70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamamdır kızlar
şuana kadar hediyemi hazırlamakla uğraşıyodum işimde bitti çok şükür
bu arada regl oldum çok korkuyodum hamile kalırım die
o yüzden çok mutluyum
eşime olan süprizimi anlataymmm

gardolapın üzerini tamamen resimlerimizle kapladım
aralarına ufak ufak notlar iliştirdim
en üstüne kocaman İYİKİ BENİMSİN yazdım
mükemmel bi qörüntü oluştu odamdaa
o resimleri sökmeyi hiç düşünmüyorumm
ve osmanlı şark sofrasından eşimle bana yer ayırttırdım
oğluşumu anneme bırakıcaktm ama vazgeçtim lokantada mama sandalyesi vs varmış zaten
aşk meyvemizde yanımızda olsun
bi çikolata aldım ve üzerine ''hayatıma tat kattığın için'' yazdım
evde mazejik vardı onun içini boşalttım kutunun üzerine
''başını sürekli ağrıttığım için'' yazdım
kutunun içine de bi not koydum '' ama sana aşığım'' diye
leoparlı süper mini ve dekolteli bi elbisem var az önce qiydim ve mükemmel yakıştı
eşim qelceği saatte onu qiyicem en sevdiği parfümü sıkıcam
eşim o elbisemi hiç qörmemişti oda süpriz olucak
bu kadar yeterli sanırım dimi
süper bi doğum qünü akşamı yaşatıcam eşimee
kurban olurum ben ona ya o her şeye değerr

süper olmuşda bu kadar süprizin üstüne regl olman kötü olmuş final olmuyacak yani cışşşş

canım cok guzel hepsını bırarada yapıcaksın dolu dolu olmusta sonu yarım kalıcak adamı cok etkılemeseydın keske kıyafetle fılan regl olmussun

kis valla ne anlattin yaaa

msj atın dıyon da msj kutun doluuu canııımmm

onca hazırlıgın sonunun baska şartlarda bıtmesı gerekıyodu ama neyse keske planları bı kac gun once kafanda kurmuş olsaydın da bı adet gecıktırıcı alsaydın neyse artık olan olmuş artık önümüzdeki maclara bakıcaz

süper olmuşda bu kadar süprizin üstüne regl olman kötü olmuş final olmuyacak yani cışşşş

canım cok guzel hepsını bırarada yapıcaksın dolu dolu olmusta sonu yarım kalıcak adamı cok etkılemeseydın keske kıyafetle fılan regl olmussun

evet final sadece kocaman bi öpücük olabilir sadece ilerisi olamaz
olsun ben yinede mutluyum hamile kalmamdan iyidir

adet olmak için dua ediodum o yüzden adet olmam beni mutlu etti ya
daha iyi tadı damağında kalsın
qünleri saysın

ah canım ya aslında sen çalışan bir bayen olarak dolabında sürekli hazır besinler bulunmalı kanatimce mesala tam mevsimi barbunya hem kolay hem tez pişer alıp ayıkla sonra çok hafif haşla torbala buzluğa. bakim başka benim dolabımda bezelye bamya barbunya taze fasülye kırmızıbiber var şimdilik zaten önümüz kurban dolar diye pek koymak istemiyorum ama sen boş gününde sigara böreği köfte yeşil biberler konuyomuş öyle çiğden koyup buzluyken tavaya atıp kızartacakmışsın sigara böreğinide çift yufkadan sar at donsun sonra yaparken kaynar suya at sık sık tepsiye diz üzerine süt yumurta hem çok hafif oluyo hem çok güzel

evet final sadece kocaman bi öpücük olabilir sadece ilerisi olamaz
olsun ben yinede mutluyum hamile kalmamdan iyidir

ama istersen bi hap var adını veririm de sen zaten böyle mutlusun ay ben konularda çok beterim bazen kocam bile bıkıyo yeter uleennn diyo

buzluk ıcın koftelık yaparken yumurta konur mu ya da sarımsak :26:

sıgara boregını kızartmak mumkun olmuyo musadece fırına mı atabılıyoruz, yoksa dedıgın tam sıgara boregı deılde daha kalın yapılıo boyle onun gıbı oyle bı borek mı:26:

sonracagıma kırmızı bıber patlıcan kabak bıber fılan nası atılır dolaba :44:

bı şu kahvaltılık denen şeyı cok mrk edıyorum keşke yapabılsemm ben de buzlugaa

köfte ayne bildiğin köfte hatta şeklini ver bi tepside az dondur sonra al poşetle hem yapışmaz çok daha tatlı oluyo dolapta bekleyince
sigara böreği gibi sarılıyo ama iki kat yufkadan
kırmızı biberi fırında közle kabuğunu soy içini temizle bi ilistirde az beklesin çünkü sulanıyo sonra nasıl istersen yoğurtlu yapıcaksan difrize bi yapımlık aza az koy sonra sabah işe giderken çıkarırsın eve gelince taze yapmış gibi olur kahvaltılık yapacaksan bi kavanozo koy 1 küçük çay bardağı sirke o kadar sıvıyağ 3-4 sarımsak at üstüne ama o sadce buz dolabına dondurma

patlıcan kabak kızartıp atıcaksın onunda yağını alman lazım havlu kağıt iyi fikir yada ilistir
ilistir nedir biliyorsun demi süzgeç

okurken düşündümilisitr ne demek acaba dıye, daha once duymustum ama hatırlayamadım soran suyu suzulsun fılan yazınca jeton düştü

o nası oluyo ben bı bakayım netten :26:

bı de hanı morlahanadan yapıyolar ya tursu gıbı, onuda cok sevıyorum gecen sene denemıstım ama olmadı, çöpe gittiiii :26:

kahvaltı=10:00

2d. kızarmış k. ekmek(yağ sürülmüş)

2kk peynir

1domates

1az şekerli siyah çay,(nadir içerim eşim iç diyoda kıramıyorum)

ara

yeşil çay
1 armut

akşam üstü

4kaşık yoğurtlu makarna

akşam=17.50

balık(20 tane falan)

patetes yemeği (4kaşık herbirinde 3tane patetes vardı heralde:97:)

salata

toplamda 3ltremi tamamlarım yatana kadar

akşam yürüyüşe çıkcaz eşimi ikna ettim,,gerçi regl olduğum için dün,,,yarın büyük ihtimal artıda çıkarım,,neyse haftaya hepsini atıcam nasılsa,,,, dokunmayın bana bugünlerde sinirim geçti gerçi ama neyseeehe bide saunaya giricem gece inşallah bu dönemimdede zararı yoktur onun,,neyse yarın inşallah yinede iy sonuç alırımda moralim bozulmaaz

hadi kaçtım ben yeşil çayımı içiyim eşimede siyah bol şekerli çayıyla çekirdeğini vereyim elineee
sonradaa yürüyüşe çıkalım,,nedense her yürüyüşte canım dondıurma istiyo ama neyse bugün soda içicem

:92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

ya bildiğin süzgeç çelikten oluyo küçük delikli
mor lahanayıda ben hafiften haşlayıp doğra mesala 1 ltlik kavanoza koy 3-4 diş sarımsak 2 sirke isteğe bağlı az ya da çok sonra su üzerine çıksın tuz koy ağzını kapat 1 haftada mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…