70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o düzensizliktern bi düzen yaratabılırsın kendıne, sabah kahvaltılık olarak sandvıc tost fılan ahzırla kendıne, peynır zeytın, yumurta hasla, omlet yap fılan,öğlen okulda olursan zaten okulun yemekhanesı vardır, ordan corba sebze yemegı gıbı bısıler alırsın, agır seyler cıkarsa butcenı zorlamadan tavuk ızgara ya da corba salata gıbı bısılerle ogle yemegını halledersın, aksam yhemegını topıktekı cogu calısan olarak zaten erken saatlerde kapatmamız mumkun olmuyo benımde yemek yeme saatlerım asagı yukarı senınkı gıbı hatta bazen cok daha gec, ama yemek yıyorum mutlaka, yıyebılıyosan k-fleks yıyebılırsın, hazır corba, sebze haslamaları yogurtla hepsı guzel oluyo vs vs..

secenek cok aslında, stres yapcak bı durumun yok, cunku sabahalrı bende evde kahvaltı yapamıyorum sandvc hazırlıyorum, ogle yemeklerıni ofiste dısardan sıparısle yıyorum, aksamları ıse eve gec gıdebılıyorum dolayısıyla oyle saat 6da yemegı bıtırme gıbı bı durumum olmuyo.. ama oyle ya da boyle kılo verebıldım, sen sadece panık yapma yeter

işte bakıyorum cnm araştırıyorum .hangi semtlere ev bakıyım ben eşim haklaıda işi şirket ama taksimde çalışıyo nereler uygun olur bizim için
canım taksimle halkalı birbirlerine çok ters...ve çok uzak..halkalı yeni yerleşim yeri ve biraz istanbulun dışında biyer...taksimde oturmak için hiç uygun biyer deqil...barlar discolar dolu aile yaşantısı olmaz oralarda..çevre olarakta uygun deqil zaten sen gelince gidicez taksime göreceksin...taksime yakın yerler var kasınpaşa şişhane gibi...oralarda olmaz çingeneler çok var orda sokaklar dar evler küçük ve eski..hiç sana göre deqil..halicin pis kokulu denizinin dibinde buralar..o kokuya dayanabilene aşkolsun.. çok samimi söylüyorum zeytinburnuna gelin...taksim burdan tek vesait çokta uzak deqil...halkalıyla taksimin arasındayız..ama halkalı baya bir uzak..1 saatten fazla sürer bu trafikte...zeytinburnu her yöne ulaşımı çok kolay olan biyer...deizi ayaklarımızın dibinde...sen denize alışıksın daha önce konuşmuştuk bu konuyu seninle..alışveriş merkezleri maqazalar treni tramwayı otobüsü minibüsü hepsi dibimizde..hem ben varım yalnızlık çekmezsin..ben seni heryere götürürüm...olıvıumun ordayız çevremiz çok güzel...ama halkalıya yakın olsun isterseniz oralardan bakmanız gerekir...taksim civarı çok bozuk size uygun deqil...orasını silin kafanızdan..eşin ne diyor kafasında biyer oluşmuşmu...
tünaydıın arkadaşlaaarrr

tünaydın efemmm

Slm kızlar...

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi sıralıyım

sabah: çok az sucuklu yumurtayla( yağsız yaptım teflonda)
2dl ekmek eşim istedi benimde canımı çekirdi napayım :44:

ara:2 erik

öğlen: 8çk taze fasulye
1 küçük kepçe şehriye çorbası
1dl ekmek (keşke yemeseydim)
salata yağsız

ara: 2 edet erik

akşam: ızgara tavuk avuç içi kadar
4 çk yoğurt yarım yağlı
ekmek yemeyeceğim işallah

yememem lazım

doğru haklısın öyle yapablrm, teşekkr ederm fikirlern için, bnde kilo verememe korkusu oldu bi an ondan panik oldum

işten fırsat bulup daha bakamadı cnm bu hafta o yüzden gelmiyo bakıcak araştırcak eşim taksimde mal dağıtımı yapıyo zaten benimde iş bakcağım yer önemli bi mecidiyeköy var iş için bakalım iş de oluşssun benim için ona göre haberleşiriz cnm

dün bir canavar gibi yediqim için bugün cezalıyım...gidip tonbalıklı salata yapıcam kendime...5 dakika sürmez...geliyorum hemen

canım sen de haklısın eşin o zaman düzeninizi kursun oyle gıdersınız kolay gelsın

bna müsade bu gün yemek nöbetm vardı şehriye çorbası ile biber dolması yaptım, şmdi dolmayı pişirmeye gidiyom

mecidiyeköyde burdan tek vesait cnm..orası komple iş merkezi...kiralarda bundan dolayı çok yüksek...sen laf dinle gel dizimin dibinee

