tabiki yanında olcam ama dediğim gibi 1 ay olmadı gideli 2 hafta oldu o bi iş düzenini oturtsun o zaman gidicem oğlumu düşünmek zorundayım okuldna çıınca bakıcılara bırakamam ben çalışınca valla çoğu insanın kocası yanında gene gönülden uzak bizim aramızda sevgiden yana sorunumuz yok allaha şükür şimdilik yanımda olup sevgisiz olcama bi süre uzak kalıyım sevgi olsun
Dışarı çıkasım var ama öğle yemeği için çıkarsam başka yemek yerim işte bunu yapmamalıyım.
Bildirim günü öncesi hemide regl de olmuşkesine.
Kendimi tutup oturcam karnabahar haşlama ve yoğurdumu yicem..
Ne güzel yerlere çağırıyorsun sen beni öyle
Karakolda iyiymişDeğişik bi gün olur bana da güzel olur
Buzdolabı bana ben buzdolabına bakmaktan sıkıldımm.
canım o zaman sen hiç buraya gelemezsin...çünkü burdaki okulların hepsi yarım gün...bugünde taşınsan 3 yıl sonrada taşınsan yine barkın okuldan çıkınca tek kalacak..süreyi uzatarak bu soruna bi çözüm getiremezsin....yada çalışmıcaksın...
araştırdım tam gün kreşler var buldum bi okulla görüşme bile yaptım kendim öğretmenlik için bi yandan bu evi kiraya vercez onu bekliyorum öle hadi geldim diyip gelme durumum olmaz planlı zamanlı hareket etmek en doğrusu
dün aksamkı yemegımdı kendısı, karnıbahar haslama uzıerne sarımsaklı yogurt, bırazda salca yaktım yagda uzıerne misssbu aksam ki yemegımde taa kendısı olcak
işte orda yemek yeme durumumuzda olmaz fena mı, işleri halleder gelırız tam da benım ogle yemegı saatlerıme gelcek bıraz ackalcaz saglıksız olcak ama ıdare edıver yanı
benım de yumurtlama hesaplamalarında yarına cıkıyo regl olma gunum, butun belırtılerı var bakalım daha gelen gıden yok ama cantamda ılk yardım pedlerım hazır gezıyorum
Selam kdrrrselam kızlar...
dün enson öğlendne sonra giremedim.
aynı sena gibi arkdaşım gece hastalanmış hatta bu sefer kusma başdönmesi yaşamış,onun yanına gittim dün,biraz evini topladım kahve içtik geldim...
eve geldim bi komşum bana uğradı saat 16dan sonra çay zamanı değildi onada türk kahvesi yaptım,ben yarım içtim ama yinede dünüm kahvaltımı ve akşam yemeğim iydi ama oaradaki zaman berbattı kaçamak fazla oldu aslında normaldi yediklerim ama zayıflamak isteyene fazlaydı....
burayada yazcak yüz bulamadım bu topiğe layık değildi yani kötü örnek olurdum ozaman
akşamım hafifti ıspanak kavurma 1çaykaşığı yağla ve 2yumurtalı yanındada ayran içtim...
yani gerçekten cıslar kaçamakalr daha çok acıktıırıyor daha çok canın bişeyler istiyor..
zatyen reglime 5-6 gün var eksi çıkmam ama iştahım açılsada bastırcam yaa regl sonu eksi çıkmak için:18:
şu regl sonrası döneme bayılıyorum yaa. afyonunu almış keş gibi uyuşuk bir gülümseme hali.saçlar, ten pırıl pırıl. Çocuklar evi başıma yıksa yapmayın yavrucuğum diyen nazik bir ses. budur işte mutluluk. kuşlar, börtü böcek, sevgi pıtırcığı hali ne güzel ne güzel...
hadi hayırlısı olsun cnm ilk adımı atmışsın bizi boşuna yoruyosunsöyelsen araştırıyorum diye bizde rahatlayalım kreş olarak deqilde okul olarak düşünmüştüm...tam gün okullar çok pahalı genelde özel oluyor hepsi..kreş tam gün hesabına gelirse çok iyi olur..barkınıda yanına alırsın sorun kalmaz..
