- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Herkes totondan tanısın isteedim seni
Deli ya bi tane şişko vardı o da tam ben heryeri bıngıl bıngıl
Yuuhhhhhhhhhhhhhhh
Kendime şaşırdım bende ahahhaha içimden öyle geçti valla
Tebrik ederim canım haftaya 59lu görürsün sen bu gidişle çok sevindim senin adına
Darısı bizlerin başına canım
Tebrikler tekrar
teşekkürleerr,,tahmin yapmadan tebrik etmişin ya neysee
bende şaşırdıım,,neyse insallah darısı sizlere canım ben bugün kendimide bi güzel mutlu ederim,eşimde gelsiin onuda bugün hiç üzmücem kıyağım olsun onaa,,,zaten nezaman iyi davransam ona hemen tartı iyi gösterdi yine sanırım diyoo pat diyee,eskiden her iyi davrandığımda yine ne isticen yalakalığa başladın derdii,onu demiyo artık
sağol canım istersinde olmazmıısende görcen bigün ama ne zaman onua sen karar vercen
ama onlar benim çoraplarım terlikle tartılmıycak kadar bilinçliğim hatta sütyenimi bile çıkarıyorum gr grdır diye ,terliklemi çıkcam bidee ama şöyle bi bakınca benziyoda hani terliğe,pofuduk cinsinden bidee allah seni ne etmeyee
dılek gıt haftasonu artık ne cekılıyosa sayısal mı super loto mu herneyse oyna, hazır bırebır atıcılık yapabılıyoken bı işe yarasınbu fıkrı verdıgımden ötürü bısı cıkarsa komısyonumu ısterım haa
kızlar ya ben burda tartılamıyom ama dışarı çıkınca bi eczane bulup sürekli orda tartılcam artık inş, yada buraya bi tane baskül alcam ama bu ara pek paramda öğrencilik işte napayım :)
hehe seni geçmişim benMerhaba kızlar
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.5
Bu Hafta 61.3
Giden 200
Top. Giden 16.9
Hedef 58
Kilo veren herkezi kutluyorum veremeyenler yılmak yok yola devam
dimi ama yaa ciddende oynasın bencedeeeedılek gıt haftasonu artık ne cekılıyosa sayısal mı super loto mu herneyse oyna, hazır bırebır atıcılık yapabılıyoken bı işe yarasınbu fıkrı verdıgımden ötürü bısı cıkarsa komısyonumu ısterım haa
maşallah nası corapmıs o evet tahmınettım tartılmayacagınıda görünce dayanamadım ben terlıge benzettım valla.yuh bıde sütyenı de cıkarıyon yanii
Güzel fikir ger-düşüm
Para çıkarsa kesin veririm merak etme
Bi şirket açarım sonra burda her meslekten kısçe var zaten toplarım hepinizi
Oh miss gibi
kelebek tugba sütyenı bıle cıkarıyon da yagında corabın ne işi var
hehe seni geçmişim ben
tebrik ederim canımyinede gitmiş şükedelim alamamışız
Evet canım geçmişsin beni ben hedefe yaklaştıkça durakladım tabi çok kaçamak yapıyorum o nedenle uzun süredir menülerimi paylaşmıyorum . Umarım yakın zamanda kendime gelirim
Evet canım geçmişsin beni ben hedefe yaklaştıkça durakladım tabi çok kaçamak yapıyorum o nedenle uzun süredir menülerimi paylaşmıyorum . Umarım yakın zamanda kendime gelirim
tebrikler canımselam kızlarrrrrrr
misafirim var giremiyorum nete pek.
umarım herkes iyidir ve kilolar gitmiştir
bildirimi yapayım
başlangıç:70
geçen hafta:66.8
bu hafta:66
giden:800
toplam giden:4
hedef:58
misaifr olunca dikkat etmek pek mümkün olmuyor
800 gitti sadece bu hafta
tuğbaaaa
bildirimi senin özeline yaptım doğru dimi
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
aaaaaay durum bısı sorcam,bulasık makınesı deterjanım bıttı bu defa eskının calgonıti simdinin fınıhını almak ıstemıyorum, cunku gercekten asırı pahalı
bana onerebılecegınız, bka bu da ıyı yıkıo dıyebılecegınız marka var mı :44: markete gıdıp kafama gore alıcaktım ama baktım hepsı 40lık 60lık, bı de dedım kotu cıakr, onca seyı napıcam sonra ben once kızlara sorayım dedımsu izi ve çiziği az yapan ama ekonomık deterjan aranıyor
aaaaaay durum bısı sorcam,bulasık makınesı deterjanım bıttı bu defa eskının calgonıti simdinin fınıhını almak ıstemıyorum, cunku gercekten asırı pahalı
bana onerebılecegınız, bka bu da ıyı yıkıo dıyebılecegınız marka var mı :44: markete gıdıp kafama gore alıcaktım ama baktım hepsı 40lık 60lık, bı de dedım kotu cıakr, onca seyı napıcam sonra ben once kızlara sorayım dedımsu izi ve çiziği az yapan ama ekonomık deterjan aranıyor
fairy kullanmaya başladım cnm ben memnunum istersen bi dene
valla canım ısım veremıycem am abu konuda bende dertlıyım deterjanmı bılmıyorum bı sorun var deterjanlar üsütnde kalıyor yaa yada ıyı yıkamıyor su zıı de kalıyor ve finish kullanıyorum en son cıkandan ama nafıle su an tek denıycegım parlatıcım bıtmıs onda da sorun yoksa makınede bısey var ve bırde makıne temızleyıcıyle de temzıledım bı sürü para verdım ona da ama sorun ne bılmıyorum bırdeben deterjanı artık jel almayı düşünüyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?