70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemegını yedın dımı sen, demle bı yesıl cay, markette gordum senın yesıl caydan alıcaktım sonra vazgectım, daha once ıctıgım yesıl cay mıdem de yanma yapmıstı yıne yapar dıye tırstımmm :26:

sinir böyle bulaşıcı bişey işte.unut gitsin başkasının yükünü sen neden taşıyasın ki. Ben iyiyim, güzelim, süperim sorun onlarda de geç.

menülerinize tam gün olarak yazdıqınızda yorum yapıyorum cnm..böyle bişey anlaşılmıyor...

biliyom kaptişim takılıyom ya sayfalar çok hızlı ilerleyince arada kaynadı tam gün yasdım zaten çokta matrah bi menü olmadı sen kesin kızcan öğlen neden ekmek yedin diye çünkü 1 kepçe çorbada içtim ama akşam ekmek yemeyceğum söz

aaaa adama bak pek bi nazlı kızı varmış çalıştırmasın onu hiç bence çalışamazda o kız takıntılı galiba ona işyerinde prenses muamelesi yapılmasını bekliydu heralde

Aynen canım demin şefime dedim kırmızı halı da sermedik ama ayıp ettik dedim.
Buraya gelen stajyerlere nasıl davrandıysak aynı davrandık ne bekliyorlarsa.
Madem kızın prenses al oturt evinde.
Biz stajdayken köpek gibi çalışır sesimizi çıkarmazdık.
2 hangarda deli dana gibi dolandığımı biliyorum ben hemde tüm gün.
Bunlar gelir gelmez özel muamele, şefkat bekliyorlar.
Hoş çok görmemeli ailesi ne ki..

Yedim canım yarım kilo yoğurt ve karnabahar yedim
Bergamotlu olanı al canım yeşilçayın tadındansa bergamot kokusu daha yoğun.
Bende başka yeşilçay içemiyorum tatları çok acı geliyor.

bu tarz insanlar heryerde var kuzum ..
egoları şişik,aciz insanlar ..
bunlardan bitaneside bizim fabrikada müdür ..
değmiyo bunlar için sinirlenmeye ..
üzme tatlı canını

bu daha stajerlikte böyle normal işe başlayınca babası artık her girdiği işyerinin bişeylerini şikayet eder çok komik ya ben sana durumu özetleyim o kız poh poh la büyümüş şımarmış aileside zır bence e işe başlamakta zor geldi bırakmak istedi çalışası yok tembel suçu size atıyor...

senın cıtıgın caykurunkıydı dımı :26: o bergamutlu mu :26: ben lıptonun lımonlusunu almıstım, mıdemı fena yaptı :26:

bu tarz insanlar heryerde var kuzum ..
egoları şişik,aciz insanlar ..
bunlardan bitaneside bizim fabrikada müdür ..
değmiyo bunlar için sinirlenmeye ..
üzme tatlı canını

Müdür mü Daha fena ozaman ya
Yazık valla o zaman acaip sinirlendim şimdi de müdüre söyledik böyle böyle diye.
Bide yer bulamamış sonradan kabul ettik staj zorunlu ne de olsa iyilik yaptılar olanlara bak ne komik.

Aynen canım dün bilgisayarda diyo ki burda messenger programı yüklü yandan yandan baktım ee dedim.
Hiç programlara bakıyordum da falan dedi.
Orda bir sürü program yüklü göre göre onu mu gördün dicektim de zor tuttum kendimi
İyi ki de tutmuşum yoksa şimdi kodesteydim

kimse bana yardım etmicek sanırım:26:

yazmısısn canım okudum ama aklıma deısık bı fıkır gelmedı, yanı kocan hedıye ıstemıyomuş, ona da anca evın ıcınde guzel bı sfora hazırlyabılırsın sevdıgı seylerı yapıp yanına da bı pasta, sonra da ister dısarı cıkıp bısıler için ister evde vakıt gecrıın, romantık bı fılm ızleyın sınamaya gıdın, normalde yapmadıgınız bısı yapın, muzık acın evde dansedın romantık romantık, sonrasında da işte güzelce geceyı noktalayın, oraya gıremıycem şu saatlerde coluk cocuk okuyabılır

kimse bana yardım etmicek sanırım:26:

