70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayakta yiyip içmek günahın alası cnm...HARAM!!!peygamber efendimiz ayakta yiyip içen hemen qeri çıkarsın buyurmuş...

Süt ürünlerinden bi yoğurdu bayılarak yerim
2 kiloyu bile bitirebilirim sıkıntı yok
Yiyorum valla Teşekkür ederim kaptanım

allahtan benimde artık yoğurdum var
pazara gittik arkdaşla sabah kollarımda yer kalmadı herşeyden alıcaktım ama seviyorum yaa renk renk sebze meyve...
bide pişiremem bozulur zaten ama bundna sonra brokoli,karnıobahar ,ıspanak sırayla yerim artık....
haftasonu kayınvalidemelr geliyor yine buara sık gelmek zorundaydılar,düzenim şaşıyor alsam kendime ayrı yemek yapamam almadım oyüzden
ee onlarada karnıbahar falan yapamam zaten eşim gibi anasıda yemez öyle hafif yieycekleri kaynanam kupkuru çok zayıf zateno ekmek yer bol bol..
lahana aldım yaırn sarcam mecburen onlarda geliyor...
kendime çorbayla falan idare ederim..
şimdi yumurtalı ıspanağımı yiycem yanındada ayran yada yoğurt....
sonrada kornişon slatalık aldım 2kilo onu turşu kurcam arkdaşla....
AARCAK bana diyon napıyon bukadar yiyeceği diye ama ben hazır şeyleri almak istemiyorum aslında kayananam verdi ama kornişon değil hemde az ben bunu seviyorum kışın salataalrda kullanıyorum lazım oluyor...

sevgili çıtırlar öncelikle selam eder göslerinizden öperimnasılsınız bakalım özledik sizi izinliydim 4-5 gün izin kullandım sonunda işe başladım aslında evde olmak çok güzeldi biraz sıkıntılı bir izin dönemi oldu ama dinlendim şükür şimdi daha iyiym bu sabah tartıya çıktım 69 geldim kilo alacağıma bende çıtırlaşıyorum galibaçünkü hiç bişey yiyemiyorum doktorum sorun yok üç ay sıkıntı olmaz dedi tabi bu böle gitmez mide bulantım geçince başlarım kilo almay herhal
bu aralar pek giremiyorum herkes iyi ve çıtır diye umuyorum sizi seviyoruz 70-79 topiği yine uğrarım ben şimdilik çıkıyorum öpüldünüz kendinize iyi baakın hep çıtır kalın

kızlar 1 domates 1 salatalık 1 minik soqan ve 1 kutu tonbalıqıyla yapılmış salatamı öqlen yemeqi niyetine yemiş bulunmaktayım...sossuz seviyorum sade yaptım...ve inanılmaz doydum..vatana millete hayırlı olsun...

ayakta yiyip içmek günahın alası cnm...HARAM!!!peygamber efendimiz ayakta yiyip içen hemen qeri çıkarsın buyurmuş...

ben şunu demek istedim insanalr bazen herşeye günah yada sevap diyor diye...
canım sanada çok egçmiş olsun ben çıkıyorum ayaklarım dondu otururken ev toparalyım önc eyemek tabiki
sonrada turşı işini halledelim değilmi...
hazırlık yaptım bukış ve misafirim çok olucka kaynıma benim burdan kız alıyoruz..eltim geliyor yanii
gelin istanbulda çalışıyor ailesi burda yani nasipsa olucak ve ben burda oğlan evi olucam bayramdada yoğunuz nişan olabilir,düğündede burda kalınır kaynanamlar 2saat uzaklıkta ama biz merkez olucez..allah sağlık verisnde herşey olur..

iyi olduquna çok sevindim cnm..ama yokluqun çok belli gözlerimiz seni arıyor..lütfen daha sık gel yanımıza..sen ve bebeqin Allaha emanetsiniz cnm

teşekkürler cnm..bende karışık turşu yaptım poşetlere koydum..olsada yesem diye sabırsızlanıyorum...Allah kolaylık versin yoqun bir kış bekliyor seni...
afiyet olsun canım.

teşekkür ederim

iyi olmanan çok sevindim canım bende 62 ile hamile kalıp 54 e kadar düşmüştüm ama sonrası feci oldu 85'le doğum yaqptım inşallah böyle olmazsın

Offf çok yoğunum yazamıyom bişey ama sayfam açık okuyom arada bir menümede kimse bişey yazmamış amaaaa

?????????????????????????????????????????????