Hoşbuldum
Ben diyetisyenimin bana kişisel olarak verdiği diyet listesini uyguluyorum. Meyveyi sebzeyi çok seven biriyim, et süt ve süt ürülerini de yeterince tüketiyorum. Diyetimde problem yok. Diyet yanında spor yapmak zorundyız yoksa olmuyor ( yani sizi bilmem ama ben 1 gr veremiyorum hareket etmeden) Spor yapınca halsiz kalıp direncim düştüğü anda hemen hasta oluyorum. Çalışan biri olduğumdan sabah erken saatte (7 de) çıkıyorum yürüyüşe sonra terleyince üşütüyorum galiba ya da sabah soğuğunda üşütüyorum sıcacık yataktan kalkınca. Dr a gittim vücut direncimin çok düşük olduğunu söyledi yaz da olsa kış da olsa bitkin düşüyorum canım.

Yoğurtlu karnabaharımı yiyorum bendee
Yoğurdu biraz abarttım galiba ama çok seviyorum nabim.
550 gr ın yarısından çoğunu yedim sanırım kalanını da yicem:26:
Kaptan sıkıntı olur mu??

akşam babam yemeğe çağırdı ya yarın cuma bu yapılırmı ufffff pilav yapmış mercimek çorba bide fırında patatesli tavuk ben yoğurtla tavuk yerim sadece babam kızcak gene yemiyon diye ama yarın cuma

Yoğurtlu karnabaharımı yiyorum bendee
Yoğurdu biraz abarttım galiba ama çok seviyorum nabim.
550 gr ın yarısından çoğunu yedim sanırım kalanını da yicem:26:
Kaptan sıkıntı olur mu??

canım yoqurt yemende bir sakınca yok ama yarım kiloda çok yaa miden bulanır sonraa...

bnm dünkü olaydan sonra cuma güme gitti...bugünü kontrol altında tutmaya çalışıyorum...yarın artıda olucam ama bu kesin...öqleni hafif geçir salata falan ye..akşamda tavuk yersin..

bende hep ayakta içerdim de annem oturda iç günah derdi. bak hem günah hem sağlıksızmış:))
herşeye hemen günah demek çok yanlış..
sünnet olanda oturarak ve 3nefeste su içmektir,bir çekişte içilmemelidir.. zaten peygamberimizin sünnetleri tavsiyeleri hem sağlığımız içinde faydalı...
yemek için bile tavsiyelri var,az yemek yemeliyiz midemizin bikısmını boş bırakmalıyız..
az uyumak az yemek ve az konuşmak inş.hepsini yapabiliriz hem sağlıklı zayıf oluruz hemde sevap kazanırız ne güzel
kızlarrr bn tam bi dizi canavarıyım valla
umutsuz ev kadınları
kanıt
sensiz olmaz
muhteşem yüzyıl
canan
adını feriha koydum
iffet
hayyy maaşallah nasıl sabrediysoun hepsini sonuna kadar izleyebiliyomusun
aynı akşama denk geliyosa yani 4saat dizi...
eşim sayesinde vadiyi kaçıramıyorum ama sabrım yok okadar diziler çok uzun değiştiriyorum bide busene çok sıkıcı diziler tam istikrarlı bakamıyorum ben zaten..
neyse buakşam yine mantı bükmeye gidicem vadiyide izleyemiycem
a izleyenler yaşlanmadımı göbeklenmedimi mesela benim eşim 31 yaşınd ama tanıştık vadi başladı galiba 6yıldırda evliyiz düşün artık bunun önceside var
eşim eski bölümleri cdletmişti çocuğuna izletcekmiş töbe töbe mirasa bak kaynımdan istemişti
benim yavrum olsunda ben pamuğuma izletirmiyim onları hiç

Son düzenleme:

canım benimde aynı problemlerim var
ben kendimce bir formül buldum. yüksek konsantrasyon sağlayan multivitamin kullanıyorum kür olarak. yani bir süre kullanıp bir süre ara veriyorum. bana iyi geldi. halsizliğimi aldı. burada isim verebiliyormuyum bilmediğimden vitaminin adını veremiyorum.

aaaa bi diyetisyen bizim topikte çok sevindimmmmm hoşgeldin
siz daha iyi bilirsiniz tabiki de bence kilo almak vermek biraz da insanın bünyesi ile ilgili değil mi hani o yiyip yiyipde kilo almayanalar varya işte onları boğasım geliyo ama haksızmıyım neden ya biz dilediğimizi yiyemiyoz adalet mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…