70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:

Bu akşam birçok evde aynı yemek var süt ve k-flakes

Çok seviyorum bende limon sıkıp sıkıp yemeyi

Fırça yedim geçen gün akşam yemek yemedim diye ondann

kızlar sabah tartıldım harika bir sonucla karsılastım 70.7 çooook mutluyum ugurlu geldiniz bana şimdi sınava giriorm <3

1 kq olarakmı satılıyor daha azı yokmu? beyaz alıp qıda boyasıylamı tatlandırıyorsun? şeker hamurunun tadı nasıl lezzetlimi? kuarabiyelride hemen öqrenmek isterim vaktin müsaitse cnm...

kızlar sabah tartıldım harika bir sonucla karsılastım 70.7 çooook mutluyum ugurlu geldiniz bana şimdi sınava giriorm <3

Sevindim canım başarılar :81:

Son düzenleme:
Bu akşam birçok evde aynı yemek var süt ve k-flakes
Çok seviyorum bende limon sıkıp sıkıp yemeyi
Fırça yedim geçen gün akşam yemek yemedim diye ondann

Aynen canım geçen gün brokoli vardı bugünde k-flakes süt
Kaptana yakalanmışsın ben yemek yemediğimde ger-düş kulağıma çekerdi.
Öyle öyle öğrendim.
Çok haklılar yemek yemediğim hafta hiç kilo veremedim
Pazartesinden beri dengeli besleniyorum 4 gündür yani. Yarın sonucu görücez.
H.sonu 74.5 i görmüştüm bi ara :26:

maceron evde denemedim canım maceron yapan bi ablam var hatta dükkan açtı kendine bostanlıda o da muhteşem yapıyo o tarifini vermişti biyerlere yazdım ama buluyım bir ara deneyeyim bari . bostanlıya işin düşerse uğra derim nilabel diye bi küçük passiteri bostanlı camisine gelmeden 2 sokak önce sokağınbaşında hemen. orad maceronun her çeşitini bulabilirsin günlük taze çıkıyo

bajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:
hoşgeldin cnm....hiç korkun olmasın bizim burası ölü topik olmaz..ayy rüyamda görsem inanmam biz çok gevezeyiz herkes az konuşun diyor bize okuması zor oluyomuş yetişemiyorlarmış

tebrikler canımm sınavında başarılar dilerim cnm umarım çok iyi bir not alırsın..

Börek, çöreklerden yendi sanırım?
aşk olsun cnm yaaaa kaptan görmemişti şimdi dövcek beni :) yarın cnm yarın yicem
yaaa ben hiç sevmiyorum hatta yerken midem bulanıyoo ama burnumu tıkayıp yiyorum kırmızı meyveleri denedim olmadı geçende sadesini aldım bi onu denicem yada evde bamya var sadece yoğurtlu kerevizle onumu yesem acaba?

hoşgeldin cnm gel valla burda okadar çok kişi varki hiç boş kalmıyo hatta sayfalara yetişemiyosun

Aaa sevindim canım.. Sınavda başarılarr..

Selam canım hoşgeldin
Ölü topik olmaz burası

canım sevmiyorsan bamyanı ye..ne güzel sebze aqırlıklı..

hosbulduk..
kendimi tanıtayım
30 yasındayım. 2 yasında 1 kızım var. muhendisim
ankaradayım.
tıg gibi biriyken hamilelikte 24 kg alarak hormonlu oldum. 56 ile hamile kalıp 80 le doguma girdim. simdi 66 kilolardayım. bigun bakmıssın 66.1 bigun bakmıssın 66.5 oluorum
yarından itibaren kushanın 15 gunluk diyetine baslıcam. umarım bırakmadan yaparım

İşte bende öğrenicem bi şekilde :97: Benim yemek düzenim çok şaştı bakalım yarın bende görcem anyayı konyayı :97:

aaaa mutlaka uğrarım sağol tatlımmm

Benim yapımda var çok konuşmak bu topik hiç sessiz kalır mı

Çok pis ispiklerim
Ben çileklisini aldım canım sevdim tadını. Fazla meyvelerinden yemiyorum sadesi bence en güzeli

kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...

Son düzenleme:

hosgeldin canim :))

valla benim cocuk dogurup da fazlasi olanlara soyledigim klasik bir soz vardir: yani sizin 10 kilo fazlaniz var bir de cocugunuz var. benim hem cocugum yok hem 10 kilo fazlam var
cok normal ve bence iyi durumun. zaten hepimiz burda istedigimiz kiloya ulasmak, ozguvenimize tavan yaptirmak icin burdayiz ve insaallah da yapacagiz. yani benim bugun ucuncu gunum diyette ona ragmen psikolojim duzeldi.
cunku oturdugum yerde cok kilo aldim yaaaa diye hayiflanmiyorum caba sarfediyorum. ve simdide yuruyus yapmaya gidiyorum.. gorusuruz :))

hosgeldin tekrar. bende yeniyim bu topikte zaten

kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...

Domates kızartıp dolaba mı aa ilk defa duydum nasıl oluyo acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…