70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar çok yoğun bir hafta sonundan çıktım,cuma akşamı rahatsızlandım idrar yollarından acile gittik kum döküyorum bir torba ilaç iğne vuruldum oğlumun genç odası takımı yaptırmıştım cumartesi o geldi ev taşınmış gibi oldu heryer heryerde sancının içinde akşam 8 ekadar onlarla ustalarla uğraştım temizle yerleştir akşam da arkadaşımın doğum günü vardı bu yorgunluğun üstüne akşam bara gittik gece yarısına kadar eve geldiğimde artık pilim bitmişti yani anlayacağınız pazar kahvaltısına da misafirim vardı kayınvaldem görümcem öğleden sonraya kadar onlar gitti evi topla ütü yap artık çığlık atacaktım oğlan zaten durmuyor odasını topluyorum heveslendi yeni takımına arkamı dönmemle dolaptaki bütün giysileri dışarı çıkarıyor oyuncakları dağıtıyor :jeyyar: dün akşam eşim artık dayanamadı bizi dışarı yemeğe götürdü çok az yedim yorgunluk hastalık derken hiç iştah kalmadı ilk defa hafta sonunu kaçamak yapmadan atlattım kızlar bu arada cumartesi gece uzun süredir görmediğim arkadaşlarım beni görünce şaşırdılar yorumlar gayet iyiydi çok mutlu oldum hihoyyyt sizlerden bahsettim onlara ,bu sabah uyuya kalmışım tabi 2 günün üstüne koştur koştur nasıl evden çıktık bilemedik ilaç içiyorum diye 2 parça peynir bir etimek 2 zeytin yedim sıcak suyumu içtim şimdi türk kahvesinde sıra

minnacım çook geçmiş olsun canım.
yorumun içinde teşekkür ederim ayrıca göbek gidicek inşallah

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun minna. ufak çocukla beraber o ne hızlı bi haftasonu temposu öyle. sen bu tempoda gidersen çabuk kilo verirsin valla. else, whitehall size de günaydın. ayrıca yeni gelenler hoşgeldinizzzzzzzzz. valla iyiki de gelmişim katılmışım diyeceksiniz

herkese iyi günler.izmirde cumartesi yazı bugün ise yeniden kışı yaşıyoruz.tabi bu dengesiz gidişat bizide etkiliyor...

ben uzun zamandır bu kadar ağır ve problemli bi regl dönemi yaşammıştım.inşallah kilo almamışımdır.dikkatli gittim ama....
sabah 1 poğaça ile kahvaltı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum

gunaydın canlarım napıonuz bakyımmbenım hafta sonum cok kotu gectı hep yedım hep yedım yaa senağlamayenı gelen arkdslar hosgeldnz hıc pişmn olmucaksnz bızım aramıza katıldıgınıza emın olun-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım bende de taş var çok zordur bilirim o ağrıyı

minnacım geçmiş olsun tatlım kendine iyi bak
ayy ben regl olunca hiçbişi istemiyor cnm dün 1 çubuk kraker 1 büsküvi yedim akşam saa 5 te eve geçtim mantar sote yedik kocacımla ama 2-3 litre su içtim:)))
sabahki yediklerimden sonra 3 bardak su içtim hala acıkmadım cnm bişi de istemiyor ama sabah tartıda nerdeyse 74 geldim normal dedim reglken vücut 3-4- kilo su tutarmış kızlar drum solemişti neysee ben relgken çok keyifli olmam birde sancılı olurum dua ediyorum bugun bitsede evime gidip yatsam die:)

kızlar dolaşırken buldum eminim işinize yarar bir göz atın isterseniz:

En iyi zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle:

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. ıçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kiloyu kontrol etmek daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan…

Azuki fasulyesi (Küçük kırmızı fasulye): Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip… Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu… Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor.

Kızlar günaydın. Hafta sonu yazmadım net imkanım yoktu. Ama çok abartmadan dengeli beslendim. Dün kahvaltıya bi yere gittik güzel yedim ama zaten 11 buçuk 12 gibiydi başkada hiç bişi yemedim dün. Yatarken bi salatalık yedim.

Bu sabah normal ekmeğin iki dilimiyle tost yedim. Arada bi bardak bitki çayı içtim. Öğlen iki üç kaşık çorba, yarım tabak patatesli etli yemek ve iki kaşık yoğurt zorla yiyebildim. 5 tane de çilek yedim. Valla yemekleri yerken zorlanıyorum artık. Eskiden önüme ne konsa büyük iştahla yerdim ama şimdi öyle değil. Yiyemiyorum, çok sevsemde tıkanıyorum rahatsız oluyorum yavaş yavaş yiyiorum.. ınşaALLAh yeme alışkanlığım düzelir böyle böyle..

öğle yemeğim
4 kaşık susuz kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
arada 8 fındık yedim
yeşil çay yapıp içicem şimdi

iyi günler hanımlarbenim hafta sonu da pek iyi geçmedi mangal lar yapıldııı
cumaya kadar 70 düşersemm feryat figan bağırıcam diyorumm
ben yeni kalktım 12 de anca kahvaltımı yaptımm canım bi şey istemiyor bu sirkeli su insanı o hale getiriyorr zor yedim kahvaltıyıı az sonra yürüyüşüme çıkıcammm gelincede sopalı hareketlere devamm bu arada sopa yemiş gibi her yerim ağrıyorr delikafadulden
bu sopalı hareketleri en çok kaça kadar yapıyosunuz bende ona göre yapayımmm

merhaba kızlar..:teytey:
biliyorum ben pek paylaşım yapamıyorum ama gerçekten girip yazamadıgımdan
:1no2: ..bu gidişle iş aramaktan vazgeçip tamamen özel ders vermekle ilgilenicem belli mi olur belki dershane açarım:))) sırnaşık şey ben sabah sabze meyve suyu içtim öglende salata ve ardından ceviz ve kuruüzüm yiyorum şimdi 73.8-74 gibi başladım bu ikinci kozmik temizlige bakalım nolcak gerçi öbürü daha ii gitti gibi geliyo bana işteydim ve sürekli merdiven inip çıkıyordum şimdi evdeyim bakalım nolcak..ama deişmeyen şey pancarsuyunun felaket tadı ve çiğ kokusu burnumu tutarak içiyorum sabahları :bbo:

Öglen yemegimi yiyorum bende salata ama koca bi kase yarisini yedim ve tikandim, acaba diyorum devammi etsem mola verip bi saat sonrami kalanini yesem benneyaptımki
Ben burayi cok sevdim ya :) insan merak ediyor kim ne yazdi diye

kızlar bende katılabilirmiyim aranıza bu kilolar beni deli edecek iiiimmmmddddaaaatttttttttt
73 kiloyum 60a inmeye çalışıyorum olmuyor olmuyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…