hosgeldin canim :))
valla benim cocuk dogurup da fazlasi olanlara soyledigim klasik bir soz vardir: yani sizin 10 kilo fazlaniz var bir de cocugunuz var. benim hem cocugum yok hem 10 kilo fazlam var
cok normal ve bence iyi durumun. zaten hepimiz burda istedigimiz kiloya ulasmak, ozguvenimize tavan yaptirmak icin burdayiz ve insaallah da yapacagiz. yani benim bugun ucuncu gunum diyette ona ragmen psikolojim duzeldi.
cunku oturdugum yerde cok kilo aldim yaaaa diye hayiflanmiyorum caba sarfediyorum. ve simdide yuruyus yapmaya gidiyorum.. gorusuruz :))
hosgeldin tekrar.bende yeniyim bu topikte zaten
cok hossun Naf
ya evet ben öle yapim en iyisi :)canım sevmiyorsan bamyanı ye..ne güzel sebze aqırlıklı..
sen benim elime düşersinnnnnnnnnn ya yiyemedim cnm ben sebzeye devam
Çok pis ispiklerim
Ben çileklisini aldım canım sevdim tadını. Fazla meyvelerinden yemiyorum sadesi bence en güzeli
kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...
ya evet ben öle yapim en iyisi :)
yaaa naf a kızmayın bende bilmiyorum ki kırmızı biber atmak istiyorum ben nasıl yapılıyo bilen varsa anlatsın lütfennn
ya evet ben öle yapim en iyisi :)
yaaa naf a kızmayın bende bilmiyorum ki kırmızı biber atmak istiyorum ben nasıl yapılıyo bilen varsa anlatsın lütfennn
hosbulduk..
kendimi tanıtayım
30 yasındayım. 2 yasında 1 kızım var. muhendisim
ankaradayım.
tıg gibi biriyken hamilelikte 24 kg alarak hormonlu oldum. 56 ile hamile kalıp 80 le doguma girdim. simdi 66 kilolardayım. bigun bakmıssın 66.1 bigun bakmıssın 66.5 oluorum
yarından itibaren kushanın 15 gunluk diyetine baslıcam. umarım bırakmadan yaparım
aaaa ankaraya bırı daha eklendı demek hosgeldın memnun oldum bende arzu ankaradayım bende 30 yasındayım 17 aylık oglumvar 9-6 kamuda calısıyorum kılolarımız da aynı canım ama ben senın gıbı zayıf hıc olmadım 70 le hamıle kalmıstım ben
1 kq olarakmı satılıyor daha azı yokmu? beyaz alıp qıda boyasıylamı tatlandırıyorsun? şeker hamurunun tadı nasıl lezzetlimi? kuarabiyelride hemen öqrenmek isterim vaktin müsaitse cnm...
olayların kadını geldi
[SUB][/SUB]ben de 8.30-5.30 kamucuyum
hamile kaldıgım 56 kilo o gune kadar benim gormus oldugum en yuksek kilo idi. ben 49-50 lerde gezen biriydim. bu arada boyum 166 cm
yarın baslicam kushana bakalım yuruyecek mi
Hoşgeldin
Kilo çizelgeni yenilesene şeker. Gözükmüyorda :26:
beceremedim
neyse bayanlar ben kacar..
yarın gorusuruz. aksama giremem sanırım
herkese iyi kilo vermeler
Bu ilk sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6548.jpg
Bu ikinci sene yaptırdığım pasta :97:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/6562.jpg
Bu sene de harfli çikolata yaptırdım ama telefonum format yediği için onun resmi yok maalesef :97:
Bu arada çok güzel pastalar yapmışsın tatlım ellerine sağlık
kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...
Domates kızartıp dolaba mıaa ilk defa duydum nasıl oluyo acaba :26:
Kırmızı biberi közleyip güzelce temizleyip atıyorum ben canım :97: sonra istersen öyle istersen közlenmiş patlıcanla salatasını yapabilirsin
Ama kızartıp onuda atmadım :97:
Yani daha önce patlıcan dışında kızartılmış bir sebze atmadım dolaba :26: :26: ondan şeettimmcahil hissettim bian kendimi be
Kızlar ben çıkıyorum müşavir gelicek akşama girebilirsem gelirim yine gelemezsem yarın görüşürüz hoşçakalınn
bu pastalara bayıldım, kıyıpta yıyemem valla
ooof ya tam merak ettıgım konuyu kacırmısım ama nafta kaptanda cıkmış, bana bu konuda yardımcı olabılecek hamarat bayanlar aranıyo, bend ebuzdolabına bısıler atmak ıstıyorum su ana kdr sadece fazulye attım, yenı gelın sayılacagım ıcın de bu konularda ne nası atılır bı bılgım yok, bana bı kac onerıde bulunursanız sevınırım, ozel msj da atabılırsınız şu soyle oluyo dıyeee :26:
bi de bu aralar topıge bı suru yenı ısım katıldı, bı album fılan yapında bı gorelım bakalım şu kılolu vucutlarınızı, kılo vermıssenız oncekı hallerınızımrk edıyorum ben hepınızı, yuzumu gostermem dıyosanız karalayın gitsin
msj atın dıyon da msj kutun doluuu canııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?