Dün lise stajyeri başlamıştı işe. Torpille olduğu için personel kıramamış.
Babası emniyet müdürünün tanıdığımıymış neymiş.
Dün geldi acaip acaip konuşmalar iş gösteriyorum anlamıyor vs.
Hepsini ilk günün heyecanına verdim.
Yemekhanede kartla yemek alıyoruz biz. Yemek saati geldi şefimde bende yemekhaneye gitmediğimiz için kıza yolu tarif ettik.
Güvenlikten kart almasını söyledik. Gitti geldi bu bişey demedi hatta şefim sordu bulabildin mi diye vs neyse.
Bi servis muhabbeti başladı öğlenden akşama kadar.
6dan sonra benimle çıkarsın aynı servisle gidicez ama gündüz farklı 4de çıkan servisteki şoförle konuş dedim.
Gitti 6da geliyomuş vs dedi. Araba da bi ton söyledim benim bindiğim servis dediğim halde gelen geçene servis sordu ya sabır dedim.
Bugünde gelmedi okullar tatil ondan dolayı herhalde dedik.
Babası aradı demin ben kızımı göndermem bi daha oraya kötü davranmışsınız.
Kartla yemek aldırmışsınız, yemekhaneyi göstermemişsiniz, servis konusunda yardımcı olmamışsınız.
Sizi gerekli yerlere şikayet edicem vs nasıl saydırıyor.
Bende dedimki burda yemekler kartla alınır bizim burdan ayrılıpta yer gössterme lüksümüz yok dedim.
Servis içinse benimle birlikte geldi zaten şoförle de telefon istiyordu vs anlattım.
Hala şikayet eetcem göndercem diyo çok meraklıydık mal kızına al git aptal adam.
Peki göndermeyin siz bilirsiniz dedim kapattım.
Sinirlerim tavanda

çok güzel canım, bende ton balıklı salata yiyince şişiyorum ve çok geç acıkıyorum ben içine marulda ekliyorum canım limonlu ohh valla canım istedi tok olmama rağmen

Hergün sinirlerimi zıplatacak birşey oluyor offf

hem ilgilenmemişsiniz kızla hem de uste cıkıyosunuz bak seeeeennnn

gel senle karakola gıdelım derken sen bu sınırle karakolluk olcan ben ondan korkuyorummmm

derin derin nefes al, sakinleş bıraz, reglın etkısıyle de normalden daha fazla sınırlenıo olabılırsın, şişt şişşt sakin ol sınırlerıne hakim olll

egosu ağır basmış canım boşver. benim gibi adamın kızına haaa diye vermiş veriştirmiş işte. yıpratma kendini değmez.

egosu ağır basmış canım boşver. benim gibi adamın kızına haaa diye vermiş veriştirmiş işte. yıpratma kendini değmez.

Katılıyorum canım çingeneye beylik vermişler durumu.
Neyse geçer ins birazdan sinirim.

Aynen ger-düşüm avukatımı olur musun:78:
Ay karnıma ağrı girdi bi anda bide bi çirkef konuşması off off neyse sakinleşmek en güzeli sanırım.

aaaa adama bak pek bi nazlı kızı varmış çalıştırmasın onu hiç bence çalışamazda o kız takıntılı galiba ona işyerinde prenses muamelesi yapılmasını bekliydu heralde

Kızlar buqün kocisimin doğum qünü...
hediye vs almadım eşim kutlamaya karşı...
ama ben yinede iyiki varsın,iyiki benimsin derken sıradan bi kişi qibi değil
farklılık yapmak istiyorumm bana yardım edin acaba çıkıp hediye mi alsam:26:
akşam 8de eve qelicek ve benim saat 8e kadar bişeyler bulmam lazımmm
az önce eve qeldi hiç bişi yokmuş qibi davrandım
unutulmaz anlar yaşatmak istiorum kocişime
offfffff napsam yaaa yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…