herşeye hemen günah demek çok yanlış..
sünnet olanda oturarak ve 3nefeste su içmektir,bir çekişte içilmemelidir.. zaten peygamberimizin sünnetleri tavsiyeleri hem sağlığımız içinde faydalı...
yemek için bile tavsiyelri var,az yemek yemeliyiz midemizin bikısmını boş bırakmalıyız..
az uyumak az yemek ve az konuşmak inş.hepsini yapabiliriz hem sağlıklı zayıf oluruz hemde sevap kazanırız ne güzel
hayyy maaşallah nasıl sabrediysoun hepsini sonuna kadar izleyebiliyomusun
aynı akşama denk geliyosa yani 4saat dizi...
eşim sayesinde vadiyi kaçıramıyorum ama sabrım yok okadar diziler çok uzun değiştiriyorum bide busene çok sıkıcı diziler tam istikrarlı bakamıyorum ben zaten..
neyse buakşam yine mantı bükmeye gidicem vadiyide izleyemiycem
Süt ürünlerinden bi yoğurdu bayılarak yerim
2 kiloyu bile bitirebilirim sıkıntı yok
Yiyorum vallaTeşekkür ederim kaptanım
ayakta yiyip içmek günahın alası cnm...HARAM!!!peygamber efendimiz ayakta yiyip içen hemen qeri çıkarsın buyurmuş...
kızlar 1 domates 1 salatalık 1 minik soqan ve 1 kutu tonbalıqıyla yapılmış salatamı öqlen yemeqi niyetine yemiş bulunmaktayım...sossuz seviyorum sade yaptım...ve inanılmaz doydum..vatana millete hayırlı olsun...
sevgili çıtırlar öncelikle selam eder göslerinizden öperimnasılsınız bakalım özledik sizi izinliydim 4-5 gün izin kullandım sonunda işe başladım aslında evde olmak çok güzeldi biraz sıkıntılı bir izin dönemi oldu ama dinlendim şükür şimdi daha iyiym bu sabah tartıya çıktım 69 geldim kilo alacağıma bende çıtırlaşıyorum galiba çünkü hiç bişey yiyemiyorum doktorum sorun yok üç ay sıkıntı olmaz dedi tabi bu böle gitmez mide bulantım geçince başlarım kilo almay herhal
bu aralar pek giremiyorum herkes iyi ve çıtır diye umuyorum sizi seviyoruz 70-79 topiği yine uğrarım ben şimdilik çıkıyorum öpüldünüz kendinize iyi baakın hep çıtır kalın
ben şunu demek istedim insanalr bazen herşeye günah yada sevap diyor diye...
canım sanada çok egçmiş olsun ben çıkıyorum ayaklarım dondu otururken ev toparalyım önc eyemek tabiki
sonrada turşı işini halledelim değilmi...
hazırlık yaptım bukış ve misafirim çok olucka kaynıma benim burdan kız alıyoruz..eltim geliyor yanii
gelin istanbulda çalışıyor ailesi burda yani nasipsa olucak ve ben burda oğlan evi olucam bayramdada yoğunuz nişan olabilir,düğündede burda kalınır kaynanamlar 2saat uzaklıkta ama biz merkez olucez..allah sağlık verisnde herşey olur..
afiyet olsun canım.
Hergün sinirlerimi zıplatacak birşey oluyor offf
sevgili çıtırlar öncelikle selam eder göslerinizden öperimnasılsınız bakalım özledik sizi izinliydim 4-5 gün izin kullandım sonunda işe başladım aslında evde olmak çok güzeldi biraz sıkıntılı bir izin dönemi oldu ama dinlendim şükür şimdi daha iyiym bu sabah tartıya çıktım 69 geldim kilo alacağıma bende çıtırlaşıyorum galiba çünkü hiç bişey yiyemiyorum doktorum sorun yok üç ay sıkıntı olmaz dedi tabi bu böle gitmez mide bulantım geçince başlarım kilo almay herhal
bu aralar pek giremiyorum herkes iyi ve çıtır diye umuyorum sizi seviyoruz 70-79 topiği yine uğrarım ben şimdilik çıkıyorum öpüldünüz kendinize iyi baakın hep çıtır kalın
Offf çok yoğunum yazamıyom bişey ama sayfam açık okuyom arada birmenümede kimse bişey yazmamış amaaaa
?????????????????????????????????????????????
kızlar 1 domates 1 salatalık 1 minik soqan ve 1 kutu tonbalıqıyla yapılmış salatamı öqlen yemeqi niyetine yemiş bulunmaktayım...sossuz seviyorum sade yaptım...ve inanılmaz doydum..vatana millete hayırlı olsun...
