70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eet cnm sorma oda arkdsmn annesi cupcake yapmıs bayılırım bnde yedim sonrada erişte çekti cnm.regle bi hfta blki ondandr.. bide çok tembldm bgn hc bişi yapmadım ve bagırsak sorunumda var su anda

zaten bu saatte bi tek ikimiz oluyoruz :)) ya esim mantarli bisey yapti.. deli kokuyor varya.. ama yemedim yemedim
sen masallah goturmussun kekleri eristeleri :))

eet cnm sorma oda arkdsmn annesi cupcake yapmıs bayılırım bnde yedim sonrada erişte çekti cnm.regle bi hfta blki ondandr.. bide çok tembldm bgn hc bişi yapmadım ve bagırsak sorunumda var su anda

evet muhtemelen regl donemin yaklastigi icindir. bende cildiriyorum o donemlerde ama tarcinli sut icersen inanilmaz istah kesiyor. yani bana oyle oluyor. ah dunkin donuts in muffinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

neyseki muffin ve donut sevmiyorum :))) ya aslnda tatlı şeylere çok düşkünlügüm yok ama tuzlu yemk türü şeyleri severim çok<3
yaa bn şimdi bu sabah 70.7yi gördüm ama yrn sabah öle olmayabilrde istanbula 65le dönmk istiyorum sence mümkünmü?? 17 aralkta dönücem

evet muhtemelen regl donemin yaklastigi icindir. bende cildiriyorum o donemlerde ama tarcinli sut icersen inanilmaz istah kesiyor. yani bana oyle oluyor. ah dunkin donuts in muffinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydıınnn kıssçelerrrr.
Hadii gelinnn hep beraberr bildirimm yaapaalımmmm
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 74
Bu hafta : 73.4
Giden: 600 gram
Toplam giden: 12.6 kilooo
Herkese bol kilo vermelerrr

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr gününüz çok güzel olsunnn
bugün kursum başlıyor...birazdan evden çıkıcam...bildirim yapıp kaçıyım ben...

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.4
gelen 100
toplamda 24.600
hedef 60...

günaydınlar olsun bugün burda hava çok güzel biraz temizlik yaparım ögleden sonra görüşürüz

tebrik ederim dilekkk valla bravoo

sena ablacım seni yürekten tebrik ediyorum aldığım 100 gram için değil verdiğin 24600 için keşke bende verebiseydim.kurs için başarılar dilerim kolay gelsinn
günaydın kızlar 78,5 kilo ile bende burdayım

hoşgeldinnn inşallah verebilirsin canım

06.10.2011
Sabah

2 kuru kayısı ( çok tok hissediyorum kendimi yemedim bişey o yüzden )
5-6 fındık

limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su

Öğle
3 dilim ekmek
2 kk kadar krem peynir
5 siyah zeytin
domatesli,soğanlı menemen
salatalık
şekersiz çay

1 bardak 7 otlu çay içine limonda sıktım
1 litre su

2 kuru kayısı
1 bardak limonlu yeşil çay

Akşam
1 tane activia çilekli içine 2 yk kadar k-flaks

1 litre su

canım özeline bildirim yapıyorduk galiba ama burayada bildirim yapayım ne olur ne olmaz

başlangıç 81
geçen hafta 78,5
bu hafta 78,5
tartıtda kıpırdama yok reglym
toplamda 2,5
hedef 60

toplamda ne güzel kilo vermişsin kaptanım maaşallah çok az kalmış hedefine tebrik ederim seni

Son düzenleme:
Kilo Bildirimim

07.10.2011

Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,7
Bu hafta: 67,7
Giden: 0
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60

mywish89 ve enginsena süpersiniz kızlar ne kadar zaman da verdiniz bu kiloları .zeynepberat tşk ederim canım inş .
hiç umudum yok nasıl olacak bilmiyorum . ah ben bu kilolar sürekli geliyorum dedi ben şişliktir iner ilaçlardandır
ondan dır bundandır diye kendimi kandırdım taki hiç bişey üzerime olmayıp (hayatımda ilk kez ) göbek çıkana kadar :'(
basenlerim her zaman vardı onlara alışmıştım ama bu göbek herşeyin üzerinden gülümsüyo bana
6 ay önce evlendim ve 6 ayda 13 kilo aldım . akşamları leslie ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama şu tembellik
iş yerim evime 45 dk yürüyerek her akşam sabah uyanıp yürüyerek gideceğim diyorum ama sabah
kendimi arabada buluyorum offf ya

