- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Ben yapmıştım sena kaptana neden değişti ki :26:
Haftalık menümü kopyalıcam bide öyle değerlendirelim canım :97: saatlerim çok dengesizdi özellikle akşam :97: ama yapıcak bişeyim yok evde 7 de olan bi bayana göre 8 de yemek anca yenilebiliniyor :97:
Bu hafta bende önceden planlayarak gidicem ve liste dışına çıkmıycam bakalım neler olacak :97:
Geçmişe bakamadım biraz baktım geldim valla bi ara okurum inşallah :97:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
günaydınnnnn
ben geldim harika bi kahvaltı yaptım ( dilek olabildiğince tuttum kendimi)
kilo bildirimi yapi ondan sonra kahvaltımı anlatim
bu haftaki azıtmama ramen tartım beni mutlu etti
başlangıç:73,8
geçen hafta:70,5
bu hafta:70,3
giden:200 gr
toplamda giden:2,5
hedef:59
Sena ablanın kursu başladı canım o yüzden Tuğba'ya dedi sana yapsınlar aralık sonuna kadar diye.
Sena ablanın işi olduğunda Tuğba listeyi hazırlıyor canım.
Bide bende 7 de evde oluyorum. Bi hafta k-flakes ye istersen akşamları yada az sebze + yoğurt ye bence.
ahahahah kahvaltı yaparken aklına geldim mi
Kabusun olcam senin
Tebrik ederim
Sena ablanın kursu başladı canım o yüzden Tuğba'ya dedi sana yapsınlar aralık sonuna kadar diye.
Bide bende 7 de evde oluyorum. Bi hafta k-flakes ye istersen akşamları yada az sebze + yoğurt ye bence.
Kabusun olcam senin
Tebrik ederim
:92: günaydın kızlar :92:
herkesın keyıfler yerındedır umarımbu sabah sancılanıp uyanıp durdum sureklı, o yuzden kafam bıraz tuaf :26: şimdi de kasıkalrımda ve karnımda ınceden bı sızı var, geldı gelecek beklıyorummmm
lıste ıcın bıldırmde bulunmuyorum bılen bılıo zaten, sabah tartıldım yıne aynı kılodayım ya:26: 72den sonra 68lerde takıntım oldu sanırım :26: sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı gelıyo, napacagıma karar veremedımmmmboyle olunca motıvasyonumu kaybedıyorummm
kılo veren arkadasları tebrık edıyorummmmdarısı başımaaaaa
Tamam canım sağol :97:
Bugün yemek listesi oluşturucam bakalım :97: dikkate alıcam tüm tavsiyeleri sağol tatlım
evet yaaaaa valla elimi tam börege attım aklıma sen geldin geri bıraktım nese ben kahvaltımı yazimde nekadar tutabildiğime siz karaverin
1 kk peynir , 5 adet yaprak sarma , 5 adet çeri domates, 4 dilim salatalık , 1 dilim kaşar , 1 küçük poça , 1 küçük dilim patatesli börek
sanırım bu kadar tabi 1 bdr vişne suyu 1 brd 5i1 yerde çay
Kabusun olcam senin
Tebrik ederim
Ya bende liste oluşturcam ama aklımda bişey yok bu hafta yedim aklıma gelenleri
Yeni liste için yemek sitelerini ziyaret edeyim ben
Kız kendini tutmuş halin mi bu
Bugün yemişsin neyse ama haftaya cumaya kadar dikkatli beslen canım ya.
Sabah olması neyse de kilo vermeye çalışıyosun sen kilonu korumaya veya almaya çalışmıyorsun
Öğlen ve akşam dengeli beslen bence
doğru haklısın cnm öğleyi sadece çorba içerek geçirmeyi düşünüyorum yanımda çabul çorba var onu yicem ama ben bugün için çikolata soslu yalancı tavuk gögsü yapmıştım çayda yirizzz die yemimmi şimdi ???
Amacın kilo vermemekse ye tabi canım
Çok az ucundan al bence içinde kalmasın ama ucundan alınca çoğunu götürürm diyorsan hiç bulaşma bence
:92: günaydın kızlar :92:
herkesın keyıfler yerındedır umarımbu sabah sancılanıp uyanıp durdum sureklı, o yuzden kafam bıraz tuaf :26: şimdi de kasıkalrımda ve karnımda ınceden bı sızı var, geldı gelecek beklıyorummmm
lıste ıcın bıldırmde bulunmuyorum bılen bılıo zaten, sabah tartıldım yıne aynı kılodayım ya:26: 72den sonra 68lerde takıntım oldu sanırım :26: sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı gelıyo, napacagıma karar veremedımmmmboyle olunca motıvasyonumu kaybedıyorummm
kılo veren arkadasları tebrık edıyorummmmdarısı başımaaaaa
kızım sen gercekten fenaymıssın yaa suna bak neler bılıyo
tebrık ederım dılekcım b uhafat baya istikrarlıydın
günaydın kızlar
kılo bıldırımım
başlangıc:74
geçen hafta:66.1
bu hafta:65.8
giden:300 gr
top.giden:8.2 kg
hedef4: gel artık yani çeke çeke sündüm
bu hafta hastaydım 2 gün pek yıyemeıdm ama sonrkaı gunler baya yedım bırde bende regl dım gene hıc yoktan ıyı dıyorum 1 gün leslie bır gunde 20 dk yürüdüm onun faydasını hemen gördüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?