kalkmıcam :84::84:aa hayrolaa:26::26:
:26::26:çok zor ama kalkıcaksıınn
kuzu ben kalkarım yüzümü yıkamadan wcYaa olmuyo hiç bi şekilde atamıyorum
Bu arada sabah bende wc e çıkamadan tartılmak zorunda kalıyorum..
Maalesef ki 1 saat önceden de kalktım yapmadıgım sebeklik kalmadı yok gelmiyo
Teslim oldum bende nabim öyle tartılıyorum.
canım bn istanbulda kendi evimde böcek görsem babamı cagırırdım tiksintiden öyle böle diil bizim yurtta kalorifer yok klima türü bişi var ama anlamıorm ndn bunlar vr napcam bilemedim yani sinir bozucu tiksindirici banyoda rastladım insallah odada olmaz
özel sebebi yok ben regl olduğum güne kadar ful yapıyorum özelliklede son 10 gün kala hızlandırıyorum hatta hiç ara vermiyorum çünkü vücut zaten regl olucak diye hızlı çalışmaya başlıyor bende sporu bu altın günlerde özellikle ve hiç aksatmadan yapıyorum ve yüzüm hep gülüyor...hatırlarsan geçen hafta +400 çıkmıştım bu hafta reglime 5 gün kaldı (bu saat itibarıyla)...geçen cumartesiden beri sporu hiç aksatmadım ve şu an -1200 deyim burdan pay biç...reglimin ilk günüde yapıyorum sonra 3-4 gün ara veriyorum bu sırada vücudumu dinlendiriyorum reglimin son 1 günü(yani günlük tek pede düşünce)yeniden spora başlıyorum...bide regliyken pedin kenarları sporda tahriş edip sızlatıyor onunda etkisi büyük aşkitom
Ihhh yok kkiii reglden ablacım ya tamda bugün oldum.
Neyse bayağı gecikmişti iyi oldu ama gazı cabası yani patlıcam sanırım.
Sen nasılsın abla bide bişey sorcam sen regl zamanlarında spor ypmıyorsun ya özel bi sebebi varrmı yoksa canın yapmak mı istemiyor?
Regl döneminde oluyor canım bi tek bide 2-3 gün wc problemim olursa..
Çok fena bişeyy
Yaa olmuyo hiç bi şekilde atamıyorum
Bu arada sabah bende wc e çıkamadan tartılmak zorunda kalıyorum..
Maalesef ki 1 saat önceden de kalktım yapmadıgım sebeklik kalmadı yok gelmiyo
Teslim oldum bende nabim öyle tartılıyorum.
Regl oldum canım en gazlısından
Sabah bende wc e çıkamadan tartılıyorum :26:
Neler ettim olmuyooorr olmuyorr iştee
canim raid in tabletleri var bocek icin. hem yetkililere soyle ilaclama yapsinlar. hem de sen o tabletlerden al orda onlarin nerde yuvaladiklari ve tabletleri nereye koyman gerektigi yaziyor. bi dene bakalim
haklısın cnm eet bi de oda arkdslrıma soruym onlr cok sallamıo gibi duruolar bulasklrımızı yıkayalm cıkmaz böcek fln diolr ahaha
özel sebebi yok ben regl olduğum güne kadar ful yapıyorum özelliklede son 10 gün kala hızlandırıyorum hatta hiç ara vermiyorum çünkü vücut zaten regl olucak diye hızlı çalışmaya başlıyor bende sporu bu altın günlerde özellikle ve hiç aksatmadan yapıyorum ve yüzüm hep gülüyor...hatırlarsan geçen hafta +400 çıkmıştım bu hafta reglime 5 gün kaldı (bu saat itibarıyla)...geçen cumartesiden beri sporu hiç aksatmadım ve şu an -1200 deyim burdan pay biç...reglimin ilk günüde yapıyorum sonra 3-4 gün ara veriyorum bu sırada vücudumu dinlendiriyorum reglimin son 1 günü(yani günlük tek pede düşünce)yeniden spora başlıyorum...bide regliyken pedin kenarları sporda tahriş edip sızlatıyor onunda etkisi büyük aşkitom
kızlar aksam 1 yumurta, braz peynir, brokoli ve kırmızı et düşünüyorum. sizce nasl??
bu arada haftada kac gün kac dakika spor yapmalıyız
kızlar aksam 1 yumurta, braz peynir, brokoli ve kırmızı et düşünüyorum. sizce nasl??
bu arada haftada kac gün kac dakika spor yapmalıyız
ben 6 ekimdeki menumu yazayim arkadaslar.
sabah
iki bardak cayimi ictim.
bir dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
bir iki dilim peynir( valla peynir kutusu yaparmi yapmaz mi bilmiom )
domates-salatalik
ara
1 portakal
oglen
boll salata
2 kucuk parca tavuk (yagsiz gogus izgara)
2 dolu yemek kadigi yogurt
1 dilim kepek ekmek
ara
bir portakal
1 su bardagi tarcinli sut
aksam
kepek ekmegiyle tost icinde az kasar lor peyniri 2-3 zeytin vardi
iki dilim peynir ve domates
ara
cay ictim sekersiz iki fincan kadar
muz yidim
iki litre suyumu tamamlayip yuruyus yaptim. 340 cal yaktim
canım hosgeldin bnde sıkılmıstım birileri gelsede muhabbet yapsam diodm :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?