zaten bu saatte bi tek ikimiz oluyoruz :)) ya esim mantarli bisey yapti.. deli kokuyor varya.. ama yemedim yemedim
sen masallah goturmussun kekleri eristeleri :))
eet cnm sorma oda arkdsmn annesi cupcake yapmıs bayılırım bnde yedim sonrada erişte çekti cnm.regle bi hfta blki ondandr.. bide çok tembldm bgn hc bişi yapmadım ve bagırsak sorunumda var su anda
evet muhtemelen regl donemin yaklastigi icindir. bende cildiriyorum o donemlerde ama tarcinli sut icersen inanilmaz istah kesiyor. yani bana oyle oluyor. ah dunkin donuts in muffinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim dilekkk valla bravooGünaydıınnn kıssçelerrrr.
Hadii gelinnn hep beraberr bildirimm yaapaalımmmm
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 74
Bu hafta : 73.4
Giden: 600 gram
Toplam giden: 12.6 kilooo
Herkese bol kilo vermelerrr
sena ablacım seni yürekten tebrik ediyorum aldığım 100 gram için değil verdiğin 24600 için keşke bende verebiseydim.kurs için başarılar dilerim kolay gelsinngünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr gününüz çok güzel olsunnn
bugün kursum başlıyor...birazdan evden çıkıcam...bildirim yapıp kaçıyım ben...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.4
gelen 100
toplamda 24.600
hedef 60...
günaydın kızlar 78,5 kilo ile bende burdayım
günaydınlar olsun bugün burda hava çok güzel biraz temizlik yaparım ögleden sonra görüşürüz
tebrik ederim dilekkk valla bravoo
Günaydın NafGünaydın kızlar :2: :2:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr gününüz çok güzel olsunnn
bugün kursum başlıyor...birazdan evden çıkıcam...bildirim yapıp kaçıyım ben...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.4
gelen 100
toplamda 24.600
hedef 60...
Günaydın Naf
Hayrola niye ağlaksın böyle?:26:
Günaydın tatlımm100 gr dahi vermemişim ben nerde yanlış yaptım
mywish89 ve enginsena süpersiniz kızlar ne kadar zaman da verdiniz bu kiloları .zeynepberat tşk ederim canım inş .
hiç umudum yok nasıl olacak bilmiyorum . ah ben bu kilolar sürekli geliyorum dedi ben şişliktir iner ilaçlardandır
ondan dır bundandır diye kendimi kandırdım taki hiç bişey üzerime olmayıp (hayatımda ilk kez ) göbek çıkana kadar :'(
basenlerim her zaman vardı onlara alışmıştım ama bu göbek herşeyin üzerinden gülümsüyo bana
6 ay önce evlendim ve 6 ayda 13 kilo aldım . akşamları leslie ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama şu tembellik
iş yerim evime 45 dk yürüyerek her akşam sabah uyanıp yürüyerek gideceğim diyorum ama sabah
kendimi arabada buluyorum offf ya
progent diye bi hap kanamayı kesiyo günde 3 tane içiliyo içtian kesiliyo bıraktığın an başlıyo
kızım sen gercekten fenaymıssın yaa suna bak neler bılıyovalla fıstığım sen mutlusunda bide eşini düşünmek lazım dimi adama yazık değil mibakakalcak göster ama elletme hesabı
Günaydıınnn kıssçelerrrr.
