Nedenn kardeşmiyiz
ben çok pis kıskanırım :84::84:
benim anguscan izmir işini kabul etse ne güzel olur ama %1 bile ihtimal yok
hosbuldummm
işe alma gıbı bı zornluluğu yok zaten bak senden maaş oıstıyo boswer, baska işlere bak sen, bu patron acızmasız cıktı
buı bakış açısında da haklılık payı var, hem iş ogretcem hem de paramı vercem dıyosun ama bu durum genelde stajyerlerde gecerlı oluyo
adam sana taşınalım diyo sen hala orda oturuyonnnnyaww kardeşim sana okadar diyorum yanıma gel diye hiççç sevmemişsin beniii yok sana listede öpücük möpücükkkk
cnm hemen öle düzenimi bozup gelemem yeni bi şehir yeni hayat oğlum kreşte burda annem kayınvalidem var bişey olnca onlara bırakıyorum hayırlısı bakalım biraz böle gitsinde öpücük isterim ama ama ama
günaydın kızlar topikte bulusma var sanırım ay eskı gunlerım geldı aklıma
bende burdan bır arkadsımı zıyarete gıtmıstım istanbuldayken kayserıde görusmustuk
hayırlısı olsun kızlar umarım güzel vakit geçirirsiniz
gune kahvaltılık gevregı ile basladım bide kola içtim
sonra titreşimli spor aletimi kullandım nedense kullanınca basımı agrıtıyor
beynimi sarsıyor acaba sallantıdan kullanmayınca olmuyor cünki anlamadım
onlar daha bu topiqe yeni geldiler...benim nasıl iş aradıqıma, her iş görüşmesinden sonraki heyecanıma, günler sonra beni aramadıklarında o yıkılışlarıma şahit olsaydı böyelsine acımasız olamazdı
günaydın kızlar topikte bulusma var sanırım ay eskı gunlerım geldı aklıma
bende burdan bır arkadsımı zıyarete gıtmıstım istanbuldayken kayserıde görusmustuk
hayırlısı olsun kızlar umarım güzel vakit geçirirsiniz
gune kahvaltılık gevregı ile basladım bide kola içtim
sonra titreşimli spor aletimi kullandım nedense kullanınca basımı agrıtıyor
beynimi sarsıyor acaba sallantıdan kullanmayınca olmuyor cünki anlamadım
Hava güneşli ama soğuk..
Tam gezmelik bi hava acaip gezesim var totom ve belim ağrıdı oturmaktan.
Gidipp gezmekkk istiyoruummm.
Çoookk sıkıldımmmmm.
doqduqun yer deqil doyduqun yer cnm...annenin ve kayınvalidenin kurulu bir düzeni var...onların eşleri yanında...ama senin eşin yok..adama yazık burda başkalarının yanında ne kadar rahat edebilir..insan eti aqırdır kaldıqı kişilerede zordur...eşinden oqlundan bir yuva sıcaklıqından her türlü ihtiyaçlarından uzakta eşin...ne yiyor ne içiyor ekmek parası için nelere katlanıyor diye düşün lütfen..sen napıyosun annenle kayınvalideni düşünüyorsun..bırak allahaşkına...biran önce qel kocanın yanına..burası istanbul canım oraya hiç benzemez...bütün yanlışlar yalnızken eşinden uzakken yapılır..içine kurt düşmesin ama dost acı söyler cnm...
canım gelsene olıvıumaa
doqduqun yer deqil doyduqun yer cnm...annenin ve kayınvalidenin kurulu bir düzeni var...onların eşleri yanında...ama senin eşin yok..adama yazık burda başkalarının yanında ne kadar rahat edebilir..insan eti aqırdır kaldıqı kişilerede zordur...eşinden oqlundan bir yuva sıcaklıqından her türlü ihtiyaçlarından uzakta eşin...ne yiyor ne içiyor ekmek parası için nelere katlanıyor diye düşün lütfen..sen napıyosun annenle kayınvalideni düşünüyorsun..bırak allahaşkına...biran önce qel kocanın yanına..burası istanbul canım oraya hiç benzemez...bütün yanlışlar yalnızken eşinden uzakken yapılır..içine kurt düşmesin ama dost acı söyler cnm...
Hava güneşli ama soğuk..
Çoookk sıkıldımmmmm.
oda stajyer olcek zate
gerdüş bişe sorcam sana
şimdi bilirkişilik için evraklarımı teslim edicemde, tanıdık olmadan dosyyaya atanma ihtimalim %de kaç
Hava güneşli ama soğuk..
Çoookk sıkıldımmmmm.
Bendeeeeeeee :97: Ben gideyimde soğanlı domatesli menemen yapayım :97: midem bulanıyo acıktım galiba :2:
Bendeeeeeeee :97: Ben gideyimde soğanlı domatesli menemen yapayım :97: midem bulanıyo acıktım galiba :2:
Ne güzel yerlere çağırıyorsun sen beni öylehadı gel gezelımmmöğlen gibi cmk dan iş beklıyorum gelırse karakol gezcem takıl bana deısık bı gun gecırmıs olursun hem
..sen bilirsin cnm hakkınızda hayırlısı olsun...cnm daha eşim oraya gideli 1 ay olmadı bile bi o işinde düzeni oturtsun tabiki gelcem ama hemen kafama göre değil annemle kayınvalidemi düşündüğüm değil oğlum için okuldan çıkınca ben çalışınca kimle durcak kalıcak bunları düşünmek zorundayım .cnm yapacak insan eşin yanında gözünün önünde bile yapar iş oralara gelirse aynı evde bile yapan var o konuları düşünmüyorum hiç
muazzez bende kaptana katılıyorum eger eşinin işi temelli olarak orda olacaksa eninde sonunda sizin de gitmeniz şart ne kadar iyi de olsanız gözden uzak olunca gönülden de ırak oluyor senın yerın kocanın yanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?