Günaydın tatlımm 100 gr dahi vermemişim ben nerde yanlış yaptım

Az ve saatlerin dengesizdi benim nacizane fikrim canım.
Kahvaltıları atladın ben yazmıştım daha önce geçen haftalarda benimde sabahları canım bişey istemiyordu.
O hafta hiç veremedim.
Sabahları 1 dilim tahıllı ekmek, domates, peynir,zeytin, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay.
Bu hafta bunları yedim ilk baş midem almadı ama sonra alıştım öğlene kadar yemek aramadım.
Bide wc e çıkabildim midem çalıştı yani.
Sena abla en iyisini bilir canım akşam uğrarsa ona sorarsın.
Ben demiştim 4 gündür dikkat ettim diye ve h.sonu 74.6 yı görmüştüm.
O yüzden ekstra sevinçliyim.
Dediğim gibi Sena abla daha iyi bilir canım.

Hoşgeldin canım
Ben temmuzun ortasında 79 kiloydum.
Buraya takılmaya başladım. Burda hergün menülerini paylaşırsan sana yardımcı olacak bir çok arkadaş var.
Bugün cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Sende bugün kilo bildirimi yaparsan haftaya listeye girebilirsin.
Kaptanımız erginsena yardımcısı da triendy21 yani Tuğba bugün Tuğbaya yapıyoruz bildirimleri.

progent diye bi hap kanamayı kesiyo günde 3 tane içiliyo içtian kesiliyo bıraktığın an başlıyo

valla fıstığım sen mutlusunda bide eşini düşünmek lazım dimi adama yazık değil mi bakakalcak göster ama elletme hesabı
kızım sen gercekten fenaymıssın yaa suna bak neler bılıyo

tebrık ederım dılekcım b uhafat baya istikrarlıydın
günaydın kızlar
kılo bıldırımım

başlangıc:74
geçen hafta:66.1
bu hafta:65.8
giden:300 gr
top.giden:8.2 kg
hedef4: gel artık yani çeke çeke sündüm

bu hafta hastaydım 2 gün pek yıyemeıdm ama sonrkaı gunler baya yedım bırde bende regl dım gene hıc yoktan ıyı dıyorum 1 gün leslie bır gunde 20 dk yürüdüm onun faydasını hemen gördüm sanırım

Günaydın Arzu ablaa
Öğlen için yemek listemi yapmıştım bu çok faydalı oldu. Bugün gene liste yapayım h.sonu alışveriş ona göre yapayım.
Önerebileceğin az kalorili güzel yemekler var mı öğlen yemeğine işe getirmelik?
Bu arada tebrikler 300 gram süper rakam atlatmış sana çok seviyorum rakam atlamayı ya eksi yönde oluncatabi
Ayy çok mutluyum bugün

Sen neler atmak istediğini söyle ben bildiklerimi yazarım canım

Çok güzel olmuş nice yaşlara birlikte inşallah cnm

Teşekkür ederim abla :13:

Kızlar kilo bildirimleri TRİENDY21 e yapılacaktır..!!

Ben yapmıştım sena kaptana neden değişti ki :26:

Haftalık menümü kopyalıcam bide öyle değerlendirelim canım :97: saatlerim çok dengesizdi özellikle akşam :97: ama yapıcak bişeyim yok evde 7 de olan bi bayana göre 8 de yemek anca yenilebiliniyor :97:

Bu hafta bende önceden planlayarak gidicem ve liste dışına çıkmıycam bakalım neler olacak :97:

Geçmişe bakamadım biraz baktım geldim valla bi ara okurum inşallah :97:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…