içimde öyle bir yemek yeme isteqi varki...börek yemek istiyorum..ama öyle 1-2 tane deqil..bütün tepsiyi
içimde öyle bir yemek yeme isteqi varki...börek yemek istiyorum..ama öyle 1-2 tane deqil..bütün tepsiyi
aşkitom açar açmaz senin yazını gördüm...hayırdır kuşum,gerçi bende akşamı kaçırdım(börek tarzı yoğurtlu sosyete mantısı yedüm:78:)genemi pişti olduk yoksa
kızlar slm naslsnz?? sınavım cok gzl gecti=)))
ögle yemegimi yiyorum şimdi salata ve makarna ama makarnada çedar peyniri eritilmiş çok mu kötü yani bozulmş sayılmaz dmi
deryammm kalp kalbe karşıymış..bende sizleri soruyordum venerdeyse çıkıcaktım..yok cnm bugün menüm gayet iyiydi...ama canım inanılmaz börek istiyor..geçmişi bi okusana bak dün ben neler yedim gör cnm...
canım makarna pilav dolma gibi besinleri haftada 1 defa öqlen öqününde yemeye gayret ediyoruz..heleki bildirim öncesi öqlen bile yemiyoruz ki sen akşam yemişsin..hiç olmamış...o yediqin makarna sabah kadar asla erimez ve yarın bildirim günümüz
selam ...iyi akşamalr
hemen menü yazıp çıkmam lazım,bugün arkdaşımla turşu kurduk bende malzemeleri aldım ona gitt
m öğlen yemeğimi yedim allahtan ama ara öğünüm fazla kaçtı ve frenledim kendimi güya bakalım ne diyecek kaptan ama beni yaırna etkilemz çünkü ben hem takılı kaldım 75lere hemde regle 5kala eksik çıkmam yarın ..
yinede bu beni aklamaz biliyorumm:2:
kahvaltı
2dilim tam tahıllı ekmek tost makinasında kızarmış
sıfır yağsız sadece sucuğun yağıyla yapılmış yumurta
4zeytin
bikaç parça peynir
çay
ara
sade soda
öğlen
ıspanak 1çaykaşığı yağla yapılmış yumurtalı 4kaşık
yarım kase yoğurt
1küçük elma...
ara.....işte burda arkdaştaydım ya illa ikram oluyo off napıcazz:26:
2 etiburçak yulaflı
3 çubuk kraker
1avuç taze fındık
1 biber dolma küçük boy ...2.ye hayır dedim ama bisküvieyde dayanamadım yaa iyiki almıyorum eve
şekersiz çay
akşam
yarım kase m.çorba
1tabak salata(havuç,marul,maydanoz ve soğanlı)bol limonlu 1damla yağlı...
çay.....
işte böylee neyse ben namzımı kılıp çıkıcam mantı bükmeye yine gelmem anca 24ü bulur sanırım,hemende yatarım yarında kaynanamgiller geliyor akşama yemek yapıcam,ev temizlencek.
ohh bol kalori atıcammmmzaten spor yaaln oldu kaç gündür ..
size iyi muhabbetler...
canım bizim burda daha öglen :)))
haklısın cnm doru ama yemekhanedeki en saglıklı sey oydu ama bi dhaya özellikle bildirim öncesinde dikkat edicem:))))
s.a kimseyokmuuuu
deryaaaa nereye kayboldun kuzum sennçıkıyorum benn
bir ihtimal tekrar gelebilirim ama bana güvenmeyin bi uyudummu sabahlıyorumiyigeceler kızlarr gelebilirsem gelicem sözz
geçmişe göz atıyordum güzelim...yarın bildirime görüşürüz artık,sana yapıcaz demüüü
tuqbacım gördüqüm iyi oldu seni...yarın bildirimleri sana yapsınlar..bnm kursum başlıyor yarın...ilgilenemem...aralıqın sonuna kadar listeyi yapabilirmisin..yine sıkıştıqın zaman yardımcı olmaya çalışırım..
canım yarın muhasebe kursum başlıyor..çok yoqun olucam..sabah girerim 5 dakika..sonrasında öqlene kadar yokum...öqleden sonrada bi ara dışarı çıkıcam...sonrasında burdayım inşallah...aralıqın sonuna kadar kurs sürecek..tuqbaya yaparsınız bildirimleri...aksamasın diye böyle düşündüm..ben yaparsam cumartesi yapamayabilirim..gecikmesin liste...en büyük motivasyon kaynaqımız sonuçta...neyse çıkmam lazım şimdi..hadi öpüyorum hepinizi...görüşürüz kızlarr..
tuqbacım gördüqüm iyi oldu seni...yarın bildirimleri sana yapsınlar..bnm kursum başlıyor yarın...ilgilenemem...aralıqın sonuna kadar listeyi yapabilirmisin..yine sıkıştıqın zaman yardımcı olmaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?