70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıınnn kıssçelerrrr.
Hadii gelinnn hep beraberr bildirimm yaapaalımmmm
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 74
Bu hafta : 73.4
Giden: 600 gram
Toplam giden: 12.6 kilooo
Herkese bol kilo vermelerrr

okaa yemeye bu kaa gelmiş şükret
Kızlar kilo bildirimleri TRİENDY21 e yapılacaktır..!!

ne yani listeye almiyimmi seni ben şimdii öylemi diyosun:26:
olsun canım özele mj atamayanlar ,,100mj dolduramayanlar yanii,,triendy21'in dikkatine yazıp kilo bildirimlerini buraya yapabiliyorlar canım dikkatimden kaçmaması için,,ama yeni olduğun için affedildin aldım senide haftaya listedesin inşallah
yaa söylediğin iyi oldu varyaa dişimde taa dipte azı dişimde bi sızı oluyo soğuk su içerken dobndurma yerken falan ama ne zamandır erteliyorum inanırmısın şimdi korktum ben ,,gerçi burda okadar pahalı değil sigortamız karşılıyooo
yok bu böyle olmayacak. daha 88 olmuş. ve benim çıkmam gerek. artık özelden mesaj atamadım diye haftaya kaldı sanırım. neyse geç olsun güç olmasın.

aaaay kıyamam sana ben

günayyddıınn

bildirimler kalmasııınnnn bilmeyenler duysun dilek sağolasın canıım,arada hatırlatırsan iyi olur,,ben heran çıkabiliyorum şimdide oğlanın büyüğü gelmiiş çabuuuk diyooo

yaaaaaa aşk olsun ucundan azıcık yiyem :)

kızlaaar daha düne kadar dünde dahil 61.4kilodaydım bilin bakalım az önce kaç gördüüm tartıdaaaa

Son düzenleme:

Günaydın canım sorun değil.
Ama bazıları sena ablaya bildirim yapmış haberin olsun.

kızlaaar daha düne kadar dünde dahil 61.4kilodaydım bilin bakalım az önce kaç gördüüm tartıdaaaa

60.3 falan mısın bakalım

dilek bana da ver blog adresı, guzel tarıfler varsaaa

ben de ayzıcaktım sana bu hafta ıspanak ye dıye sen zaten almıssın menuye, benımde aklımda ıspanak bu hafta yaparım miss gıbı yogurtlu yerız

regl ataklarıyla bende cumanın verdıgı rehavetle fındıklı hanımeler yedım az once, ben almıyorum ama katıbımızalmıs gelmıs h.içi hep ye dedım, yok dedım gouzmun onunden kaldır onu, ama bgn karnımın sancıda cogalmısken dayanamadım attım agzımaaa, bkatım paketı bıtırcem hemen mtfaga gerı koydummm

yerken ıyıde artık benım mıdem mı almıyo boyle seylerı anlamıyorum, acaıp mıdemı kaynattı, yanma yaptı yaglı oldugundan galıbaa, yerken kıyır kıyır guzzel oluyoda sonraında mıdemı fena yapıyolar :26:

Günaydın canım sorun değil.
Ama bazıları sena ablaya bildirim yapmış haberin olsun.

60.3 falan mısın bakalım

kaldır ayağını üstüne bastın okadar diyim al ispatım yani tahminin bukadar yüksek hatta birebir olucanı bilmiyodum şoklardayım,kızım sen gizlice benimi izliyon yoksaa

al buda ispatım

ya ben reglim bide bu halde böyle olduysam gerçekte kim bilir kaçımdırdaha ne isterim bendün sabah 61.4ü görünce zaten dedim hiç ümidim yok kalırım bu hafta 61deama nolduuuuu çooook mutlu olduum

dileeeeeeeeeeeek ya nıye avatarına benım fotomu koydun, oysakı ben sana onu benden sana bı hatıra kalsın dıye vermiştim, beni boyle deşifre etmene gerek yoktu

Attım canım dün de yemiştim ıspanak ama yazmayı unuttum:26:
Dayanamadım çok seviyorum ıspanağı
Bide attığım sitelerde güzel tarifler var değişik

dileeeeeeeeeeeek ya nıye avatarına benım fotomu koydun, oysakı ben sana onu benden sana bı hatıra kalsın dıye vermiştim, beni boyle deşifre etmene gerek yoktu

Herkes totondan tanısın isteedim seni
Deli ya bi tane şişko vardı o da tam ben heryeri bıngıl bıngıl

Yuuhhhhhhhhhhhhhhh
Kendime şaşırdım bende ahahhaha içimden öyle geçti valla
Tebrik ederim canım haftaya 59lu görürsün sen bu gidişle çok sevindim senin adına
Darısı bizlerin başına canım
Tebrikler tekrar

günaydın kızlarrrrrrr

başlangıç 71.3
geçen hafta 64.8
bu hafta 63.7
giden 1.100
toplam giden 7.6
hedef 59
kız kocişin gitmesi senın kılo vermene yaradı valla tebrıkler
maşallah canım tebrık ederım iş sana yaradı demek kı ama özlüyoruz seni
canım cok gecmıs olsun bende 30 yasındayım hamıle kalmadan once gıtmıstım dişçiye iyiydi o zamanda berı gıdemedım 2 yıl oldu ıste ama dişetlerim kanıyo gitmem lazım izin alamıyorummm

yaaa bu rakamı ben de görmek istiyom bananeeee:84::84::84::84::84::84:

kilo bildirimimkendimede özel mj atem bari)

başlangıç: 79.8

geçen hafta: 60.6kg

bu hafta: 60.3kg

giden: 300gr

toplamda giden: 19.500kg

hedef: 58kg

Son düzenleme:
tugba aslında demıycektım de neyse dedım acıdım ben olsam terlıkle tartılmazdım o terlıklerını cıkar bak o 300 gr da gidecek

kızlar ya ben burda tartılamıyom ama dışarı çıkınca bi eczane bulup sürekli orda tartılcam artık inş, yada buraya bi tane baskül alcam ama bu ara pek paramda öğrencilik işte napayım :)

Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.5
Bu Hafta 61.3
Giden 200
Top. Giden 16.9
Hedef 58

Kilo veren herkezi kutluyorum veremeyenler yılmak yok yola devam

teşekkürleerr,,tahmin yapmadan tebrik etmişin ya neysee
bende şaşırdıım,,neyse insallah darısı sizlere canım ben bugün kendimide bi güzel mutlu ederim,eşimde gelsiin onuda bugün hiç üzmücem kıyağım olsun onaa,,,zaten nezaman iyi davransam ona hemen tartı iyi gösterdi yine sanırım diyoo pat diyee,eskiden her iyi davrandığımda yine ne isticen yalakalığa başladın derdii,onu demiyo artık
yaaa bu rakamı ben de görmek istiyom bananeeee:84::84::84::84::84::84:
sağol canım istersinde olmazmıısende görcen bigün ama ne zaman onua sen karar vercen
tugba aslında demıycektım de neyse dedım acıdım ben olsam terlıkle tartılmazdım o terlıklerını cıkar bak o 300 gr da gidecek

ama onlar benim çoraplarım terlikle tartılmıycak kadar bilinçliğim hatta sütyenimi bile çıkarıyorum gr grdır diye,terliklemi çıkcam bideeama şöyle bi bakınca benziyoda hani terliğe,pofuduk cinsinden bidee allah seni ne etmeyee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…