http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Canım buraya bi bak eğer yine olmuyorsa bana başlangıç,şuan ve hedef kilonu söylersen yaparım ben sana
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bertarafım bugün yedim içtim hiç sormayın hele birde arkadasımız lıste yapmıs yenı okudum
lakın cok katı geldı bana dayak yeseydık bundan iyi olur sanırım bana yedıklerımı yazsam benı kovarsınız...
neyse anlatayım sopada varsa yapacak bişey yok tur artık hazırlanıyorum su an dil yaralarına
gel gelelim benim menüye:
sabah: 1 yumurta bir kepkli ekmek
ögle: yağsız iskender
sonra bir acıkma evresi gecirdim 2 yumurta bıraz peynırle onu yedim
az öncede bir paket tatlı bisküvi yedim
biliyorum cok yanlısım var bugun bir kg vermestım bugun onu da gerı almısımdır işte benim günüm böyle sanıyorum dönemımı atlatamadım ondan böyle oldum hadı bakalım beklıyorum neler dıyecegınızı
patlamaya hazır atom bombası olaraktan bir an önce işten çıkıp sporuma gitmek istiyorum reglmde gelmedi daha bugün gelmesi lazımdı öğlen saatlerinde ilaç kullanınca saatide şaşmaz pekfenalardayım gel pisi pisi gel pisi pisi
görünmez mod nasıl oluyo yaa???? bana da öğretin:)
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bertarafım bugün yedim içtim hiç sormayın hele birde arkadasımız lıste yapmıs yenı okudum
lakın cok katı geldı bana dayak yeseydık bundan iyi olur sanırım bana yedıklerımı yazsam benı kovarsınız...
neyse anlatayım sopada varsa yapacak bişey yok tur artık hazırlanıyorum su an dil yaralarına
gel gelelim benim menüye:
sabah: 1 yumurta bir kepkli ekmek
ögle: yağsız iskender
sonra bir acıkma evresi gecirdim 2 yumurta bıraz peynırle onu yedim
az öncede bir paket tatlı bisküvi yedim
biliyorum cok yanlısım var bugun bir kg vermestım bugun onu da gerı almısımdır işte benim günüm böyle sanıyorum dönemımı atlatamadım ondan böyle oldum hadı bakalım beklıyorum neler dıyecegınızı
canim saolasin zaten ordan yaptim. bir tek yapistirmada problem yasiyorum. ayni dedigi sekilde yapiyorum ama ok. dedikten sonra ongorulen formatta degildir diyor. yaparsan cok sevinirim tatlim :)) baslangic kilom 79.3 zaten diyete de dun basladim. hedefim 65 :) ama uyuz oldum ben neden yapamiyorum
Gel pisi pisii
Canım sadece pro üyeler görünmez modda dolaşabiliyo :97:
Selam hoşgeldin
Dur ben yapıp özel mesaj atıcam sana
saol canim ya. artik benimde cizelgem olacak yuppiiii
teşekkürler canım aklımda bulunduracağım.ohhh afiyet olsunnn :)) benim onerim su canin cok bisey istediginde tarcinli sut icmeyi dene. az yagli tabiki.. bir su bardagi. benim istahimi kapatiyor tokluk hissi veriyor. ama eger normalde duzenli diyetini yapiyorsan bir gunden bisey olmaz
regl coskuları yasıyorummmmmm
Özel mesaj atamıyorum tatlım neden bilmiyorum
buraya kopyalıyorum linki sonundaki noktayı silip yapıştır bakalım nolcek
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wm2DfzL/weight.png.
Kızlar acil çıkış yapıyorum akşama uğramaya çalışırım uğrayamazsam yarın görüşürüz iyi akşamlar
Yurtdışında değilmiydi ki :26: ay benmi karıştırdım
akşam menü
saat 19.00
2 kabak ve 1 tutam pirinç 1 tk zeytinyağlı yemek
2 yk yoğurt
1 kase çorba
bir çimdik (aslında söylemeye değmez) ekmek
Ben kasvetli dizilere gelemiyorum ya.
Bide umutsuz ev kadınlarını izlemeye başladım. Pazar yeni bölümüydü.
Bide bi çocuk sevdime bakıyorum arada çetin tekindor için sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?