- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Günaydıınnn kıssçelerrrr.
Hadii gelinnn hep beraberr bildirimm yaapaalımmmm
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 74
Bu hafta : 73.4
Giden: 600 gram
Toplam giden: 12.6 kilooo
Herkese bol kilo vermelerrr
okaa yemeye bu kaa gelmiş şükretgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr gününüz çok güzel olsunnn
bugün kursum başlıyor...birazdan evden çıkıcam...bildirim yapıp kaçıyım ben...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.4
gelen 100
toplamda 24.600
hedef 60...
Kızlar kilo bildirimleri TRİENDY21 e yapılacaktır..!!
ne yani listeye almiyimmi seni ben şimdii öylemi diyosun:26::92: günaydın kızlar :92:
herkesın keyıfler yerındedır umarımbu sabah sancılanıp uyanıp durdum sureklı, o yuzden kafam bıraz tuaf :26: şimdi de kasıkalrımda ve karnımda ınceden bı sızı var, geldı gelecek beklıyorummmm
lıste ıcın bıldırmde bulunmuyorum bılen bılıo zaten, sabah tartıldım yıne aynı kılodayım ya:26: 72den sonra 68lerde takıntım oldu sanırım :26: sankı hep boyle kalıcakmısım gıbı gelıyo, napacagıma karar veremedımmmmboyle olunca motıvasyonumu kaybedıyorummm
kılo veren arkadasları tebrık edıyorummmmdarısı başımaaaaa
olsun canım özele mj atamayanlar ,,100mj dolduramayanlar yanii,,triendy21'in dikkatine yazıp kilo bildirimlerini buraya yapabiliyorlar canım dikkatimden kaçmaması için,,ama yeni olduğun için affedildin aldım senide haftaya listedesin inşallahgünaydın kızlar
benim toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyormuşum. o yüzden kilo bildirimimi buraya yapacağım.
başlangıç kilo: 77 kg
geçen hafta:75.3 kg
bu hafta: 74.9
bu hafta giden 400 gr
toplam giden:2.1 kg
çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.
benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak((((((((((((((( 2::2::2::2::2::2::2::2:
yok bu böyle olmayacak. daha 88 olmuş. ve benim çıkmam gerek. artık özelden mesaj atamadım diye haftaya kaldı sanırım. neyse geç olsun güç olmasın.
aaaay kıyamam sana ben