- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bende hep ayakta içerdim de annem oturda iç günah derdi. bak hem günah hem sağlıksızmış:))
Ben neredeyse tüm gün içtiğim suyu oturarak içiyorumdemek ki doğru bişey yapıyomuşum sağol canım :98:
canım sıkılıyoo
du daha bitmediydide 2 tane daha var emme nireye koydum bilmeyom du bulemde onlarda çıksın aradann,,yaa nekaa da çok varmış mywishh
benimde yulaflı kepekli bisküvim var yicem ben bak aklıma getirdim gerçi ara yaptım ben ama,neyse yarın yemekten iyidir..
güzel canım,,bu arada bende yedim öğlen 5kaşık kuru
:78::78::78::78::78::78:sağol amin
ciddiyim19 yaşında evlendim,, batuhanım var 2yaşınıtam 4 ay geçti(08.06.2009),,, bide kızım var gözde oda 14.5 aylık (13.07.2010) aralarında 13 ay var :78:
günaydın idenim hoşgeldin...
ms22 çizelgene bakınca imrenmiştim. 12 kilo benim de hedefim :)... sabırla oluyor demekki...
Çok uykum var... yeşil çay almamışım yanıma ama beşi bir yerde var.. gerçi onun içinde de yeşilçay varmış.. Valla zorla içtiğim yeşil çayı da arar oldum demekki damak tadı değişiyor zamanla
hadi yapalım du ben yeşil çay alıp gelem mutfaktan bide yulaflı kepekli püskevitimi de yiyek içek....
Hadi bisküvi yiyelim şekersiz çay içelim
ikiz gibi büyür giderler ne güzelama iyi cesaret ben 26 oldum hatta 27 olcam aralıkta acaba dahada erkenmi diye düşünüyodum valla banada tüh Naf
Yiceksen sultaniyi ye o daha güzel bence
Maşallah canımAllah bağışlasın iyi cesaret etmişsin ben daha yeni yeni cesaret ediyorum tüh bana
yok yok teflon tavada yağsız yaptım. bugün süperim ya motivasyon tavan durumda
ikiz gibi büyür giderler ne güzelama iyi cesaret ben 26 oldum hatta 27 olcam aralıkta acaba dahada erkenmi diye düşünüyodum valla banada tüh Naf
hadi yapalım du ben yeşil çay alıp gelem mutfaktan bide yulaflı kepekli püskevitimi de yiyek içek....hem benimkinde lif kaynağıdır yazıyo üstünde yaaa
tüüüh ikinizede tühhben rahata erdim sayılır ikiside üstümden gittiler,,karınları acıkmadıkça bide uykuları gelmedikçe saldırmazlar bana şuan bile evde kendileri oynuyoo çok tatlılar..:87::87:neyse ben yanlarına gidip beraber oynayalımmı dediyimde yüzlerindeki mutluluğu görmeniz lazım,,elimden geldiğince onlarla olmaya çalışıyorum işte napiyim
artık darısı başınızaa
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr regl olmuşuuuuummmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçen ayın tam 5inde başlamıştı dedim 2-3 aydır erkene geliyo yada gecikiyo dedim beklemiyodum ama tam zamanında gelmiiiişşş,,maşallah hiç bi belirtide olmuyo bende ne karın ağrısı nede göğüslerde hassasiyet neyim ben söylermisiniz
ben kaçaaaaaarrrrrrrr,,gözdee kaka yapmış ,,batu çağırdıı anne dada öğğhh öğğhh dedi kalktım baktım batu gözdenin bezini gösteriyoo kakamı yapmış dedim evet diyooo,,yüzünüde bi buruşturuyo görsenizz
ya bu arada ev savaş alanı gibi heryeri halletmişler hatta bu gözdenin pecete parçalama huyundan nefret ediyorum sakladığım yerlerden bulup çıkarıyooo,,ben evi halledene kadar kocacım gelir kesin ee yemekte yapcam dahaa ,,neysee akşam girebilirmiyim bilmiyorum ,,bana ne decekseniz şimdi diyin saat 5e kadar girerim bakarım,,,sonra beni mumla arasanız bulamazsınız ona göreee...
dileeekk artık çayını püskevitini bensiz ye,,çünkü ben sensiz yicem
:92::92::92::92::92::92:
dileeekk artık çayını püskevitini bensiz ye,,çünkü ben sensiz yicem
Hadi gözünaydın
Anacım ev hanımlığıda zor bebende doğurur rahat ederim bi süre evde diyodum ama nerdeeeeeeee:97: gözüm korktu :18:
Bu akşam kuzey - güney var ben giremem sanırım nete :97: zaten dünden kalan bikaç gömlek,pantolon,havlu felan var ütülencek :97:
eve bi süpürge tutayım diyorum bide balkonları yıkadım mı tamamdırbunlarda spor yerine geçsin artık
Bizde şefimle şimdi ondan konuşuyorduk
Bende onu izlicem
Ben kasvetli dizilere gelemiyorum ya.Geçen sezon Öyle bir geçer zaman ki , Muhteşem yüzyıl , Adını feriha koydum maşallah hepsini izliyodum bu sezon hiç içimden gelmedi izlemek :97:
Yeni sezon yeni diziler Kuzey & Güney
Aşk-ı memnu gibi bi dizi daha yapsalar izlerdim kaç sezon olursa olsun
Geçen sezon Öyle bir geçer zaman ki , Muhteşem yüzyıl , Adını feriha koydum maşallah hepsini izliyodum bu sezon hiç içimden gelmedi izlemek :97:
Yeni sezon yeni diziler Kuzey & Güney
Aşk-ı memnu gibi bi dizi daha yapsalar izlerdim kaç sezon olursa olsun
amanııııııııııııııın çok yoruldum vallaaaşöyle ayaklarımı uzatıp kesitesim var ama ne mümkün , bı bıtkı cayı hazırlıyımda kendıme, onu yudumlarken sizle kafa dagıtayım azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?