- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
slm kızlar ya bana yardımcı olun lütfen, okul başlayıp ewden buraya gelnce bütün dengem bozuldu,kilo almak istemiyorum ama burda pek düzenim yok, öğrenci ewinde kalıyorum kahvaltı saati belli olmuo herkes farklı saatlerde hazırlıo, okuldan akşam en erken 6 buçukta çıkıyom bazı günler 8 buçukta o saatten snrada yemek yiyom malesef çok acıkmış oluyom, napcam bilmiyom nasıl kilo vercem böle ya?
canım taksimle halkalı birbirlerine çok ters...ve çok uzak..halkalı yeni yerleşim yeri ve biraz istanbulun dışında biyer...taksimde oturmak için hiç uygun biyer deqil...barlar discolar dolu aile yaşantısı olmaz oralarda..çevre olarakta uygun deqil zaten sen gelince gidicez taksime göreceksin...taksime yakın yerler var kasınpaşa şişhane gibi...oralarda olmaz çingeneler çok var orda sokaklar dar evler küçük ve eski..hiç sana göre deqil..halicin pis kokulu denizinin dibinde buralar..o kokuya dayanabilene aşkolsun.. çok samimi söylüyorum zeytinburnuna gelin...taksim burdan tek vesait çokta uzak deqil...halkalıyla taksimin arasındayız..ama halkalı baya bir uzak..1 saatten fazla sürer bu trafikte...zeytinburnu her yöne ulaşımı çok kolay olan biyer...deizi ayaklarımızın dibinde...sen denize alışıksın daha önce konuşmuştuk bu konuyu seninle..alışveriş merkezleri maqazalar treni tramwayı otobüsü minibüsü hepsi dibimizde..hem ben varım yalnızlık çekmezsin..ben seni heryere götürürüm...olıvıumun ordayız çevremiz çok güzel...ama halkalıya yakın olsun isterseniz oralardan bakmanız gerekir...taksim civarı çok bozuk size uygun deqil...orasını silin kafanızdan..eşin ne diyor kafasında biyer oluşmuşmu...işte bakıyorum cnm araştırıyorum .hangi semtlere ev bakıyım ben eşim haklaıda işi şirket ama taksimde çalışıyo nereler uygun olur bizim için
tünaydıın arkadaşlaaarrr
ara öğünümü yaptım
2 kuru kayısı
1 ceviz içi
o düzensizliktern bi düzen yaratabılırsın kendıne, sabah kahvaltılık olarak sandvıc tost fılan ahzırla kendıne, peynır zeytın, yumurta hasla, omlet yap fılan,öğlen okulda olursan zaten okulun yemekhanesı vardır, ordan corba sebze yemegı gıbı bısıler alırsın, agır seyler cıkarsa butcenı zorlamadan tavuk ızgara ya da corba salata gıbı bısılerle ogle yemegını halledersın, aksam yhemegını topıktekı cogu calısan olarak zaten erken saatlerde kapatmamız mumkun olmuyo benımde yemek yeme saatlerım asagı yukarı senınkı gıbı hatta bazen cok daha gec, ama yemek yıyorum mutlaka, yıyebılıyosan k-fleks yıyebılırsın, hazır corba, sebze haslamaları yogurtla hepsı guzel oluyo vs vs..
secenek cok aslında, stres yapcak bı durumun yok, cunku sabahalrı bende evde kahvaltı yapamıyorum sandvc hazırlıyorum, ogle yemeklerıni ofiste dısardan sıparısle yıyorum, aksamları ıse eve gec gıdebılıyorum dolayısıyla oyle saat 6da yemegı bıtırme gıbı bı durumum olmuyo.. ama oyle ya da boyle kılo verebıldım, sen sadece panık yapma yeter
hadi hayırlısı olsun cnm ilk adımı atmışsın bizi boşuna yoruyosunsöyelsen araştırıyorum diye bizde rahatlayalım kreş olarak deqilde okul olarak düşünmüştüm...tam gün okullar çok pahalı genelde özel oluyor hepsi..kreş tam gün hesabına gelirse çok iyi olur..barkınıda yanına alırsın sorun kalmaz..
canım taksimle halkalı birbirlerine çok ters...ve çok uzak..halkalı yeni yerleşim yeri ve biraz istanbulun dışında biyer...taksimde oturmak için hiç uygun biyer deqil...barlar discolar dolu aile yaşantısı olmaz oralarda..çevre olarakta uygun deqil zaten sen gelince gidicez taksime göreceksin...taksime yakın yerler var kasınpaşa şişhane gibi...oralarda olmaz çingeneler çok var orda sokaklar dar evler küçük ve eski..hiç sana göre deqil..halicin pis kokulu denizinin dibinde buralar..o kokuya dayanabilene aşkolsun.. çok samimi söylüyorum zeytinburnuna gelin...taksim burdan tek vesait çokta uzak deqil...halkalıyla taksimin arasındayız..ama halkalı baya bir uzak..1 saatten fazla sürer bu trafikte...zeytinburnu her yöne ulaşımı çok kolay olan biyer...deizi ayaklarımızın dibinde...sen denize alışıksın daha önce konuşmuştuk bu konuyu seninle..alışveriş merkezleri maqazalar treni tramwayı otobüsü minibüsü hepsi dibimizde..hem ben varım yalnızlık çekmezsin..ben seni heryere götürürüm...olıvıumun ordayız çevremiz çok güzel...ama halkalıya yakın olsun isterseniz oralardan bakmanız gerekir...taksim civarı çok bozuk size uygun deqil...orasını silin kafanızdan..eşin ne diyor kafasında biyer oluşmuşmu...
