70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar.. cuma ortak tartilma gunuymus :))
de benim diyetimin daha ucuncu gunu bugun zaten..
yani eger yarin tartilirsam diyete basladiktan uc gun sonra tartilmis olcam. napayim sizce tartilayim mi yinede. ??:18:

kızlar ya makarna pilav türü şeyleri hani hep yemiycez ya peki bna alternatif önerebilirmsnz ymklerimi kndim pişiriyorum biliosnz cnku en hesaplı ve kolay menü örnekleri bekliyorum

canım bnce bak yani sonucta dogru yolda olup olmadıgını görürsün hem :)) bnm 1 gün bile farketmişti

yani eger yarin tartilirsam diyete basladiktan uc gun sonra tartilmis olcam. napayim sizce tartilayim mi yinede. ??:18:

kızlar ya makarna pilav türü şeyleri hani hep yemiycez ya peki bna alternatif önerebilirmsnz ymklerimi kndim pişiriyorum biliosnz cnku en hesaplı ve kolay menü örnekleri bekliyorum

canim mesela sebze olaraktan mantar al. biberle soganla domatesle falan sotele.. sonra ispanak olabilir pirasa olabilir .. mesela ben kabak yemegi yapmistim gecen o olabilir. icine istedigin sebzeyi at. brokoli olur. balik olur

yarın ne olursa olsun bildirimini yapki haftaya listeye girebilesin...zaten bu hafta listenin altında adın olucak haftaya sıralamaya gireceksin...bildirmezsen dediğim prosedür haftadan itibaren olur öbür hafta listede olursun...oyüzden bildirimini yarına yapki listeye girmeye hak kazanasın canım

ben genelde öğle yada akşam yemeğin yanına salata,yoğurt,kuru soğan gibi aperatifler yapıyorum,haftada 2 yada 3 kez sadece öğlen ekmeksiz ve 3-4 kaşık olmak kaydıyla makarna yada pilavı yiyiyorum canımcım...

yarın bildirimleri benim özelime yapıcaksınız canım,,bu hafta listenin altına,haftayada listede olucaksın eğer yarın yapmazsan haftayada listede olamıycaksın,,,

menümü vereyim
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzeri labne peyniri,3 çatal domatesli menemen,5 zeytin,1 çk.çokokrem,çay
ara(10.15)
6 fındık,1 fincan yeşil çay
öğle(12.20)
1 koca tabak yeşil mercimek yemeği
ara(15.30)
1 brd. ayran
akşam(18.30)
1 küçük yuvarlak kıymalı gül böreği(bol sarımsaklı yoğurtlu kendim yapmıştım en küçük yuvarlağı aldım...ben kişi başı yuvarlayıp yan yana diziyorum tepsiye sonra fırına)
bol yeşil salata,7 tane acı süs biberi turşusu
ara(21.30)
1 brdk.yarım yağlı süt
gün boyu 3.5 lt. su
spor:
50 dk. 6.7 de tempolu yürüyüş,20 dk. makinanın kemeriyle ön arka titretme

Son düzenleme:
yarın bildirimleri benim özelime yapıcaksınız canım,,bu hafta listenin altına,haftayada listede olucaksın eğer yarın yapmazsan haftayada listede olamıycaksın,,,

aşkitoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm
yarın sürprizin varmı kızzzzzzzzzzzzzz

aşkitoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm
yarın sürprizin varmı kızzzzzzzzzzzzzz

yok be abla ne süprizi regl oldum ben dün,,bu sabah 61.4üm dünde öyleydim,,hatta dün akşam makarnaları hüplettim okadar şükür sabah yine aynı çıktım tartıdaa,ama bugün dikkat ettim ama ,akşam balık fazlamı yedim ne 20 kadar hamsi yedim,bide 5 kş. patetes yemeği,,salata akşam böyleydii,,ama az önce 2 tane yulaflı püskevit yedim ,,yenik düstüm tatlı isteğimeebilmiyorum,,nolcak,,ama haftaya daha iyi olucağım kesin,,sonuçta dönemimi atlatmış olucam

ya bişey takıldı aklıma süpriz derken başka bişeyde kastetmiş olabilirsin bak jeton yeni düştüü,neyse :44::44:

tekrar merhaba kızlar
bugünkü listemi şimdi de tam olarak yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 çk tahin pekmez
2 zeytin
domates salatalık

ara
2 kuru kayısı 1 ceviz içi

öğlen
1 gordon blue(170 kal civarı)
koca bir kap yeşil salata, domates,salatalık
1 çimdik mininin ötesi ekmek
bir sıkım ketçap

ara
1 yeşil elma

akşam
z.yağlı pırasa(maalesef az pirinçli ve az şekerli)
2 yk yoğurt
1 kase çorba

su çok az içebildim:) 3 fincan form, tarçınlı karanfilli,papatya bitki çayları ve bol miktarda siyah çay ve 2 fincan türk kahvesi. artık dükkanı kapadım Allah'ın izniyle...

yok kız..kiloyu kastetmiştim bitanem...bu ara bende oldum olucam eli kulağında...bende bu sabah 60.8 i gördüm ama yaklaşık 3 gündür her sabah 60.8 çıkıyorum...heralde 60 lara inebildim şükür hedefe az kaldı galiba ama geri çekicem şimdilik ilk etap 58 düşünüyorum ...akşam iş dönüşlerindede 61.3 -61.1 görüyorum ...çok güzel ama sabah kesinleşicek bakalım:82:

Son düzenleme:

kızlar bugun spor motivasyonum yok hiç gidesim gelmiyo bir yere böle odada oturmk istiyorm bu yüzden kendimede kızdım ama yarın gidicem mutlaka

Merhaba kızlarr

Bugünüde ükür atlattık

SABAH 07.00
1 dilim ıspanaklı börek (sonunda yedim )
1 kk lor peyniri
Yarım domates ve salatalık

ARA 10.00
10 adet kan üzümü

ÖĞLE 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

ARA 16.00
2 adet mandalina

AKŞAM
6 adet tavada hamsi
5 kaşık marul salatası

Bu kadar

özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

vaayyy cok guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…