70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende katılabilirmiyim aranıza bu kilolar beni deli edecek iiiimmmmddddaaaatttttttttt
73 kiloyum 60a inmeye çalışıyorum olmuyor olmuyor:çok üzgünüm:

h g cnm aramızaaa hepimiz aynı dertteyiz burda birlik ve beraberlikle olucak inşş
hihoyyyt

teşekkür ederim evet çocukla çok zor ama onun mutluluğu gülümsemesi annecim seni çok seviyorum dedimiydi yorgunluk hiç bişey kalmıyor sende bilirsin kaydirigubbakcemile2
GEcmis olsun minna okadar derdin kosturmacanin icinde aklina yemegin gelmemesi gayet normal :bbo:
aynen öyle valla delikafadulden
geçmiş olsun canım bende de taş var çok zordur bilirim o ağrıyı
çok zor valla çeken bilir böbrek ağrısını :1shok:

teşekkür ederim canım delikafadulden

ha bide bu kilo çizelgesini nasıl yapıyonuz anlatırmısınız
çizelge bölümüne bakabilirsiniz kızlar ama kopyalarken ortadaki yazıyı kopyalıyoruz diye biliyorum img ile başlayıp img ile biten imgler alınmadan kopyalanacak yazıyodu ama bulamadım bi daha bakın isterseniz açıklamalara

ya kızlar bende diyet miyet kalmadı.haftasonu 1 kilo almısım,misafir geline eve böyle oldu işte,cuma günü herkes 3-4 kilo vermıs olacak bense fazla cıkacam yaa,nasıl toparlayacam kendimi?insan bir bırakınca ipin ucunu böyle çözülüyor işte
heeeellpp helllp:roflol::roflol::roflol:

ben geldim ögle yemeğimi yedim
2 kaşık susuz nohut 2 kaşık pilav 1 koca tabak maydanoz ve dere otu 1 kase dondurma(reglim cnm tatlı istiyordu iş yerine koca 1 tepsi baklava gelmişti aşçımızda muhallebi yapmıştı ama onların tadına bile bakmadım)dondurma yedim ama:)))

kızlar ben bi öğle yemeği yemişim duysanız oklavalar yağar başıma heraldeklava:
kendimi kaybettim bikaç tane patates kızartması ve 1 dilim çikolatalı pasta

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz,öğlen yağsız tost yedim şekersiz çay zorla ilaç içmesem onuda yemiyecektim ama mecbur ,cuma doktora gittiğimde aşırı su içtiğimi söyledim sanırım ondan bütün kumları harekete geçirmişim iç ama fazla tüketme dedi herşeyin fazlası zarar olabiliyormuş .
YAZIYI PAYLAŞMAK ıSTEDıM SıZLE

Fazla su içmek öldürüyor.!

Çok su içmenin bilinenin tersine ölümcül olabileceği belirtiliyor..

Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su içmek, ölümle sonuçlanabilecek zehirlenmelere yol açıyor.

BAŞ DÖNMESı ıLE BAŞLIYOR

Kanın fazla sulanması nedeniyle tuz oranının düşmesi olarak açıklanan hastalık, baş dönmesi ve yorgunlukla başlıyor, komaya kadar uzanıyor.

Uzmanlar, "Gripliyken aşırı su içmek felce bile neden olabilir.

Ayrıca, böbreklerin atamayacağı kadar çok su tüketmek toksik etki gösterir. Bu da ölümcül zehirlenmelere yol açar" diyor.
fazla abartmadan içelim suyu arkadaşlar

ah ah sormayın bende aynıyım kızlar.
Bugün sabah apar topar evden çıkınca yemeğimide alamadım,öğlen tavuklu salata yedim yanındada 2 dilim kepekli ekmek,birde 3-4 tane papates kızartması :jeyyar:dün yine tatlı krizim tutmuştu sakarin,kepekli un ve light sütten muhallebi yaptım,fena olmadı tavsiye ederim.

manken guzeller tunaydin kizin astim testi vardi erkenden hastanedeydik sukur astim degil toz alerjisiymis cok sevindim ...........................................bu arada yan evime yeni komsular gelmisti 1aydir dun pazar uzumlu kek bir sise sarapla hosgeldine gittim kadin diyetisyenmis adamda plastik cerrah cok sevindim nihayet sorularima cevap verecek birini buldum inanilmaz seker bir aile yaslarina ragmen ikiside cok fit duruyordu hele kadinin 3cocuk dahibi oldugunu ogrenip tahta gibi bir karni olmasina ayrica hayret ettim 50yasinda kendi kilomda utandim yeminle kadini bana ilk tavsiyesi sirkeli su bal oldu ve bana ev yapimi bir cay verdi bitince yine vericem dedi ihlamur tarcin yaban mersini ve adini bilmedigim bir ot karisimi cay seklinde iciyorsun bu sabah basladim nasil tuvalete gidiyorum anlatamam su siskinligini aliyormus bana kilo verme kilosunda yardimci olucak bu yonden cok mutlu oldum eh en sonda kocasina sarkan kisimlari toplatirimlaelaelaelaelae

afakanlar bastı ya valla içim öle sıkılıyo ki üstümü basımı parçalayıp yangın var diye bağırcam

kızının iyi olduğuna sevindim nuraycım
artık komşudan tüyoları alıp bizimle paylaşırsın:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…