70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

behlül de kaçar akşam oldu yemek yapar iyi geceler özellikle cleopatra sana yerinde olmak isterdim haaa
ben yapsam hı der başka işin yok mu senin anlamaz yani umursamaz ne yapim benim kide böle öyle seviyom ben onu yarın görüşürüz dur dur bişi daha diyeyim resim koy lütfennn :84:

Kızlar naparsınız....
Yarın cuma kim bilir kac cıkıcam yav... :44::44:

ben hala bi baskül edinemedim eşim çok yoğun çalışıyor bu aralar zaten sanki aldım ben olmadığı iyi olmuş bide charm yatak odanın fotolarını koysan aynanı çok beğendim resimlerin arkasında çıkmış bi de genel bi iki foto çekebilir misin zahmet olmasa tabi

selam kızlar iyiakşamlar.. her ne kadar yarın artıda çıkıcak olsamda dünkü yeme krizimden sonra bugün güzel bi menüyle günü kapattım

işte menüm
kahvaltım

3 günkurusu..

1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
krem peynir
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
1 armut
biberiye çayı..

öqlen
ton balıklı salata
biberiye çayı..

ara
bir avuç fındık

akşam
yarım bardak süt
2 kaşık special k..

3 litre su...

geçmişi okuyup geliyorumm

Sabah:
Melemen (2 domates 1 yumurta,1 çk yağ)
Peynir bi kibrit kutusu dediklerinden
3 tane zeytin.
Ara:
Form çayı
Öğlen:
Karnabahar haşlaması
550 gr yoğurt
Ara:
Slim çay
16:30 gibi
Şekersiz çay
6 tane üzümlü, yulaflı sultani bisküvi
Akşam:
Yok

Son düzenleme:
Domates kızartıp dolaba mı aa ilk defa duydum nasıl oluyo acaba :26:

NaF ve tugbaemrah
kızlar ben domatesin kabuklarını soyup küçük küçük doqrıuyorum..sonrada suyu çekene kadar soteliyorum...soquyuncada buzdolabı poşetine koyup diprize atıyorum...hepsi bu...kırmızı biberleride yıkayıp yaqlı kaqıdın üstüne koyup sürün fırına...pişirin...sonra kabuklarını soyup buzdolabı poşetine koyun ve buzaluqa atın..ihtiyacınız olduqunda çıkarıp kullanırsınız fıstıklar....

peki artan hamuru nasıl saklıyosun..bozulmuyormu?

herşey çok güzelde reql olmam herşeyi mahvetmiş

evlencem , evimin kadını olcam
ayy canım özendi yavrucakk Allah gönlüne göre versin bebişimm
Merhaba Kızlar,

BEnde zayıflamak istiyorum o yüzden aranıza katıldım umarım birbirimize iyi motive oluruz ...
hoşgeldin...bizim motivasyon sorunumuz yok cnm...buraya hergün birsürü kişi gelri ama nasibi olan kalır..inşallah sende kalanlardan olursun..

Kızlar naparsınız....
Yarın cuma kim bilir kac cıkıcam yav... :44::44:
iyiyiz biz sen nasılsın...ya benn ben kaç çıkıcam görmek bile istemiyorum..dün dünyayı yedim

s.a kimseyokmuuuu

a.s ben varımm

Son düzenleme:
menümü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta biraz domates 1 dilim ekmek
biraz peynir 4 zeytin
ara canım istemedi fırsatımda olmadı
öğle 2 biber dolması 1kase yayla çorbası domates
ara 1 elma 1 erik
akşam 1kase çorba salata 1 kabak(teflonda soteledim baharatlı)
şmdiye kadar 2lt su içtim 1saat yürüdüm sınırsız çay içtim şekersiz
kızlar çıkmam lazım komşuya gidiyoruz

iyi akşamlar

harika bir menü diye düşünürken bide ne göreyim yulaflı bisküi hemde 6 tanee hemde bildirim öncesii :84:

iyiakşamlar cnm..dolmaları keşke yarına saklasaydın..

canım aksam atlaman çok kötü bnce. bide öglen yedigin yourdu biraz azaltsaydın onun yerine aksama alsaydın o yogurdun yarısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…