70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne sinir bozucu bir durum...seninle hiç ilqisi olmayan biri yüzünden canın sıkılıyor stres oluyosun...sinir oluyorum böyle insanlaraa...

canım ben eşime bir defasında şöyle bir süpriz yapmıştım...evde kullanabileceqi her yere bir not yazıp bırakmıştım..gardolap buzdolabı kumanda banyo musluqu yastık vs...hepsinde ayrı bir not yazılıydı...nereye gitse elini nereye atsa bnm yazdıqım notlarla karşılaşmıştı ve hepsi eşime yazdıqım güzel sözlerdi..her kaqıdı eline aldıqında gözlerinin içi gülmüştü..o günü hiç unutamam çok özeldi..
akşam için z.yağlı pırasa yapacağım. ne diyosunuz kalorisi çok mu olur???

ayy çok güzelll aklımda bulunsun
tam da bızlık haa, sadece bı ısırık alıcazzz oda kucucuk

kızlarhaydı ben karakola gıdıyorum telefon geldı, bı bakayım karakolda ayna var mı
bak bakalım cnm

benim eşimde süprizleri çok sever çok romantiktir
ama doğum qünü islam dininde kutlanmadığı için karşı bu duruma:26:
canım olurmu öyle şey peygamber efendimiz her haliyle bize örnektir mübareqin doqum gününü kutluyoruz ya..(kutlu doqum haftası ve mevlit kandili) eşine hatırlatıver...

çok güzellerrr..banada öqretsene bende yapıyım...

Son düzenleme:

oooo canım baya marifetlisin işi de ticarete dökmüşsün bile ellerine sağlık yalnız şu müstehcen pastayı beğenmedim

Benimkide yılda bir yapar erkeklerin doğasında var odunluk sanırım o yüzden odunsu kokular çok yakışıyo erkeklere

Güzel fikir ama bence ruju yapma sonra temizlemesi var onu aynadan bikaçta mum yakarsın çocuğu erkenden yedir uyut

Bravo patisserie diye biyer var canım pastalarıyla ünlü biyer ordan yaptırdım

dur bakim hemen

canım çok kolay aslında pasta yapmayı vs. seviyorsan çok kolay yaparsın. öncelikle normal bir pasta hazırla nasıl seviyorsan dışının kaplamasınıda gözle görmen lazım youtube da bununla ilgili videolar var figürleride yapmayı izleyebilirsin çok basit yapıldğını göreceksin. youtube da şeker hamuru pasta kaplama yaz nasıl kaplancağını gösteren videolar çıakcaktır. sende sevdiklerine yaparsın..

teşekkür ederim cnm

biliyorum tatlım orayı çok güzeldir pastaları ama reyhanın pastalarının üzerine pasta tanımam ama onlarsa şeker hamurlu yapmıyo galiba:26:

zeytinyaqlı pırasayı soran kimdi harika bi fikir bu hafta bende alıcam çokk özledim bahardan beri yapmıyorum mmmmmmmm

selam arkadaslar bana gunaydin ama size tunaydinlar olsun !!! Az sonra kahvaltimi yapcam dunku menumu paylasayim dedim..

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta haslanmis
2 bardak cay sekersiz
domates-salatalik
kk biraz daha fazla peynir

ogle
1 dilim kepek ekmek
1 tabak corba
4 kasik sebze yemegi - 2 kasik yogurt
salata

ara
kahve ictim 280 kaloriymis uyuz oldum !

aksam
buyuk tas corba ustunde kizarmis ekmek vardi :))
salata
bir dilim kepek ekmek

ara
bir meyve yidim

gun boyunca iki lt su ictim ve 49 dk yuruyus yapip 340 cal yaktim sefam olsun

biliyorum tatlım orayı çok güzeldir pastaları ama reyhanın pastalarının üzerine pasta tanımam ama onlarsa şeker hamurlu yapmıyo galiba:26:

Reyhannnnnnn orası öyle canım fiyatta pek bi fark yok ikiside muhitlerini pazarlıyolar ama lezzette bende reyhan derim ( Bravonun apaçisi hariç )

Bide reyhanda yarısı kakaolu yarısı sade ve komple parça çikolatalı kurabiyeler var i-na-nıl-maz lezzetli mutlaka denemelisin

öğle yemeğim
saat 14.30

1 adet gordon blue (170 kal civarı)
kocaman tabak yeşil salata,domates salatalık
1 çimdik ekmek tadımlık(ruhum için)

Selam canım akşam çorbanın üstünde ekmek var demişsin ama yine ekmek yemişsin

malesef cnm ama market çok yakın ve günün her saati kargocular burda :)

Yüzsüzüm ben bak Şu kasım sonu sevdicek gelmeseydi garanti isterdim
Ay insan yüzü görüonuz ne güzel

Benimkide yılda bir yapar erkeklerin doğasında var odunluk sanırım o yüzden odunsu kokular çok yakışıyo erkeklere

Güzel tespitttt:129::129:
Bende sevgilimde odunsu kokuları seviyorum çok kalıcı ve çok güzel kokuyo
Oooyyy kokusunu bileee özledimmm

zeytinyaqlı pırasayı soran kimdi harika bi fikir bu hafta bende alıcam çokk özledim bahardan beri yapmıyorum mmmmmmmm

ben sordum ama cevap gelmeyince yaptım gitti. akşama yemeğim hazır. içine küçük tutam şeker ve tuzot attım birazda pirinç sepeledim harika görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…