70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuraycım minik asya için çok mutlu oldum neyse ki rabbim korktuguna ugratmadı
komşuarının tiyolarını paylaşmayı ihmal etme kötükedihüso:)

oh oh ballısın valla yanı başına gelmiş plastik cerrah ama sen bu kadar dikkatli ve vücudun için bu kadar vitaminli mineralli sey yapıyorken sarkan bi kısım olacagını pek sanmıyorum ben..bi palstik cerrah ve bi de diyetisyen komşu benim de başıma inşallah:Saruboceq:
ayrıca Asya için bende çok sevindim 12 sene astım tedavisi gördüm ben ne kadar zor oldugunu biliyorum hem çocuk için hem aile için -özellikle anne- ki hiçbirzaman tamamen geçmiyor astım her zamn tetikte olmak zorundasın ben 4 aylıkken olmuştum bronşitten cevirmişti..bi de o kadar çok ilaç kullanıyon ki ileriki yaşlarda etkisi hakikaten çekiyon mide,sinir, migren ve kilo bunların başında geliyo ve hepsi bende mevcut..tekrar çok geçmişler olsun nuraycım..
aman annişler dikkat edin valla çok zor annemden biliyorum kaç gece sabaha kadar beklemiş beni kadın valla ömründen ömür gitmiş nolcak diye..

hadi kızlar biraz motivasyonu yükselticek bişeyler söyleyin:))
elsecim bak resme içinde ne var göreceksin sadece dışarı çıkmayı bekliyo...
bi de bak eger tadını almazsan daha kolay dayanıyorsun o yüzden bazı seylerin (duramayacagını biliyorsan) hiç tadına bakma miniminnacık bile ben öyle yapıyorum ve dün babamın getirdigi çikolatalı tazecik pasta öle duruyo kardeşciklerim babam falan yiyo biz annemle yüzüne bile bakmıyoruz bakarsın seytan içimize girer diye:)

yemek yeme şeytanı girdi zaten 2-3 gündür içime kötükedihüso
karbonhidrat diyeti yapıyorum:roflol::roflol:

bende hafta sonu cok kaçırdım ınanılmaz hemde karbonhıdrat dıyetı yapmiştim ben elıff ılk haftalarda baya zayıflamiştim ama artık dayanamıyorum o dıyete

bende hafta sonu cok kaçırdım ınanılmaz hemde karbonhıdrat dıyetı yapmiştim ben elıff ılk haftalarda baya zayıflamiştim ama artık dayanamıyorum o dıyete

kız şaka yapıyorum benimki karbonhidrat yeme diyeti:roflol:
yalnız ciddi ciddi yapsak mı acaba sevalcim ne dersin?

selam kizlar
diyette iken en cok zorlandiginiz ne oluyor,
benim canim cok tatli hamur isleri cekiyor diyetde oldugum icin kesin cekiyordur, normalde pek aramazdim.
insan sanki oruclu gibi oluyor ya
yoksa benmi abartiyorum
mirmirmirmir

hu huu aşağıdakiler napıyosunuz?
ya karbonhidrat diyetini bende yapacaktım ki zaten bi diyetin içinde ne kadar çok peynir yogurt ve köfte olursa ben o kadar kolay yapabiliyorum diyeti karbonhidrat diyetinde de bunlarda bi sınır yok ya kolay gelmişti ama kozmiktemizlik yapıyoruz annemle bu 2 temizlik arada kızlar başka diyet yapma dinlen dediler diye yapmadım..zor mu oluyo kine?

selam kizlar
benim canim cok tatli hamur isleri cekiyor diyetde oldugum icin kesin cekiyordur, normalde pek aramazdim.
yoksa benmi abartiyorum
mirmirmirmir

kendin ne kadar diyet psikolojisine sokarsan o kadar acıkıyosun bence
ben diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenme alışkanlığı ve yeme düzeni kazanıyorum dediğim zamanlarda böyle olmuyordu
şimdi zayıflamam lazım dedikçe yiyesim geliyor
haftasonu kitapçıya gittim diyet kitaplarına da göz attım
kilo alırken tartılın, verirken tartılmayın diye yazıyodu
düşünce gücüyle zayıflama diye bi kitap vardı,eşime dedim başka türlü zayıflayamıyorum belki düşünerek zayıflarım:roflol:
ama almadım kitabı

selam kizlar
yoksa benmi abartiyorum
mirmirmirmir
valla benin canım çok alakasız bişey bile çekebiliyo cokacimcoook.
geçen sene okuldayken kızlarla kapımızın arkasına bi mantar pano almıştık bende diyet yapıyodum ve 1 ay boyunca canımın cektigi herşeyi o kagıda yazdım istedigim kiloya ulaşınca yicem diye...ama ulaşamadım senağlama gerçi bu daha sonra o yazdıklarımı yememe mani olmadı ama

ben denemedim canım ama denesem mi diye düşünüyorum
hadi seval,kızlar kim benimle karbonhidrat diyeti yapçak?
1 hafta deniyelim bakalım

ben denemedim canım ama denesem mi diye düşünüyorum
hadi seval,kızlar kim benimle karbonhidrat diyeti yapçak?
1 hafta deniyelim bakalım
ama çok uzun süre yapmayın diyorlar mesela 2 hafta en fazla yap 10 gün dinlen kaçırmadan ölçüyü..tavsiye böyle

bu hafta lahana corbasi diyetine basladim yine,
icim disim yine corba olacak ama faydasini gördüm ben,
ben birde iddaya girdim tam 7 hafta icinde 10kg vermem lazim :çok üzgünüm:

beni en cok yoran spor oluyor ya cok üseniyorum canim hic istemiyor, sizde nasil okuyorumda bayag spora agirlik veren var,
4 adet cesitli spor yapma aleti aldim+ zayiflatma kemeri hani su titreyenden+terleten kemer+ lahanakapsülü kullanmaya basladim,
:bbo:

kizlar su yaptiginiz karbonyat diyetinin 1 haftalik tarifi varmi?
verseniz bi zahmet bide onu deneyim, corbadan iyi gelir belki

1 haftalık tarif şeklinde değil canım
her besinin karbonhidrat içeriğine göre puan verilmiş
ben şimdi bulur buraya kopyalarım
gün içerisinde maksimum alabileceğin puan 50 olacak
o şekilde besleniceksin
et ,süt, yumurta tarzı gıdalar k.h. içerikleri düşük olduğu için puanları düşük

haklısınız kızlar diyet yaparken insan olmadık şeyleri yemek istiyor,ama ben sanırım o tehlikeli zamanalrı aştım.Diyete başlayalı 2 ay oldu neredeyse ,kendime bazı günler ödül veriyorum,özellikle haftada bir genelde cmt günleri oluyor,mesela bu cmt free günüm olmasına rağmen diyeti bozacak bişey yemek gelmedi içimden,ama diyetteyim asla yememem lazım diye kendimi şartlandırmış olsam eminim canım zararlı bişeyler isteyecekti.

bi zahmet canim yardimci olda birde korbayuyat diyetinide yapayim
ise yariyormu yapanlar varmi?
ben lahana diyeti yapiyorum ama biktim valla,
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…