Kaptanımızda bizden
Dün akşam k-flakes yediğimde sabah daha dinç uyandığımı fark ettim.
Az bişi yemek yesemde midem çok şiş oluyordu :44:
Eee süpermişşşş NaF'ın gözünü korkutmuşsun Sena abla
ayy iyi ki varsın bu arada.
Ben tatilden geldikten sonra yoksa toparlayamazdım kendimi yerdim tekrar.
Bide birilerinin menüleri takip etmek, dengeli beslenmek çok güzel..
canım ben z.yaqlı yemeklerde saf z.yaqı kullanıyorum..havucu küpküp doqrayıp hafif soteliyorum...yıkanıp doqranmış pırasaları ekleyip tuzunu katıp kısık ateşte pişiriyorum..susuz ve salçasız...harika bir lezzet ortaya çıkıyor..bütün tencereyi yiyebilirim...unutmadan pişerken 1 tanede limon sıkıyorum..off canım nasıl çektiii
bencede en güzlei dengeli beslenmek...neden okadar korktu anlıyamadım :44: acaba çokmu yumruk yedi benden
niye malesef diyosun kıss.. ben çok seviyorum special k kırmızı meyveli yiyorum sütle beraber..çıtır çıtır okadar güzelki...
hazır alıyorum canım kg 10 tl gibi bişey istanbulda eminönünde pasta malzemeleri satan bir sürü yer var ordan temin edebilirsin ben izmirde gıda çarşısından alıyorum pasta malzemelri satan toptancılardan internettende satınalabirsin ama pahalıya geliyo kargo parası falan. hiç evde yapmaya değmez yapımı biraz zor hazır tercih et canım. kurabiye falan yapmak istesende yardımcı olurum yapacağın zaman
bajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:
kızlar sabah tartıldım harika bir sonucla karsılastım 70.7 çooook mutluyum ugurlu geldiniz bana şimdi sınava giriorm <3
Bu akşam birçok evde aynı yemek var süt ve k-flakes
Çok seviyorum bende limon sıkıp sıkıp yemeyi
Fırça yedim geçen gün akşam yemek yemedim diye ondann
Yok canım sordum yani ıı kem küm
Macoranları bende çok seviyorummmaşk yaşıyorum onlarla sen yapabiliyomusun evde ? ben hiç denemedim cesaret edip
Hıı bide acıbadem kurabiyesine bayılıyom ben dev gibi kocaman
Evet konu hiç iyi yere gitmiyo canımızı çektirip çektirip soluğu orda alıcaz sanırım
O kadar tokum ki kaptandan korkuma bende öyle yerim sanırım
hoşgeldin cnm....hiç korkun olmasın bizim burası ölü topik olmaz..ayy rüyamda görsem inanmam biz çok gevezeyizbajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:
kızlar sabah tartıldım harika bir sonucla karsılastım 70.7 çooook mutluyum ugurlu geldiniz bana şimdi sınava giriorm <3
aşk olsun cnm yaaaa kaptan görmemişti şimdi dövcek beni :) yarın cnm yarın yicem
Börek, çöreklerden yendi sanırım?
yaaa ben hiç sevmiyorum hatta yerken midem bulanıyoo ama burnumu tıkayıp yiyorum kırmızı meyveleri denedim olmadı geçende sadesini aldım bi onu denicem yada evde bamya var sadece yoğurtlu kerevizle onumu yesem acaba?bencede en güzlei dengeli beslenmek...neden okadar korktu anlıyamadım :44: acaba çokmu yumruk yedi benden
niye malesef diyosun kıss.. ben çok seviyorum special k kırmızı meyveli yiyorum sütle beraber..çıtır çıtır okadar güzelki...
bajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:
aşk olsun cnm yaaaa kaptan görmemişti şimdi dövcek beni :) yarın cnm yarın yicem
yaaa ben hiç sevmiyorum hatta yerken midem bulanıyoo ama burnumu tıkayıp yiyorum kırmızı meyveleri denedim olmadı geçende sadesini aldım bi onu denicem yada evde bamya var sadece yoğurtlu kerevizle onumu yesem acaba?
hoşgeldin cnm gel valla burda okadar çok kişi varki hiç boş kalmıyo hatta sayfalara yetişemiyosun
Aynen canım geçen gün brokoli vardı bugünde k-flakes süt
Kaptana yakalanmışsın ben yemek yemediğimde ger-düş kulağıma çekerdi.
Öyle öyle öğrendim.
Çok haklılar yemek yemediğim hafta hiç kilo veremedim
Pazartesinden beri dengeli besleniyorum 4 gündür yani. Yarın sonucu görücez.
H.sonu 74.5 i görmüştüm bi ara :26:
maceron evde denemedim canım maceron yapan bi ablam var hatta dükkan açtı kendine bostanlıda o da muhteşem yapıyo o tarifini vermişti biyerlere yazdım ama buluyım bir ara deneyeyim bari . bostanlıya işin düşerse uğra derim nilabel diye bi küçük passiteri bostanlı camisine gelmeden 2 sokak önce sokağınbaşında hemen. orad maceronun her çeşitini bulabilirsin günlük taze çıkıyo
hoşgeldin cnm....hiç korkun olmasın bizim burası ölü topik olmaz..ayy rüyamda görsem inanmam biz çok gevezeyizherkes az konuşun diyor bize okuması zor oluyomuş yetişemiyorlarmış
tebrikler canımmsınavında başarılar dilerim cnm umarım çok iyi bir not alırsın..
aşk olsun cnm yaaaa kaptan görmemişti şimdi dövcek beni :) yarın cnm yarın yicemyaaa ben hiç sevmiyorum hatta yerken midem bulanıyoo ama burnumu tıkayıp yiyorum kırmızı meyveleri denedim olmadı geçende sadesini aldım bi onu denicem yada evde bamya var sadece yoğurtlu kerevizle onumu yesem acaba?
hoşgeldin cnm gel valla burda okadar çok kişi varki hiç boş kalmıyo hatta sayfalara yetişemiyosun
hosbulduk..
kendimi tanıtayım
30 yasındayım. 2 yasında 1 kızım var. muhendisim
ankaradayım.
tıg gibi biriyken hamilelikte 24 kg alarak hormonlu oldum. 56 ile hamile kalıp 80 le doguma girdim. simdi 66 kilolardayım. bigun bakmıssın 66.1 bigun bakmıssın 66.5 oluorum
yarından itibaren kushanın 15 gunluk diyetine baslıcam. umarım bırakmadan yaparım
kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?