selam kizlar.. cuma ortak tartilma gunuymus :))
de benim diyetimin daha ucuncu gunu bugun zaten..
yani eger yarin tartilirsam diyete basladiktan uc gun sonra tartilmis olcam. napayim sizce tartilayim mi yinede. ??:18:
kızlar ya makarna pilav türü şeyleri hani hep yemiycez ya peki bna alternatif önerebilirmsnz ymklerimi kndim pişiriyorum biliosnz cnku en hesaplı ve kolay menü örnekleri bekliyorum
canım bnce bak yani sonucta dogru yolda olup olmadıgını görürsün hem :)) bnm 1 gün bile farketmişti
yarın ne olursa olsun bildirimini yapki haftaya listeye girebilesin...zaten bu hafta listenin altında adın olucak haftaya sıralamaya gireceksin...bildirmezsen dediğim prosedür haftadan itibaren olur öbür hafta listede olursun...oyüzden bildirimini yarına yapki listeye girmeye hak kazanasın canımselam kizlar.. cuma ortak tartilma gunuymus :))
yani eger yarin tartilirsam diyete basladiktan uc gun sonra tartilmis olcam. napayim sizce tartilayim mi yinede. ??:18:
kızlar ya makarna pilav türü şeyleri hani hep yemiycez ya peki bna alternatif önerebilirmsnz ymklerimi kndim pişiriyorum biliosnz cnku en hesaplı ve kolay menü örnekleri bekliyorum
selam kizlar.. cuma ortak tartilma gunuymus :))
yarın bildirimleri benim özelime yapıcaksınız canım,,bu hafta listenin altına,haftayada listede olucaksın eğer yarın yapmazsan haftayada listede olamıycaksın,,,
aşkitoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm
yarın sürprizin varmı kızzzzzzzzzzzzzz
aşkitoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm
yarın sürprizin varmı kızzzzzzzzzzzzzz
yok be abla ne süprizi regl oldum ben dün,,bu sabah 61.4üm dünde öyleydim,,hatta dün akşam makarnaları hüplettim okadar şükür sabah yine aynı çıktım tartıdaa,ama bugün dikkat ettim ama ,akşam balık fazlamı yedim ne 20 kadar hamsi yedim,bide 5 kş. patetes yemeği,,salata akşam böyleydii,,ama az önce 2 tane yulaflı püskevit yedim ,,yenik düstüm tatlı isteğimeebilmiyorum,,nolcak,,ama haftaya daha iyi olucağım kesin,,sonuçta dönemimi atlatmış olucam
ya bişey takıldı aklıma süpriz derken başka bişeyde kastetmiş olabilirsin bak jeton yeni düştüü,neyse :44::44:
tekrar merhaba kızlar
bugünkü listemi şimdi de tam olarak yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 çk tahin pekmez
2 zeytin
domates salatalık
ara
2 kuru kayısı 1 ceviz içi
öğlen
1 gordon blue(170 kal civarı)
koca bir kap yeşil salata, domates,salatalık
1 çimdik mininin ötesi ekmek
bir sıkım ketçap
ara
1 yeşil elma
akşam
z.yağlı pırasa(maalesef az pirinçli ve az şekerli)
2 yk yoğurt
1 kase çorba
su çok az içebildim:) 3 fincan form, tarçınlı karanfilli,papatya bitki çayları ve bol miktarda siyah çay ve 2 fincan türk kahvesi. artık dükkanı kapadım Allah'ın izniyle...
sevgili çıtırlar öncelikle selam eder göslerinizden öperimnasılsınız bakalım özledik sizi izinliydim 4-5 gün izin kullandım sonunda işe başladım aslında evde olmak çok güzeldi biraz sıkıntılı bir izin dönemi oldu ama dinlendim şükür şimdi daha iyiym bu sabah tartıya çıktım 69 geldim kilo alacağıma bende çıtırlaşıyorum galiba çünkü hiç bişey yiyemiyorum doktorum sorun yok üç ay sıkıntı olmaz dedi tabi bu böle gitmez mide bulantım geçince başlarım kilo almay herhal
bu aralar pek giremiyorum herkes iyi ve çıtır diye umuyorum sizi seviyoruz 70-79 topiği yine uğrarım ben şimdilik çıkıyorum öpüldünüz kendinize iyi baakın hep çıtır kalın
Merhaba kızlarr
Bugünüde ükür atlattık
SABAH 07.00
1 dilim ıspanaklı börek (sonunda yedim)
1 kk lor peyniri
Yarım domates ve salatalık
ARA 10.00
10 adet kan üzümü
ÖĞLE 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
ARA 16.00
2 adet mandalina
AKŞAM
6 adet tavada hamsi
5 kaşık marul salatası
Bu kadar
Teşekkür ederim ablaccımm
Merhaba kızlarr
Bugünüde ükür atlattık
SABAH 07.00
1 dilim ıspanaklı börek (sonunda yedim)
1 kk lor peyniri
Yarım domates ve salatalık
ARA 10.00
10 adet kan üzümü
ÖĞLE 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
ARA 16.00
2 adet mandalina
AKŞAM
6 adet tavada hamsi
5 kaşık marul salatası
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?