70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haaa bu arada istahina engel olamiyan arkadaslar
sabah ac karniniza 1 su bardagina 2 yemek kasigi elma sirkesi katin ve sabah ve aksam yatmadan önce icin, yag yakmakda ve istah kesmekde birebir,
tadi igrenc benden demesi ama faydasi oluyor,
istahi kesiyor, limonda ekleyebirsiniz,

öğle yemeğim
5 ad misket köfte,
3 kasık makarna
bir kase yoğurt
aradada elma yedim
herkese iyi hafta sonları,pazartesi görüşmek üzere
öpüyorum herkesi

kıslar mrb ben bı sure olamıyacagım aranızda malum durumları bılıyorsunuz esımle samsuna memleketıme gıdıyorum dogal olarak lıste gorevını bır baskasına vermek zorundayım uzgunum kıslar msj beklıyorum sızdenn

fistiklar bugunlerde cok SIK giremiyorum benim kiza bir bisiklet aldim arkasindan sapi olanlardan ay canimi cikariyor tum gun sokaklarda hanimi ittiriyorum pestilim cikiyor dert actim basima alip iceri giremez olduk garaji gordugu an anliyor eve cikacagimiz aglamalar inlemeler gorseniz sanki girtlakladigimi sanariniz okadar kanli gozyasi dokuyor hevesini alsa biran once yoksa ben iptal olucam..............sabah 1dilim krem pepnir surulmus ekmek yedim oglen karisik kepekli ekmekten yagsiz bir tost sprite ictim havada cok sicakti aksam esimin oraya gidicem tavuk izgara salata ile gunu kaparim az oncede 2light biskuvi ve cay ictim bu hafta biraz kacamaklarim oldu ama bu hafta isi SIKI ya alicam adette bitti artik yola devam

kızlar dün gece karar aldım 6 dan sonra birşey yemicem ve tatlıyı hayatımdan çıkarıcam.inşallah başarırım

gülçiçek isterdim ama cuma eve gelmem 5 i buluyor okulda takip imkanım yok forumu eve gelince de kızdan ve akşam yemeğinden yazılanların hepsini hafta içi takip edemiyorum imkanım olsa seve seve yapardım.

kıslar hala kımse cıkmamıs lıste için gonullu hihoyyyt

günaydın herkese.güzel havayı bulunca herkes geziyor harelde kimse gelmemiş buraya.ben de dün kızı aldım gezdik yürüdk iyi oldu hava da çok güzel.gülçiçek biri çıkar sen takma ne zaman gidiyorsun?

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza geldim . geçen senelerde 90 kilo civarındaydım, şu an 75im. verecek 10 kilom kaldı,boyum 174. bu kilomu bir kaç aydır koruyorum fakat zayıflama vakti geldi diye düşündüm:)))

günaydınlarr.. ben de kendi çapımda azimle ilerliyorum.. bu ikinci günüm ama daha iyi hissetmeye başladım bile.. sabah sporumu da yaptım.. aferin bana... :)

Selamlar arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum..
Ben birbucuk sene önce dogum yaptim dogumdan sonraki kilom 87 idi boyumda 172 bir idda ugruna 70e düsmüstüm ve son aylarda dikkat etmedigimden dolayi geri ciktim 77 bir haftadir dikkat ediyorum ve ac karnina 75,50 ciktim..
Bugün yediklerim kahvalti 8 dilim salatalik,cok kücük dilim beyaz peynir,1 domates, 4 yesil zeytin ve bir avuc dolusu taze mantar yaninada bi kücük dilim siyah ekmek..
Sonra bir saat oglumla sahil kenarinda yürüdük..
Eve geldim acliktan ölüyordum 5 kasik yulaf ezmesi yedim birazdanda bi elma yerim aksamada menüde balik var ve bolca salata

ayparcamm hoşgeldin canım
önümüzdeki cuma kilo bildirimi var,her cuma olacak ondan sonrada
kızlar herkese merhaba bu sabah kahvaltıyı işyerindeki arkadaşlarla beraber dışarda yaptık 15-20 kişi tabi kalabalıkla bol bol yedim tabi bende
dün kocişle 4-5 saat yürüdük akşam yemek yemedim ama cips,sıcak çikolata öğlende de 1 pide indi mideye
gece yatmadanda yarım saatten fazla koşar adımlarla yürüdük geldik
haftasonu bol kaçamak oldu yani

pazartesı gdyrum cnm 12.30 arabasyla

bu aralar herkes giremiyor harelde pek kimse olmuyor birkaç gündür bakarsın haberi olmayan arkadaşlar vardır çıkar biri sen gidene kadar kimse çıkmazsa ben arkadaşlara anlatırım durumu o yüzden ne zaman gideceksin diye sordum sen üzerine düşeni yaptın haber verdin bir şekilde biz hallederiz sen takma:1hug:

arkadaslar artık sevılay arkadasımız hıcmı gırmıyo bı ara hepımız merak etmıstık ondan sonra ben yokken gırdımı hıc.bu arada pıknıge gıdıyorum bugün arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…