70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa hayrolaa:26::26:

:26::26:çok zor ama kalkıcaksıınn
kalkmıcam :84::84:
1 kilo fazla cıkıyım napıyım
kuzu ben kalkarım yüzümü yıkamadan wc
ama vücudum feci şiş oluyor. onu atmam 1-2 saati alıyor.
dolma gibi barnaklar
valla ben fırtlatıveriyorum bende yarın en geç c.tesi regl olcam kasık agrıları şişkinlik başladı

canim raid in tabletleri var bocek icin. hem yetkililere soyle ilaclama yapsinlar. hem de sen o tabletlerden al orda onlarin nerde yuvaladiklari ve tabletleri nereye koyman gerektigi yaziyor. bi dene bakalim

özel sebebi yok ben regl olduğum güne kadar ful yapıyorum özelliklede son 10 gün kala hızlandırıyorum hatta hiç ara vermiyorum çünkü vücut zaten regl olucak diye hızlı çalışmaya başlıyor bende sporu bu altın günlerde özellikle ve hiç aksatmadan yapıyorum ve yüzüm hep gülüyor...hatırlarsan geçen hafta +400 çıkmıştım bu hafta reglime 5 gün kaldı (bu saat itibarıyla)...geçen cumartesiden beri sporu hiç aksatmadım ve şu an -1200 deyim burdan pay biç...reglimin ilk günüde yapıyorum sonra 3-4 gün ara veriyorum bu sırada vücudumu dinlendiriyorum reglimin son 1 günü(yani günlük tek pede düşünce)yeniden spora başlıyorum...bide regliyken pedin kenarları sporda tahriş edip sızlatıyor onunda etkisi büyük aşkitom

Regl oldum canım en gazlısından
Sabah bende wc e çıkamadan tartılıyorum :26:
Neler ettim olmuyooorr olmuyorr iştee

sen akşam yatarken bitki çayını içmiyonmuuu:26:sabah çıkarıyom diyodum:26:

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar...yarın herkese hayırlı bildirimler mucuk mucuk mucuk hepinize byyyyyyyy:92:92::92:

haklısın cnm eet bi de oda arkdslrıma soruym onlr cok sallamıo gibi duruolar bulasklrımızı yıkayalm cıkmaz böcek fln diolr ahaha

canim raid in tabletleri var bocek icin. hem yetkililere soyle ilaclama yapsinlar. hem de sen o tabletlerden al orda onlarin nerde yuvaladiklari ve tabletleri nereye koyman gerektigi yaziyor. bi dene bakalim

haklısın cnm eet bi de oda arkdslrıma soruym onlr cok sallamıo gibi duruolar bulasklrımızı yıkayalm cıkmaz böcek fln diolr ahaha

ama dogru diolar. kesinlikle bulasik birakmayin. temiz olmasi lazim. yoksa hayatta temizleyemezsiniz

dogru dedin cnm regldn önce dikkat edince insan çok iyi veriyor.. bn bugun spora gitmedim ama cidden hç istemedi cnm zorlamak istemedim kendimi ama yrın gidicem o kesin ztn...haftada kac gün yapmalıyız sporu???

kızlar aksam 1 yumurta, braz peynir, brokoli ve kırmızı et düşünüyorum. sizce nasl??
bu arada haftada kac gün kac dakika spor yapmalıyız

kızlar aksam 1 yumurta, braz peynir, brokoli ve kırmızı et düşünüyorum. sizce nasl??

canım et yiyosun zaten peynire gerek yook,,akşamları peynir yemiyoruz o sadece kahvaltıdaa,,gerisi güzel

valla ben bu konuda bisey diyemem canim ya ama en azindan yarim saat spor yapmak gerektigini bliyorum da haftada kac gun kac saat bisey diyemem. zamani da onemli ayrica. mesela benim doktorum demistiki.. yemegini yedin bir saat sonra spor yap 45 dk yapsan ara ogune denk gelecek zaten. yani spordanda 2.5 saat sonra falan yemek yiyeceksin. falan filan.. ama onun haricinde bisey diyemem yani.

kızlar bna ne deseniz kızsanız haklısınz ya cumadan önce yapılmaması gereken kacamaklar yaptım (( 240 kalorilik kek yedim bide erişte kacırdım brz fazladan. aslnda cok pişman diilim cnku haftada bi gün kendime biraz izin veriodm ama galiba yanlıs yaptım of ama bugun acayip bi tembellik havasındaydım ders bile calsmadım(

kızlar midem cok kötü oldu reflü türü bişi yaptı. bnde oh olsn bu saatte yersen erişteleri diye düşündm :)) tualetede ckamadım yarın tartıda agır cıkıcam bya

ben 6 ekimdeki menumu yazayim arkadaslar.

sabah
iki bardak cayimi ictim.
bir dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
bir iki dilim peynir( valla peynir kutusu yaparmi yapmaz mi bilmiom )
domates-salatalik

ara
1 portakal

oglen
boll salata
2 kucuk parca tavuk (yagsiz gogus izgara)
2 dolu yemek kadigi yogurt
1 dilim kepek ekmek

ara
bir portakal
1 su bardagi tarcinli sut

aksam
kepek ekmegiyle tost icinde az kasar lor peyniri 2-3 zeytin vardi
iki dilim peynir ve domates

ara
cay ictim sekersiz iki fincan kadar
muz yidim

iki litre suyumu tamamlayip yuruyus yaptim. 340 cal yaktim

canım hosgeldin bnde sıkılmıstım birileri gelsede muhabbet yapsam diodm :)))))))))))))

canım hosgeldin bnde sıkılmıstım birileri gelsede muhabbet yapsam diodm :)))))))))))))

zaten bu saatte bi tek ikimiz oluyoruz :)) ya esim mantarli bisey yapti.. deli kokuyor varya.. ama yemedim yemedim
sen masallah goturmussun kekleri eristeleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…