70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın sabah mı tartılcaz şimdi :2:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
başlangıç kilo
geçen haftaki kilo(yeni olduğun için başlangıç kilonu yaz tekrar)
bu haftaki kilon
bu hafta giden kilo
toplam giden kilo
hedef kilo
şeklinde trendy 21 in özeline mesaj atıyorsun canım

vay hızına yetişemiyorum bari yazcam deseydinde beni uğraştırmasan nolurduuuuuuuu

öf ya öf ya :84:
ben ilk bi saat çok şiş oluyorum ya uyanınca of of

bende öyle oluyorum oyüzden cuma günleri saat 9da uyanıp 10da tartılıyorum ,,tabi 1saat bişey yemiyor içmiyorum,sadece wcye çıkabilmem için,yarım çay bardağı ılık su içiyorum hemende harekete geçiriyo bağırsaklarımıı hooop wc

he napim 6 da mı kalıyım :84::84::84::84::84::84::84: c.tesileri diye ne sevinmiştim ya of of napalım kader kısmet :82:

kızlar bn kilomu sizin saatinize göre 4 gibi bildiricem sorun olmaz dmi?? bide hamam böcegine karsı ne yapmalı (

kızlar bn kilomu sizin saatinize göre 4 gibi bildiricem sorun olmaz dmi?? bide hamam böcegine karsı ne yapmalı (

olur,senle saat farkımız var canımcım...onun çaresini bulursan banada haber ver,ev kamu lojmanı ve 40 senelik olunca bendede kalorifer böcüğü var arada cöööö diyorlar...yüz kere ilaçladık nafile bağışıklık gelişti utanmazlarda

rezene yada anason çayın yokmu yada otu...kaynatıp içsene kuşum

Ihhh yok kkiii reglden ablacım ya tamda bugün oldum.
Neyse bayağı gecikmişti iyi oldu ama gazı cabası yani patlıcam sanırım.
Sen nasılsın abla bide bişey sorcam sen regl zamanlarında spor ypmıyorsun ya özel bi sebebi varrmı yoksa canın yapmak mı istemiyor?

canım bnmde deli gibi gazım oluo özelliklede dısarda agır bişi yersem (

Regl döneminde oluyor canım bi tek bide 2-3 gün wc problemim olursa..
Çok fena bişeyy

canım bn istanbulda kendi evimde böcek görsem babamı cagırırdım tiksintiden öyle böle diil bizim yurtta kalorifer yok klima türü bişi var ama anlamıorm ndn bunlar vr napcam bilemedim yani sinir bozucu tiksindirici banyoda rastladım insallah odada olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…