70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çok pis kıskanırım :84::84:
benim anguscan izmir işini kabul etse ne güzel olur ama %1 bile ihtimal yok

Kıskanma sende gel görüşelim hatta ben İstanbula gelirsem toplaşırız hep beraber

Herşeyde bi hayır vardır canım :97:

onlar daha bu topiqe yeni geldiler...benim nasıl iş aradıqıma, her iş görüşmesinden sonraki heyecanıma, günler sonra beni aramadıklarında o yıkılışlarıma şahit olsaydı böyelsine acımasız olamazdı

adam sana taşınalım diyo sen hala orda oturuyonnnn yaww kardeşim sana okadar diyorum yanıma gel diye hiççç sevmemişsin beniii yok sana listede öpücük möpücükkkk

cnm hemen öle düzenimi bozup gelemem yeni bi şehir yeni hayat oğlum kreşte burda annem kayınvalidem var bişey olnca onlara bırakıyorum hayırlısı bakalım biraz böle gitsinde öpücük isterim ama ama ama

günaydın kızlar topikte bulusma var sanırım ay eskı gunlerım geldı aklıma
bende burdan bır arkadsımı zıyarete gıtmıstım istanbuldayken kayserıde görusmustuk
hayırlısı olsun kızlar umarım güzel vakit geçirirsiniz
gune kahvaltılık gevregı ile basladım bide kola içtim
sonra titreşimli spor aletimi kullandım nedense kullanınca basımı agrıtıyor
beynimi sarsıyor acaba sallantıdan kullanmayınca olmuyor cünki anlamadım

doqduqun yer deqil doyduqun yer cnm...annenin ve kayınvalidenin kurulu bir düzeni var...onların eşleri yanında...ama senin eşin yok..adama yazık burda başkalarının yanında ne kadar rahat edebilir..insan eti aqırdır kaldıqı kişilerede zordur...eşinden oqlundan bir yuva sıcaklıqından her türlü ihtiyaçlarından uzakta eşin...ne yiyor ne içiyor ekmek parası için nelere katlanıyor diye düşün lütfen..sen napıyosun annenle kayınvalideni düşünüyorsun..bırak allahaşkına...biran önce qel kocanın yanına..burası istanbul canım oraya hiç benzemez...bütün yanlışlar yalnızken eşinden uzakken yapılır..içine kurt düşmesin ama dost acı söyler cnm...

günaydın cnm hoşgeldin...titreşimli bel kemerinden bnmde vardı..eşim alıp gelmiş...kullandım 1-2 gün...müthiş mide bulantısı ve baş aqrısı yaptı...direk miqreni tetikledi..sonra geri yolladım kullanamadım...kesinlikle sarsmasından kaynaklanıyor cnm...

Tünaydın cnm kola mı sabah sabah hemde

cnm daha eşim oraya gideli 1 ay olmadı bile bi o işinde düzeni oturtsun tabiki gelcem ama hemen kafama göre değil annemle kayınvalidemi düşündüğüm değil oğlum için okuldan çıkınca ben çalışınca kimle durcak kalıcak bunları düşünmek zorundayım .cnm yapacak insan eşin yanında gözünün önünde bile yapar iş oralara gelirse aynı evde bile yapan var o konuları düşünmüyorum hiç

muazzez bende kaptana katılıyorum eger eşinin işi temelli olarak orda olacaksa eninde sonunda sizin de gitmeniz şart ne kadar iyi de olsanız gözden uzak olunca gönülden de ırak oluyor senın yerın kocanın yanı canım

Hava güneşli ama soğuk..
Tam gezmelik bi hava acaip gezesim var totom ve belim ağrıdı oturmaktan.
Gidipp gezmekkk istiyoruummm.
Çoookk sıkıldımmmmm.

Bendeeeeeeee :97: Ben gideyimde soğanlı domatesli menemen yapayım :97: midem bulanıyo acıktım galiba :2:

oda stajyer olcek zate
gerdüş bişe sorcam sana
şimdi bilirkişilik için evraklarımı teslim edicemde, tanıdık olmadan dosyyaya atanma ihtimalim %de kaç

valla hıc bılmıyorum cnaım ama bız de dayın olmadıkca işlerin yurume ıhtımalı herkesın malumu :26:

Hava güneşli ama soğuk..
Tam gezmelik bi hava acaip gezesim var totom ve belim ağrıdı oturmaktan.
Gidipp gezmekkk istiyoruummm.
Çoookk sıkıldımmmmm.

hadı gel gezelımmm öğlen gibi cmk dan iş beklıyorum gelırse karakol gezcem takıl bana deısık bı gun gecırmıs olursun hem

Bendeeeeeeee :97: Ben gideyimde soğanlı domatesli menemen yapayım :97: midem bulanıyo acıktım galiba :2:

aay ben de rıca ediciiiimmm bı porsıyon ama ekmeksız nası gıder ya menemen :26: bend e kuru uzum attım agzımaaa, regl oncesı tatlı ıstegımı yatıstırsın dıye ama yıen de bı cıkolatalı pastanın yerını tutmuyo

Dışarı çıkasım var ama öğle yemeği için çıkarsam başka yemek yerim işte bunu yapmamalıyım.
Bildirim günü öncesi hemide regl de olmuşkesine.
Kendimi tutup oturcam karnabahar haşlama ve yoğurdumu yicem..

..sen bilirsin cnm hakkınızda hayırlısı olsun...

tabiki yanında olcam ama dediğim gibi 1 ay olmadı gideli 2 hafta oldu o bi iş düzenini oturtsun o zaman gidicem oğlumu düşünmek zorundayım okuldna çıınca bakıcılara bırakamam ben çalışınca valla çoğu insanın kocası yanında gene gönülden uzak bizim aramızda sevgiden yana sorunumuz yok allaha şükür şimdilik yanımda olup sevgisiz olcama bi süre uzak kalıyım sevgi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…