- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Vayyy çikolatan var yani
ne sinir bozucu bir durum...seninle hiç ilqisi olmayan biri yüzünden canın sıkılıyor stres oluyosun...sinir oluyorum böyle insanlaraa...Dün lise stajyeri başlamıştı işe. Torpille olduğu için personel kıramamış.
Babası emniyet müdürünün tanıdığımıymış neymiş.
Dün geldi acaip acaip konuşmalar iş gösteriyorum anlamıyor vs.
Hepsini ilk günün heyecanına verdim.
Yemekhanede kartla yemek alıyoruz biz. Yemek saati geldi şefimde bende yemekhaneye gitmediğimiz için kıza yolu tarif ettik.
Güvenlikten kart almasını söyledik. Gitti geldi bu bişey demedi hatta şefim sordu bulabildin mi diye vs neyse.
Bi servis muhabbeti başladı öğlenden akşama kadar.
6dan sonra benimle çıkarsın aynı servisle gidicez ama gündüz farklı 4de çıkan servisteki şoförle konuş dedim.
Gitti 6da geliyomuş vs dedi. Araba da bi ton söyledim benim bindiğim servis dediğim halde gelen geçene servis sordu ya sabır dedim.
Bugünde gelmedi okullar tatil ondan dolayı herhalde dedik.
Babası aradı demin ben kızımı göndermem bi daha oraya kötü davranmışsınız.
Kartla yemek aldırmışsınız, yemekhaneyi göstermemişsiniz, servis konusunda yardımcı olmamışsınız.
Sizi gerekli yerlere şikayet edicem vs nasıl saydırıyor.
Bende dedimki burda yemekler kartla alınır bizim burdan ayrılıpta yer gössterme lüksümüz yok dedim.
Servis içinse benimle birlikte geldi zaten şoförle de telefon istiyordu vs anlattım.
Hala şikayet eetcem göndercem diyo çok meraklıydık mal kızına al git aptal adam.
Peki göndermeyin siz bilirsiniz dedim kapattım.
Sinirlerim tavanda
canım ben eşime bir defasında şöyle bir süpriz yapmıştım...evde kullanabileceqi her yere bir not yazıp bırakmıştım..gardolap buzdolabı kumanda banyo musluqu yastık vs...hepsinde ayrı bir not yazılıydı...nereye gitse elini nereye atsa bnm yazdıqım notlarla karşılaşmıştı ve hepsi eşime yazdıqım güzel sözlerdi..her kaqıdı eline aldıqında gözlerinin içi gülmüştü..o günü hiç unutamam çok özeldi..Kızlar buqün kocisimin doğum qünü...
hediye vs almadım eşim kutlamaya karşı...
ama ben yinede iyiki varsın,iyiki benimsin derken sıradan bi kişi qibi değil
farklılık yapmak istiyorumm bana yardım edin acaba çıkıp hediye mi alsam:26:
akşam 8de eve qelicek ve benim saat 8e kadar bişeyler bulmam lazımmm
az önce eve qeldi hiç bişi yokmuş qibi davrandım
unutulmaz anlar yaşatmak istiorum kocişime
offfffff napsam yaaa yardım edinn
akşam için z.yağlı pırasa yapacağım. ne diyosunuz kalorisi çok mu olur???
ayy çok güzelll aklımda bulunsunkızlar bakın nette araştırırken ne buldmmm
Sözlükten alıntı;
önce 1 paket çikolata alınır.. sonra bu çikolata paketi açılır.. her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır.. daha sonra bir not yazılır, çikolatarın üzerine konulur.. paket kapatılır ve sevgiliye verilir..
paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil..
bak bakalım cnmtam da bızlık haa, sadece bı ısırık alıcazzz oda kucucuk
kızlarhaydı ben karakola gıdıyorum telefon geldı, bı bakayım karakolda ayna var mı
canım olurmu öyle şey peygamber efendimiz her haliyle bize örnektir mübareqin doqum gününü kutluyoruz ya..(kutlu doqum haftası ve mevlit kandili) eşine hatırlatıver...
benim eşimde süprizleri çok sever çok romantiktir
ama doğum qünü islam dininde kutlanmadığı için karşı bu duruma:26:
nerde yaptırdın kız şeker hamurlu pastayı bende yapıyorum hobi olarak pasta bloğum bile var bak bakalım beğenecekmisin çok profosyönel değilim daha :86:
İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
bak bakalım yaptılarımı bğenecekmisin ama kocama yapamadım daha :26:
nerde yaptırdın kız şeker hamurlu pastayı bende yapıyorum hobi olarak pasta bloğum bile var bak bakalım beğenecekmisin çok profosyönel değilim daha :86:
Almadım ki benimki sadece hayal çikolataya hayırrr
Bi tek benim sevgilim öküz sanırım
Burdan onu anlıyorum herkesin eşi bişiler yapmış. Valla süpriz yapmak için eş olmak gerekmiyor.