Hadii gelinnn hep beraberr bildirimm yaapaalımmmm
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 74
Bu hafta : 73.4
Giden: 600 gram
Toplam giden: 12.6 kilooo
Herkese bol kilo vermelerrr
kızım sen gercekten fenaymıssın yaa suna bak neler bılıyo
tebrık ederım dılekcım b uhafat baya istikrarlıydın
günaydın kızlar
kılo bıldırımım
başlangıc:74
geçen hafta:66.1
bu hafta:65.8
giden:300 gr
top.giden:8.2 kg
hedef4: gel artık yani çeke çeke sündüm
Bu hafta hastaydım 2 gün pek yıyemeıdm ama sonrkaı gunler baya yedım bırde bende regl dım gene hıc yoktan ıyı dıyorum 1 gün leslie bır gunde 20 dk yürüdüm onun faydasını hemen gördüm sanırım
bu pastalara bayıldım, kıyıpta yıyemem valla
ooof ya tam merak ettıgım konuyu kacırmısım ama nafta kaptanda cıkmış, bana bu konuda yardımcı olabılecek hamarat bayanlar aranıyo, bend ebuzdolabına bısıler atmak ıstıyorum su ana kdr sadece fazulye attım, yenı gelın sayılacagım ıcın de bu konularda ne nası atılır bı bılgım yok, bana bı kac onerıde bulunursanız sevınırım, ozel msj da atabılırsınız şu soyle oluyo dıyeee :26:
bi de bu aralar topıge bı suru yenı ısım katıldı, bı album fılan yapında bı gorelım bakalım şu kılolu vucutlarınızı, kılo vermıssenız oncekı hallerınızımrk edıyorum ben hepınızı, yuzumu gostermem dıyosanız karalayın gitsin
tamamdır kızlar
şuana kadar hediyemi hazırlamakla uğraşıyodum işimde bitti çok şükür
bu arada regl oldum çok korkuyodum hamile kalırım die
o yüzden çok mutluyum
eşime olan süprizimi anlataymmm
gardolapın üzerini tamamen resimlerimizle kapladım
aralarına ufak ufak notlar iliştirdim
en üstüne kocaman İYİKİ BENİMSİNyazdım
mükemmel bi qörüntü oluştu odamdaa
o resimleri sökmeyi hiç düşünmüyorumm
ve osmanlı şark sofrasından eşimle bana yer ayırttırdım
oğluşumu anneme bırakıcaktm ama vazgeçtim lokantada mama sandalyesi vs varmış zaten
aşk meyvemizde yanımızda olsun
bi çikolata aldım ve üzerine ''hayatıma tat kattığın için'' yazdım
evde mazejik vardı onun içini boşalttım kutunun üzerine
''başını sürekli ağrıttığım için'' yazdım
kutunun içine de bi not koydum '' ama sana aşığım'' diye
leoparlı süper mini ve dekolteli bi elbisem var az önce qiydim ve mükemmel yakıştı
eşim qelceği saatte onu qiyicem en sevdiği parfümü sıkıcam
eşim o elbisemi hiç qörmemişti oda süpriz olucak
bu kadar yeterli sanırım dimi
süper bi doğum qünü akşamı yaşatıcam eşimee
kurban olurum ben ona ya o her şeye değerr
NaF ve tugbaemrah
kızlar ben domatesin kabuklarını soyup küçük küçük doqrıuyorum..sonrada suyu çekene kadar soteliyorum...soquyuncada buzdolabı poşetine koyup diprize atıyorum...hepsi bu...kırmızı biberleride yıkayıp yaqlı kaqıdın üstüne koyup sürün fırına...pişirin...sonra kabuklarını soyup buzdolabı poşetine koyun ve buzaluqa atın..ihtiyacınız olduqunda çıkarıp kullanırsınız fıstıklar....
peki artan hamuru nasıl saklıyosun..bozulmuyormu?
herşey çok güzelde reql olmam herşeyi mahvetmiş
ayy canım özendi yavrucakkAllah gönlüne göre versin bebişimm
hoşgeldin...bizim motivasyon sorunumuz yok cnm...buraya hergün birsürü kişi gelri ama nasibi olan kalır..inşallah sende kalanlardan olursun..
iyiyiz biz sen nasılsın...ya benn ben kaç çıkıcam görmek bile istemiyorum..dün dünyayı yedim
a.s ben varımm
Kızlar kilo bildirimleri TRİENDY21 e yapılacaktır..!!
Az ve saatlerin dengesizdi benim nacizane fikrim canım.
Kahvaltıları atladın ben yazmıştım daha önce geçen haftalarda benimde sabahları canım bişey istemiyordu.
O hafta hiç veremedim.
Sabahları 1 dilim tahıllı ekmek, domates, peynir,zeytin, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay.
Bu hafta bunları yedim ilk baş midem almadı ama sonra alıştım öğlene kadar yemek aramadım.
Bide wc e çıkabildim midem çalıştı yani.
Sena abla en iyisini bilir canım akşam uğrarsa ona sorarsın.
Ben demiştim 4 gündür dikkat ettim diye ve h.sonu 74.6 yı görmüştüm.
O yüzden ekstra sevinçliyim.
Dediğim gibi Sena abla daha iyi bilir canım.
Hoşgeldin canım
Ben temmuzun ortasında 79 kiloydum.
Buraya takılmaya başladım. Burda hergün menülerini paylaşırsan sana yardımcı olacak bir çok arkadaş var.
Bugün cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Sende bugün kilo bildirimi yaparsan haftaya listeye girebilirsin.
Kaptanımız erginsena yardımcısı da triendy21 yani Tuğba bugün Tuğbaya yapıyoruz bildirimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?