:92: günaydın kızlar :92:
herkesın keyıfler yerındedır umarımbu sabah sancılanıp uyanıp durdum sureklı, o yuzden kafam bıraz tuaf :26: şimdi de kasıkalrımda ve karnımda ınceden bı sızı var, geldı gelecek beklıyorummmm
lıste ıcın bıldırmde bulunmuyorum bılen bılıo zaten, sabah tartıldım yıne aynı kılodayım ya:26: 72den sonra 68lerde takıntım oldu sanırım :26: sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı gelıyo, napacagıma karar veremedımmmmboyle olunca motıvasyonumu kaybedıyorummm
kılo veren arkadasları tebrık edıyorummmmdarısı başımaaaaa
evet yaaaaa valla elimi tam börege attım aklıma sen geldin geri bıraktım nese ben kahvaltımı yazimde nekadar tutabildiğime siz karaverin
1 kk peynir , 5 adet yaprak sarma , 5 adet çeri domates, 4 dilim salatalık , 1 dilim kaşar , 1 küçük poça , 1 küçük dilim patatesli börek
sanırım bu kadar tabi 1 bdr vişne suyu 1 brd 5i1 yerde çay
Ya bende liste oluşturcam ama aklımda bişey yok bu hafta yedim aklıma gelenleri
Yeni liste için yemek sitelerini ziyaret edeyim ben
Kız kendini tutmuş halin mi bu
Bugün yemişsin neyse ama haftaya cumaya kadar dikkatli beslen canım ya.
Sabah olması neyse de kilo vermeye çalışıyosun sen kilonu korumaya veya almaya çalışmıyorsun
Öğlen ve akşam dengeli beslen bence
doğru haklısın cnm öğleyi sadece çorba içerek geçirmeyi düşünüyorum yanımda çabul çorba var onu yicem ama ben bugün için çikolata soslu yalancı tavuk gögsü yapmıştım çayda yirizzz die yemimmi şimdi ???
selam kızlar işteyim fazla vaktim yok o nedenle bildirimimi yazıp kaçıcam kaptana mesajımı da attım herşey ok dir.
başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.1
bu hafta : 63.4
giden : 700 gr
toplamda giden :11.600 gr
hedef :60 kg
kızlar hala inanamıyorum 63 kg yide gördüm haftaya 62 yi görücem inşallah .ama bu ara sporu bıraktım yapamıyorum o nedenle sarma oluyo vücudumda özellikle bacak kısmımda .acil spor olayına dönmem gerekiyor toparlanmam lazım
Benim keyfim yerindee ger-düşşş 600 gram vermişim
73lerde benim kabusum artık
Bide yediklerini yazmıyorsun belki sadece kilonu koruyacak derece yemek yiyorsundur :26:
Ya da gene takılı kalmıştır bir iki haftaya bi bakmışsın iner aşağı
sen 6ları gördün ya ..... ya biz ya biz
kaybetme bence motivasyonunu sonra başkası bulur sanada vermez kalırsın öyle motivasyonsuz akılına duraklamalarda olduğunu düşün ne kadar kilo verdiğini düşün öyle mutlu ol ben de 6 ları görmek istiyorum ve ben seni kıskanıyorum işe bide bu yandan bakkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar. tubaya özelden bildirimi yaptım. şimdi sıra burda. önce bildirimi yapayım sonra başıma gelenleri yazacağım.
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 64.5
bu hafta: 64.0
giden: 500 gram
toplamda giden: 10.200
hedef:58
çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.
benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak((((((((((((((( 2::2::2::2::2::2::2::2:
çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.
benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak((((((((((((((( 2::2::2::2::2::2::2::2:
Ben bilmiyom neden bildirimde bulunmuyosun
Bide geçmişte yazdım ama hangi sebzeleri dolaba koymak istiyosun tatlım :26:
:
Acaba senin geçen haftaki listeyi mi yapsam :97:
valla canım keşke ben de versem de bıraz benımde keyfım yerıne gelse, sen yazmısın oraya 68lere hasret diye, valla ben de o 68i gördüm ama burda da takıldım kaldım, sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı:26: gercı oldugum yerde kalmak kılo almaktan kat be kat ıyıdır ama tartıda eksilme görmemek motuvasyonu etkılıyo:26:
.1 kabusum 72ydı, 2. si 68 oldubu hafta dıkkatlıydım aslında, bakayım bı tahlıl edeyım bu haftayı ben de sapıttım bak şimdi sen sorunca ne yedıgımı, aslında gecen ahftasnu arkadasım geldı sehırdısında dısarda yerken zıbıtmıstım belkı haftaıcı anca atabıldım onları :26: neyse işte bı hafta daha gectı aynı kıloyla, ayı gectyı herhalde bu halim
Ben çıkıyorum kızlar bugün ödeme günü patron deli ediyo beni emrivaki işler verip
Öğleden sonra uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?