70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dılek gıt haftasonu artık ne cekılıyosa sayısal mı super loto mu herneyse oyna, hazır bırebır atıcılık yapabılıyoken bı işe yarasın bu fıkrı verdıgımden ötürü bısı cıkarsa komısyonumu ısterım haa

maşallah nası corapmıs o evet tahmınettım tartılmayacagınıda görünce dayanamadım ben terlıge benzettım valla.yuh bıde sütyenı de cıkarıyon yanii

Güzel fikir ger-düşüm
Para çıkarsa kesin veririm merak etme
Bi şirket açarım sonra burda her meslekten kısçe var zaten toplarım hepinizi
Oh miss gibi

kızlar ya ben burda tartılamıyom ama dışarı çıkınca bi eczane bulup sürekli orda tartılcam artık inş, yada buraya bi tane baskül alcam ama bu ara pek paramda öğrencilik işte napayım :)

Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.5
Bu Hafta 61.3
Giden 200
Top. Giden 16.9
Hedef 58

Kilo veren herkezi kutluyorum veremeyenler yılmak yok yola devam
hehe seni geçmişim ben
tebrik ederim canım yinede gitmiş şükedelim almamışız
dimi ama yaa ciddende oynasın bencedeeee
maşallah nası corapmıs o evet tahmınettım tartılmayacagınıda görünce dayanamadım ben terlıge benzettım valla.yuh bıde sütyenı de cıkarıyon yanii

yaw okadar yakın çekim olunca ne kadar cins çıktığına hemfikirim

Son düzenleme:
selamunaleyküm..hayırlı cumalar arkdaşlar...
puffffkaçgündür erken kalkan ben bugün misadfirde var geç kalktım hep böyle oluyor eşimi aç gönderdiğimde yataktan kalkamıyorum üzüntüdenve yatış o yatış....
ama işimd eçok yani..gece geldim eve mantı bükmeden..yorulmuşum kalibaa
ev elden geçilcek dolma sarılcak,yemek yapılcak offf off..
bide bildirm günü geçmi kalkılır..
neyse merak ettiniz demi yada umutsuz vakayım ya şöyle çookk kilo evrmiş olaraktan gelemdiğimden beklemiyonuz beni
bende pelin gibi bildirim yapmasma yeri valla vermedikçe motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum ama ....
şu indiğim zorla 74 sayısını biara kaybetmiştim yani son artılalrımı attım ve busabah ben artık regl şişkinliği olduğu halde yani göğüslerim enaz yarım kilodur şuan şiştiler...
75 çıktım iyi valla demekki 74 falanım yeniden...
boğazıma tam dikkat edemesemde indim azda olsa bakalım regle 4kala hepmi böyle çıkıcam çünkü 2kilo kesin fazla çıkıyorum ozaman onuda saymam zaten direk regl oldunmu gidiyor kilo.....
böyle işte kızlar size umutsuz vakadan selamlar...şimdi yattım ya deli gibi evde koşma zamanı artık

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
kaptanımız diyorkii

eski katılımcılar buhafta bildirim yapmadıkları takdirde,liste dışı olucaklar ve haftaya bildirim yaptıklarında ise listenin altında olup 2. hafta listeye ekleneceklerdir bilginizee:88:

Evet canım geçmişsin beni ben hedefe yaklaştıkça durakladım tabi çok kaçamak yapıyorum o nedenle uzun süredir menülerimi paylaşmıyorum . Umarım yakın zamanda kendime gelirim

valla benden çok kaçamak yapan yoktur heralde kendime bi ah diyim

selam kızlarrrrrrr
misafirim var giremiyorum nete pek.
umarım herkes iyidir ve kilolar gitmiştir
bildirimi yapayım

başlangıç:70
geçen hafta:66.8
bu hafta:66
giden:800
toplam giden:4
hedef:58

misaifr olunca dikkat etmek pek mümkün olmuyor
800 gitti sadece bu hafta

tuğbaaaa

bildirimi senin özeline yaptım doğru dimi

Son düzenleme:
tebrikler canımevet bana yapılıyo doğruuu

hayırlı cumalar kızlar
tatil dönüşü ilk bildirimim tabi artılarıyla
tuğbacım bildirimi sana yaptım sanırım öyle olacaktı
başlangıç 78
geçen hafta 70
bu hafta 70
giden 0
toplam giden 8000
hedef 62

aaay neden yedım şu fınfıklı hanımellerı, kaynıo mıdemın içi

midemden baya problemlıydım ben, kociş boşuna defolu cıktı benım hanım demıyo yanı ama burda olup daha saglıklı beslenmeye basladıgımdan berı, mıde yanmam agrım yok oldu çok şükür şimdi sadece boyle kacamaklar yaparsam cok yaglı fılan seyler yersem ya da yemekte fazlaca kacarsam direk midem sinyal verıyo; napıyosun sen dıyo banaaaa :26:

Akşam 19.00 da evde oluyorum yemek hazırlamak başlamak 20.00 yi buluyor çok geç biliyorum ama

aaaaaay durum bısı sorcam,bulasık makınesı deterjanım bıttı bu defa eskının calgonıti simdinin fınıhını almak ıstemıyorum, cunku gercekten asırı pahalı
bana onerebılecegınız, bka bu da ıyı yıkıo dıyebılecegınız marka var mı :44: markete gıdıp kafama gore alıcaktım ama baktım hepsı 40lık 60lık, bı de dedım kotu cıakr, onca seyı napıcam sonra ben once kızlara sorayım dedım su izi ve çiziği az yapan ama ekonomık deterjan aranıyor

fairy kullanmaya başladım cnm ben memnunum istersen bi dene

valla canım ısım veremıycem am abu konuda bende dertlıyım deterjanmı bılmıyorum bı sorun var deterjanlar üsütnde kalıyor yaa yada ıyı yıkamıyor su zıı de kalıyor ve finish kullanıyorum en son cıkandan ama nafıle su an tek denıycegım parlatıcım bıtmıs onda da sorun yoksa makınede bısey var ve bırde makıne temızleyıcıyle de temzıledım bı sürü para verdım ona da ama sorun ne bılmıyorum bırdeben deterjanı artık jel almayı düşünüyorum :26:

fairy kullanmaya başladım cnm ben memnunum istersen bi dene

canım benımde aklıma ılk o geldı, cunku normal bulasık deterjanı olarak faıry alıyorum artık, cok memnunum, gercekten güzel yapmıslar, hem soguk suyla bıle akıtırken guzel temızlıyo hem de bı damlasıyla bıle acaıp köpürüyo, bı ıkı markete baktım goremedım makıne ıcın olanını, ama sanırım o da pek ucuz deıl mesela gecen fairy ararken prili gördumj baya uygundu onun fıyatı, sonucta en bılındık kalitelı bulasık deterjanı ama makıne ıcın olanı nasıldır bılemedım :26:

canım parlatıcı olmayınca kalıyo leke bı de ben konusmustum teknık servısle parlatıcısı cok oluncada kalırmıs, parlatıcı ayarı var onu eksıltın demıstı ahrbıden de eksıltınce daha ıyı oldu, sneınkı nasıldır bılmıyorum :26: fınıshın quantumu mu ne avr, dışı plastık kaplı en ıyısı o galıba, ama masallah 40 tl fılan, prilin 60lığı 13.90 mı neydı cağdaş markette :26: bılemedım napcagımı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…