70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

h g cnm aramızaa
selam kızlar bi kaç gündür tam giremedim yoğunluktannn
nasılsınız bi yaramazlık yok inşşşş
şimdi yürüyüşten geldimmm soplaı hareketlerime başladım 2 gündürr
ve 4 litre net su içiyorumm kendimi şartladımm
cumaya kadar 3 kilo verirmiyim acaba çokmu şey istiyorumm
bu arada yürüyüşten vücudum topladı gözle görülür şekilde fark attı azmim hala devam ediyorr hihoyyyt hihoyyyt

selam çıtırlarım benim. bugün hava çok güzeldi.çocukları aldım doğru parka. ordan da arkadaşıma uğradım kurabiye alıp. ama sadece diyet kraker ve şekersiz çay içtim. gurur duydum valla kendimle.birazdan da salata yiyip bol sirkeli suyumu içicem. hepinize iyi haftasonları kızlar. öpüyorum hepinizi

bugun sabah bir tost oglen hindili bir sandvic aksam salata 1dilim kepekli ekmek coslow salata ile kapattim artik yarin ipin ucu kacmadan kendimi topliycam

günaydın çıtırlarım benimm. evet bugün keyifler yerinde, moraller süper.kayınvaldemler on gün sonra gidiyo çünkü. nihayet sabah yürüyüşlerine başlıycam ben de.artık evden sadece kapıyı çekip çıkabilicem yaa.neyse gelelim sabah yenilen içilenlere :sabahın köründe büyük bir bardak sirkeli su. şimdi kahvaltı olarak büyük bir tabağın içine doğradığım bir domates , iki biber, bol maydonoz, beyaz peynir ve 5 zeytin ve şekersiz çay. alıştım valla şekersiz çaya. tatlandırıcı kullanıodum bir süredir şimdi onu da bıraktım. dün beni gören arkadaşım ne kadar inceldin sen dedi, havalara uçtum valla. bol neşeli bi sabah dilerim hepinize. öpüyorum hepinizi. görüşürüz

çok güzel kilo vermişsin tatlım.kaç ayda verdin.benim tam 3 haftadır kilo vermem durdu.

iki ayda verdim o kiloları. benimde 2 hafta kilo vermem durmuştu ama bünye alışınca o yemek düzenine yağ yakmaya devam ediyo. sakın pes etme, vücudun direnç noktasını kırarsan sonrası çorap söküğü gibi gelecek

günaydın çıtır kızlar kayseri de inanılmaz güzel hava var hafta sonundan beri
maşallah ayyy yaz geldi birde şu kilolar gitseydi dün regl oldum acayip şişim umarım v,cumaya kadar kendimi toplarım kızlar bu hafta 69 u görmek istiyorum bakalım nasıl olacak
sabah:1 patatesli esmer unla yapılmış poaça 1 domates 5 zeytin ve şekersiz çay

günaydın kızlar herkese bol yağmurlu karanlık bi izmir gününden
iyi haftalar şekerler

:CüvCüv: ŞUAN 74,800KG. OLARAK ARANIZA KATILIYORUM. 16 AYLIK BİR KIZIM VAR . VE BENDEDE TAM 15 KG. FAZLALIK :çok üzgünüm: ÇOK FAZLA DİYET YAPTIM. REDÜCDİL DİYE BİR ZAYIFLAMA İLACI KULLANDIM AMA OLMADI HEP VERDİĞİM KİLOLARI GERİ ALDIM. BİR KARAR ALDIM YARIN DİYETİSYENE GİDECEĞİM BÖYLE OLMAYACAK BİR DESTEK ALMAM GEREKİYOR KIZLAR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
DOKTORDAN SONRA SİZE TEKRAR YAZARIM

herkese günaydın,kaçamaklarla dolu bi hafta sonunuda atlattık nihayet,ama buna rağmen yaklaşık 9-10 km yürüyüş yaptım,akşam 6 dan sonrada bişey yemedim,telafi olmuştur umarım
gelelim bugüne sabah kalkar kalmaz bir bardak ılık su,ofise gelincede kahvaltımı yaptım
2 ad etimek
2 ad karper peyniri (ikiside lıght)
3 ad kayısı
2 ad incir
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz
inşallah hep birlikte vericez bu kiloları

günaydın kızlar hafta sonunu hasarsız atlattım süprizzzzz genelde hafta sonu cipsler kuru yemişler oooooo neler neler ama nu hafta sonu yalnızca 2 kadeh rakı içtim içmemem gereken ama balık yalnız yenmiyorki :) sabah 1 incir 1 kaysı 6-7 kuru üzümle başladım kahvaltıya sonra ratika roka kuzu kulağı bir dilim beyaz peynir 3 siyah 2 yeşil zeytin yedim ama bir ince dilim ekmeğe tereyağ bal sürüp yedim tek yediğim ekmek dilimi bu oldu öğlene heralde satata yerim şöyle akdeniz satası olabilir yanındqada kocaman bir bardak portakal suyu havalar ısınıyor ne güzel kiloları acil vermek gerek yaz geliyor

Herkese Merhabalar..
Off off Bende dün biraz kacirdim yemegi davetliydim balik vardi ardindan burma tatlisi dayanamadim yedim :))
Ama bu sabah kahvalti olarak bi kase karisik yulafla yogurt yedim..
Yemek yemesi aslinda cok güzellll..Neyse önce kilolari vermeliyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…