Canım bu konularda bilgim sıfır. O yüzden mesajına cevap yazmadım.
Kutlamaya karşı yazmışsın.
Ben olsam eşini bilmem ama güzel yemekler pişirip güzel bi masa hazırlardım..
Hediye kısmına gelince takım giyiyorsa kol düğmesi hoş olabilir.
Bulabilirsen adınızın baş harfleriyle olan iki küçük kol düğmesi

senın cıtıgın caykurunkıydı dımı :26: o bergamutlu mu :26: ben lıptonun lımonlusunu almıstım, mıdemı fena yaptı :26:

Doğuş un çayı canım. Liptonun sevmiyorum ben. Ve sadece limonlu hiç güzel değil.
Bergamot kokusunu bastırıyor bi al bak içmezsen bana gönder

fikir için saol canım
bunları daha önce yapmıstık
qeçen yıl mum ışığında mükemmel bi sofra hazırlamıştım
yemek yemiştik başbaşa
oğlumuda anneme bırakmıştım
butün akşam basbasa vakit qeçirmiştik sinemaya falan qitmiştik
benim aklımada değişik fikir qelmedi o yüzden size sorim dedim:26:
benim eşim doğum qünü kutlamaya karşı
ama şimdi unuttuğumuda belli edince biraz bozuldu
hani iyiki doğdun demek ona qöre yeterli bişey yapmama qerek yok
ama ben ona verdiim değer qöstermek için kuru kuruya iyiki doğdun demek istemiorum
pffffff... kaldım ölece :26::26::26::26:

ya ben çok kötü bişey yaptım bitter çikolata yedim 20 gr kadar 117 kaloriymiş oda yaklaşık abovvvvvvvvvvvvvvvvvvama hiç pişman değilim eskiden 1 paketini yerdim şimdi 1/4ü yedim çünkü reglyim ama ara öğünlerimi yapmayacağım
bugün listemin dışına çıkmış oldum ilk defa

forum istanbulun hemen yanında oturuyorum
orda qüzel kol düğmesi vardır heralde:26:
eşim iş qörüşmelerine qittiğinde özel qünlerde falan takım elbise qiyio:26:
qidip bi baksammı acaba:44:

Bitter yemişsin en azından 2 paket damak yiyesim var

ben geçen sene doğum gününde sofra hazırladım işten izin almıştım onada mesaiyim bugün geç çıkarım demiştim. inanmıştı safım üzülmüş ama bana belli etmemiş telefonda neyse. salona çok güzel bir sofra birde kendi resmimizin üzerinde benim kocama yazdığım bi şiir yazan pankart hazırlattım dijital baskı yapan bi yere onuda evin ortasına astım. eve gelince heryer karanlıktı ışıkları bi açtı ben ve pankartı gördü. şiiri okuyunca gözleri doldu. aaayyy şimdi bence çok duygusala bağladım bak

forum istanbulun hemen yanında oturuyorum
orda qüzel kol düğmesi vardır heralde:26:
eşim iş qörüşmelerine qittiğinde özel qünlerde falan takım elbise qiyio:26:
qidip bi baksammı acaba:44:

bı hedıye al cnaım omzn bozuldugunu anlamıssan, ınsanlar genelde aman ne gerek var fılan derlerde, surprızlerı hedıyelerı kım sevmez yanı , sen yıen pastanı hazırla, hedıyenı al kol dugmesı kullanmıyosa daha kullanabılecegı seylere bak, sweat olabılır pıjama takımı olabılır futbol sevıyosa taraftar terlıklerınden olabılır, butcem elverıslı dıyosan tras takımı makınesı fılan olur, gomlek, baharlık mont gıbı bısı, ayakkabı krampon, forma, calıstıgı işte kullanabılecegı bısı, arabası varsa onda kullanabılecegı bısı vs vs aklıma gelenler bunlar, ama kullanacagı seylere yonelmen bence daha ıyı olur,bız genelde o zmnlarda ıhtıyac duydugumuz seylerı alıyoruz bırbırmıze daha kullanıslı oluyo :26:

kızlar bakın nette araştırırken ne buldmmm

Sözlükten alıntı;

önce 1 paket çikolata alınır.. sonra bu çikolata paketi açılır.. her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır.. daha sonra bir not yazılır, çikolatarın üzerine konulur.. paket kapatılır ve sevgiliye verilir..

paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…