Odun geldi odun gidecek.
Doğum günümü unuttu bu yıl askerde diyeymiş
kızlar aklıma bi fikir qeldi
yatak odasında gardolabın üzerine bütün resimlerimizi yapıtırsam
gardorapın heryerini resimlerle kaplasam
dolabım aynalı benim
aynanın üzerinede kağıtlar yapıştırsam qüzel sözler yazsam
yada rujumla aynaya yazsam
nasıl fikir sizce
ne sinir bozucu bir durum...seninle hiç ilqisi olmayan biri yüzünden canın sıkılıyor stres oluyosun...sinir oluyorum böyle insanlaraa...
canım bn eşime bir defasında şöyle bir süpriz yapmıştım...evde kullanabileceqi her yere bir not yazı bırakmıştım..gardolap buzdolabı kumanda banyo musluqu yastık vs...hepsinde ayrı bir not yaılıydı...nereye gitse elini nereye atsa bnm yazdıqım notlarla karşılaşmıştı ve hepsi eşime yazdıqım güzel sözlerdi..her kaqıdı eline aldıqında gözlerinin içi gülmüştü..o günü hiç unutamam çok özeldi..
ayy çok güzelll aklımda bulunsun
bak bakalım cnm
canım olurmu öyle şey peygamber efendimiz her haliyle bize örnektir mübareqin doqum gününü kutluyoruz ya..(kutlu doqum haftası ve mevlit kandili) eşine hatırlatıver...
çok güzellerrr..banada öqretsene bende yapıyım...
oooo canım baya marifetlisin işi de ticarete dökmüşsün bile ellerine sağlık yalnız şu müstehcen pastayı beğenmedim
canım çok kolay aslında pasta yapmayı vs. seviyorsan çok kolay yaparsın. öncelikle normal bir pasta hazırla nasıl seviyorsan dışının kaplamasınıda gözle görmen lazım youtube da bununla ilgili videolar var figürleride yapmayı izleyebilirsin çok basit yapıldğını göreceksin. youtube da şeker hamuru pasta kaplama yaz nasıl kaplancağını gösteren videolar çıakcaktır. sende sevdiklerine yaparsın..
Benimkide yılda bir yaparerkeklerin doğasında var odunluk sanırım o yüzden odunsu kokular çok yakışıyo erkeklere
Güzel fikirama bence ruju yapma sonra temizlemesi var onu aynadan bikaçta mum yakarsın çocuğu erkenden yedir uyut
Bravo patisserie diye biyer var canım pastalarıyla ünlü biyer ordan yaptırdım
dur bakim hemen
o pastadan 2 kişi yaptırdı ve ikiside bayandı :78:
biliyorum tatlım orayı çok güzeldir pastaları ama reyhanın pastalarının üzerine pasta tanımam ama onlarsa şeker hamurlu yapmıyo galiba:26:
selam arkadaslar bana gunaydin ama size tunaydinlar olsun !!! Az sonra kahvaltimi yapcam dunku menumu paylasayim dedim..
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta haslanmis
2 bardak cay sekersiz
domates-salatalik
kk biraz daha fazla peynir
ogle
1 dilim kepek ekmek
1 tabak corba
4 kasik sebze yemegi - 2 kasik yogurt
salata
ara
kahve ictim 280 kaloriymis uyuz oldum !
aksam
buyuk tas corba ustunde kizarmis ekmek vardi :))
salata
bir dilim kepek ekmek
ara
bir meyve yidim
gun boyunca iki lt su ictim ve 49 dk yuruyus yapip 340 cal yaktim sefam olsun
malesef cnm ama market çok yakın ve günün her saati kargocular burda :)
Benimkide yılda bir yaparerkeklerin doğasında var odunluk sanırım o yüzden odunsu kokular çok yakışıyo erkeklere
Bu ilk sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6548.jpg
Bu ikinci sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6562.jpg
Bu sene de harfli çikolata yaptırdım ama telefonum format yediği için onun resmi yok maalesef :97:
Bu arada çok güzel pastalar yapmışsın tatlım ellerine sağlık
Bu ilk sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6548.jpg
Bu ikinci sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6562.jpg
Bu sene de harfli çikolata yaptırdım ama telefonum format yediği için onun resmi yok maalesef :97:
Bu arada çok güzel pastalar yapmışsın tatlım ellerine sağlık
zeytinyaqlı pırasayı soran kimdi harika bi fikir bu hafta bende alıcam çokk özledim bahardan beri yapmıyorum mmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?