kızlar bende katılabilirmiyim aranıza bu kilolar beni deli edecek iiiimmmmddddaaaatttttttttt
73 kiloyum 60a inmeye çalışıyorum olmuyor olmuyor:çok üzgünüm:
teşekkür ederim evet çocukla çok zor ama onun mutluluğu gülümsemesi annecim seni çok seviyorum dedimiydi yorgunluk hiç bişey kalmıyor sende bilirsin kaydirigubbakcemile2geçmiş olsun minna. ufak çocukla beraber o ne hızlı bi haftasonu temposu öyle. sen bu tempoda gidersen çabuk kilo verirsin valla. else, whitehall size de günaydın. ayrıca yeni gelenler hoşgeldinizzzzzzzzz. valla iyiki de gelmişim katılmışım diyeceksiniz
aynen öyle valla delikafaduldenGEcmis olsun minna okadar derdin kosturmacanin icinde aklina yemegin gelmemesi gayet normal :bbo:
çok zor valla çeken bilir böbrek ağrısını :1shok:geçmiş olsun canım bende de taş var çok zordur bilirim o ağrıyı
minnacım geçmiş olsun tatlım kendine iyi bak
ayy ben regl olunca hiçbişi istemiyor cnm dün 1 çubuk kraker 1 büsküvi yedim akşam saa 5 te eve geçtim mantar sote yedik kocacımla ama 2-3 litre su içtim:)))
sabahki yediklerimden sonra 3 bardak su içtim hala acıkmadım cnm bişi de istemiyor ama sabah tartıda nerdeyse 74 geldim normal dedim reglken vücut 3-4- kilo su tutarmış kızlar drum solemişti neysee ben relgken çok keyifli olmam birde sancılı olurum dua ediyorum bugun bitsede evime gidip yatsam die:)
çizelge bölümüne bakabilirsiniz kızlar ama kopyalarken ortadaki yazıyı kopyalıyoruz diye biliyorum img ile başlayıp img ile biten imgler alınmadan kopyalanacak yazıyodu ama bulamadım bi daha bakın isterseniz açıklamalaraha bide bu kilo çizelgesini nasıl yapıyonuz anlatırmısınız
olsun elifcim o kadarcık oluyo ya napalım ama, bende dun yedım pasta:teselli:
ben yürüyüşe gidiyorumm sizlere çalışanlara kolay gelsinnnn :enbuyukkk:
Ooofffffffffffffffffffffffff
daraldım İyİce haaaaaaaaaa
manken guzeller tunaydin kizin astim testi vardi erkenden hastanedeydik sukur astim degil toz alerjisiymis cok sevindim ...........................................bu arada yan evime yeni komsular gelmisti 1aydir dun pazar uzumlu kek bir sise sarapla hosgeldine gittim kadin diyetisyenmis adamda plastik cerrah cok sevindim nihayet sorularima cevap verecek birini buldum inanilmaz seker bir aile yaslarina ragmen ikiside cok fit duruyordu hele kadinin 3cocuk dahibi oldugunu ogrenip tahta gibi bir karni olmasina ayrica hayret ettim 50yasinda kendi kilomda utandim yeminle kadini bana ilk tavsiyesi sirkeli su bal oldu ve bana ev yapimi bir cay verdi bitince yine vericem dedi ihlamur tarcin yaban mersini ve adini bilmedigim bir ot karisimi cay seklinde iciyorsun bu sabah basladim nasil tuvalete gidiyorum anlatamam su siskinligini aliyormus bana kilo verme kilosunda yardimci olucak bu yonden cok mutlu oldum eh en sonda kocasina sarkan kisimlari toplatirimlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?