oh oh ballısın valla yanı başına gelmiş plastik cerrah ama sen bu kadar dikkatli ve vücudun için bu kadar vitaminli mineralli sey yapıyorken sarkan bi kısım olacagını pek sanmıyorum ben..bi palstik cerrah ve bi de diyetisyen komşu benim de başıma inşallah:Saruboceq:manken guzeller tunaydin kizin astim testi vardi erkenden hastanedeydik sukur astim degil toz alerjisiymis cok sevindim ...........................................bu arada yan evime yeni komsular gelmisti 1aydir dun pazar uzumlu kek bir sise sarapla hosgeldine gittim kadin diyetisyenmis adamda plastik cerrah cok sevindim nihayet sorularima cevap verecek birini buldum inanilmaz seker bir aile yaslarina ragmen ikiside cok fit duruyordu hele kadinin 3cocuk dahibi oldugunu ogrenip tahta gibi bir karni olmasina ayrica hayret ettim 50yasinda kendi kilomda utandim yeminle kadini bana ilk tavsiyesi sirkeli su bal oldu ve bana ev yapimi bir cay verdi bitince yine vericem dedi ihlamur tarcin yaban mersini ve adini bilmedigim bir ot karisimi cay seklinde iciyorsun bu sabah basladim nasil tuvalete gidiyorum anlatamam su siskinligini aliyormus bana kilo verme kilosunda yardimci olucak bu yonden cok mutlu oldum eh en sonda kocasina sarkan kisimlari toplatirimlaelaelaelaelae
elsecim bak resme içinde ne var göreceksin sadece dışarı çıkmayı bekliyo...hadi kızlar biraz motivasyonu yükselticek bişeyler söyleyin:))
elsecim bak resme içinde ne var göreceksin sadece dışarı çıkmayı bekliyo...
bi de bak eger tadını almazsan daha kolay dayanıyorsun o yüzden bazı seylerin (duramayacagını biliyorsan) hiç tadına bakma miniminnacık bile ben öyle yapıyorum ve dün babamın getirdigi çikolatalı tazecik pasta öle duruyo kardeşciklerim babam falan yiyo biz annemle yüzüne bile bakmıyoruz bakarsın seytan içimize girer diye:)
bende hafta sonu cok kaçırdım ınanılmaz hemde karbonhıdrat dıyetı yapmiştim ben elıff ılk haftalarda baya zayıflamiştim ama artık dayanamıyorum o dıyete
ya karbonhidrat diyetini bende yapacaktım ki zaten bi diyetin içinde ne kadar çok peynir yogurt ve köfte olursa ben o kadar kolay yapabiliyorum diyeti karbonhidrat diyetinde de bunlarda bi sınır yok ya kolay gelmişti ama kozmiktemizlik yapıyoruz annemle bu 2 temizlik arada kızlar başka diyet yapma dinlen dediler diye yapmadım..zor mu oluyo kine?hu huu aşağıdakiler napıyosunuz?
selam kizlar
diyette iken en cok zorlandiginiz ne oluyor,
benim canim cok tatli hamur isleri cekiyor diyetde oldugum icin kesin cekiyordur, normalde pek aramazdim.
insan sanki oruclu gibi oluyor ya
yoksa benmi abartiyorummirmirmirmir
valla benin canım çok alakasız bişey bile çekebiliyo cokacimcoook.selam kizlar
diyette iken en cok zorlandiginiz ne oluyor,
benim canim cok tatli hamur isleri cekiyor diyetde oldugum icin kesin cekiyordur, normalde pek aramazdim.
insan sanki oruclu gibi oluyor ya
yoksa benmi abartiyorummirmirmirmir
ya karbonhidrat diyetini bende yapacaktım ki zaten bi diyetin içinde ne kadar çok peynir yogurt ve köfte olursa ben o kadar kolay yapabiliyorum diyeti karbonhidrat diyetinde de bunlarda bi sınır yok ya kolay gelmişti ama kozmiktemizlik yapıyoruz annemle bu 2 temizlik arada kızlar başka diyet yapma dinlen dediler diye yapmadım..zor mu oluyo kine?
ama çok uzun süre yapmayın diyorlar mesela 2 hafta en fazla yap 10 gün dinlen kaçırmadan ölçüyü..tavsiye böyleben denemedim canım ama denesem mi diye düşünüyorum
hadi seval,kızlar kim benimle karbonhidrat diyeti yapçak?
1 hafta deniyelim bakalım
kendin ne kadar diyet psikolojisine sokarsan o kadar acıkıyosun bence
ben diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenme alışkanlığı ve yeme düzeni kazanıyorum dediğim zamanlarda böyle olmuyordu
şimdi zayıflamam lazım dedikçe yiyesim geliyor
haftasonu kitapçıya gittim diyet kitaplarına da göz attım
kilo alırken tartılın, verirken tartılmayın diye yazıyodu
düşünce gücüyle zayıflama diye bi kitap vardı,eşime dedim başka türlü zayıflayamıyorum belki düşünerek zayıflarım:roflol:
ama almadım kitabı
kizlar su yaptiginiz karbonyat diyetinin 1 haftalik tarifi varmi?
verseniz bi zahmet bide onu deneyim, corbadan iyi gelir belki
1 haftalık tarif şeklinde değil canım
her besinin karbonhidrat içeriğine göre puan verilmiş
ben şimdi bulur buraya kopyalarım
gün içerisinde maksimum alabileceğin puan 50 olacak
o şekilde besleniceksin
et ,süt, yumurta tarzı gıdalar k.h. içerikleri düşük olduğu için puanları düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?