Hergün sinirlerimi zıplatacak birşey oluyor offf
Dün lise stajyeri başlamıştı işe. Torpille olduğu için personel kıramamış.
Babası emniyet müdürünün tanıdığımıymış neymiş.
Dün geldi acaip acaip konuşmalar iş gösteriyorum anlamıyor vs.
Hepsini ilk günün heyecanına verdim.
Yemekhanede kartla yemek alıyoruz biz. Yemek saati geldi şefimde bende yemekhaneye gitmediğimiz için kıza yolu tarif ettik.
Güvenlikten kart almasını söyledik. Gitti geldi bu bişey demedi hatta şefim sordu bulabildin mi diye vs neyse.
Bi servis muhabbeti başladı öğlenden akşama kadar.
6dan sonra benimle çıkarsın aynı servisle gidicez ama gündüz farklı 4de çıkan servisteki şoförle konuş dedim.
Gitti 6da geliyomuş vs dedi. Araba da bi ton söyledim benim bindiğim servis dediğim halde gelen geçene servis sordu ya sabır dedim.
Bugünde gelmedi okullar tatil ondan dolayı herhalde dedik.
Babası aradı demin ben kızımı göndermem bi daha oraya kötü davranmışsınız.
Kartla yemek aldırmışsınız, yemekhaneyi göstermemişsiniz, servis konusunda yardımcı olmamışsınız.
Sizi gerekli yerlere şikayet edicem vs nasıl saydırıyor.
Bende dedimki burda yemekler kartla alınır bizim burdan ayrılıpta yer gössterme lüksümüz yok dedim.
Servis içinse benimle birlikte geldi zaten şoförle de telefon istiyordu vs anlattım.
Hala şikayet eetcem göndercem diyo çok meraklıydık mal kızına al git aptal adam.
Peki göndermeyin siz bilirsiniz dedim kapattım.
Sinirlerim tavanda
Yemekhanede kartla yemek alıyoruz biz. Yemek saati geldi şefimde bende yemekhaneye gitmediğimiz için kıza yolu tarif ettik.
Güvenlikten kart almasını söyledik. Gitti geldi bu bişey demedi hatta şefim sordu bulabildin mi diye vs neyse.
6dan sonra benimle çıkarsın aynı servisle gidicez ama gündüz farklı 4de çıkan servisteki şoförle konuş dedim.
Gitti 6da geliyomuş vs dedi. Araba da bi ton söyledim benim bindiğim servis dediğim halde gelen geçene servis sordu ya sabır dedim.
Kartla yemek aldırmışsınız, yemekhaneyi göstermemişsiniz, servis konusunda yardımcı olmamışsınız.
Bende dedimki burda yemekler kartla alınır bizim burdan ayrılıpta yer gössterme lüksümüz yok dedim.
Servis içinse benimle birlikte geldi zaten şoförle de telefon istiyordu vs anlattım.
Hala şikayet eetcem göndercem diyo çok meraklıydık mal kızına al git aptal adam.
Sinirlerim tavanda
egosu ağır basmış canım boşver. benim gibi adamın kızına haaa diye vermiş veriştirmiş işte. yıpratma kendini değmez.
hem ilgilenmemişsiniz kızla hem de uste cıkıyosunuz bak seeeeennnn
gel senle karakola gıdelım derken sen bu sınırle karakolluk olcan ben ondan korkuyorummmm
derin derin nefes al, sakinleş bıraz, reglın etkısıyle de normalden daha fazla sınırlenıo olabılırsın, şişt şişşt sakin ol sınırlerıne hakim olll
Sinirlerim tavanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?