slm kızlar ya bana yardımcı olun lütfen, okul başlayıp ewden buraya gelnce bütün dengem bozuldu,kilo almak istemiyorum ama burda pek düzenim yok, öğrenci ewinde kalıyorum kahvaltı saati belli olmuo herkes farklı saatlerde hazırlıo, okuldan akşam en erken 6 buçukta çıkıyom bazı günler 8 buçukta o saatten snrada yemek yiyom malesef çok acıkmış oluyom, napcam bilmiyom nasıl kilo vercem böle ya?
valla hıc bılmıyorum cnaım ama bız de dayın olmadıkca işlerin yurume ıhtımalı herkesın malumu :26:
hadı gel gezelımmmöğlen gibi cmk dan iş beklıyorum gelırse karakol gezcem takıl bana deısık bı gun gecırmıs olursun hem
aay ben de rıca ediciiiimmm bı porsıyon ama ekmeksız nası gıder ya menemen :26: bend e kuru uzum attım agzımaaa, regl oncesı tatlı ıstegımı yatıstırsın dıye ama yıen de bı cıkolatalı pastanın yerını tutmuyo
Dışarı çıkasım var ama öğle yemeği için çıkarsam başka yemek yerim işte bunu yapmamalıyım.
Bildirim günü öncesi hemide regl de olmuşkesine.
Kendimi tutup oturcam karnabahar haşlama ve yoğurdumu yicem..
selam kızlar...
dün enson öğlendne sonra giremedim.
aynı sena gibi arkdaşım gece hastalanmış hatta bu sefer kusma başdönmesi yaşamış,onun yanına gittim dün,biraz evini topladım kahve içtik geldim...
eve geldim bi komşum bana uğradı saat 16dan sonra çay zamanı değildi onada türk kahvesi yaptım,ben yarım içtim ama yinede dünüm kahvaltımı ve akşam yemeğim iydi ama oaradaki zaman berbattı kaçamak fazla oldu aslında normaldi yediklerim ama zayıflamak isteyene fazlaydı....
burayada yazcak yüz bulamadım bu topiğe layık değildi yani kötü örnek olurdum ozaman
akşamım hafifti ıspanak kavurma 1çaykaşığı yağla ve 2yumurtalı yanındada ayran içtim...
yani gerçekten cıslar kaçamakalr daha çok acıktıırıyor daha çok canın bişeyler istiyor..
zatyen reglime 5-6 gün var eksi çıkmam ama iştahım açılsada bastırcam yaa regl sonu eksi çıkmak için:18:
şu regl sonrası döneme bayılıyorum yaa. afyonunu almış keş gibi uyuşuk bir gülümseme hali.saçlar, ten pırıl pırıl. Çocuklar evi başıma yıksa yapmayın yavrucuğum diyen nazik bir ses. budur işte mutluluk. kuşlar, börtü böcek, sevgi pıtırcığı hali ne güzel ne güzel...
tünaydıın arkadaşlaaarrr
tünaydıın arkadaşlaaarrr
sakin ol cnm ne bu telaşınn :87: sen kendin saatleri ayarlayıp yiyebilirsin...sabah kalkınca kahvaltını yaparsın..öqlen okulda yemek için kaldıqın yerde bişeyler hazırlayıp yanına alırsın..akşamda okuldan gelince yemeqini yersin...mutlaka ara öqünlerini yap çok acıkmanı engeller..fındık badem ceviz kuru kayısı yada meyve yiyebilirsin aralarda...panik yapacak bişey yok..kendine göre ayarlama yapacaksın buda çok zor bişey deqil ..
haklısın bende fark ettım ama kullnamadan edemiyorum muthiş toparlanma var kg olarak fark etmesede sekillendiriyor bırakamam ablama vermıstım gecen sene bır aylına aldım değerlendirmem lazım bu bir ayı yoksa alacak elimdengünaydın cnm hoşgeldin...titreşimli bel kemerinden bnmde vardı..eşim alıp gelmiş...kullandım 1-2 gün...müthiş mide bulantısı ve baş aqrısı yaptı...direk miqreni tetikledi..sonra geri yolladım kullanamadım...kesinlikle sarsmasından kaynaklanıyor cnm...
Tünaydın cnmkola mı sabah sabah hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?