgimi çeken hiç başka dizi yok bazen çocuklar duymasın reklam aralarında

Son düzenleme:
amanııııııııııııııın çok yoruldum vallaaa şöyle ayaklarımı uzatıp kesitesim var ama ne mümkün , bı bıtkı cayı hazırlıyımda kendıme, onu yudumlarken sizle kafa dagıtayım azıcık

kızlarrr bn tam bi dizi canavarıyım valla
umutsuz ev kadınları
kanıt
sensiz olmaz
muhteşem yüzyıl
canan
adını feriha koydum
iffet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…