70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım hosbulduk. ben de is yerinde oglen aralarında yuruyuse baslicam.
hepimize kolay gelsin

Ama gerçekten ilk defa duydum :26: rendeleyip koyanı duydum, biz konserve yapıyoruz kavanozlara, kimide sos olarak yapıp dondurucuya kaldırıyomuş :97:

Domates kızartmasına bayılırım eğer dondurucuya koyduğumuzda lezzet farkı olmuyosa neden yapmim

Bide ben domatesi halka halka doğrayıp zeytinyağında pişiriyorum suyunuda salıyo mis gibi ekmek ban ban yi

Öhömm neyse :82:

canım sevmiyorsan bamyanı ye..ne güzel sebze aqırlıklı..
ya evet ben öle yapim en iyisi :)

Çok pis ispiklerim
Ben çileklisini aldım canım sevdim tadını. Fazla meyvelerinden yemiyorum sadesi bence en güzeli
sen benim elime düşersinnnnnnnnnn ya yiyemedim cnm ben sebzeye devam
kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...

yaaa naf a kızmayın bende bilmiyorum ki kırmızı biber atmak istiyorum ben nasıl yapılıyo bilen varsa anlatsın lütfennn

Bu arada 6.800 ' üncü sayfamız vatana millete ve kk ' ya hayırlı uğurlu olsunn

Kırmızı biberi közleyip güzelce temizleyip atıyorum ben canım :97: sonra istersen öyle istersen közlenmiş patlıcanla salatasını yapabilirsin

Ama kızartıp onuda atmadım :97:

Yani daha önce patlıcan dışında kızartılmış bir sebze atmadım dolaba :26: :26: ondan şeettimm cahil hissettim bian kendimi be

Annem kırmızı biberi fırında közlüyo kabugunu soyuyo buzdolabı posetine birer pişirimlik göz kararı koyuyo sonra dondurucuya atıyo canım.
Annem de kahvaltılık yaptı, biber falan attı.
Kahvaltılığa bayılıyorum ya domates salçası, kırmızı biber közlemesi, patlıcan közlemesi, sarımsak,ceviz falan süper oluyor.

aaaa ankaraya bırı daha eklendı demek hosgeldın memnun oldum bende arzu ankaradayım bende 30 yasındayım 17 aylık oglumvar 9-6 kamuda calısıyorum kılolarımız da aynı canım ama ben senın gıbı zayıf hıc olmadım 70 le hamıle kalmıstım ben

Kızlar ben çıkıyorum müşavir gelicek akşama girebilirsem gelirim yine gelemezsem yarın görüşürüz hoşçakalınn

[SUB][/SUB]
ben de 8.30-5.30 kamucuyum
hamile kaldıgım 56 kilo o gune kadar benim gormus oldugum en yuksek kilo idi. ben 49-50 lerde gezen biriydim. bu arada boyum 166 cm
yarın baslicam kushana bakalım yuruyecek mi

1 kq olarakmı satılıyor daha azı yokmu? beyaz alıp qıda boyasıylamı tatlandırıyorsun? şeker hamurunun tadı nasıl lezzetlimi? kuarabiyelride hemen öqrenmek isterim vaktin müsaitse cnm...

canım şeker hamuru lezzetli birşey tadı fena değil ben onu kremalı bisküvinin arasındaki beyaz kremeya benzetiyorum ama biraz daha farklı. 1kg dan azı bulunmuyor renklide alabilrsin ama tavsiyem beyaz alıp gıda boyalarıyla kendin renklendirmen çünkü renkli alırsan sadece tek renk 1 kg almak zorunda kalırsın. ama bazı yerlerde 5 renk bir arada 1kg olanları var bulabirsen onud alabilirsin. ben kendim renklendiriyorum. kurabiye içinde kabarmayan bir tarif olan sable bisküvi pişirebilirsin ben internetten bulmuşum tarifi sable yazınca çıkıyo tereyağlı bi kurabiye ve içine kabartma tozu koyulmıyor kalıpla kestiğin kurrabiyenin kabarmaması gerek ve şeker hamurunu yarım parmak kalınlığından çok az daha ince açıyosun kurabiyeyi kestiğin kalıpla kesiyosun kestiğin hamurları kurabiyelerin soğuduktan sonra kurabiyelerinin üzerine bal sürererk yapıtırıyosun. balı çok fazla sürmüyoruz ben kürdan kullanıyorum sürerken. sürdükten sonra hamuru üzerine yapıştırıp zemini oluşturuyosun üzerine ister kendi elinde modeller yapailir istersen kalıplar var çeşitli onlardan alıp süslemeni yapabilirsin. çiçek basma kalıpları var mesela eminönünde çok ucuza bulabilirsin bunları. şeker hamurunun üzerini süslerkende iki şeker hamurunu su ile yapıştırıyosun. yine kürdanı suya batırıp çok az su bulaştırman yeterli yapıştıracağın yere...

umarım açıklayıcı olmuşumdur

bu pastalara bayıldım, kıyıpta yıyemem valla

kızlar ezan okunuyor namazımı kılıp mutfaqa giricem..kışlık biberle domates kızartıp diprize atıcam..sonrasında gelirim...

Domates kızartıp dolaba mı aa ilk defa duydum nasıl oluyo acaba :26:

ooof ya tam merak ettıgım konuyu kacırmısım ama nafta kaptanda cıkmış, bana bu konuda yardımcı olabılecek hamarat bayanlar aranıyo, bend ebuzdolabına bısıler atmak ıstıyorum su ana kdr sadece fazulye attım, yenı gelın sayılacagım ıcın de bu konularda ne nası atılır bı bılgım yok, bana bı kac onerıde bulunursanız sevınırım, ozel msj da atabılırsınız şu soyle oluyo dıyeee :26:

bi de bu aralar topıge bı suru yenı ısım katıldı, bı album fılan yapında bı gorelım bakalım şu kılolu vucutlarınızı, kılo vermıssenız oncekı hallerınızı mrk edıyorum ben hepınızı, yuzumu gostermem dıyosanız karalayın gitsin

Kızlar ben çıkıyorum müşavir gelicek akşama girebilirsem gelirim yine gelemezsem yarın görüşürüz hoşçakalınn

msj atın dıyon da msj kutun doluuu canııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…