70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. tubaya özelden bildirimi yaptım. şimdi sıra burda. önce bildirimi yapayım sonra başıma gelenleri yazacağım.

başlangıç: 74.2
geçen hafta: 64.5
bu hafta: 64.0
giden: 500 gram
toplamda giden: 10.200
hedef:58

Ben bilmiyom neden bildirimde bulunmuyosun

Bide geçmişte yazdım ama hangi sebzeleri dolaba koymak istiyosun tatlım :26:

Maşallahhh

Acaba senin geçen haftaki listeyi mi yapsam :97:

Hala tavuk göğsü diyo

Tebrikler

çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.

benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak(((((((((((((((2::2::2::2::2::2::2::2:

dünkü yediklerimi toparlayım bari

sabah: 2dl ekmek çok az yağsız sucuklu yumurta

ara: 2 erik

öğlen: 1 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye
salata
1dl ekmek

ara: yaklaşık 30 gr bitter çikolata tabi hepsini aynı anda yemedim 2 defada yedim

akşam: 2 kepçe domates çorbası 1 avuç içi kadar tavuk gögüs ızgara

ara: 3-4 top dondurma:26:

valla canım keşke ben de versem de bıraz benımde keyfım yerıne gelse, sen yazmısın oraya 68lere hasret diye, valla ben de o 68i gördüm ama burda da takıldım kaldım, sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı:26: gercı oldugum yerde kalmak kılo almaktan kat be kat ıyıdır ama tartıda eksilme görmemek motuvasyonu etkılıyo:26:

.1 kabusum 72ydı, 2. si 68 oldu bu hafta dıkkatlıydım aslında, bakayım bı tahlıl edeyım bu haftayı ben de sapıttım bak şimdi sen sorunca ne yedıgımı, aslında gecen ahftasnu arkadasım geldı sehırdısında dısarda yerken zıbıtmıstım belkı haftaıcı anca atabıldım onları :26: neyse işte bı hafta daha gectı aynı kıloyla, ayı gectyı herhalde bu halim

ay valla canım ben de oyle dıyodm, 72de takıldıgımda bı 6olara düşsem dıyodum şimdi 68lerde takıldım kaldım, ınsanoğlu boyle işte kıymet bılmıyo :26: ama işte ayı gectı tartıda aynı kıloyu gordugum bıraz degıssede bende toparlansam, boyle devam ederse kendımı salmaktan korkuyorum :26:
motıvasyon ıcın tartıda karsılıgını gormek sart oluyo bazen

çok geçmiş olsun canım çok pahalıymış gerçekten Allah yardımcın olsun ama sağlık daha önemli dediğin gibi baştan ihmal etmemek lazım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. en ufak birşeyde dişçide alacağım soluğu

yok bu böyle olmayacak. daha 88 olmuş. ve benim çıkmam gerek. artık özelden mesaj atamadım diye haftaya kaldı sanırım. neyse geç olsun güç olmasın.

geçmiş olsun cnmm haklısın ihmale gelmiyo bende yaptırcam bekliyorum diş için hep erteliyoruz başka şeyler çıkıyo sonra daha zor oluyor dikkat et cnm kendine

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenlerinde elbet haklı sebepleri vardır. onlara da bol kilo vermeli günler diliyorum. şimdi çıkmalıyım. hoşça kalın arkadaşlar..

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah bittiği zaman süper olacak dişlerim ama aralığa kadar anca biter dedi doktor yavaş yavaş yapıcaz dedi. inşallah yeni yıla yepyeni dişlerle girecem. herşey ikinci çocuk için işte. bizim ikinci çocuk baya pahalıya patlıcak bize. daha düşüncesinde bile 9bine yakın para gitti diyor eşim

Çok geçmiş olsun canım :2: Allah şifa versin. Çok haklısın diş ihmale gelmez bende 6 ay önce filan yaptırdım sanırım doktor tam

zamanında gelmişsin dedi dolgularım var bide yirmilik dişlerimi çektirdim. Bir tane de kanal tedavim oldu bitti gitti çok şükür şimdi rahatım :97:

Ben bilmiyom neden bildirimde bulunmuyosun

Bide geçmişte yazdım ama hangi sebzeleri dolaba koymak istiyosun tatlım :26:

:

cnaım ya bulunmuyorum ne bıleyım, her hafta kendımı aynı kılada gorunce motıve olamıyorum, ben de yıne devam edıyorum saglıklı beslenmeye, topıgı bırakmıyorum, sohbete katılıyorum, ama bıldırımde bulunmuyorum sadece :26:

hmm dolaba ne mı atmak ıstıyorum, herseyı atabılırım yanı, sadece bamyayı agzıma sürmem ben onu atmama gerek yok,bı de yesıl fasulye attım o hazır su anda, boyle corbalık yemeklık ne varsa benım ıcın pratık olcak onları atabılırım, bı de şu menemenlık mı ne yapıyolar ya onları denemek ıstıyorum, bıde mor lahanadan bısıler yapıyolar ya tursu gıbı onu yapmak ıstıyorum, onu gecen sene bı deneıdm ama olmadı cöpe gıttı :26:

tursu bıle yapmak ıstıyorum, kayınvalıdem fasulye tursusu verdı, ama bende salatalık yada bıber tursusu yapmak ıstıyroum, hamarat ve pratık evhanımı olmak ıstıyorum

cok gecmıs olsun canım, valla ben de şu an hem ekonomık hem de izin problemı nedenlerıyle erteleme faslındayım, ıkı problemlı dişte ben de var :26: dişte artık cok pahalı ya, bı dolgu bıle yanı cep yakıyo yoksa doktor korkum yok benım pek, dişçilerle tel tadavısı gordugumden kucuk yastan berı haşır neşirim :94: şu ekonomıyı düzeltelım yapcak çok şey avr zatennn sıradaaa

Ben çıkıyorum kızlar bugün ödeme günü patron deli ediyo beni emrivaki işler verip

Öğleden sonra uğrarım

Acaba senin geçen haftaki listeyi mi yapsam :97:

Olabilir canım. Çok doyurucu ve güzeldi benim için yeni menüm şimdilik;
Pazartesi Buğday Salatası+Ayran
Salı Ispanak+ Yoğurt
Çarşamba Karnabahar+Yoğurt
Perşembe Tavuklu Salata+Ayran
Cuma Bezelye+Yoğurt

Değiştirmezsem tabi Bide bi blog buldum sana da atayım özelden güzel tarifler var bence

Ya canım ben 6yı görsem çocuklara gofret dağıtcam dedim teee o kaa yani
Bence yediklerinle dengelemişsin gene vermişsindir canım.
Ve biraz daha dikkat etsen eminim 67 i göreceksin

Ben çıkıyorum kızlar bugün ödeme günü patron deli ediyo beni emrivaki işler verip

Öğleden sonra uğrarım

yaaaaaaaaa :52 ben tam yazıyorum derdimi hep sen omznları cıkııyosun, reva mı bu banaaa

hamarat ve pratık ev hanımı olamazsam tek suclusu Naf yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…