70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benim favorim beyaz çikolatalı ve bitter çikolatalı pastası var bide maceronlarının hastasıyım ayy bu konu hiç iyi yerlere gitmiyor. malum dönemdeyim bide
kurabiyeyi deneyeceğim ilk fırsatta

Evet güzel kokuyo

sağol tatlım senin pastalar süpermiş amaaaaaaa

Evet ilkini kendi sitelerinde görmüştüm ama ben tekirdağa çevirttim ikincisini kendim söyledim yaptılar

Bayıldıımmm ne şahane şeyler bunlar yaaa.
Tekirdağlı olan süper

Evet dimi

ben sordum ama cevap gelmeyince yaptım gitti. akşama yemeğim hazır. içine küçük tutam şeker ve tuzot attım birazda pirinç sepeledim harika görünüyor.

Ben bilemedim pirinç koyuluyo diye canım :26:

acimdan olsemiydim Naf :)))

corba ve salata yedim corbanin ustunde ekmek parcalari vardi ama napim coooookkkk actim (

Yok canım sordum yani ıı kem küm

ay benim favorim beyaz çikolatalı ve bitter çikolatalı pastası var bide maceronlarının hastasıyım ayy bu konu hiç iyi yerlere gitmiyor. malum dönemdeyim bide
kurabiyeyi deneyeceğim ilk fırsatta

Macoranları bende çok seviyorummm aşk yaşıyorum onlarla sen yapabiliyomusun evde ? ben hiç denemedim cesaret edip

Hıı bide acıbadem kurabiyesine bayılıyom ben dev gibi kocaman

Evet konu hiç iyi yere gitmiyo canımızı çektirip çektirip soluğu orda alıcaz sanırım

Akşam için gene yağsız sütle k-flakes düşünüyorum.
Bunları yicem sanırım.:97::97:

O kadar tokum ki kaptandan korkuma bende öyle yerim sanırım

deryacım şeker hamurunu kendinmi yapıyorsın dışardanmı alıyosun...dışardan alıyorsan nerden alıyosun...

O kadar tokum ki kaptandan korkuma bende öyle yerim sanırım

Kaptanımızda bizden
Dün akşam k-flakes yediğimde sabah daha dinç uyandığımı fark ettim.
Az bişi yemek yesemde midem çok şiş oluyordu :44:

demekki akşam menümüz seninle aynı cnm :13:

Eee süpermişşşş NaF'ın gözünü korkutmuşsun Sena abla
ayy iyi ki varsın bu arada.
Ben tatilden geldikten sonra yoksa toparlayamazdım kendimi yerdim tekrar.
Bide birilerinin menüleri takip etmek, dengeli beslenmek çok güzel..

o zaman bunun yarısını yiyeyim akşama. bi daha ki sefere nasıl yapayım yardımcı olur musun?

canım ben z.yaqlı yemeklerde saf z.yaqı kullanıyorum..havucu küpküp doqrayıp hafif soteliyorum...yıkanıp doqranmış pırasaları ekleyip tuzunu katıp kısık ateşte pişiriyorum..susuz ve salçasız...harika bir lezzet ortaya çıkıyor..bütün tencereyi yiyebilirim...unutmadan pişerken 1 tanede limon sıkıyorum..off canım nasıl çektiii

bencede en güzlei dengeli beslenmek...neden okadar korktu anlıyamadım :44: acaba çokmu yumruk yedi benden

malesefff benimde öle olucak

niye malesef diyosun kıss.. ben çok seviyorum special k kırmızı meyveli yiyorum sütle beraber..çıtır çıtır okadar güzelki...

hımm tamam anladım havuçla tatlandırıyorsun.mesaj alınmıştır bende öyle yapayım bundan sonra. bende sızma kullanıyorum canım zeytinyağını.

deryacım şeker hamurunu kendinmi yapıyorsın dışardanmı alıyosun...dışardan alıyorsan nerden alıyosun...

hazır alıyorum canım kg 10 tl gibi bişey istanbulda eminönünde pasta malzemeleri satan bir sürü yer var ordan temin edebilirsin ben izmirde gıda çarşısından alıyorum pasta malzemelri satan toptancılardan internettende satınalabirsin ama pahalıya geliyo kargo parası falan. hiç evde yapmaya değmez yapımı biraz zor hazır tercih et canım. kurabiye falan yapmak istesende yardımcı olurum yapacağın zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…