tünaydın efemmm
tabiki yanında olcam ama dediğim gibi 1 ay olmadı gideli 2 hafta oldu o bi iş düzenini oturtsun o zaman gidicem oğlumu düşünmek zorundayım okuldna çıınca bakıcılara bırakamam ben çalışınca valla çoğu insanın kocası yanında gene gönülden uzak bizim aramızda sevgiden yana sorunumuz yok allaha şükür şimdilik yanımda olup sevgisiz olcama bi süre uzak kalıyım sevgi olsun
işten fırsat bulup daha bakamadı cnm bu hafta o yüzden gelmiyo bakıcak araştırcak eşim taksimde mal dağıtımı yapıyo zaten benimde iş bakcağım yer önemli bi mecidiyeköy var iş için bakalım iş de oluşssun benim için ona göre haberleşiriz cnm
nekadar azimlisin ve istikrarla yolunda ılerlıyosun valla nazar degmesınbıraz bıze de bulaşsın senden
canım sen de haklısın eşin o zaman düzeninizi kursun oyle gıdersınız kolay gelsın
mecidiyeköyde burdan tek vesait cnm..orası komple iş merkezi...kiralarda bundan dolayı çok yüksek...sen laf dinle gel dizimin dibinee
Yoğurtlu karnabaharımı yiyorum bendee
Yoğurdu biraz abarttım galiba ama çok seviyorum nabim.
550 gr ın yarısından çoğunu yedim sanırım kalanını da yicem:26:
Kaptan sıkıntı olur mu??
akşam babam yemeğe çağırdı ya yarın cuma bu yapılırmı ufffff pilav yapmış mercimek çorba bide fırında patatesli tavuk ben yoğurtla tavuk yerim sadece babam kızcak gene yemiyon diye ama yarın cuma
herşeye hemen günah demek çok yanlış..bende hep ayakta içerdim de annem oturda iç günah derdi. bak hem günah hem sağlıksızmış:))
hayyy maaşallah nasıl sabrediysoun hepsini sonuna kadar izleyebiliyomusunkızlarrr bn tam bi dizi canavarıyım valla
umutsuz ev kadınları
kanıt
sensiz olmaz
muhteşem yüzyıl
canan
adını feriha koydum
iffet
a izleyenler yaşlanmadımı göbeklenmedimiHııı pazar günü bende baktım ona
Kurtlar vadisinin ilk bölümleri çok güzeldi raci oynuyodu :97: sonradan bana göre biraz saçmaladılar o yüzden bıraktım :97: adamlar resmen dizide yaşlandılar ya
ya izleyenler yaşlanmadımı göbeklenmedimimesela benim eşim 31 yaşınd ama tanıştık vadi başladı galiba 6yıldırda evliyiz düşün artık bunun önceside var
eşim eski bölümleri cdletmişti çocuğuna izletcekmiş töbe töbe mirasa bakkaynımdan istemişti
benim yavrum olsunda ben pamuğuma izletirmiyim onları hiç
Bende yeşil çay yaptım geldimpatron geldi yazamadım demin ani baskın yaptı ödüm koptu
canım yoqurt yemende bir sakınca yok ama yarım kiloda çok yaa miden bulanır sonraa...
Hoşbuldum
Ben diyetisyenimin bana kişisel olarak verdiği diyet listesini uyguluyorum. Meyveyi sebzeyi çok seven biriyim, et süt ve süt ürülerini de yeterince tüketiyorum. Diyetimde problem yok. Diyet yanında spor yapmak zorundyız yoksa olmuyor ( yani sizi bilmem ama ben 1 gr veremiyorum hareket etmeden) Spor yapınca halsiz kalıp direncim düştüğü anda hemen hasta oluyorum. Çalışan biri olduğumdan sabah erken saatte (7 de) çıkıyorum yürüyüşe sonra terleyince üşütüyorum galiba ya da sabah soğuğunda üşütüyorum sıcacık yataktan kalkınca. Dr a gittim vücut direncimin çok düşük olduğunu söyledi yaz da olsa kış da olsa bitkin düşüyorum canım.
Hoşbuldum
Ben diyetisyenimin bana kişisel olarak verdiği diyet listesini uyguluyorum. Meyveyi sebzeyi çok seven biriyim, et süt ve süt ürülerini de yeterince tüketiyorum. Diyetimde problem yok. Diyet yanında spor yapmak zorundyız yoksa olmuyor ( yani sizi bilmem ama ben 1 gr veremiyorum hareket etmeden) Spor yapınca halsiz kalıp direncim düştüğü anda hemen hasta oluyorum. Çalışan biri olduğumdan sabah erken saatte (7 de) çıkıyorum yürüyüşe sonra terleyince üşütüyorum galiba ya da sabah soğuğunda üşütüyorum sıcacık yataktan kalkınca. Dr a gittim vücut direncimin çok düşük olduğunu söyledi yaz da olsa kış da olsa bitkin düşüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?